SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν πειραζει.Ισα ισα που προτιμω το nick που εχω τωρα.Δε χρειαζοταν ευθυς εξαρχης ;)
Δεν πειραζει.Ισα ισα που προτιμω το nick που εχω τωρα.Δε χρειαζοταν ευθυς εξαρχης ;)
Γιατι?Σε εκφραζει? ;)Ισα ισα που προτιμω το nick που εχω τωρα.
Απολυτα.Γιατι?Σε εκφραζει? ;)
Ε βέβαια δε φτάνει. Πρέπει να διευκρινίζεις: μέσα απ΄την Αμερική είσαι? Ή από κάνα χωριό εκεί γύρω?
Διαφωνω.Δεν εισαι πια Secret.Ισως μονο σκετο SiN....Απολυτα.
Δεν με γνωριζεις αρκετα για να το κρινεις αυτο!Διαφωνω.Δεν εισαι πια Secret.Ισως μονο σκετο SiN....
Συγνωμη,ηταν ορθογραφικο.
Δεν τα παω και πολυ καλα με την Ελληνικη ορθογραφια.
Δε χρειαζοταν ευθυς εξαρχης ;) Εdit:Γιατι κανεις κατι σε καποιον/α το οποιο εσενα δεν σου αρεσε οταν στο εκαναν?
Εχει διαφορα οταν το κανεις και το ενοεις,και οταν κανεις χωρις να το δεις για να το δουν αυτοι που το ενοουν!(Και εγω η ιδια μπερδευτικα)Δε χρειαζοταν ευθυς εξαρχης ;) Εdit:Γιατι κανεις κατι σε καποιον/α το οποιο εσενα δεν σου αρεσε οταν στο εκαναν?
Εγω το ειπα.Αμφιβαλεις;Και ποιος είπε ότι δεν της άρεσε; ;)
Σημασια καθολου δεν εχει τι πιστευω...δεν πιστευω τιποτα...το μονο που κανω ειναι να σε γδυνω με τη φαντασια μου αργα αργα και να σε φυλαω στο λαιμο.....και μετα λιγο πιο κατω...και λιγο πιο κατω...
κ τι χρηστης..Σε 10 σελίδες χρήστης κάνει ιντερνετικό γλυφομούνι σε ''΄δύσκολη'' χρηστρια υπό το χόρταγο βλέμμα δεκάδων άλλων χρηστών.
Splendit!
Μπράβο μάγκες, και είς ανώτερα.
Αμα ειναι καλη η βρυση να δεις για ποτε σε ριχνειΕνταξει,με βρισιες δεν ειχες καμια τυχη,αλλα και ετσι πιστευεις οτι θα με ριξεις;...
Αμερικανίδα είσαι; Και πως και ασχολείσαι με την ελληνικήν;
Κέιν ή Ομπάμα;
Όσοι ομιλούν και άλλες γλώσσες πέραν της Αγγλικής και έχουν και προγόνους από ... άλλες φυλές , πέραν της λευκής , ψηφίζουν Ομπάμα, δεν χρειάζετσι να ρωτάς.
Πρέπει να είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ για να φλεράρεις Ελεηνίδα στο internet.
κουνούπι???ΖζζζζζζζζζζζΖΖΖΖζζζζζζζζΖζζΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζ
ακουει κανεις κατι?