Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
για ψυχολόγους είναι οι σοφτ καταστασεις.
εγω μιλησα για ψυχιατρο!!!!
η μια επαιρνε επιδομα και την εβλεπε ψυχΙΑΤΡΟΣ κάθε βδομαδα, δεν δουλεψε ποτέ.
η άλλη μπηκε νοσοκομειο.. τι να λεμε τωρα. αντε να βγαλεις ακρη με τέτοιες περιπτωσαρες, νομιζεις στην αρχη ότι εχουν κοινη λογικη και ισως συνενοηθεις στα βασικα αλλα πέφτεις εξω.

Και που να δεις τις νέες γενιές...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κανονιζω ραντεβου με μια και της λεω να παμε σινεμα γουντυ αλλεν

και μου λεει εμενα μου αρεσει η επιστημονικη φαντασια

ε τοτε της λεω να παμε να δουμε star wars

και μου λεει τελεια   :S

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Αδιαφορία θέλουν οι καριόλες, μόνο φτύσιμο και όποια θέλει έχεις καλώς να βγεί μαζί σου. Οι άλλες ας περιμένουν τον πρίγκηπα με το λευκό άλογο και τα λεφτά. Μέχρι να μείνουν στο ράφι..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το παρακατω που ποσταριστηκε στα αστεια...
αυτές που παντρεύονται πουστιδες γιατι το κανουν?
δηλαδή ως γκομενες απέρριπταν 9 στους 10
και διαλεγουν να παντρευτουν το ρεζιλι, τον θεωρουν καλυτερο απο το να κατσουν σε εναν φτωχο? σε εναν κοντο? σε εναν φαλακρο? σε εναν αγενη? σε εναν χουλιγκαν? σε εναν πολυγαμικο?
ειναι καλυτερος για γαμπρος στο μυαλο τους ο κουνιστος?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Και που να δεις τις νέες γενιές...
Αμφότεροι άντρες και γυναίκες ''είμαστε του γιατρού'' σε πολλές περιπτώσεις,απλά λόγω κοινωνικών προκαταλήψεων μεν,αλλά και της εντεινόμενης οικονομικής ανέχειας δε,οι soft περιπτώσεις παραμένουν χωρίς κάποια βοήθεια από ειδικό... Η βαθύτερη αιτία του προβλήματος για μένα βρίσκεται στην άναρχη δυτικοποίηση του τρόπου ζωής,(όπως περίπου συμβαίνει με την άναρχη δόμηση των μεγάλων πόλεων με τις γνωστές συνέπειες που βιώσαμε τελευταία με την καταστροφή στη Δυτική Αττική),μιμούμαστε άκριτα δηλαδή τον τρόπο ζωής των αναπτυγμένων κρατών χωρίς όμως να έχουμε την ανάλογη οικονομική και κοινωνική υποδομή να το υποστηρίξουμε.