Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στο νησι εκατσαν δυο σκηνικα  απο tinder γιατι βραδυ δεν ειχε κοσμο τοσο αργα που πηγα διακοπες,οποτε επαιζα κυριως onlinde και day game
Εδω να θιξω και το θεμα που εχει δημιουργει στα νησια το all inclusive...ειναι τραγικο να περνας εξω απ τα barακια και να μην υπαρχει ψυχη και στα ξενοδοχεια να ακους μουσικη και να βλεπεις σε καθε ξενοδοχειο και bar και ολο τον κοσμο εκει(μαλιστα απαγορευουν σε ακυρους και ντοπιους να μπαινουν!!)
Πλεον οπως τα βλεπω τα πραγματα τα νησια δεν αξιζουν για γαμησι και καμακι σε τουριστριες αν ειναι να παιζω online καθομαι και Αθηνα.
Το μονο που αξιζει σε νησια ειναι το day game σε παραλιες γυμνιστων για μενα,χτυπας milfes για πλακα ειδικα αμα δουν οτι εχεις γερο ματζαφλαρι..Κερκυρα εχει μια τεραστια παραλια γυμνηστων που λεγεται Αριλας εκει περα σταζουν κυριολεκτικα οι milfes Γερμανιδες,Αυστριακες που μαζευει.γενικα πανε μονο ξενες εκει αλλα 40φευγα+
Ελληνιδες πανε στην αλλη γυμνιστων του νησιου που λεγεται Μυρτιωτισα αλλα μαζευει και πολλους ματακιδες που σου γαμανε το game
ΜΙλουσα με ωραια Κερκυραια και εσκασε ενας ακυρος που αρχισε ετσι την κουβεντα "Φαινεστε ωραιο ζευγαρι θα ηθελα αμα δεν σας πειραζει να σας δω και να φτιαχτω δεν θα σας μιλησω η ενοχλησω
Η κοπελα φρικαρε για τα καλα και μετα απο λιγο εφυγε
Ηθελα να του ριξω γροθο του μιναρα γιατι εφυγε και εγω ημουν με την πουτσα σημαια

Στα του tinder τωρα
Μια Ιταλιδα που απορω πραγματικα αν εχει καταλαβει τι εστι tinder καθως φανηκε σαν να ψαχνει φιλαρακι και μια Γαλλιδα υπερμουνο που ομως μου ελεγε ψαχνει σοβαρο δεσμο!δεν σταματησε να γελαει οτι και να ελεγα αλλα επεμενε για σοβαρο και εδωσε fb για οταν ερθει αθηνα...στα @@ μου δηλαδη
Μου ελεγε οτι εκανε one night stand και τωρα θελει σοβαρα γιατι ειναι 30αρα
Εγω βεβαια δεν ειχα προσδοκιες γιατι ξερω τι εστι Γαλλιδες(σοφιστικε μαλακισμενες φεμινιστριες) και Ιταλιδες(τουπε χαζο χωρις λογο)

Εφαγα δηλαδη στο νησι μισο χιλιαρικο και γυρισα αγαμητος ενω αθηνα με το που ηρθα εγιναν αγρια πραγματα που θα γραφω στο μερος 2

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Αθηνα με το που σκαω κανονιζω ιδια μερα με Πολωνεζα απο couch πολυ δυνατο εργαλειο και μου σκαει και match tinder με Αμερικανα(101% σιγουρο γαμησι οι yankee girls)
Μιλαω με την Αμερικανα που ειναι μιξ Λατινα(Μεξικο με κατι αλλο που δεν θυμαμαι)
Αναμεσα στις δυο η Πολωνεζα φαινεται να φυσαει αλλα η Αμερικανα φαινεται ετοιμη να γαμησει και την εικονα μου στο tinder αμα δεν με βρει
Οποτε παιζω το γνωστο σχεδιο...ΠΟλωνενα νωρις πρωτα ωστε αμα στραβωσει να κανονισω την Αμερικανα

