Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Tωρα ... να σε συμπαθησω  :smitten:, που σιχαινεσαι τον :uzi: μαλακα , και δεν εισαι φασιστακι ... η να εξακολουθησω να σε αντιπαθω , μια κι'εισαι ενα καβαλλημενο καλαμι , που αποζητα απεγνωσμενα επιβεβαιωση ??? :think: :think: :think:Ας παω για κρεπα...και το σκεφτομαι στο δρομο !!!
δεν ζηταω επιβεβαιωση,εναν 70-χρονο πολυεκκατομυριουχο θελω η ερμη καταπροτιμηση με πολλα προβληματα υγειας(θελω να γινω μια χηρα βρεεεεε)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κρεπα τετοια ωρα ρε τουμπανε??!?!!?!
Tωρα ... να σε συμπαθησω  :smitten:, που σιχαινεσαι τον :uzi: μαλακα , και δεν εισαι φασιστακι ... η να εξακολουθησω να σε αντιπαθω , μια κι'εισαι ενα καβαλλημενο καλαμι , που αποζητα απεγνωσμενα επιβεβαιωση ??? :think: :think: :think:Ας παω για κρεπα...και το σκεφτομαι στο δρομο !!!

Επισκέπτης
κρεπα τετοια ωρα ρε τουμπανε??!?!!?!
Tι τουμπανο?????? 69 κιλα ανθρωπος και τουμπανο !!!??? Κυριε , σας ανακαλω στην ελαφραν πραγματικοτηταν ! Στο θεμα μας ! Τι λεγαμε και κλαιγαμε ??? Υ.Γ. Κρεπα με κρεμα μπουγατσας , κανελλα και αχνη ζαχαρη !!!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πούστη μου, πάντα στο τέλος του καυγά εμφανίζομαι! :headbang: :headbang:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα απαντουσα σε μερικους για τις πολιτικες ανησυχιες που εχουν για τον MaCain αλλα θα φαω κραξιμο απο οτι βλεπω.
Ασε καλυτερα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
Τι ασχολείστε με τσόλια, ρε??

Επισκέπτης
το γραφω εδω απο το θεμα με τον hiv

οχι γκαντυ δεν νομιζω οτι αντικατοπτριζει την παρουσια ολων των γυναικειων μελων εδω μεσα

υπαρχουν γυναικεια μελη που εχουν φερθει κατα πως λες κ τα εχω 'κραξει' επισης τη δεδομενη στιγμη

αλλα ειναι ασχετο αυτο με εκεινο που ελεγα εγω

ειμαστε τρελα οφ τοπικ.. αν μπορει καποιος μοντ να μας παει στο οφ τοπικ θεμα
μιας κ εδω ειναι κ θεμα υγειας

lol κ μετα γραφεις οτι αυτα που φγραφω ειναι οτι ναναι κ δεν εχει λογικη συνεχεια η σκεψη μου

διαβασε τις τελευταιες σελιδες στο θρεντ με την φιλεναδα σου την spygirl που εχει ανοιξει τον ωχετο κ πεταει οτι μαλακια της καταιβει στο κεφαλι.Δες ποσο ψωναρα ειναι κ οπως εγραψε ο φιλος not easy biker μεσα απο αυτη την αλλαζονικη συμπεριφορα επιζητα την επιβεβαιωση για να καλυψει εστω προσωρινα τα κοπλεξ της.ΓΙατι αν ηταν διαφορετικα απλα δεν θα εγραφε στο σαιτ.
Εσενα δεν σε ειδα που θενα να την κραξεις οπως λες για την συμπεριφορα της.Τουμπεκη κ γυναικεια αλληλεγγυη οπως παντα ε?
Αλλα σε μενα ειπες οτι εχω τη μυγα κ γραφω οτι ναναι.Η απλα πεταξες μια μπουρδα για να με προσβαλεις κ να κερδισεις τις εντυπωσεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απ οσο θυμαμαι η μπαιτ εχει κραξει πολλα απο τα ντεμεκ γκομενακια που κυκλοφορουν.......για καποιο λογο της δινανε ευσημα 3-4 σελιδες πισω.....τι ακριβως ειπε και τη συγχαιρετε?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε γκαντυ
βαριεμαι κ ειμαι κ αρρωστη

η σπαιγκερλ κ μερικες αλλες ουτε φιλεναδες μου ειναι ουτε τπτ
κ οποτε κραζω εδω μεσα δεν βλεπω αν ειναι γυναικα ή ανδρας μην ανησυχεις
δεν με πτοει το φυλο χαχαχα

κ μια χαρα τα εχω "χωσει" σε μερικες μερικες κ σ αυτηνανε την σπαιγκερλ ενα φεγγαρι στις χχχ φωτος
πηγαινε να δεις κ μετα ελα να με πεις αν εκανα τουμπεκι κ γυναικεια αλληλεγγυη..

αμα εχει γραψει κ αλλες σαχλαμαρες κ δεν τις ειδα να τις σχολιασω κρεμαστε με κρεμαστε με χαχαχα

τι να κανουμε τωρα που εσυ φανταζεσαι αλλα πραγματα?
θα κατσω να δικαιολογουμαι για ολα τα γυναικεια νικνεημς?

κανενα ντεπον παιζει?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
αν το κλεισει  πως θα γελαει  μετα με ο τι διαβαζει εδω;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ετσι
κανεις δεν με καταλαβαινει μαγκος...  :P

κλείνε και κάπου κάπου το πι σι το γαμημένο να δείς πως θα σου περάσει ο πονοκέφαλος :2funny: :2funny:

μα δε τοθελω για τον πονοκεφαλο το ντεπον

ρε λεγκολας.. εκτος απο ψυχιατρος εισαι κ παθολογος?

πςςς

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
απαντανε οι 22χρονοι το πολυ ε?
γιατι οι ανω των 30 ξερουν οτι ειναι σουζα και ετσι θα μεινουν.
οι πιτσιρικαδες ας παραμυθιαζεστε οτι εχετε το πανω χερι.....
Καλα, :badair: :badair: προσεχε μη κλασεις

Επισκέπτης
Α, να χαθεις, αναγωγε >:(
:2funny: :2funny: :2funny:Κυττα...Αν θεσουμε , ως υποθεση εργασιας βεβαια , σαν βαση , την ρηση του Ηλια Πετροπουλου , οτι ειναι ευτυχημα το οτι υπαρχουν αδελφες , γιατι μονον ετσι εχουμε ελπιδες να μας αγαπησει αληθινα και μας καποιος ανθρωπος , και με δεδομενο οτι εχω σκασει ηδη 9.500 ευρωπουλα σε πλαστικες , ζητω την συμβολη και συμβουλη σας !!! Ποιος ξερει τι μου ξημερωνει ??? Δεν με λυπαστε ??? :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:Κυττα...Αν θεσουμε , ως υποθεση εργασιας βεβαια , σαν βαση , την ρηση του Ηλια Πετροπουλου , οτι ειναι ευτυχημα το οτι υπαρχουν αδελφες , γιατι μονον ετσι εχουμε ελπιδες να μας αγαπησει αληθινα και μας καποιος ανθρωπος , και με δεδομενο οτι εχω σκασει ηδη 9.500 ευρωπουλα σε πλαστικες , ζητω την συμβολη και συμβουλη σας !!! Ποιος ξερει τι μου ξημερωνει ??? Δεν με λυπαστε ??? :2funny: :2funny: :2funny:
Κοιτα εισαι τσολι, αλλα περνας καλα κι'αυτο βγαινει προς τα εξω,γι'αυτο και ολοι σου συνχωρουν την τσολιαση.Μη φοβασαι για το αυριο, για σενα ειναι η ζωη (και για τον πλαστικο σου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom