είμαι 37. εμφανίσιμος καποτε που ημουν στην εφηβια δεν χτυπησα τιποτα, καποια αθωα φλερτακια καποιες που εξεφρασαν ότι με γουσταραν αλλα λογω απειριας εμεινα με το πουλι στο χερι.
19χρονη χτυπησα μια φορα στα 24 γειτονισα στην πολη που δουλευα-βολο, φοιτητρια.
19χρονη άλλη ημουν ταμιας σε κτελ μεσα σε λεωφορειο στα 26, από χωριο κατεβαινε θεσσαλονικη να μαθει κομμωτικη, υπαρχει η ερωτικη ιστορια εδώ στις ερωτικες ιστοριες με ψευδωνυμο τοτε μπορδελιωτης.
19χρονη από σαητ γνωριμιών, όχι το φεησμπουκ ένα αλλα δεν θυμαμαι ονομα, ελληνικο σαητ, στα 30 μου, στην αθηνα.
18χρονη σε παρτυ φιλων που ηξερα λιγους, το παρτυ ειχε θεμα χαβανεζικο-καλοκαιρινο και ημουν ο μονος που εσκασα μυτη με την παντοφλα και το μαγιω όπως ηρθα από την θαλασσα, αλλα πιστευω περισσοτερο ρολο επαιξε που οι κανα 2 που με ηξερα λεγανε στα κορίτσια αφήστε αυτόν , μακρια από αυτόν, τελικα λειτουργησε ως διαφημιση.
εκτος από αυτές τις 4 που θυμηθηκα τωρα υπαρχουν και άλλες 21 χρονων, άλλες λαηβ σε μμμ ή μεσω ιντερνετ, φεησμπουκ , σαητ με παιχνίδια. γενικα θεωρω πως αν ημουν εμφανίσιμος όπως ημουν μεχρι τα 18 δηλαδή καλογυμνασμένος σε σημειο να βλεπω τα γυναικεια βλεματα να πεφτουν πανω μου θα ειχα πολλες περισσοτερες. τελικα όμως αργοτερα ως χοντρος λογω πειρας εριξα και μερικα πιπίνια.