Με απλά λόγια ξεμυαλιστήκαμε οι μεν άντρες με την εύκολη πρόσβαση σε καλό και μερικές φορές φτηνό μουνί από το πρώην ανατολικό μπλοκ,οι δε γυναίκες ψωνίστηκαν με τις παπαριές που τις πασάρουν τα media ότι είναι μουνάρες και μπορούν να διεκδικήσουν να καβατζώσουν και να γαμηθούν με όποιον γουστάρουν,άρα ΓΑΜΑΤΑ,το πράγμα δεν μαζεύεται...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ωρα 16.00 σε διαβαση του ΟΣΕ που περνανε αυτοκινητα. Χαμηλωμενη η μπαριερα, περναγε τρενο.  Πολλες φορες εχουμε δει να δημιουργουνται μικροπαρεξηγησεις με τον υπαλληλο που ανεβοκατεβαζει τη μπαριερα. Γιατι δε με αφησε να περασω αφου προλαβαινα, γιατι τη κατεβασες γρηγορα, γιατι δεν ανεβαζεις να φυγουμε, τετοια. Φτανω με το μηχανακι και περιμενω. Συντομα ανεβαινει και ξεκιναμε. Στη  μεση, πανω στις γραμμες, σταματαει  ενα αυτοκινητο με οδηγο μια γυναικα και απευθυνεται στον υπαλληλο. Ρε ηλιθιε γιατι κλπ. Προφανως κατι ειχαν πει προηγουμενως. Ο υπαλληλος ευγενεστατος να της εξηγει οτι δεν εχει δικιο. Ωσπου η γυναικα επιμενει και του φωναζει και την ακουμε ολοι γυρω Αντε μη κατεβω κατω και σε κανω μαυρο στο ξυλο!!!!! Ο υπαλληλος, ενας καλοκαθαθος χοντρουλης αρχιζει να φορτωνει εκεινη την ωρα και της χτυπαει το αυτοκινητο για να φυγει, να ξεκουμπιστει. Απο την απεναντι μερια, ο αλλος υπαλληλος, ενας μεγαλυτερος σε ηλικια, ερχεται φωναζοντας Μην ασχολεισαι με ναυαγια και λεει στην 50αρα καριολα Αντε, προχωρα, εχεις κλεισει τοση ωρα τον δρομο. Τον βριζει κι εκεινον και φευγει. Αν κατεβαινε και το συνεχιζε θα την αρχιζα στα χαστουκια και θα εξαφανιζομουν σε μηδεν χρονο. Οση ωρα εβλεπα να διαδραματιζεται μπροστα μου το συμβαν, ειχα παρει τις αποφασεις μου για το τι επρεπε να κανω και ημουν σε πληρη εγρηγορση. Λενε οτι πρεπει να αλλαζουν τα παλια, να πηγαινουμε μπροστα. Και ημουν ετοιμος να συμβαλλω σε αυτο. Στην Ελλεεινιδοσυνη που συνανταται μονο εδω.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αδιαφορία θέλουν οι καριόλες, μόνο φτύσιμο και όποια θέλει έχεις καλώς να βγεί μαζί σου. Οι άλλες ας περιμένουν τον πρίγκηπα με το λευκό άλογο και τα λεφτά. Μέχρι να μείνουν στο ράφι..

Αδιαφορία και φτύσιμο πιάνουν μόνο όταν είσαι από αυτούς που θέλουν πολλές.

Αν είσαι όμως από αυτούς που θα φτύσεις αίμα να βγάλεις μια γκόμενα στα 1-2 χρόνια,τότε δεν σε παίρνει.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
τα τελευταια 2-3 χρονια εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα.εγω εχω ενα ποσοστο 3/5.και την πεφτω συχνα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ωρα 16.00 σε διαβαση του ΟΣΕ που περνανε αυτοκινητα. Χαμηλωμενη η μπαριερα, περναγε τρενο.  Πολλες φορες εχουμε δει να δημιουργουνται μικροπαρεξηγησεις με τον υπαλληλο που ανεβοκατεβαζει τη μπαριερα. Γιατι δε με αφησε να περασω αφου προλαβαινα, γιατι τη κατεβασες γρηγορα, γιατι δεν ανεβαζεις να φυγουμε, τετοια. Φτανω με το μηχανακι και περιμενω. Συντομα ανεβαινει και ξεκιναμε. Στη  μεση, πανω στις γραμμες, σταματαει  ενα αυτοκινητο με οδηγο μια γυναικα και απευθυνεται στον υπαλληλο. Ρε ηλιθιε γιατι κλπ. Προφανως κατι ειχαν πει προηγουμενως. Ο υπαλληλος ευγενεστατος να της εξηγει οτι δεν εχει δικιο. Ωσπου η γυναικα επιμενει και του φωναζει και την ακουμε ολοι γυρω Αντε μη κατεβω κατω και σε κανω μαυρο στο ξυλο!!!!! Ο υπαλληλος, ενας καλοκαθαθος χοντρουλης αρχιζει να φορτωνει εκεινη την ωρα και της χτυπαει το αυτοκινητο για να φυγει, να ξεκουμπιστει. Απο την απεναντι μερια, ο αλλος υπαλληλος, ενας μεγαλυτερος σε ηλικια, ερχεται φωναζοντας Μην ασχολεισαι με ναυαγια και λεει στην 50αρα καριολα Αντε, προχωρα, εχεις κλεισει τοση ωρα τον δρομο. Τον βριζει κι εκεινον και φευγει. Αν κατεβαινε και το συνεχιζε θα την αρχιζα στα χαστουκια και θα εξαφανιζομουν σε μηδεν χρονο. Οση ωρα εβλεπα να διαδραματιζεται μπροστα μου το συμβαν, ειχα παρει τις αποφασεις μου για το τι επρεπε να κανω και ημουν σε πληρη εγρηγορση. Λενε οτι πρεπει να αλλαζουν τα παλια, να πηγαινουμε μπροστα. Και ημουν ετοιμος να συμβαλλω σε αυτο. Στην Ελλεεινιδοσυνη που συνανταται μονο εδω.
Δυστυχως φιλε εχεις δικιο,πολλες φορες που περπατω η κανω ψιλοτρεξιμο,απο στενα βγαινουν κατι ανωμαλες που οδηγουν σαν να ειναι ο δρομος δικος τους,σαν να τους χρωστας κατι,συμπεριφορα αστα να πανε,ολες τους πιστευουν πως το δικο τους αυτοκινητο εχει προτεραιοτητα φυσικα και απο τον πεζο.Βεβαια και πολλοι αντρες οδηγουν χαλια αλλα στις γυναικες το ποσοστο ειναι σχεδον 100%.Πολλες φορες εχω ακουσει <<,αντε ρε πιο γρηγορα>> απιστευτη συμπεριφορα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

:hi:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445

ας ειναι καλα η Βραζιλια και Ρωσια  , οποιος θελει γυναικα να παει να ψωνισει εκει ..... εχει περισσοτερες πιθανοτητες να του βγει διαμαντι ....

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.091
Πόντοι
12.946
Ένα έχω να πω μακριά ειδικά όταν οδηγούν, πέρασε προχτές μια με κατακόκκινο και πήγε να με φάει ευτυχώς έχω αλλάξει τα τελικά στο μηχανάκι και ακούγομαι  :rockon:  

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ένα έχω να πω μακριά ειδικά όταν οδηγούν, πέρασε προχτές μια με κατακόκκινο και πήγε να με φάει ευτυχώς έχω αλλάξει τα τελικά στο μηχανάκι και ακούγομαι  :rockon:   

Γυναίκα στο τιμόνι, ο δρόμος ερημώνει ;)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Glock σε κλαμπάκια,ελληνάδικα,μπουζούκια,χαρτοπετσέτες στον αέρα,κουρκούλης,πάολα,κ.λ.π. σοβαρή ελληνίδα(απο τις λίγες που υπάρχουν)
δεν πατάει.

Μόνο βλήματα.
Και είναι και πολλά τα βλήματα. Υπάρχουν και άλλης κατηγορίας πάντως βλήματα. Αυτά που αποθεώνουν τους Ντι Τζέι του χιπ χοπ και της ερ εν μπι. Εκεί να δεις ωραία μουνια που ανοίγουν τα πόδια διάπλατα σε δαυτους. Η Ελλάδα είναι η μόνη ίσως χώρα στην Ευρώπη πλην Αγγλίας και Αμερικής που οι γκόμενες αποθεώνουν ντόπιους σταρ ντιτζει, τραγουδιστές του κώλου, παρουσιαστές της πλακας και τους θεοποιούν σε σημείο που να ανοίγουν τα πόδια μόνες τους. Παρεμπιπτόντως με αυτούς κάνουν one night stand και δεν τους πειράζει που αυτοί έχουν πάει με άλλες 100. Ο Καραμανλής είχε πει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Και δεν είχε άδικο. Οι Ελληνίδες θεωρώ ότι είναι οι πιο σαικο της Ευρώπης και αρνητικά σκεπτόμενες. Έχουν όλα τα καλά της μοιρας τους.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Και είναι και πολλά τα βλήματα. Υπάρχουν και άλλης κατηγορίας πάντως βλήματα. Αυτά που αποθεώνουν τους Ντι Τζέι του χιπ χοπ και της ερ εν μπι. Εκεί να δεις ωραία μουνια που ανοίγουν τα πόδια διάπλατα σε δαυτους. Η Ελλάδα είναι η μόνη ίσως χώρα στην Ευρώπη πλην Αγγλίας και Αμερικής που οι γκόμενες αποθεώνουν ντόπιους σταρ ντιτζει, τραγουδιστές του κώλου, παρουσιαστές της πλακας και τους θεοποιούν σε σημείο που να ανοίγουν τα πόδια μόνες τους. Παρεμπιπτόντως με αυτούς κάνουν one night stand και δεν τους πειράζει που αυτοί έχουν πάει με άλλες 100. Ο Καραμανλής είχε πει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Και δεν είχε άδικο. Οι Ελληνίδες θεωρώ ότι είναι οι πιο σαικο της Ευρώπης και αρνητικά σκεπτόμενες. Έχουν όλα τα καλά της μοιρας τους.
Το ίδιο δεν κάνουμε κι εμείς απ'την ανάποδη;Δεν το μουσκεύουμε σε ό,τι ξέκωλο κυκλοφορεί;εκδιδόμενο ή μη...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Όποιος οδηγάει είναι χαζός/η. Οι έξυπνοι χρησιμοποιούν ΜΜΜ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το ίδιο δεν κάνουμε κι εμείς απ'την ανάποδη;Δεν το μουσκεύουμε σε ό,τι ξέκωλο κυκλοφορεί;εκδιδόμενο ή μη...
εμεις δεν κανουμε το ιδιο.
εμεις λεμε μας αρεσουν οι ξανθιες.
μας αρεσουν τα βυζια.
μας αρεσουν οι κωλοι.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.

η γυναικα είναι υποκριτρια και δεν ξερει τι θελει.
την ρωτας τι θελει σου λεει να είναι ευγενικος και ψηλος.
της πας 10 τετοιους και ξινιζει τα μουτρα της σε ολους.
και τελικα την βλεπεις μετα απο καιρο με εναν κοντο και αγενη.

αρα ή ψευτρα ειναι ή δεν ξερει τι θελει.
μαλλον και τα 2.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όποιος οδηγάει είναι χαζός/η. Οι έξυπνοι χρησιμοποιούν ΜΜΜ.
να σου πω για να παω μπουρδελοτσαρκα με το αμαξι είμαι σε 25 λεπτα. με μμμ θελω 2 λεωφορεια και 1,5 ωρες.
για να παω στην δουλεια με το αμαξι είμαι σε 18 λεπτα. με μμμ θελω 3 λεωφορεια και 2 ωρες.
για να παω στην γκομενα με το αμαξι είμαι σε 22 λεπτα. με μμμ θελω 2 λεωφορεια και 1 ωρα.

αν χρησιμοποιώ μμμ κανω οικονομια 1-2 χιλιαρικα το χρονο. αν βαλεις και τα εξοδα αγορας αυτοκινητου, 3 χιλιαρικα το χρονο.

ε προτιμω να χανω 3 χιλιαρικα το χρονο παρα 3 ωρες την ημερα στα μμμ και από το πολύ περιμενε να αγανακτώ και να ακυρωνω πχ την τσαρκα.

συν ότι εχεις ένα μερος να γαμησεις οπου βρεθεις και δεν χρειαζεται να τρεχεις σε ξενοδοχεια ή σπιτι αν τυχει εκτακτο περιστατικο.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Καλά και να αργήσεις για μπουρδελότσαρκα τι έγινε; Θα σου πέσει η πούτσα;

Και έπειτα άμα θες να πιεις, πως θα γυρίσεις με αμάξι;

Stories

Νέο!