Με την ΠΟλωνεζα παει καλα και μου λεει ποσο γουσταρει Μεσογειακους,μαυρα μαλλια-μελαμψο δερμα και γενια...
Μου λεει οτι δεν της αρεσουν οι Πολωνοι και οτι ειναι ζηλιαρηδες αλλα παραλληλα μου λεει οτι δεν της αρεσει οπως χωνονται οι Ελληνες που με τη μια θελουν γαμησι και οτι ψαχνει για φιλο να βγαινει και αμα κατσει κατι παραπανω γιατι οχι
Απο μεσα μου σκεφτομαι οτι η ρουφιανα ειναι σαν να μου λεει κοιτα δεν θα γαμηθουμε σημερα αλλα ισως αργοτερα(το ισως και ποτε ισως να ισχυει αλλα επειδη γελαγε συνεχεια και επαιζε τα μαλλια μαλλον δεν ισχυει)
Την εκανα να γελαει συνεχεια να πιει ουζο αλλα επειδη δουλευε και ολας την επομενη μερα δεν ηπιαμε παραπανω
Δεν χωθηκα φουλ αλλα της ειπα οτι εχω ενα καλο η κακο οπως το δει,πινω σαν Πολωνος αλλα γελαω πολυ και ειμαι ευχαριστος σαν Ελληνας,μου λεει το βλεπω οποτε να κανονισουμε στο ρεπο μου να πιουμε πολυ γιατι μου λεει και εγω πινω πολυ απλα να εχω ρεπο
Την αφησα με δυο φιλια στα μαγουλια και με χαμογελα και με τη μια...μηνυμα στην Αμερικανα

Απαντηση στο whatsapp αμεση ελα απ εδω και σκανε συντεταγμενες ξενοδοχειου(ακριβο το γαμημενο τιμη 180Ευρω λεω τουλαχιστον θα γαμησω με ανεση γιατι εγω ολο σε φθηνιαρικα την βγαζω και θα βγαλω και καμια φωτο χαχα)
Παω σπιτι γιατι οταν πινω παιρνω μετρο-ετοιμαζομαι-παιρνω αμαξι παω απ εκει και μου λεει παμε παραλια
Σκεφτομαι οχι ρε πουστη βενζινες-ποτα-εξοδα τετοιες μετριες πρεπει να τις γαμαω τσαμπα αλλα δεν μιλαω..Φθανουμε παραλια οπου χωρις πολλα πολλα μου αρχιζει handjob-footjob-blowjob και γενικα μου λεει οτι θελει να την ξεσκισω την γαμησα δυο φορες ηθελε και απ κωλο αλλα φοβηθηκα γιατι ειχα λεπτες καποτες που ηδη σπανε σε μενα συχνα

Την γυρισα σπιτι ηπια ενα μπαφο που ειχα στο αμαξι μονος μου και καθως γυρναγα αναλογιζομουνα τι μουνι και λεφτα θα ειχα γλυτωσει αμα δεν πηγαινα στο νησι αλλα καθομουν Αθηνα η πηγαινα εξωτερικο
Μαλλον ειναι η τελευταια φορα που παω διακοπες Ελλαδα.....

Σημερα κανονισα και με Τουρκαλα για τις επομενες μερες που ηρθε με εναν τυπο αλλα τσακωθηκαν και εφυγε(λογο δεν μου ειπε)

Η Θεωρια μου για την χρυση τριαδα των πιο ευκολων γυναικων δουλευει φουλ σε μενα προσωπικα Αμερικη-Τουρκια-Πολωνια με μαθηματικη ακριβεια...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πάνο,στο Tinder το 80% των γυναικων ψαχνει σχεση,οι περισσοτερες το γραφουν και στην περιγραφη.
Απλα το αλλο 20% αν μιλαμε για μεγαλες πολεις,ειναι χιλιαδες γκομενες.

Η δικη μου εμπειρια ειναι πως αν καποιος εχει παρουσιαστικο λιγο πανω απο τον μεσο ορο,
κανει Tinder Plus,παταει συνεχεια like χωρις να βλεπει καν τα προφιλ ωστε να δει ολα τα ματσαρισματα του και μετά ξερει ποιες γουσταρουν.

Απο αυτες επιλεγει ποιες του αρεσουν και τις συνανταει.
Εγω εχω ενα αρχειο Word με τυποποιημενα μηνυματα,απλα αλλαζω το ονομα καθε κοπελας.
Δεν καθομαι να γραφω καν..
Οποια θελει συναντηση,whatsapp και φορτωμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την γυρισα σπιτι ηπια ενα μπαφο που ειχα στο αμαξι μονος μου και καθως γυρναγα αναλογιζομουνα τι μουνι και λεφτα θα ειχα γλυτωσει αμα δεν πηγαινα στο νησι αλλα καθομουν Αθηνα η πηγαινα εξωτερικο
Μαλλον ειναι η τελευταια φορα που παω διακοπες Ελλαδα.....

Επιβεβαιώνεται η βασική θεωρία οτι οι μεγάλες πόλεις είναι πολύ καλύτερες από τα θέρετρα.Καλύτερα μια εβδομάδα στο Βρότσλαβ παρά σε οποιοδήποτε ελληνικό νησί.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και καλά κάνουν.Οι Πολωνοί,Τσέχοι,Ρώσοι πρώτα θα ξοδέψουν για τον εαυτό τους και μετά για τη γκόμενα.Τις γκόμενες τις έχουν σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα,σα σκυλάκια,είναι δεδομένες.Ετσι αυτές δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις ενώ οι Δυτικές,μεσογειακές έχουν καβαλήσει το καλάμι με τις περιποιήσεις και τις υποδουλώσεις των αντρών.

Κι εδώ έχει γκόμενες που τις έχουν δεδομένες.Συνήθως είναι οι άβγαλτες που μπλέκουν με κωλόπαιδα.Να τις κερατώνουν και να τις φέρονται σκατά και αυτές να μην ξεκολλάνε.

Η Ελλεηνίδες δεν έχουν δυτικοποιηθεί πλήρως,παραμένουν ακόμα μεταξύ Ανατολής-Δύσης.Μια Ελλεηνίδα ακόμα και να σπουδάσει,εαν βρει κάποιον με λεφτά,θα προτιμήσει να κάθεται σπίτι και να μεγαλώνει μωρά παρά να δουλέψει.Όπως επίσης και το να υπάρχουν παρθένες άνω των 18.Αυτά στις δυτικές χώρες είναι αδιανόητα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κι εδώ έχει γκόμενες που τις έχουν δεδομένες.Συνήθως είναι οι άβγαλτες που μπλέκουν με κωλόπαιδα.Να τις κερατώνουν και να τις φέρονται σκατά και αυτές να μην ξεκολλάνε.

Η Ελλεηνίδες δεν έχουν δυτικοποιηθεί πλήρως,παραμένουν ακόμα μεταξύ Ανατολής-Δύσης.Μια Ελλεηνίδα ακόμα και να σπουδάσει,εαν βρει κάποιον με λεφτά,θα προτιμήσει να κάθεται σπίτι και να μεγαλώνει μωρά παρά να δουλέψει.Όπως επίσης και το να υπάρχουν παρθένες άνω των 18.Αυτά στις δυτικές χώρες είναι αδιανόητα.

Θυμαμαι οι περισσοτερες συμφοιτητριες μου ξεπαρθενιαστηκαν στο πρωτο ετος.
Γερμανια στα 14-15

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Διάβασα το παρακάτω το οποίο συνοψίζει άριστα την ηλιθιότητα και ματαιοδοξία ορισμένων γυναικών

Και άλλη διάσταση, πέραν και έξω, από τις διώξεις που μέχρι τώρα αντιμετωπίζει για διεύθυνση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και για απάτη από κοινού και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ επάγγελμα έχει η υπόθεση της εξαπάτησης πολιτών με την διαγραφή οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας 40χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, που διαμένει μόνιμα στη Ρόδο και έχει απασχολήσει στο παρελθόν την επικαιρότητα, για ενδοοικογενειακή του υπόθεση, που πραγματικά συγκίνησε το πανελλήνιο, εμφανίζεται πλέον ως επαγγελματίας… καταφερτζής!

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια των ερευνών που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την δράστη της σπείρας, που του αποδίδεται ότι διεύθυνε και στην οποία συμμετείχαν δύο ημεδαποί, ως βοηθοί του για την εξεύρεση πελατών – θυμάτων, δύο υπάλληλοι εταιρείας, που αναλαμβάνει έναντι συμβάσεως με την ΔΕΔΔΗΕ την διακοπή της ηλεκτροδότησης κακοπληρωτών και ένας πρώην υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ, ηλεκτρολόγος, ο 40χρονος παρίστανε και τον συγγενή διάσημου σκηνοθέτη και φέρεται να παρέσυρε γυναίκες σε δωμάτια, με το δέλεαρ της πρόσληψης τους σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ για να τις πείσει σε ασελγείς πράξεις…

Σε κατάθεση του αποδίδεται μάλιστα ότι αποπειράθηκε να βιάσει μια ημεδαπή!

Ο 40χρονος θα απολογηθεί σε πρώτη φάση για το ότι απέσπασε με τους λοιπούς συγκατηγορούμενους του χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες υποσχόμενοι την διαγραφή οφειλών τους προς την ΔΕΗ, την μεταφορά τους στην ιδιωτική εταιρία παροχής ενέργειας και την εγκατάσταση ειδικής συσκευής μέτρησης ενέργειας μικρότερης ποσότητας από την πραγματική.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο υπάλληλοι της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της διακοπής της ηλεκτροδότησης κακοπληρωτών ενημέρωναν τους υπόλοιπους για τις επικείμενες διακοπές. Δήλωναν εν συνεχεία ψευδώς στο σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ και στην ΔΕΗ ότι είχε γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε πελάτες τους οποίους είχαν εξαπατήσει πλην όμως δεν έκοβαν το ρεύμα!!

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι απέσπασαν από 18 ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως, σημαντικά ποσά για την τακτοποίηση πολλαπλάσιων οφειλών τους προς την ΔΕΗ, για την τακτοποίηση οφειλών τους στις οικίες τους και για την μεταφορά τους στον ιδιωτικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Η υπόθεση όμως αναμένεται να έχει και συνέχεια…

Σύμφωνα συγκεκριμένα με τα όσα κατήγγειλε ενόρκως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια 36χρονη ημεδαπή, ελεύθερη επαγγελματίας, τον Μαϊο του 2017, μια φίλη της την ενημέρωσε ότι είχε επικοινωνία με έναν άνδρα, ο οποίος εφέρετο ως πρωταγωνιστής σε Τουρκικό σήριαλ ο οποίος μάλιστα της είχε προτείνει να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του.

Η φίλη της 36χρονης δεν επιθυμούσε να περάσει από οντισιόν και της πρότεινε να δοκιμάσει η ίδια.

Αφού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο άτομο στην πορεία δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα που της συστήθηκε ως Δημήτρης Σμαραγδής, ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Συναντήθηκε στην πορεία μαζί του σε μια καφετέρια της πόλεως Ρόδου και εκεί την ενημέρωσε ότι υπήρχε ρόλος στην ταινία για μια γυναίκα, που θα υποδύεται την αδελφή της πρωταγωνίστριας.

Αρχικά την είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να γίνουν δοκιμαστικά γυρίσματα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και τελικώς κατέληξαν σε ένα σαφώς υποδεέστερο.

Όταν μετέβησαν στο δωμάτιο εκεί της ζήτησε, στο πλαίσιο πάντα της… oντισιόν, να τον φιλήσει, να παριστάνουν ότι έχουν ερωτική επαφή με τα ρούχα τους και τέλος να υποδυθούν έναν βιασμό!

Ο εμφανιζόμενος ως συγγενής του διάσημου σκηνοθέτη φέρεται να έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την 36χρονη, προσπαθώντας να την χαϊδέψει σε απόκρυφα σημεία της.

Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της απάτης με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και φερόμενος ως εγκέφαλος είπε μάλιστα στην κοπέλα ότι θεωρεί ότι είναι κατάλληλη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά εκείνη τον αρνήθηκε διότι δεν ήθελε να γυρίσει ερωτικές σκηνές. Του πρότεινε έτσι να συμμετέχει με δεύτερο ρόλο στην ταινία και εκείνος δεν δέχτηκε με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν ότι θα έβρισκε μια άλλη γυναίκα που να της μοιάζει για να την «ντουμπλάρει», όποτε θα γύριζαν σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Αναζητώντας η 36χρονη βρήκε μια γνωστή της με την οποία μετέβησαν στο ίδιο ξενοδοχείο και συναντήθηκαν εκ νέου με τον «παραγωγό».

Εκεί έγινε νέα οντισιόν με το ίδιο περιεχόμενο με την άλλη κοπέλα η οποία δέχτηκε να συμμετέχει φορώντας τα εσώρουχα της.

Στα γυρίσματα όμως δεν ήταν άνετη και ο… «παραγωγός» της ζήτησε να μεταβεί εκ νέου στο ξενοδοχείο για νέα oντισιόν αυτή τη φορά μόνη της.

Η 36χρονη φέρεται να την απέτρεψε γιατί η όλη υπόθεση της «μύριζε» αλλά η κοπέλα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της.

Κλαίγοντας ενημέρωσε την 36χρονη ότι ο δήθεν «παραγωγός» ταινιών είχε αποπειραθεί να την βιάσει.

Η 36χρονη διαπίστωσε μετά από επικοινωνία με το γραφείο του διάσημου σκηνοθέτη ότι επρόκειτο για απάτη, ότι δεν είχαν προγραμματιστεί γυρίσματα για σήριαλ και πολύ περισσότερο ότι άτομο με στοιχεία Δημήτρης Σμαραγδής δεν υπάρχει!!

Αναγνώρισε μάλιστα τον 40χρονο κατηγορούμενο ως το άτομο εκείνο που την εξαπάτησε και ζήτησε την ποινική του δίωξη!

Σημειώνεται εξάλλου ότι ο 40χρονος «διαφημίζει» σε σελίδα του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης facebook ότι είναι «παραγωγός» χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες ενώ η 46χρονη συγκατηγορούμενη του στην υπόθεση της απάτης με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ επιβεβαίωσε ότι και στην ίδια είχε πει ότι είναι παραγωγός ταινιών και ότι σκόπευε να γυρίσει μια… ταινία.

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ηξερα σε ποιο θεμα να το βαλω και επελεξα αυτο.

δεν εχει να κανει με ελλεεινιδα αλλα ακριβως το αντιθετο. ειναι ενα πολυ καλο κοριτσι,γλυκο και αβγαλτο...που το γνωριζω 1,5 χρονο τωρα απο τον εργασιακο χωρο.με γουσταρει τρελα η μικρη θελει σχεση κτλ καθως δεν εχει παει με αντρα ακομα...εγω πιο ωμος τις εχω ξεκαθαρισει οτι δεν ειμαι για ερωτες και σχεσεις και ψηνεται για  :knockinb: και παρεα-φιλία μονο.

τωρα δεν ξερω τι να κανω,δεν θελω να την πληγωσω,να ειναι ετσι η πρωτη της φορα αλλα απο την αλλη αμα δεν το κανω εγω θα βρεθουν με το τσουβαλι να επιλεξει αμα θελει..

Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
306
Πόντοι
21
Δεν καταλαβαίνω γιατι αναφέρεστε στις Ελληνίδες σαν ``ελλεηνίδες``. Γνωρίζετε μερικές ξένες σε μπουρδέλα, ίσως και σε διακοπές, και σχημαίζετε λάθως εικόνες.
Οι περισσότερες ξένες δεν διαφερουν απο τις Ελληνίδες. Όπως και οι ξένοι δεν διαφέρουν απο τους Έλληνες.
Για κάθε ουκρανη ``μουνάρα`` υπαρχουν δέκα ασχημες στην Ουκρανία, απλώς δεν προκειτε να τις δείτε, εκτώς αν πάτε να μείνετε στην Ουκρανία. Και πάει λέγοντας.
Οσο για το αν οι Ελληνίδες είναι κοντές, χοντρές η οτιδοίποτε άλλο, με τα στάνταρ που έχετε θεσει μπορεί. Τι γίνεται ομώς με εσάς; Πληρείτε τα στάνταρ σας;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Δεν καταλαβαίνω γιατι αναφέρεστε στις Ελληνίδες σαν ``ελλεηνίδες``. Γνωρίζετε μερικές ξένες σε μπουρδέλα, ίσως και σε διακοπές, και σχημαίζετε λάθως εικόνες.
Οι περισσότερες ξένες δεν διαφερουν απο τις Ελληνίδες. Όπως και οι ξένοι δεν διαφέρουν απο τους Έλληνες.
Για κάθε ουκρανη ``μουνάρα`` υπαρχουν δέκα ασχημες στην Ουκρανία, απλώς δεν προκειτε να τις δείτε, εκτώς αν πάτε να μείνετε στην Ουκρανία. Και πάει λέγοντας.
Οσο για το αν οι Ελληνίδες είναι κοντές, χοντρές η οτιδοίποτε άλλο, με τα στάνταρ που έχετε θεσει μπορεί. Τι γίνεται ομώς με εσάς; Πληρείτε τα στάνταρ σας;
οι ελλεεινιδες ειναι στη συμπεριφορα ζωα
ουτε μια σελιδα δεν διαβασες?

το οτι ειναι και πολλες αρκουδομπαλοτσες
ερχεται δευτερο..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

off topic τυπε

:offtopic: :offtopic: :d-spam: :d-spam: :sleeping:

sotirakis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
23
Like
517
Πόντοι
291
Για καφεδάκι και σκάνε στο μπροστινό τραπέζι δυο Ελληνίδες 30-35 ετών κάπου εκεί, η μια μουνάρα σαν Σαλονικιά και η άλλη ένα μπάζο που θαρρείς πως είναι άβγαλτη, μη γαμημένη και για σοβαρή σχέση και καλά, θα μπορούσε να είναι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, κι όμως με το που κάθονται τραπέζι οι δυο καριόλες, η δήθεν άβγαλτη αναρωτιόταν στην μουνάρα για ένα παντρεμένο που την πήδαγε και αν φαίνεται τσούλα προς τα έξω, το μπάζο είχε κάνει πολλά χιλιόμετρα και ήταν Πουτανάρα με το ''Π'' κεφαλαίο, η μουνάρα και αυτή πουτανάρα αλλά πιο κόσμια συγκριτικά με το μπάζο, διαβάζαν και τα μηνύματα που της έστελνε κάποιος Άγγλος γαμιάς από την Αγγλία. 
Μεγάλες λέρες τι να λέμε τώρα, να μην πιστεύεις στα αυτιά σου με αυτά που ακούς και να θες να σηκωθείς να της χώσεις καμία σφαλιάρα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν ξερω αν σε καταλαβα καλα,αλλά η εικονιζομενη ειναι η Λαουρα Μουρικη,οχι το γκομενακι.
Δεν παρακαλαω,απλα θελει επιμονη η συγκεκριμενη μιας και ειναι μουναρα και εχει ζητηση.
Απο τη στιγμη που μου ειπε οτι με θεωρει ωραιο και οτι αν θελει να βγει μαζι μου δε χρειαζεται να παρει αδεια απο το γκομενο,το θεωρησα πρασινο φως.
Και για να λεμε την αληθεια,21χρονων με αυτο το πακετο,οχι δεν μπορω ευκολα να φαω.Η τυπισσα ειναι καθαροαιμο 9άρι και μαλιστα πιπινι.
Στα 25-26-27 της θα ερχοταν στα μετρα μου,στα 21 ειναι out of my league.

Στα του αγωνα,χθες φαγαμε κανα 2ωρο βραδιατικα με το σκυλακι μιας φιλης της που εφαγε κατι στο δασος και κοντεψε να ψοφησει..
Γυρισαμε σπιτι μου,παραπονεθηκε οτι την πονεσαν τα ποδια με τα τακουνια στο δασος,ευχηθηκε να της εκανε καποιος μασαζ,προσφερθηκα,ξαπλωσε με το φορεμα,το σηκωσα κατά τη διαρκεια,την ετριβα με το δαχτυλο και αναμεσα στα μπουτια πανω απο το εσωρουχο,ψιλοφτιαχτηκε,αλλά με φρεναφε γιατι:
"Εισαι ο πρωτος Ελληνας που γινεται αυτο,δε σε ξερω ουτε βδομαδα" :rolleyes:

Τελειωσε το μασαζ,παρεμεινε μπρουμητα σα να θελει να αποκοιμηθει.
Την γυρισα να δει οτι με ειχε καυλωσει και να μη με αφησει ετσι.
Ξαπλωσε στο πλαι μου και αρχιζε να μου τον παιζει.
Την παροτρυνα για κλαρινο αλλά μου ελεγε οτι ειναι νωρις,δε με ξερει και τετοιες παπαριες.
Φυσικα δεν τελειωνα με το χερι και επαιξε ημικλαρινο με την παρακληση σπο μερους της να την προειδοποιησω πριν χυσω να τραβηχτει.

Τεσπα,μαλλον θα φαγωθει...
Ελπιζω να μη με ξενερωσει μεχρι τοτε,γιατι μετά δε θα θελω εγω.

Αυτη πρεπει να ειναι η πολωνικη νοοτροπια, το οτι δεν πειραζει να κανεις καμια πιπα/τσιμπουκι σε καποιον δεν θα εκανες σεξ.

"Την γυρισα να δει οτι με ειχε καυλωσει και να μη με αφησει ετσι."

Γυμνος της εκανες μασαζ ή εβαλε το χερι της στο παντελονι και στον πεταξε εξω;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτη πρεπει να ειναι η πολωνικη νοοτροπια, το οτι δεν πειραζει να κανεις καμια πιπα/τσιμπουκι σε καποιον δεν θα εκανες σεξ.

"Την γυρισα να δει οτι με ειχε καυλωσει και να μη με αφησει ετσι."

Γυμνος της εκανες μασαζ ή εβαλε το χερι της στο παντελονι και στον πεταξε εξω;

Αυτη με καλοκαιρινο φορεμα,εγω με κοντομανικο και μποξερακι.
Απλα τη γυρισα να δει το φουσκωμενο μποξερακι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θυμαμαι οι περισσοτερες συμφοιτητριες μου ξεπαρθενιαστηκαν στο πρωτο ετος.
Γερμανια στα 14-15

Ούτε στο πρώτο έτος.Περιμένουν να τελειώσουν και τη σχολή και μετά ν'ασχοληθούν με αγόρια.Κι εννοώ όσες δεν έχουν κάποιον αρραβωνιαστικό από το λύκειο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ούτε στο πρώτο έτος.Περιμένουν να τελειώσουν και τη σχολή και μετά ν'ασχοληθούν με αγόρια.Κι εννοώ όσες δεν έχουν κάποιον αρραβωνιαστικό από το λύκειο.

Εγω θυμαμαι οτι ολες εμφανισης ανω του 4 ειχαν κανει σχεση κατά τα φοιτητικα χρονια.
Μονο τελειως μπαζα εμειναν αγαμητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom