Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω θυμαμαι το περιφημο φαινομενο ειρηνης-ελενης

η ελενη ηταν σαν την ελενα ναθαναηλ, μαλαχροινη, αδυνατη, κορμαρα, λεπτα χαρακτηριστικα.
ηρθε παρθενα στα 20 της στην σχολη και εφυγε παρθενα στα 25 πισω στην πολη της.

η ειρηνη ηταν σαν θειτσα του κατηχητικου, κοτσο μαλλια, χοντρη, γυαλια, μελαμψη,
ηρθε από το χωριο της στα 20 ηδη με 3 πρωην, και στην σχολη εκανε και άλλη σχεση.

πως εγκινεν αυτό?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εγω θυμαμαι το περιφημο φαινομενο ειρηνης-ελενης

η ελενη ηταν σαν την ελενα ναθαναηλ, μαλαχροινη, αδυνατη, κορμαρα, λεπτα χαρακτηριστικα.
ηρθε παρθενα στα 20 της στην σχολη και εφυγε παρθενα στα 25 πισω στην πολη της.

η ειρηνη ηταν σαν θειτσα του κατηχητικου, κοτσο μαλλια, χοντρη, γυαλια, μελαμψη,
ηρθε από το χωριο της στα 20 ηδη με 3 πρωην, και στην σχολη εκανε και άλλη σχεση.

πως εγκινεν αυτό?

Αυτές οι 'ελένες',είτε είναι με κάποιον από τα 16-17 και συνεχίζουν μ'αυτόν μέχρι όπου πάει,είτε φτάνουν 25-30 και είναι ακόμα παρθένες λόγω των υψηλών απαιτήσεων τους.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ούτε στο πρώτο έτος.Περιμένουν να τελειώσουν και τη σχολή και μετά ν'ασχοληθούν με αγόρια.Κι εννοώ όσες δεν έχουν κάποιον αρραβωνιαστικό από το λύκειο.

τυπε εγω ηξερα φοιτητριες που στα 18 ξεκωλιαζονταν κ αλλες που στα 25-27 ειναι παρθενες.

Ελλεηνιδες, τι να πει κανεις........... :walkingpenis: :humpleg:  :uglystupid: :uglystupid::S :S :S :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε εγω ηξερα φοιτητριες που στα 18 ξεκωλιαζονταν κ αλλες που στα 25-27 ειναι παρθενες.

Ελλεηνιδες, τι να πει κανεις........... :walkingpenis: :humpleg:  :uglystupid: :uglystupid::S :S :S :S

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία,αυτές που είναι παρθένες μέχρι τα 23-25 και όταν φάνε την πρώτη πούτσα,μετά δεν σηκώνονται απ'το κρεβάτι.Αυτές ίσως να είναι καλές περιπτώσεις για κάποιον που έχει να γαμήσει καιρό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
τυπε ο φιλος που έρχεται μαζι και σε αβαντάρει στην γυναικοπαρέα είναι και ένας απο τους λογους που θα φάς. Κάτι γελοιοι που βγαινουν μονοι τους με 2-3-4 γκομενες δεν προκειται να φάνε ποτέ. Χειρότεροι και από γυναικες είναι.
Τύπε τα αρχικαμακια που συνεργάζονται και δίνουν και σε σένα να φας είναι πολύ λίγα. Και εδώ που τα λέμε όπως περιγράφει ο τζιλοκ μπορεί όλες οι γκόμενες της παρέας να γουστάρουν αυτόν και όχι εμάς τους μέτριους. Επομένως αν εσύ περιμένεις γκομενομαγνητη να σου κάνει πάσες όμορφες γυναίκες ειδικά στην Ελλάδα του εγωκεντρισμού είναι σαν να περιμένεις να πιάσεις το 4+1 ή το 5αρι στο τζόκερ. Ένας καλός φίλος που του αρέσει το καμάκι και είναι ήρεμος, υπομονετικός και επιμων είναι ότι καλύτερο.
Εδώ μέσα αρκετοί μας είπαν οτι αν πάμε στο τάδε κλαμπ μαζί τους θα γνωρίσουμε γκομενες γιατί αυτοί τις τραβάνε εύκολα αλλά μείνανε στα λόγια.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία,αυτές που είναι παρθένες μέχρι τα 23-25 και όταν φάνε την πρώτη πούτσα,μετά δεν σηκώνονται απ'το κρεβάτι.Αυτές ίσως να είναι καλές περιπτώσεις για κάποιον που έχει να γαμήσει καιρό.

Παρθενες στα 23-25 ειναι μονο κατι χοντρες 250 κιλων ασχημες με 1.55 υψος.
Παρθενα 25 ετων μετριας εμφανισης και αδυνατη δεν υπαρχει. :S :S :S

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Με τη συμπεριφορα παιζει να ξενερωσω..
Ψυχολογικες εναλλαγες,κυκλοθυμια,κ.λ.π.
Η συγκεκριμενη ηδη εχει δειξει οτι αρπαζεται ευκολα.

Σκεψου πως οταν την εβγαλα εξω απο το παρτι σε καποια φαση νευριασε,γυρναω να φυγω για να μην την μπουκεταρω με τις μαλακιες που ελεγε και με το που γυριζω πλατη μου λεει "Μεινε 5 λεπτα ακομα,που πας;" :rolleyes:
Ψυχολογικά μυριζομαι τύπε. Πιθανότατα να μην είναι τυχαία η απάθεια του γκόμενού της. Για ένα γαμησι είναι και γεια σας μετά. Κι αν το κάνει και καλά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παρθενες στα 23-25 ειναι μονο κατι χοντρες 250 κιλων ασχημες με 1.55 υψος.
Παρθενα 25 ετων μετριας εμφανισης και αδυνατη δεν υπαρχει. :S :S :S

εγω ξερω 2 που εφαγα εγω
η μια μαλιστα μεχρι τα 41 χαρακτηριστηκε ως πορνοσταρ από γνωστη ιεροδουλο που την ειδε.
η άλλη στα 24 ειχε καλο σωμα αλλα όταν την ξεπαρθενιασα εγω στα 34 ειχε παχυνει

εχω γαμησει και άλλες 2 παρθενες οι οποιες ηταν οντως παχιες και 21 χρονων

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Παιδεια απο το σπιτι στα αγορια απο μικρα ο απυθμενα υπερβολικος σεβασμος στην γυναικα , κουλτουρα που δεν υπαρχει σε τετοιο βαθμο στην αλλες χωρες. Εκκολαπτηριο πιρφορων  :headbang:
Σωστός τύπε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι γυναικες ρε δεν είναι σαν εμας, εμεις το 97% ειμαστε στρεητ και ολοι αυτοι θα θελαμε να γαμαγαμε την παμελα αντερσον ή εστω την πολύ υποδεεστερη ελενη φιλινη. πανω από 50% των γυναικων μας κανει.
οι γυναικες είναι 99,5% ετεροφυλοφιλες αλλα γουσταρουν μονο το 10% των αντρων εμφανισιακά και για να κατσουν σε αυτό το 10% πρεπει ο αντρας να ξερει και να μιλαει, να μη κομπλαρει και ας λεει μαλακιες, αλλωστε κι αυτές μαλακιες και παραμυθια γουσταρουν πιο πολύ.

για αυτό ο άλλος που εβαλε φωτομοντελο αντρα στο τιντερ από τις 120 γκομενες τον τσεκαραν οι 10.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
εγω ξερω 2 που εφαγα εγω
η μια μαλιστα μεχρι τα 41 χαρακτηριστηκε ως πορνοσταρ από γνωστη ιεροδουλο που την ειδε.
η άλλη στα 24 ειχε καλο σωμα αλλα όταν την ξεπαρθενιασα εγω στα 34 ειχε παχυνει

εχω γαμησει και άλλες 2 παρθενες οι οποιες ηταν οντως παχιες και 21 χρονων

n6j9t3wp-1394072947.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
οι γυναικες ρε δεν είναι σαν εμας, εμεις το 97% ειμαστε στρεητ και ολοι αυτοι θα θελαμε να γαμαγαμε την παμελα αντερσον ή εστω την πολύ υποδεεστερη ελενη φιλινη. πανω από 50% των γυναικων μας κανει.
οι γυναικες είναι 99,5% ετεροφυλοφιλες αλλα γουσταρουν μονο το 10% των αντρων εμφανισιακά και για να κατσουν σε αυτό το 10% πρεπει ο αντρας να ξερει και να μιλαει, να μη κομπλαρει και ας λεει μαλακιες, αλλωστε κι αυτές μαλακιες και παραμυθια γουσταρουν πιο πολύ.

για αυτό ο άλλος που εβαλε φωτομοντελο αντρα στο τιντερ από τις 120 γκομενες τον τσεκαραν οι 10.

Τυπε ειχα βαλει  photos στο badoo απο ενα ομορφοπαιδο που εχω φιλο στο f/b και 9/10 γκομενες που ειχα στειλει μηνυμα μετα απο το 2ο chat δωσανε τηλεφωνο.
Μια απο αυτες ειναι και η milfara Εφη απο Θεσσαλονικη που εχει ενα πεζο αν δεν κανω λαθος-Με επαιρνε τηλ 2 το βραδυ και μου ελεγε τι ομορφο παιδι ειμαι κτλ κτλ.- Απιστευτο χιουμορ η τυπισσα ειχα κλασει στο γελιο με τις ατακες της, αλλα τσατιστηκε οταν της ειπα για τις photos  :-( :-( :-(
Σε photo που φαινονται ψευτικες οι γκομενες δεν απαντανε. :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ιακοβε παντου ποσταρεις φιδια,
αν ηθελα να πουλησω φιδια και να κοκορευτω δεν θα ελεγα ότι οι 3 από τις 4 παρθενες που ειχα ηταν χοντρες, μπας κλας

Για αυτο το ειπες για να γινεις πιο πιστευτός. :S :S :S

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Δεν καταλαβαίνω γιατι αναφέρεστε στις Ελληνίδες σαν ``ελλεηνίδες``. Γνωρίζετε μερικές ξένες σε μπουρδέλα, ίσως και σε διακοπές, και σχημαίζετε λάθως εικόνες.
Οι περισσότερες ξένες δεν διαφερουν απο τις Ελληνίδες. Όπως και οι ξένοι δεν διαφέρουν απο τους Έλληνες.
Για κάθε ουκρανη ``μουνάρα`` υπαρχουν δέκα ασχημες στην Ουκρανία, απλώς δεν προκειτε να τις δείτε, εκτώς αν πάτε να μείνετε στην Ουκρανία. Και πάει λέγοντας.
Οσο για το αν οι Ελληνίδες είναι κοντές, χοντρές η οτιδοίποτε άλλο, με τα στάνταρ που έχετε θεσει μπορεί. Τι γίνεται ομώς με εσάς; Πληρείτε τα στάνταρ σας;
Εσύ τώρα τι ακριβώς είσαι ; Πυρφορος, υποστηρικτής του φεμινισμου, μουνοβοσκος Ελληνίδων και φαν του Φρεντ ζοουν, όλα αυτά μαζί ; Ουκρανία γιατί πηγες τύπε ; Για έρευνα ομορφιάς ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για αυτο το ειπες για να γινεις πιο πιστευτός. :S :S :S
και ποτε θα γινόμουνα από σενα πιστευτος?
όταν ελεγα για 1 ομορφη παρθενα?
όταν ελεγα για πολλες ομορφες παρθενες?
ή τωρα που ειπα για 4 και μον η 1 ηταν ομορφη?
για πες εχω την περιεργεια ποια ιστορια για σενα μπορει να γινει πιστευτη, γιατι οπου ακους για καποια περιπτωση μας βαζεις τα φιδια. φυσικα και δεν τυχαινουν κάθε μερα τέτοιες περιπτώσεις, ουτε εχουν τυχει σε πολλους και γι αυτό αλλωστε είναι αξιο να αναφερθουν.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Τυπε ειχα βαλει  photos στο badoo απο ενα ομορφοπαιδο που εχω φιλο στο f/b και 9/10 γκομενες που ειχα στειλει μηνυμα μετα απο το 2ο chat δωσανε τηλεφωνο.
Μια απο αυτες ειναι και η milfara Εφη απο Θεσσαλονικη που εχει ενα πεζο αν δεν κανω λαθος-Με επαιρνε τηλ 2 το βραδυ και μου ελεγε τι ομορφο παιδι ειμαι κτλ κτλ.- Απιστευτο χιουμορ η τυπισσα ειχα κλασει στο γελιο με τις ατακες της, αλλα τσατιστηκε οταν της ειπα για τις photos  :-( :-( :-(
Σε photo που φαινονται ψευτικες οι γκομενες δεν απαντανε. :S :S :S
Είχα κάνει κάτι παρόμοιο στο Τιντερ πέρσι το καλοκαίρι για λίγες μέρες. Άλλαξα τηλ με μια από τα 2 ματσ. Η μία ήταν νεα παντρεμένη αλλά γουσταρε περιπέτεια. Η άλλη που πήρα το τηλ της ήταν σινγκλ και ψηνόταν για γνωριμία και σεξ. Συνέχισε να μου μιλάει μάλιστα ακόμη κι οταν της έστειλα δική μου φωτό στο γουατσαπ. Τελικά την μία την παντρεμένη την διέγραψα από ματς στο Τιντερ και την άλλη δεδομένου οτι ήταν μακριά από Αθήνα  την διέγραψα κι αυτή. Και οι 2 ήταν καλές στο σώμα. Στο πρόσωπο μόνο η μία.
Αν στο πρόσωπο ή στο σώμα ή και στα 2 είσαι 8αρι+ γαμας καλές έως πολύ καλές ακόμη και νεες παντρεμένες από επαρχία που μπορούν να πεταχτούν Αθήνα. Αυτές είναι κυρίως όσες δεν είχαν ποτέ σχέση με όμορφαντρα και το έχουν απωθημένο να πάνε με τέτοιον. Εδώ και χρόνια ξέρω μια τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom