Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλά και να αργήσεις για μπουρδελότσαρκα τι έγινε; Θα σου πέσει η πούτσα;

Και έπειτα άμα θες να πιεις, πως θα γυρίσεις με αμάξι;
καλα εισαι καυλωμενος και δεν είναι πρόβλημα να θες 2 ωρες να πας να γαμησεις? πλακα μας κανεις?
για τις ελάχιστες φορες που θες να πιεις πανω αππο τα ορια για τοτε υπαρχουν και τα ταξι.
προσωπικα τα μεθυσια τα σταματησα πριν καμμια δεκαετια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
εμεις δεν κανουμε το ιδιο.
εμεις λεμε μας αρεσουν οι ξανθιες.
μας αρεσουν τα βυζια.
μας αρεσουν οι κωλοι.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.

η γυναικα είναι υποκριτρια και δεν ξερει τι θελει.
την ρωτας τι θελει σου λεει να είναι ευγενικος και ψηλος.
της πας 10 τετοιους και ξινιζει τα μουτρα της σε ολους.
και τελικα την βλεπεις μετα απο καιρο με εναν κοντο και αγενη.

αρα ή ψευτρα ειναι ή δεν ξερει τι θελει.
μαλλον και τα 2.
Άμα σου "κάτσει" ένα ξέκωλο μελαχρινό στυλιάρι θα πεις όχι επειδή είναι εκτός των προτύπων σου; Άσχετα αν το σουτάρεις όταν πετύχεις αυτό που γουστάρεις...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άμα σου "κάτσει" ένα ξέκωλο μελαχρινό στυλιάρι θα πεις όχι επειδή είναι εκτός των προτύπων σου; Άσχετα αν το σουτάρεις όταν πετύχεις αυτό που γουστάρεις...
ακριβως εμεις παμε με το 90% των γυναικων.

και με το 30% που είναι ο τυπος μας και με το 60% που πιανουν την βαση ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.

αυτές χυλοπιτιαζουν το 90% των αντρων. ακομη και αυτων που εμφανισιακά ή σε αλλους τομεις είναι κλασσης ανωτεροι από αυτές.

ποιος είναι ο σωστος?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Και είναι και πολλά τα βλήματα. Υπάρχουν και άλλης κατηγορίας πάντως βλήματα. Αυτά που αποθεώνουν τους Ντι Τζέι του χιπ χοπ και της ερ εν μπι. Εκεί να δεις ωραία μουνια που ανοίγουν τα πόδια διάπλατα σε δαυτους. Η Ελλάδα είναι η μόνη ίσως χώρα στην Ευρώπη πλην Αγγλίας και Αμερικής που οι γκόμενες αποθεώνουν ντόπιους σταρ ντιτζει, τραγουδιστές του κώλου, παρουσιαστές της πλακας και τους θεοποιούν σε σημείο που να ανοίγουν τα πόδια μόνες τους. Παρεμπιπτόντως με αυτούς κάνουν one night stand και δεν τους πειράζει που αυτοί έχουν πάει με άλλες 100. Ο Καραμανλής είχε πει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Και δεν είχε άδικο. Οι Ελληνίδες θεωρώ ότι είναι οι πιο σαικο της Ευρώπης και αρνητικά σκεπτόμενες. Έχουν όλα τα καλά της μοιρας τους.

Μου λεγε γνωστος, παιδι της αγροτιας, που αμα λαχει στον περιγυρο κανει και τον...τραγουδιστη(!!!),
'να δεις ρε φιλε πως κοιταζουν οι καριολες οταν ανεβω στο παλκο και πιασω το μικροφωνο και τραγουδαω, αστα να πανε!' 'Ενω οταν ειμαι κατω με τους αλλους, δεν ασχολειται καμια μαζι μου'!!!!!
Αυτη ειναι η ελλεεινιδα. ....λουσα και χορος....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τον τραγουδιστη πολλες επιπωσαν τον πελατη ουδεμια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
τα τελευταια 2-3 χρονια εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα.εγω εχω ενα ποσοστο 3/5.και την πεφτω συχνα.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι στις 5 που την πέφτεις οι 3 σου κάθονται;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ελλαδα ειμαστε καμμενη γη....διαβαστε κι εδω....τις αναλογιες....
ασε που με γερασμενο πληθυσμο λογω ατεκνιας και δημογραφικου προβληματος, ειναι γενικα θεμα ο 'νεος πληθυσμος'....

Αλλα και οι αναλογιες ειναι δραμα...

Εγώ νομίζω πως είναι ακόμα χειρότερες οι αναλογίες.

Για μένα,κάθε γκόμενα στην Ελλάδα έχει 15-20 άντρες,μπορεί και περισσότερους.Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε dating site ψάχνονται 95% άντρες.Και όχι μόνο τελειωμένοι πατσοκοιλιάδες αλλά και νέοι,εμφανίσιμοι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι γυναικες επιλεγουν περιπου 1 στους 10 που τους την πεφτει
οι αντρες την πεφτουν σε 10 για να κερδισουν 1.
εχει να κανει με την επιλογή του καλυτερου και την βελτιωση του είδους, σε όλα τα ειδη επιλεγουν τα θηλυκα.
γεννηθήκαμε σε έναν κοσμο ευκολο για τα θηλυκα που απλα κάθονται και διαλεγουν και δυσκολο για τα αρσενικα που πρεπει να αγωνιστουν για να αποδειξουν την αξια τους.
...κατά τα αλλα ο θεος είναι δικαιος και αγαπάει ολους το ιδιο.
μπουρδες που καταριφτηκαν από την βιολογια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ελλαδα ειμαστε καμμενη γη....διαβαστε κι εδω....τις αναλογιες....
ασε που με γερασμενο πληθυσμο λογω ατεκνιας και δημογραφικου προβληματος, ειναι γενικα θεμα ο 'νεος πληθυσμος'....

Αλλα και οι αναλογιες ειναι δραμα...
Γιατί δράμα; Εμένα οι αναλογίες γυναικών-αντρών μου φαίνονται πολύ καλές. Δεν είμαστε και Ρωσία, αλλά εντάξει. Από την άλλη, θα μου πεις, για να γεφυρώσεις τη διαφορά ανάμεσα στην αντρική και τη γυναικεία σεξουαλικότητα, θα 'πρεπε οι γυναίκες να είναι 10πλάσιες από τους άντρες. Ε τι να κάνουμε, δε γίνονται αυτά.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
οι γυναικες επιλεγουν περιπου 1 στους 10 που τους την πεφτει
οι αντρες την πεφτουν σε 10 για να κερδισουν 1.
εχει να κανει με την επιλογή του καλυτερου και την βελτιωση του είδους, σε όλα τα ειδη επιλεγουν τα θηλυκα.
γεννηθήκαμε σε έναν κοσμο ευκολο για τα θηλυκα που απλα κάθονται και διαλεγουν και δυσκολο για τα αρσενικα που πρεπει να αγωνιστουν για να αποδειξουν την αξια τους.
...κατά τα αλλα ο θεος είναι δικαιος και αγαπάει ολους το ιδιο.
μπουρδες που καταριφτηκαν από την βιολογια.

Βασικά τύπε το 80% των γυναικών στοχεύει στο 20% των ανδρών (κατανομή Pareto). Η θρησκεία που πάλι κατηγορείς επιβάλλοντας την μονογαμία προσπάθησε να λύσει αυτό ακριβώς το πρόβλημα, να σταματήσουν δηλαδή τα αρσενικά να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για θηλυκά και να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους αλλού. Επίσης κανείς δεν λέει ότι ο Θεός τους αγαπάει όλους το ίδιο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Βασικά η αρχή του Pareto είναι κάτι άλλο. Και η θρησκεία σίγουρα δεν δημιουργήθηκε γι' αυτό. Ούτε φυσικά είναι λύση να καταπιέζεις το πολυγαμικό ένστικτο του ανθρώπου για να μπορεί να γαμάει ο καθένας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα πως είναι δικαιος ο θεος αν κανει διακρισεις.
πχ ποιον αγαπάει λιγοτερο τον κοντο? τον ομοφυλοφιλο? τον καμπουρη? ολοι αυτοι δεν ηταν στο χερι τους να γινουν κατι άλλο ο θεος τους εκανε ετσι. αν δεχτούμε ότι υπαρχει δηλαδή...
αρα ή δεν υπαρχει ή είναι αδικος.
και μη μου πεις και ότι δεν λεν οι θρησκείες ότι είναι δικαιος ο θεος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Το πως το γυρίσαμε ξαφνικά στη θρησκεία με ξεπερνάει. :2funny: Δε μας φταίει κανένας θεός. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για τα χάλια μας.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Βασικά η αρχή του Pareto είναι κάτι άλλο. Και η θρησκεία σίγουρα δεν δημιουργήθηκε γι' αυτό. Ούτε φυσικά είναι λύση να καταπιέζεις το πολυγαμικό ένστικτο του ανθρώπου για να μπορεί να γαμάει ο καθένας.

Η κατανομή Pareto αυτό είναι τύπε. Όχι η θρησκεία δεν δημιουργήθηκε για αυτό αλλά το ενέταξε στη διδασκαλία της για πρακτικούς λόγους. Δεν είναι τόσο να γαμάει ο καθένας όσο να αναπαράγεται το είδος. Και λειτουργούσε για χιλιάδες χρόνια.

αρα πως είναι δικαιος ο θεος αν κανει διακρισεις.
πχ ποιον αγαπάει λιγοτερο τον κοντο? τον ομοφυλοφιλο? τον καμπουρη? ολοι αυτοι δεν ηταν στο χερι τους να γινουν κατι άλλο ο θεος τους εκανε ετσι. αν δεχτούμε ότι υπαρχει δηλαδή...
αρα ή δεν υπαρχει ή είναι αδικος.
και μη μου πεις και ότι δεν λεν οι θρησκείες ότι είναι δικαιος ο θεος

Δικαιοσύνη δεν σημαίνει ισότητα τύπε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η κατανομή Pareto αυτό είναι τύπε. Όχι η θρησκεία δεν δημιουργήθηκε για αυτό αλλά το ενέταξε στη διδασκαλία της για πρακτικούς λόγους. Δεν είναι τόσο να γαμάει ο καθένας όσο να αναπαράγεται το είδος. Και λειτουργούσε για χιλιάδες χρόνια.

Δικαιοσύνη δεν σημαίνει ισότητα τύπε.
όταν δημιουργει όλα από το 0 ο θεος δικαιοσυνη = ισοτητα.
αλλιως αμα με κανει εμενα 1.50 και να ζησω 30 χρονια με 2 γυναικες και τον άλλο τον κανει 2 μετρα να ζει 100 χρονια και να γαμησει 100 γυναικες. ουτε δικαιος θεος είναι ουτε υπερ της ισότητας είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom