Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Εμενα αγαπη μου με ξεχασες?τυπε πρεπει να τραμπουκιζουμε τις ελλεϊνιδες παιρνωντας καλυτερα κινητα απο αυτες και να τις απαξιωνουμε οταν μας κοιτανε εξω
Αγραμματε βλακακο
Εμενα αγαπη μου με ξεχασες?τυπε πρεπει να τραμπουκιζουμε τις ελλεϊνιδες παιρνωντας καλυτερα κινητα απο αυτες και να τις απαξιωνουμε οταν μας κοιτανε εξω
' οπως λεει και MGTOW hellas ποιος ψυχακιας θα φορτωθει χιλιογαμημενες συγχρ.Ελεεινιδες που εχουν πιει χυσι με το "λαστιχο" απο τα 15 ως τα 35?...και ψαχνουν κοροιδα να γινουν μανουλες και νοικοκυρες(λεμε τωρα) Η ΓΕΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1980 ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΤΡΩΝ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
απο πότε έχεις να γαμίσεις ρε βλακέντιε;Το παιζουνε και παρθενοπες οι βρωμοελλεινιδες!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΓΑΜΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Χτες βγήκα με φίλο για καφέ και καθόντουσαν απέναντί μας δυο Ελλεηνίδες ομορφούλες περίπου στα 25.Όλη την ώρα με τα σκατοκινητά στο χέρι,να φωτογραφίζονται μεταξύ τους και να μην σηκώνουν το βλέμμα απ'την οθόνη.Και ποια είναι η πλάκα;Μόνο εαν περνούσε καμιά άλλη γυναίκα,σηκώναν το κεφάλι να την δουν.Στους άντρες γύρω δεν έριχναν ματιά.Άντε βγες εσύ μαλάκα Έλληνα να γνωρίσεις γκόμενα έξω.
Πάνω σε αυτό θέλω να κάνω δυο σχόλια.
Πρώτον έχω παρατηρήσει ότι παρέες γυναικών έξω δεν κοιτάνε άντρες και δεν κάνουν καθόλου παιχνίδι ούτε με ματιές ούτε τίποτα.
Έχω παρατηρήσει όμως ότι ματιές ρίχνουν κατά κόρον γυναίκες που συνοδεύονται.!
Δεύτερον , φέτος το καλοκαίρι πήγα 10 μέρες διακοπές σε τουριστικό προορισμό εκτός Ελλάδος , μέρος που μαζεύονται άνθρωποι από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες , αλλά και 3 μέρες σε παρακείμενη μεγάλη πόλη , με κατά κόρον ντόπιους και όχι πολλούς τουρίστες.
Οι διακοπές μου άρεσαν πάρα πολύ και ο κύριος λόγος είναι ένας.
Υπήρχε φλερτ.
Κάτι που είχα να ζήσω ίσως και 10 χρόνια στην Ελλάδα.!
Οι γυναίκες φλερτάρανε. Και με ματιές και με χαμόγελα. Και πήγαινες και τους μιλούσες και σου απαντούσαν φυσιολογικά σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακόμη κ αν δεν ενδιαφέρονταν κρατούσαν κουβέντα και δεν σε προσέβαλαν ούτε είχαν ύφος ντίβας.
Πήγαινα και μιλούσα σε καθαρά 10αρια και γινόταν κανονικό παιχνίδι και φλερτ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αλλαξει αλλαξει αυτο το πραγμα και ειδικα στην Ελλαδα φιλε.....Χτες βγήκα με φίλο για καφέ και καθόντουσαν απέναντί μας δυο Ελλεηνίδες ομορφούλες περίπου στα 25.Όλη την ώρα με τα σκατοκινητά στο χέρι,να φωτογραφίζονται μεταξύ τους και να μην σηκώνουν το βλέμμα απ'την οθόνη.Και ποια είναι η πλάκα;Μόνο εαν περνούσε καμιά άλλη γυναίκα,σηκώναν το κεφάλι να την δουν.Στους άντρες γύρω δεν έριχναν ματιά.Άντε βγες εσύ μαλάκα Έλληνα να γνωρίσεις γκόμενα έξω.
ρε φιλε αμα μεγαλωσεις λιγο θα τα σκεφτεσαι αυτα και θα γελας.μπορει να ταν λεσβιες,μπορει,μπορει εξαλλου ολα τα κοριτσακια ειναι λιγο φευγατα σημερα.θελουν διαφορετικη προσεγγιση.μη κολλας και θα δεις οτι θα σου βγουν φασεις
οπως λεει και MGTOW hellas ποιος ψυχακιας θα φορτωθει χιλιογαμημενες συγχρ.Ελεεινιδες που εχουν πιει χυσι με το "λαστιχο" απο τα 15 ως τα 35?...και ψαχνουν κοροιδα να γινουν μανουλες και νοικοκυρες(λεμε τωρα)
Πάνω σε αυτό θέλω να κάνω δυο σχόλια.
Πρώτον έχω παρατηρήσει ότι παρέες γυναικών έξω δεν κοιτάνε άντρες και δεν κάνουν καθόλου παιχνίδι ούτε με ματιές ούτε τίποτα.
Έχω παρατηρήσει όμως ότι ματιές ρίχνουν κατά κόρον γυναίκες που συνοδεύονται.!
Δεύτερον , φέτος το καλοκαίρι πήγα 10 μέρες διακοπές σε τουριστικό προορισμό εκτός Ελλάδος , μέρος που μαζεύονται άνθρωποι από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες , αλλά και 3 μέρες σε παρακείμενη μεγάλη πόλη , με κατά κόρον ντόπιους και όχι πολλούς τουρίστες.
Οι διακοπές μου άρεσαν πάρα πολύ και ο κύριος λόγος είναι ένας.
Υπήρχε φλερτ.
Κάτι που είχα να ζήσω ίσως και 10 χρόνια στην Ελλάδα.!
Οι γυναίκες φλερτάρανε. Και με ματιές και με χαμόγελα. Και πήγαινες και τους μιλούσες και σου απαντούσαν φυσιολογικά σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακόμη κ αν δεν ενδιαφέρονταν κρατούσαν κουβέντα και δεν σε προσέβαλαν ούτε είχαν ύφος ντίβας.
Πήγαινα και μιλούσα σε καθαρά 10αρια και γινόταν κανονικό παιχνίδι και φλερτ.
Τι εννοείς "να γίνει" ρε συ Βαλκάνιε ;Να κανεις/γινεις κατι για να σε δουνε.
Γραφεις οτι ηταν ομορφουλες.
Αν ηταν ασχημουλες εσυ θα τις εριχνες βλεμμα;
Τύπε πάντως αν το καλοσκεφτείς το φεισμπουκ άνδρας το έφτιαξε, το ινστα το ίδιο, το ιντερνετ το ίδιο, τα ντειτιν το ίδιο. Εμείς οι άνδρες τα κάναμε για να κονομησουμε. Αλλά δεν σκεφτήκαμε ότι έτσι θα πάρουν τα μυαλά των γυναικών ειδικά αυτών του δυτικού κόσμου αέρα.Όχι μωρέ,δεν ήταν λεσβίες.Δυο κλασικές Ελλεηνίδες με μετριοκαλή εμφάνιση ήταν,που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι το facebook,ο γκόμενος και οι 'θαυμαστές' τους.
Από τη μια τις δικαιολογώ,γιατί σκέφτομαι ότι και οι άντρες θα είχαμε την ίδια συμπεριφορά εαν μας κοίταζαν και μας την έπεφταν κι εμας συνέχεια.Δεν θέλει και πολύ να ψωνιστείς εαν παίρνεις τόση πολλή επιβεβαίωση από τους γύρω σου.
Τύπε σε βουνό, νησι, χωριο ή σε επαρχία μέχρι 20000 κατοίκων ζεις ;Σιγά μην είναι χιλιογαμημένες οι Ελλεηνίδες.Μπορούσαν να είναι,αλλά δεν είναι.Έχουν ένα γκόμενο από τα 18 ή από τα 23 και γαμιούνται μόνο μ'αυτόν μέχρι να τον παντρευτούν.Μετά άμα κάνουν και παιδί,κόβουν εντελώς και το σεξ.
Αυτές τις μέρες γίνεται ένα πανηγύρι στην περιοχή που μένω και το τι μουνί κυκλοφορεί δεν μπορείτε να φανταστείτε!!! Όλες σχεδόν στο ίδιο στυλ ντυμένες, με ψηλοκάβαλα παντελόνια και κολάν μέχρι τις μασχάλες και έντονα βαμμένες. Αρκετές φοράνε και σορτσάκια με τον μισό κωλο έξω. Χοντρές και αδύνατες μέσα στην καύλα και μπουλούκι γυναικοπαρέες. Φέτος είδα και παρά πολλά πιτσιρίκια μέχρι 14 να ντύνονται σαν πουτάνες και από δίπλα η μάνα να είναι στον κόσμο της και να κάνει πως δεν βλέπει τα πορνικά βλέμματα των αντρών που κοιτάνε σαν λιγούρια έτοιμα να τον πετάξουν έξω. Τι στο πούτσο παίζει και δεν το καταλαβαίνω?