Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
κριμα αιμιλιε και σχεδόν σε ειχα συμπαθησει
συζω με 2 αλλους γκει. μολαταυτα εχω και τα εξτραδακια μου. η φαντασιωση μου ειναι να μυησω παντρεμενο ή απογοητευμενο απο γκομενα και στις πλευρες του γκει σεξ. ποιος ειναι ο πικερ;;;
δεν πειραζει απλα δεν ταιριαζουν τα γουστα μας. ρε γαμωτο θελω και κατι διαφορετικο απο τους συγκατοικους και τους πακιστανους που ψωνιζω στο δρομο.... :'(κριμα αιμιλιε και σχεδόν σε ειχα συμπαθησει
Ρε φιλε έλεος. Τραβα σε κανα γκευ φόρουμ. Τι θέλεις εδω περα; εδω είμαστε άντρες που γουστάρουμε πολυ να γαμαμε γυναικες. Και φίλε...οι γυναίκες μπορει να σπανε αρχιδια αλλα ειναι οτι καλύτερο υπάρχει να ρίχνεις ενα καλο γαμησισυζω με 2 αλλους γκει. μολαταυτα εχω και τα εξτραδακια μου. η φαντασιωση μου ειναι να μυησω παντρεμενο ή απογοητευμενο απο γκομενα και στις πλευρες του γκει σεξ. ποιος ειναι ο πικερ;;;
Μου πουλησε και λιγο τρελα"Ειμαι 21 χρονων,τι θες απο μενα;"
Απαντησα και ξανά στην αναμονη.
-----------------
Τι απαντησες;
Υπονοει μαλλον οτι τα ελληνικα γονιδια ειναι αυτα που την κανουν αδαμαστη.Εγώ δεν καταλαβαίνω πού κολλά όλο αυτό στις ελλεϊνίδες, όταν είναι 50-50, "σλαβομούναρος"...
Και προφανώς μεγαλωμένη εκτός συνόρων.
-----------------
Τι απαντησες;
Εγώ δεν καταλαβαίνω πού κολλά όλο αυτό στις ελλεϊνίδες, όταν είναι 50-50, "σλαβομούναρος"...
Και προφανώς μεγαλωμένη εκτός συνόρων.
Δουκα δε θα απαντησω,γιατι αυτο που της εγραψα ηταν ψιλομαλακια,οποτε γαμησε το..
Δουκα δε θα απαντησω,γιατι αυτο που της εγραψα ηταν ψιλομαλακια,οποτε γαμησε το..
Μόνο καλοκαιρια Ελλαδα και αυτο μεχρι την εφηβεια
Τα γονιδια τα αφηνω παραμερα,ετσι κι αλλιως εχει παρει περισσοτερο απο τη μανα της.
Η γκρινια της και το υφος της οταν νευριασε ηταν 100% ελληνικο.
Μου θυμισε πατριδα :S
Εκεινα τα γαμημενα καλοκαιρια που κατεβαινε Ελλαδα,η μιρλα της γειτονισσας-θειας-ξαδερφης-γιαγιας της,της περασε στην προσωπικοτητα της.
Βαλε και την Πολωνικη τρελα απο πανω,γμσ τα..
Τζακ ποτ :S
Στις 21:00 υποτιθεται οτι θα τη συναντησω,για να δουμε..
Περασες ομως το shit test αρα οχι τοσο μαλακια.
Εγω θα της ελεγα θελω το μουνι σου και δε θα μου ξαναμιλουσε.
Σου εύχομαι ειλικρινά να μπήξεις την "σημαία" στον "πυθμένα" του "ωκεανού":
Οχι ρε,άμα εγραφα οτι σκεφτομουν,δηλαδη οτι θελω να τη γλειψω απο πανω μεχρι κατω,θα με μπλοκαρε.
Ας πουμε οτι της επεσημανα καποιες αντικειμενικες αδυναμιες που εχει ο γκομενος της και οχι εγω= με εμενα θα περναει καλυτερα(παρά το γεγονος οτι εχουμε 10+ χρονια διαφορα)
περασε 21:00 τι εγινε ηρθε?
θελουμε λαηβ ενημερωση από το ραντεβού από την μιση-ελλεηνιδα
Σιγα τη διαφορα.
Ο heartiste συμβουλευε να τους λεμε κατι στο στυλ εισαι πολυ μικρη για μενα, να τις βαζουμε να αποδειξουν αυτες οτι αξιζουν.
Νομιζω οτι πετυχα το χειροτερο συνδυασμο....Ελληνοπολωνεζα στην Πραγα.
Ηλικια 22, κλωνος της Μουρικη για οσους θυμαστε..
http://[URL unfurl="true"]www.manslife.gr/sites/default/files/images/Laura_mouriki_sportygossip_04.jpg[/img[/URL]]
Φοιτητρια και παραλληλα "προσωπο" γνωστης εταιριας καλλυντικων για την Τσεχια.
Ελληνικα,τουλαχιστον προφορικα σχεδον τελεια,με βαρυ λλλλλ :rolleyes:
Σλαβομουναρος που μιλαει σαν την Κίτσα απο το Κορδελιο και λιγο που τη ζορισα σαν την Αλεξανδρακη..
Γνωριμια απο τελειως σποντα σε εμπορικο κεντρο,ζητησα αμεσως τηλεφωνο και το πηρα.
Εστειλα Whatsapp,πηρα απαντηση μετά απο 2 μερες..
Τελικα μου εστειλε ενα μνμ με αποσιωπητικά.. :bottom:
Εχει γκομενο εναν ανορεξικο μοντελο με τα μαλλια κοτσιδακι ψηλα πισω,αλλά η ιδια μου ειχε πει:"Εισαι ωραιος,αν θελω να σε δω δε χρειαζομαι την αδεια κανενος.Μικρη ειμαι ακομη,οτι θελω θα κανω"
Στο fb της ειδα οτι χθες βραδυ θα πηγαινε σε ενα παρτι.Πηγα και εγω,χωρις να ξερω κανεναν.
Την ειδα,την επιασα απο τη μεση και της ειπα να βγουμε εξω.Το μοντελο παρων κατά την ολη φαση,τον κοιταξα,με κοιταξε,δε σηκωθηκε,δεν ηρθε εξω.
Σλαβος απο τα Lidl.
Αλλά με εχει καυλωσει τοσο αυτο το μουνι,που αν αυτος εβγαινε εξω να μου πουλησει προλογο,θα τον εβαζα να φαει το κοτσιδακι του.
Τελικα σημερα την περιμενα σπιτι,μου το αλλαξε για εξω,αλλά το ενστικτό μου μυριζεται στησιμο...
Γαμω την τρελα μου,με εχει τρελανει το μαλακισμενο.
Ειναι και μικρο,βγαζει και καλά λεφτα απο την κωλοεταιρεια που εκπροσωπει,την στελνουν συνεχεια εξωτερικο,
ειναι σε γαμημενη θεση ισχυος,δε με εχει καμία αναγκη.
Το χαρτι που εχω αποφασισει να παιξω ειναι βαρβατιλα(για την ωρα λειτουργει) ωστε να κανω τη διαφορα με το λουγκρομοντελο.Στο σωμα/φατσα του ριχνω,σαν trendy πρεζακι ειναι,μια τριχα απο τα αρχιδια του Σπαλιαρα..
[/quote]
Βυζί ψεύτικο τύπε....Πολύ κολλάς ενώ μπορείς να φας κι άλλες παρόμοιες. Καμία δεν παρακαλάμε για γαμησι.