δεν ζηταω επιβεβαιωση,εναν 70-χρονο πολυεκκατομυριουχο θελω η ερμη καταπροτιμηση με πολλα προβληματα υγειας(θελω να γινω μια χηρα βρεεεεε)Tωρα ... να σε συμπαθησω , που σιχαινεσαι τον μαλακα , και δεν εισαι φασιστακι ... η να εξακολουθησω να σε αντιπαθω , μια κι'εισαι ενα καβαλλημενο καλαμι , που αποζητα απεγνωσμενα επιβεβαιωση ??? Ας παω για κρεπα...και το σκεφτομαι στο δρομο !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
κρεπα τετοια ωρα ρε τουμπανε??!?!!?!
Tωρα ... να σε συμπαθησω , που σιχαινεσαι τον μαλακα , και δεν εισαι φασιστακι ... η να εξακολουθησω να σε αντιπαθω , μια κι'εισαι ενα καβαλλημενο καλαμι , που αποζητα απεγνωσμενα επιβεβαιωση ??? Ας παω για κρεπα...και το σκεφτομαι στο δρομο !!!
Επισκέπτης
Tι τουμπανο?????? 69 κιλα ανθρωπος και τουμπανο !!!??? Κυριε , σας ανακαλω στην ελαφραν πραγματικοτηταν ! Στο θεμα μας ! Τι λεγαμε και κλαιγαμε ??? Υ.Γ. Κρεπα με κρεμα μπουγατσας , κανελλα και αχνη ζαχαρη !!!κρεπα τετοια ωρα ρε τουμπανε??!?!!?!
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα απαντουσα σε μερικους για τις πολιτικες ανησυχιες που εχουν για τον MaCain αλλα θα φαω κραξιμο απο οτι βλεπω.
Ασε καλυτερα.
Ασε καλυτερα.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Τι ασχολείστε με τσόλια, ρε??
Επισκέπτης
το γραφω εδω απο το θεμα με τον hiv
lol κ μετα γραφεις οτι αυτα που φγραφω ειναι οτι ναναι κ δεν εχει λογικη συνεχεια η σκεψη μου
διαβασε τις τελευταιες σελιδες στο θρεντ με την φιλεναδα σου την spygirl που εχει ανοιξει τον ωχετο κ πεταει οτι μαλακια της καταιβει στο κεφαλι.Δες ποσο ψωναρα ειναι κ οπως εγραψε ο φιλος not easy biker μεσα απο αυτη την αλλαζονικη συμπεριφορα επιζητα την επιβεβαιωση για να καλυψει εστω προσωρινα τα κοπλεξ της.ΓΙατι αν ηταν διαφορετικα απλα δεν θα εγραφε στο σαιτ.
Εσενα δεν σε ειδα που θενα να την κραξεις οπως λες για την συμπεριφορα της.Τουμπεκη κ γυναικεια αλληλεγγυη οπως παντα ε?
Αλλα σε μενα ειπες οτι εχω τη μυγα κ γραφω οτι ναναι.Η απλα πεταξες μια μπουρδα για να με προσβαλεις κ να κερδισεις τις εντυπωσεις?
οχι γκαντυ δεν νομιζω οτι αντικατοπτριζει την παρουσια ολων των γυναικειων μελων εδω μεσα
υπαρχουν γυναικεια μελη που εχουν φερθει κατα πως λες κ τα εχω 'κραξει' επισης τη δεδομενη στιγμη
αλλα ειναι ασχετο αυτο με εκεινο που ελεγα εγω
ειμαστε τρελα οφ τοπικ.. αν μπορει καποιος μοντ να μας παει στο οφ τοπικ θεμα
μιας κ εδω ειναι κ θεμα υγειας
lol κ μετα γραφεις οτι αυτα που φγραφω ειναι οτι ναναι κ δεν εχει λογικη συνεχεια η σκεψη μου
διαβασε τις τελευταιες σελιδες στο θρεντ με την φιλεναδα σου την spygirl που εχει ανοιξει τον ωχετο κ πεταει οτι μαλακια της καταιβει στο κεφαλι.Δες ποσο ψωναρα ειναι κ οπως εγραψε ο φιλος not easy biker μεσα απο αυτη την αλλαζονικη συμπεριφορα επιζητα την επιβεβαιωση για να καλυψει εστω προσωρινα τα κοπλεξ της.ΓΙατι αν ηταν διαφορετικα απλα δεν θα εγραφε στο σαιτ.
Εσενα δεν σε ειδα που θενα να την κραξεις οπως λες για την συμπεριφορα της.Τουμπεκη κ γυναικεια αλληλεγγυη οπως παντα ε?
Αλλα σε μενα ειπες οτι εχω τη μυγα κ γραφω οτι ναναι.Η απλα πεταξες μια μπουρδα για να με προσβαλεις κ να κερδισεις τις εντυπωσεις?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ρε γκαντυ
βαριεμαι κ ειμαι κ αρρωστη
η σπαιγκερλ κ μερικες αλλες ουτε φιλεναδες μου ειναι ουτε τπτ
κ οποτε κραζω εδω μεσα δεν βλεπω αν ειναι γυναικα ή ανδρας μην ανησυχεις
δεν με πτοει το φυλο χαχαχα
κ μια χαρα τα εχω "χωσει" σε μερικες μερικες κ σ αυτηνανε την σπαιγκερλ ενα φεγγαρι στις χχχ φωτος
πηγαινε να δεις κ μετα ελα να με πεις αν εκανα τουμπεκι κ γυναικεια αλληλεγγυη..
αμα εχει γραψει κ αλλες σαχλαμαρες κ δεν τις ειδα να τις σχολιασω κρεμαστε με κρεμαστε με χαχαχα
τι να κανουμε τωρα που εσυ φανταζεσαι αλλα πραγματα?
θα κατσω να δικαιολογουμαι για ολα τα γυναικεια νικνεημς?
κανενα ντεπον παιζει?
η σπαιγκερλ κ μερικες αλλες ουτε φιλεναδες μου ειναι ουτε τπτ
κ οποτε κραζω εδω μεσα δεν βλεπω αν ειναι γυναικα ή ανδρας μην ανησυχεις
δεν με πτοει το φυλο χαχαχα
κ μια χαρα τα εχω "χωσει" σε μερικες μερικες κ σ αυτηνανε την σπαιγκερλ ενα φεγγαρι στις χχχ φωτος
πηγαινε να δεις κ μετα ελα να με πεις αν εκανα τουμπεκι κ γυναικεια αλληλεγγυη..
αμα εχει γραψει κ αλλες σαχλαμαρες κ δεν τις ειδα να τις σχολιασω κρεμαστε με κρεμαστε με χαχαχα
τι να κανουμε τωρα που εσυ φανταζεσαι αλλα πραγματα?
θα κατσω να δικαιολογουμαι για ολα τα γυναικεια νικνεημς?
κανενα ντεπον παιζει?
κανενα ντεπον παιζει?
κλείνε και κάπου κάπου το πι σι το γαμημένο να δείς πως θα σου περάσει ο πονοκέφαλος
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ετσι
κανεις δεν με καταλαβαινει μαγκος...
μα δε τοθελω για τον πονοκεφαλο το ντεπον
ρε λεγκολας.. εκτος απο ψυχιατρος εισαι κ παθολογος?
πςςς
κανεις δεν με καταλαβαινει μαγκος...
κλείνε και κάπου κάπου το πι σι το γαμημένο να δείς πως θα σου περάσει ο πονοκέφαλος
μα δε τοθελω για τον πονοκεφαλο το ντεπον
ρε λεγκολας.. εκτος απο ψυχιατρος εισαι κ παθολογος?
πςςς
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
ρε γκαντυ
κανενα ντεπον παιζει?
Δεν είναι τίποτε. Πονοκέφαλος από Αγαμία.
Καλα, προσεχε μη κλασειςαπαντανε οι 22χρονοι το πολυ ε?
γιατι οι ανω των 30 ξερουν οτι ειναι σουζα και ετσι θα μεινουν.
οι πιτσιρικαδες ας παραμυθιαζεστε οτι εχετε το πανω χερι.....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
απο προσωπικη εμπειρια το λες αυτο?Δεν είναι τίποτε. Πονοκέφαλος από Αγαμία.
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
μπορει και ψυχολογικο προβλημα απο αγαμια. και παλι σου ποναειΔεν είναι τίποτε. Πονοκέφαλος από Αγαμία.
Επισκέπτης
Στον ιδιο χειρουργο με τον βοθρο?????Καλα, προσεχε μη κλασεις
Α, να χαθεις, αναγωγε >Στον ιδιο χειρουργο με τον βοθρο?????
Επισκέπτης
Κυττα...Αν θεσουμε , ως υποθεση εργασιας βεβαια , σαν βαση , την ρηση του Ηλια Πετροπουλου , οτι ειναι ευτυχημα το οτι υπαρχουν αδελφες , γιατι μονον ετσι εχουμε ελπιδες να μας αγαπησει αληθινα και μας καποιος ανθρωπος , και με δεδομενο οτι εχω σκασει ηδη 9.500 ευρωπουλα σε πλαστικες , ζητω την συμβολη και συμβουλη σας !!! Ποιος ξερει τι μου ξημερωνει ??? Δεν με λυπαστε ???Α, να χαθεις, αναγωγε >
Κοιτα εισαι τσολι, αλλα περνας καλα κι'αυτο βγαινει προς τα εξω,γι'αυτο και ολοι σου συνχωρουν την τσολιαση.Μη φοβασαι για το αυριο, για σενα ειναι η ζωη (και για τον πλαστικο σου)Κυττα...Αν θεσουμε , ως υποθεση εργασιας βεβαια , σαν βαση , την ρηση του Ηλια Πετροπουλου , οτι ειναι ευτυχημα το οτι υπαρχουν αδελφες , γιατι μονον ετσι εχουμε ελπιδες να μας αγαπησει αληθινα και μας καποιος ανθρωπος , και με δεδομενο οτι εχω σκασει ηδη 9.500 ευρωπουλα σε πλαστικες , ζητω την συμβολη και συμβουλη σας !!! Ποιος ξερει τι μου ξημερωνει ??? Δεν με λυπαστε ???