Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αμερικανίδα είσαι; Και πως και ασχολείσαι με την ελληνικήν;
Κέιν ή Ομπάμα;  :grin:
χαχααχ,Ομπαμα.
Ασχολουμαι με την Ελληνικην επειδι εσεις εδω(Στην Ελλαδα)δεν ασχολειστε με την Αγγλικην!
Στην αρχη ελεγα να μην μαθω Ελληνικα,πιστευα πως δεν θα χρειαζεται,τελικα ομως...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χαχααχ,Ομπαμα.
Ασχολουμαι με την Ελληνικην επειδι εσεις εδω(Στην Ελλαδα)δεν ασχολειστε με την Αγγλικην!
Στην αρχη ελεγα να μην μαθω Ελληνικα,πιστευα πως δεν θα χρειαζεται,τελικα ομως...

Proiciency έχεις πάρει? Ή ακόμη  lower? :2funny: :2funny: :2funny:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Proiciency έχεις πάρει? Ή ακόμη  lower? :2funny: :2funny: :2funny:
Πλακα πλακα,ρωτησα στην πρεσβια και μου ειπαν πως καλο θα ηταν να παω να δωσω λεει τα exams για τις δουλιες :idiot:.Πολλες φορες λεει δεν φτανει να πεις οτι εισαι απο την Αμερικη!(Μαλον το λενε και οι Ελληνες για να δικαιολογησουν το γιατι δεν εχουν lower? :P

Επισκέπτης
Πρωτιστως , σ'ευχαριστω για τον κοπο ! Δευτερευοντως , δεν θα μπορεσω , λογω αγνοιας και αδυναμιας χειρισμου του Η/Υ μου (ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ)να την δω μεσω των λινκ που μου παραθετεις ...και σαν τριτη αναφορα στο θεμα , δεν απολογηθηκα , γιατι δεν εκανα , εσκεμμενα τουλαχιστον , κανενα λαθος ! Οποιοσδηποτε μη Ναζι , αγνοωντας την ταινια , θελω να πιστευω τουλαχιστον , θα αντιδρουσε αναλογα ! Η οποια << αυρα >> ειρωνειας περασε απ'οσα εγραψα , ηταν πιο πολυ προσωπικη , παρα εναντιωτικη ! Παρ'ολα αυτα ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν προσεβληθη καποιος και ευχαριστω και παλι για τον κοπο ! Καλο βραδυ !

Επισκέπτης
χαχααχ,Ομπαμα.

Να υποθέσω ότι έχεις σχέση με Έλληνα; Τι ρίζες έχεις;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χρηστρια απο αμερικα
που μπηκε 1 μερα στο σαιτ
κ μετα μας ανακοινωσε οτι ισως ξαναμπει με αλλο νικνεημ

μελι εχει το σαιτ για τους αμερικαν πιπολ?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παρ'ολα αυτα ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν προσεβληθη καποιος και ευχαριστω και παλι για τον κοπο ! Καλο βραδυ !
Να και ένας άνθρωπος που έχει το θαρρος να ζητά συγγνώμη (χωρίς να φταίει κιόλας)!
Είσαι ωραίος! :thumbsup:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να υποθέσω ότι έχεις σχέση με Έλληνα; Τι ρίζες έχεις;
Οχι,δεν εχω σχεση με Ελληνα αυτην την στιγμη.
Ο πατερας μου ηταν απο την Αμερικη και η μητερα μου ειναι απο την Ελλαδα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πλακα πλακα,ρωτησα στην πρεσβια και μου ειπαν πως καλο θα ηταν να παω να δωσω λεει τα exams για τις δουλιες :idiot:.Πολλες φορες λεει δεν φτανει να πεις οτι εισαι απο την Αμερικη!(Μαλον το λενε και οι Ελληνες για να δικαιολογησουν το γιατι δεν εχουν lower? :P

Ε βέβαια δε φτάνει. Πρέπει να διευκρινίζεις: μέσα απ΄την Αμερική είσαι? Ή από κάνα χωριό εκεί γύρω? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μια χρηστρια απο αμερικα
που μπηκε 1 μερα στο σαιτ
κ μετα μας ανακοινωσε οτι ισως ξαναμπει με αλλο νικνεημ

μελι εχει το σαιτ για τους αμερικαν πιπολ?

