Η εμφάνιση είναι το Α και το Ω για να σε πλησιάσουν οι γυναίκες από μόνες τους καθώς και το status σου (η τουλάχιστον πως δείχνεις και το πασάρεις).Εγώ σαραντάρης πλέον και παντρεμένος με ξένη καθώς για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους δεν ήθελα Ελληνίδα.θυμάμαι στα 34 με 35 μου έβγαινα με ένα ξάδερφο μου πολύ εμφανίσιμο που έκανε μεταπτυχιακά Αθήνα τότε.Και εγώ εμφανίσιμος άλλα όχι με τις δικιες του επιτυχίες.Οπου και να βγαίναμε έπεφτε άγριο κάρφωμα από γκόμενες και πολύ περισσότερο από παντρεμένες που συνοδεύονταν κιόλας.θυμαμε μια περίπτωση εκεί που αμέριμνοι πίναμε το πότο σε ένα γνωστό club της Αθήνας,ερχοντε ξανφνικα 2 30αρες και μας ζητάνε στην ψύχρα να πάμε να κάτσουμε στο τραπέζι τους.Σε κέντρο διασκέδασης (πίστα) να του την πέφτει πιτσιρίκα μουνα από το δίπλα τραπέζι (σηκωθήκανε φύγανε την γάμησε το ίδιο βράδυ).Σχεσεις με κάνα 2 επώνυμες.και πολλές άλλες περιπτώσεις. Επειδή είχε και τις έξτρα καβατζες του μου είχε πασάρει τότε μια μητρομανη αεροσυνοδό μουναρα (ωραίες εποχές
). Εγω να του γνωρίζω μια φίλη μου την γάμησε στο δεύτερο ραντεβού(και μέχρι εκεί γιατι λέει δεν τηρούσε τα στάνταρντ του) Και γενικά ωραίες φάσεις μια διετία που ήταν κυρίως Αθήνα.Τώρα και δυο παντρεμένοι περασμένα μεγαλεία χαχα
να τα διηγούμαστε στα γεράματα!
.