Βυζί ψεύτικο τύπε....Πολύ κολλάς ενώ μπορείς να φας κι άλλες παρόμοιες. Καμία δεν παρακαλάμε για γαμησι.
Δεν ξερω αν σε καταλαβα καλα,αλλά η εικονιζομενη ειναι η Λαουρα Μουρικη,οχι το γκομενακι.
Δεν παρακαλαω,απλα θελει επιμονη η συγκεκριμενη μιας και ειναι μουναρα και εχει ζητηση.
Απο τη στιγμη που μου ειπε οτι με θεωρει ωραιο και οτι αν θελει να βγει μαζι μου δε χρειαζεται να παρει αδεια απο το γκομενο,το θεωρησα πρασινο φως.
Και για να λεμε την αληθεια,21χρονων με αυτο το πακετο,οχι δεν μπορω ευκολα να φαω.Η τυπισσα ειναι καθαροαιμο 9άρι και μαλιστα πιπινι.
Στα 25-26-27 της θα ερχοταν στα μετρα μου,στα 21 ειναι out of my league.
Στα του αγωνα,χθες φαγαμε κανα 2ωρο βραδιατικα με το σκυλακι μιας φιλης της που εφαγε κατι στο δασος και κοντεψε να ψοφησει..
Γυρισαμε σπιτι μου,παραπονεθηκε οτι την πονεσαν τα ποδια με τα τακουνια στο δασος,ευχηθηκε να της εκανε καποιος μασαζ,προσφερθηκα,ξαπλωσε με το φορεμα,το σηκωσα κατά τη διαρκεια,την ετριβα με το δαχτυλο και αναμεσα στα μπουτια πανω απο το εσωρουχο,ψιλοφτιαχτηκε,αλλά με φρεναφε γιατι:
"Εισαι ο πρωτος Ελληνας που γινεται αυτο,δε σε ξερω ουτε βδομαδα"
Τελειωσε το μασαζ,παρεμεινε μπρουμητα σα να θελει να αποκοιμηθει.
Την γυρισα να δει οτι με ειχε καυλωσει και να μη με αφησει ετσι.
Ξαπλωσε στο πλαι μου και αρχιζε να μου τον παιζει.
Την παροτρυνα για κλαρινο αλλά μου ελεγε οτι ειναι νωρις,δε με ξερει και τετοιες παπαριες.
Φυσικα δεν τελειωνα με το χερι και επαιξε ημικλαρινο με την παρακληση σπο μερους της να την προειδοποιησω πριν χυσω να τραβηχτει.
Τεσπα,μαλλον θα φαγωθει...
Ελπιζω να μη με ξενερωσει μεχρι τοτε,γιατι μετά δε θα θελω εγω.