Αν είναι εκείνη δε πρόκειται να το παραδεχτεί αλλιώς πως γίνεται να κάνει μια νέα αρχή αν όλοι μάθουν ότι είναι η προηγούμενη σωστά;

Επισκέπτης
Να και ένας άνθρωπος που έχει το θαρρος να ζητά συγγνώμη (χωρίς να φταίει κιόλας)!
Είσαι ωραίος! :thumbsup:
Kαποιος , καποια στιγμη , πρεπει να κανει μια αρχη ! Εσεις ξερετε καλυτερα ΔΟΚΤΩΡ ! Οι γεφυρες προαγουν ... οχι τα τειχη ! ...και τα τειχη μου γεννουσαν και θα μου γεννουν παντα ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ! Τι να κανω ? Επεσα στην μαρμιτα μικρος (...και μαλλον αρνουμαι να μεγαλωσω ) Τα σεβη μου Δοκτωρ!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αν είναι εκείνη δε πρόκειται να το παραδεχτεί αλλιώς πως γίνεται να κάνει μια νέα αρχή αν όλοι μάθουν ότι είναι η προηγούμενη σωστά;

ε καλα
αλλα εκεινη ειναι
δεν ειχε νοημα ν αλλαξει νικνεημ

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ξερεις τι νομιζω εγω φιλε???Πως εισαι αγορακι...ναι...καλα ακουσες...και μπαινεις εδω μεσα να κανεις χαβαλε...λοιπον...φιλε...το μονο στο οποιο συμφωνω ειναι οτι παντελονια δε φορας...Θα σε συμβουλευα μαλιστα να σβήσεις το account σου γιατι μπορει να εχεις μπλεξιματα...   :birdman: :birdman: :birdman:
Δαναουλα,καλως ηλθες και παλι ;) Αλλα δεν χρειαζοταν να κανεις copy paste την απαντηση που σου ειχα δωσει στο ποστ #7490 για να απευθυνθεις στη darkeyes... χαχαχαχαχα Στο κανω κι εγω μια κοπια παρακατω,να το θυμηθεις ;)

Απο που το καταλαβενεις ακριβως αυτο ;
Ξερεις τι νομιζω εγω φιλε???Πως εισαι αγορακι...ναι...καλα ακουσες...και πως εβαλες για αβαταρ τη φωτο της πρωην σου η καποιας που αντιπαθεις...και μπαινεις εδω μεσα να κανεις χαβαλε...λοιπον...φιλε...το μονο στο οποιο συμφωνω ειναι οτι παντελονια δε φορας...Θα σε συμβουλευα μαλιστα να βγαλεις τη φωτο απο το αβαταρ σου γιατι μπορει να εχεις μπλεξιματα... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δαναουλα,καλως ηλθες και παλι ;) Αλλα δεν χρειαζοταν να κανεις copy paste την απαντηση που σου ειχα δωσει στο ποστ #7490 για να απευθυνθεις στη darkeyes... χαχαχαχαχα Στο κανω κι εγω μια κοπια,να το θυμηθεις ;)
     Ξερεις τι νομιζω εγω φιλε???Πως εισαι αγορακι...ναι...καλα ακουσες...και πως εβαλες για αβαταρ τη φωτο της πρωην σου η καποιας που αντιπαθεις...και μπαινεις εδω μεσα να κανεις χαβαλε...λοιπον...φιλε...το μονο στο οποιο συμφωνω ειναι οτι παντελονια δε φορας...Θα σε συμβουλευα μαλιστα να βγαλεις τη φωτο απο το αβαταρ σου γιατι μπορει να εχεις μπλεξιματα... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Μα για αυτο το εκανα Copy-Paste ολοι αξιζουν την θερμη υποδοχη που ειχα και εγω.
Ps.Παει το Cover.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μα για αυτο το εκανα Copy-Paste ολοι αξιζουν την θερμη υποδοχη που ειχα και εγω.
Ps.Παει το Cover.
Δε χρειαζοταν ευθυς εξαρχης ;) Εdit:Γιατι κανεις κατι σε καποιον/α το οποιο εσενα δεν σου αρεσε οταν στο εκαναν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom