Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είχα σκοπό να ξενυχτήσω σήμερα αλλά άντεξα μόνο μια ώρα στο Ελληνικό Κλαμπάκι που είναι λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου και θεωρητικά έπρεπε να είμαι κάθε βραδι εκεί...
Γεμάτο ασφικτικα (δουλειά δεν έχουν Αύριο?)
Αυτό που μου την έσπασε πολύ ήταν η αλλαγή τραγουδιού κάθε 30 δευτερόλεπτα! Το ρεφρέν και μετα το επόμενο...
Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα γίνονταν όμως πολλά...Αρχικά πετσέτες χέρια ψηλά κραυγές χαράς που διαδέχονταν αγκαλιές μερακλώματα μέχρι την επιστροφή στο κινητό και το τσιγάρο κάπου στα 20 Δευτερόλεπτα... Μετά άντε πάλι τίναγμα με το επόμενο ρεφρέν που έπιανε κομμάτια από το 95 μέχρι σήμερα!
Οι Ελλεινίδες κλασσικές να κουνιούνται στα τσιφτετελια σαν τις αρκούδες και η ωραιότερη εκεί μέσα να είναι η χειρότερη Ρουμανα στο βουκουρεστι που είχα βγει 5 μέρες πιο πριν...
Έχω και τη συγκριση νωπή...Το σκηνικό ψαρώνει και αν το δει κανένας άσχετος νομίζει πως ο κόσμος περνάει καλά... Ξέροντας το όμως από μέσα , είναι παρανοϊκό...
Μέσα σε όλα αυτά και κόσμο γνωρίσαμε και κοριτσακια και παίξαμε το θέατρο που έπρεπε...
Τώρα πάω για μπάνιο γιατί βρωμάω πατόκορφα τσιγαρίλα...
Του χρόνου πάλι θα ξαναπάω διότι στη χώρα που πάω σε κάτι μέρες έχει σοβαρή διασκέδαση!,,

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ τα έχω σιχαθεί όλα αυτά τα κλαμπάκια πλέον.Και γενικά αυτόν τον τρόπο 'διασκέδασης'.

Χίλιες φορές να παω σινεμά με μια γκόμενα,να περπατήσουμε,να κάτσουμε σ'ένα παγκάκι και να φιλιόμαστε,παρά αυτό το πράγμα να είσαι κλεισμένος εκεί μέσα και να παριστάνεις ότι διασκεδάζεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Είχα σκοπό να ξενυχτήσω σήμερα αλλά άντεξα μόνο μια ώρα στο Ελληνικό Κλαμπάκι που είναι λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου και θεωρητικά έπρεπε να είμαι κάθε βραδι εκεί...
Γεμάτο ασφικτικα (δουλειά δεν έχουν Αύριο?)
Αυτό που μου την έσπασε πολύ ήταν η αλλαγή τραγουδιού κάθε 30 δευτερόλεπτα! Το ρεφρέν και μετα το επόμενο...
Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα γίνονταν όμως πολλά...Αρχικά πετσέτες χέρια ψηλά κραυγές χαράς που διαδέχονταν αγκαλιές μερακλώματα μέχρι την επιστροφή στο κινητό και το τσιγάρο κάπου στα 20 Δευτερόλεπτα... Μετά άντε πάλι τίναγμα με το επόμενο ρεφρέν που έπιανε κομμάτια από το 95 μέχρι σήμερα!
Οι Ελλεινίδες κλασσικές να κουνιούνται στα τσιφτετελια σαν τις αρκούδες και η ωραιότερη εκεί μέσα να είναι η χειρότερη Ρουμανα στο βουκουρεστι που είχα βγει 5 μέρες πιο πριν...
Έχω και τη συγκριση νωπή...Το σκηνικό ψαρώνει και αν το δει κανένας άσχετος νομίζει πως ο κόσμος περνάει καλά... Ξέροντας το όμως από μέσα , είναι παρανοϊκό...
Μέσα σε όλα αυτά και κόσμο γνωρίσαμε και κοριτσακια και παίξαμε το θέατρο που έπρεπε...
Τώρα πάω για μπάνιο γιατί βρωμάω πατόκορφα τσιγαρίλα...
Του χρόνου πάλι θα ξαναπάω διότι στη χώρα που πάω σε κάτι μέρες έχει σοβαρή διασκέδαση!,,

Glock σε κλαμπάκια,ελληνάδικα,μπουζούκια,χαρτοπετσέτες στον αέρα,κουρκούλης,πάολα,κ.λ.π. σοβαρή ελληνίδα(απο τις λίγες που υπάρχουν)
δεν πατάει.

Μόνο βλήματα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Glock σε κλαμπάκια,ελληνάδικα,μπουζούκια,χαρτοπετσέτες στον αέρα,κουρκούλης,πάολα,κ.λ.π. σοβαρή ελληνίδα(απο τις λίγες που υπάρχουν)
δεν πατάει.

Μόνο βλήματα.

πραγματικα ετσι ειναι, εγω χθες πηγα για clubing και πραγματκα αυτα που εγιναν ειναι αξια σχολιασμου

θα τα αναφερω σε ποσταρισμα μου αυριο γιατι σημερα βαριεμαι να γραψω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ τα έχω σιχαθεί όλα αυτά τα κλαμπάκια πλέον.Και γενικά αυτόν τον τρόπο 'διασκέδασης'.

Χίλιες φορές να παω σινεμά με μια γκόμενα,να περπατήσουμε,να κάτσουμε σ'ένα παγκάκι και να φιλιόμαστε,παρά αυτό το πράγμα να είσαι κλεισμένος εκεί μέσα και να παριστάνεις ότι διασκεδάζεις.

τυπε εσενα σου ειπα να ψαξεις για στεκια που συχναζουν αλοδαπες γκομενες ασε τα κλαμπ αν θελεις να τον μουσκεψεις και λιγο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν πήγα ούτε σοβαρή Ελληνίδα να βρώ ούτε με ελπίδες τρελές οτι θα κάνω κάτι..Να ακούσω καλή  μουσική να τα πω με τους φίλους μου και να γκαυλαντίσουμε όπως και έγινε!
Απλά με την χαλιά μουσική με τις συνεχείς αλλαγές κομματιών , την αφοριτη κάπνα από το κάπνισμα των γυναικών κυρίως,η έλλειψη επιεικώς εμφανήσιμων γυναικών (Δεν ψαρώνω με τα σουβαντίσματα) και η ενασχόληση όλων με τα κινητά με κάνουν να μην μπορώ να μείνω πάνω από μια ώρα σε μαγαζιά που άλλωτε τα "κλείναμε"...
Που να κάνω και συγκριση με Ρουμανία... 5-6 είχα φύγει και πέρασα πραγματικα καλά την προηγούμενη δευτέρα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ενα απο τα κουλά της χθεσινης βραδιας μου σε κλαμπ ηταν οταν πηγαινα προς την τουαλετα σε ενα σταντ καθοταν δυο τυπισσες που τις γνωριζα με δυο τυπους που και αυτους γνωριζα ο ενας μαλιστα ειναι και ποδοσφαιριστης β και γ εθνικης.

τα παλικαρια εκαναν την κινηση τους προς τις γκομενες και τις ειχαν στο μπιρι μπιρι κοινως τις  ζαχαρωναν τις κορασιδες

οταν με ειδε η μια απο τις δυο γκομενες πηγαινωντας προς wc  ετερξε αμεσως να με χαιρετισει και να με αγκαλιασει με πολυ ενθερμο τροπο σπαζοντας την ψυχολογια του ποδοσφαιριστη την ωρα που την καμακωνε. εγω παρεπιπτωντος δεν ειχα καμια διαθεση να την χαιρετισω την κορασιδα

ειπαμε αν δεν εισαι σκληρος παικτης οι γυναικες το μυριζονται αυτο απο χιλιομετρα, τελικα οι δυο τυποι εφυγαν με το πουλι στο χερι ουτε φορτωσαν  :knockinb: ουτε τηλεφωνα πηραν απο τις γκομενες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν πήγα ούτε σοβαρή Ελληνίδα να βρώ ούτε με ελπίδες τρελές οτι θα κάνω κάτι..Να ακούσω καλή  μουσική να τα πω με τους φίλους μου και να γκαυλαντίσουμε όπως και έγινε!

O κόσμος κάνει το μαγαζί ρε συ.

Εκει που εκσφεδονίζονται χαρτοπετσέτες τι κλιμα να επικρατεί;

Τα φοιτητικά μου χρόνια έχω δουλέψει σε κάποια τέτοια μαγαζιά και ο κόσμος που μαζεύαν ήταν ολοι ίδιοι μεταξύ τους.
Ντύσιμο,συμπεριφορά,κουρεματα..

Ακόμη και οι εργαζόμενες σε εμάς,πάρε τη μία και χτύπα την άλλη ήταν..
Ίδια κοψιά με τους θαμώνες και ζήτημα να είχαν βγάλει κανά ΕΠΑΛ Κορυδαλλού..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
O κόσμος κάνει το μαγαζί ρε συ.

Εκει που εκσφεδονίζονται χαρτοπετσέτες τι κλιμα να επικρατεί;

Τα φοιτητικά μου χρόνια έχω δουλέψει σε κάποια τέτοια μαγαζιά και ο κόσμος που μαζεύαν ήταν ολοι ίδιοι μεταξύ τους.
Ντύσιμο,συμπεριφορά,κουρεματα..

Ακόμη και οι εργαζόμενες σε εμάς,πάρε τη μία και χτύπα την άλλη ήταν..
Ίδια κοψιά με τους θαμώνες και ζήτημα να είχαν βγάλει κανά ΕΠΑΛ Κορυδαλλού..

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
από τις 28 ελληνιδες σχεσεις μου (ειχα και 3 ξενες),
οι 3 ελληνιδες λοιπον αποδεδειγμένα είναι πελάτισσες ψυχιατρου, ποσες άλλες ηταν πελάτισσες ψυχολογου ή και ψιχιατρου και δεν το εψαξα ποτέ δεν ξερω.
αλλα 3/28=10,7%
δεν είναι τεραστιο ποσοστο για ψυχοτραλαλα ρε παιδια?
τι στο διαολο μαγνητη για τρελες εχω?
και μπορει ειπαμε να ηταν και άλλες που δεν μου το ειπαν ποτέ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι μονες τους , τους ξεφυγε σε καποια κουβεντα. το θεμα είναι αν οντως από τις γυναικες πανω από το 10% θελει ψυχιατρο σε τι κοσμο ζουμε? είναι να φοβομαστε να κανουμε σχεσεις. πικερ θα καταντησουμε.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ναι μονες τους , τους ξεφυγε σε καποια κουβεντα. το θεμα είναι αν οντως από τις γυναικες πανω από το 10% θελει ψυχιατρο σε τι κοσμο ζουμε? είναι να φοβομαστε να κανουμε σχεσεις. πικερ θα καταντησουμε.

Το ποσοστό σίγουρα είναι μεγαλύτερο αλλά δεν μπορεί να εκτιμηθεί. Η ψυχιατρική στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη και πολλές κλινικές περιπτώσεις περνάνε στο ντούκου.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
οσοι εχετε παιδια που τελειωνουν το λυκειο να τα προτρεψετε να γίνουν ψυχολόγοι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μια φορά είχα βγει με μια από το μπαντού που δε στεκόταν καλά στα μυαλά της. Σε κάποια φάση με ρώτησε αν έχω πάει σε ψυχολόγο. Όντως είχα πάει πολλά χρόνια πριν, αλλά δεν καταλάβαινα που κολλαγε με την κουβέντα. Της είπα ότι ίσως. "Μπας και με πέρασε για κανένα ψυχακι;", αναρωτήθηκα. Ε λοιπόν ο λόγος που ρωταγε ήταν επειδή είχε πάει η ίδια για να ακολουθήσει ψυχοθεραπεία για μια ερωτική της απογοήτευση με πρώην.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για ψυχολόγους είναι οι σοφτ καταστασεις.
εγω μιλησα για ψυχιατρο!!!!
η μια επαιρνε επιδομα και την εβλεπε ψυχΙΑΤΡΟΣ κάθε βδομαδα, δεν δουλεψε ποτέ.
η άλλη μπηκε νοσοκομειο.. τι να λεμε τωρα. αντε να βγαλεις ακρη με τέτοιες περιπτωσαρες, νομιζεις στην αρχη ότι εχουν κοινη λογικη και ισως συνενοηθεις στα βασικα αλλα πέφτεις εξω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
για ψυχολόγους είναι οι σοφτ καταστασεις.
εγω μιλησα για ψυχιατρο!!!!
η μια επαιρνε επιδομα και την εβλεπε ψυχΙΑΤΡΟΣ κάθε βδομαδα, δεν δουλεψε ποτέ.
η άλλη μπηκε νοσοκομειο.. τι να λεμε τωρα. αντε να βγαλεις ακρη με τέτοιες περιπτωσαρες, νομιζεις στην αρχη ότι εχουν κοινη λογικη και ισως συνενοηθεις στα βασικα αλλα πέφτεις εξω.
Γάμησε τα, οι περισσότερες ψυχολογικά έχουν. Τι να τα κάνουν τα likes στο Instagram και το Facebook, δεν αρκούν αυτά για να καλύψουν τα κενά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom