Επισκέπτης
Ωχ , ρε πουστη μου ! Αλλη μυηση ? Εχει και συνεχεια το μαρτυριο ?Ναι το παιδί εννοεί αυτή στα κανούρια της φυλής. Και εσύ αυτήν παίρνεις?
Ωχ , ρε πουστη μου ! Αλλη μυηση ? Εχει και συνεχεια το μαρτυριο ?Ναι το παιδί εννοεί αυτή στα κανούρια της φυλής. Και εσύ αυτήν παίρνεις?
μη γίνεσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως γιατί θα ξεμπροστιάσω τις πολιτικές σου προτιμήσεις!Ωχ , ρε πουστη μου ! Αλλη μυηση ? Εχει και συνεχεια το μαρτυριο ?
πουτσο και ξυλο...
αυτο θελουν ολες...
Η τρομοκρατια , δεν θα περασει ! ...και δεν φαινονται οι πολιτικες μου προτιμησεις , καθολου μα καθολου , απ'τις υπογραφες μου... Μεγαλε μαγιστρε,ιπποτη θεικων πορνοαρματων , λυπηθειτε με...μη γίνεσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως γιατί θα ξεμπροστιάσω τις πολιτικές σου προτιμήσεις!
απαντανε οι 22χρονοι το πολυ ε?πιπα κωλο και ξυλο οι καριολες
χάσκει ένα κενό μεταξύ 22-30...απαντανε οι 22χρονοι το πολυ ε?
γιατι οι ανω των 30 ξερουν οτι ειναι σουζα και ετσι θα μεινουν.
οι πιτσιρικαδες ας παραμυθιαζεστε οτι εχετε το πανω χερι.....
απαντανε οι 22χρονοι το πολυ ε?
Αmoxil και ασπιρινουλες...εγω ετσι σωθηκα!!!Ψήνομαι...
τι λες βρε ερμε προσφυγα?κλωνε με ξερεις και μιλας? ;)
Οπως και να χει τραβα και γαμησου
...τσατσορουφιανεκαλη η μικρη (32)
τα αν δινω εγω φωτο ειναι διακιωμα μου,το να το ποσταρεις ΕΣΥ περα του ειναι παρανομο, κινδυνευεις και ποινικ(αυτο ενημερωτικα)Για το αμφιλεγόμενο spygirl περισσότερα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,41026.msg781885#msg781885]εδώ[/url]
Τα συμπεράσματα δικά σας
τα αν δινω εγω φωτο ειναι διακιωμα μου,το να το ποσταρεις ΕΣΥ περα του ειναι παρανομο, κινδυνευεις και ποινικ(αυτο ενημερωτικα)