ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
το φαντάστηκα!!!Είναι ο παππούς μου
το φαντάστηκα!!!Είναι ο παππούς μου
εγω ειμαι ελλεεινιδα μπαζο,βρες τπτ αλλοδεν είναι τόσο εύκωλο, πίστεψε με...
προσπάθησα πολλές φορές! ;)
δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο...εγω ειμαι ελλεεινιδα μπαζο,βρες τπτ αλλο
εγω ειμαι ελλεεινιδα μπαζο,βρες τπτ αλλο
ειπα κι εγω δεν θα πεταχτει ο Πλευρης?ισααααααααααααααααα λεμεΌπως και κάθε άλλη που μπαίνει εδώ μέσα, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.
Αυτά τα έχουμε πει ...
δεν ειναι νευρα απλα μπενει ο καθε πολιτικος αναλυτης εδω μεσα να ξεκαυλωσει πανω μας επειδη δεν εχει καποιον να πριξει.ελεος με τους πλευριδες....
γιατι νομιζεις πως οταν λες οτι παπαρια διαβασες στο τρωκτικο θα μεινουμε ολες με το στομα ανοικτο λες και ανακαλυψες την φωτια ,ερμε?@Lakis33
Σε παρακαλώ σώσε με! Βλαμμένη ελλεεινίδα τσαμπουνά ότι θέλει κι επιπλέον με κατηγορεί πως είμαι Πλεύρης (ο μικρός ή ο μεγάλος) & Καταρζαφέρης στο νήμα περί Ελλεεινίδων! Σε ικετεύω άρχισε να της λες εκείνα τα ωραία σου για τα πρεζόνια της οδού Καλλιδρομίου, τις αγάμητες που διαβάζουν athens voice,lifo ή για τις γκόμενες με ταγάρια & τα αραχνιασμένα μουνιά στον Λόφο του Στρέφη.
@Spygirl
Γερά στον αγώνα της (φυλετικής) καθαρότητας του thread από πολιτικούς αναλυτές!
Θα σου έλεγα πως είσαι για το πέος, αλλά μάλλον αυτό θα αποτελεί ευχή για σένα.
έχουν έμπνευση πάντως όταν τσακόνωνται!
Μπορεί να είναι ένας πολύ σωστός δρόμος. :-Αυτό που έχω καταλάβει στα 33 μου, είναι πως αυτό που νιώθουμε μέσα μας, αυτό ακριβώς βλέπουμε και στους αλλούς. Δε ξέρω αν βοηθάω...
Αυτό που έχω καταλάβει στα 33 μου, είναι πως αυτό που νιώθουμε μέσα μας, αυτό ακριβώς βλέπουμε και στους αλλούς. Δε ξέρω αν βοηθάω...
α την Βικυ περνεις?@Spygirl
Ρεζίλι με έκανες μωρή τσουράπω στο site!
Μου είχε πάρει 1 χρόνο να πείσω όλον τον κόσμο πως είμαι κάποιος διανοούμενος μήπως και ρίξω καμμιά Ελλεεινίδα γιατί η Βίκυ από το Καζακστάν που τον παίρνει ακάποτο το ανέβασε στα 25 ευρά.
Κι ήρθες εσύ και αποκάλυψες πως αντιγράφω το τρωκτικό (είσαι και φαίνεσαι). Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάλαβες πως ψηφίζω ΛΑΟΣ και ντύνομαι με ναζιστικές στολες τις Απόκριες. Είχα αφήσει ανοιχτή την web-cum?
Τι να κάνω μετά από τέτοιο ξεμπρόστιασμα. Σε αφήνω με τις κλασσικές ευχές.
1. ¨Αντε βρε μπάζο οικοδομής πλύνε κάνα
2. Η εναλλακτική για όσους πεινάν. ¨Αντε μωρή πετσάφω ψήσε κανά
α την Βικυ περνεις?
...πεντε εκπομπες Λαζοπουλου !!! Απιστευτοι ειναι !έχουν έμπνευση πάντως όταν τσακόνωνται!
@Spygirl
Ρεζίλι με έκανες μωρή τσουράπω στο site!
Μου είχε πάρει 1 χρόνο να πείσω όλον τον κόσμο πως είμαι κάποιος διανοούμενος μήπως και ρίξω καμμιά Ελλεεινίδα γιατί η Βίκυ από το Καζακστάν που τον παίρνει ακάποτο το ανέβασε στα 25 ευρά.
Κι ήρθες εσύ και αποκάλυψες πως αντιγράφω το τρωκτικό (είσαι και φαίνεσαι). Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάλαβες πως ψηφίζω ΛΑΟΣ και ντύνομαι με ναζιστικές στολες τις Απόκριες. Είχα αφήσει ανοιχτή την web-cum?
Τι να κάνω μετά από τέτοιο ξεμπρόστιασμα. Σε αφήνω με τις κλασσικές ευχές.
1. ¨Αντε βρε μπάζο οικοδομής πλύνε κάνα
2. Η εναλλακτική για όσους πεινάν. ¨Αντε μωρή πετσάφω ψήσε κανά