Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
και εγω καποτε ημουν στρειτ, αλλα απο το δαχτυλο και το στραπον κατεληξα στους αντρες. μονο ενας αντρας ξερει να φτιαξει καλα ενα αλλο αντρα. εσεις χανετε.  :)

Α,δηλωνεις και αντρας.
Κλινική περιπτωση...

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
και εγω καποτε ημουν στρειτ, αλλα απο το δαχτυλο και το στραπον κατεληξα στους αντρες. μονο ενας αντρας ξερει να φτιαξει καλα ενα αλλο αντρα. εσεις χανετε.  :)
αντρακλας και αντροκωλος με σφριγγηλους γλουτους!
:spam: :spam: :ban: :ban:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Η εμφάνιση είναι το Α και το Ω για να σε πλησιάσουν οι γυναίκες από μόνες τους καθώς και το status σου (η τουλάχιστον πως δείχνεις και το πασάρεις).Εγώ σαραντάρης πλέον και παντρεμένος με ξένη καθώς για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους δεν ήθελα Ελληνίδα.θυμάμαι στα 34 με 35 μου έβγαινα με ένα ξάδερφο μου πολύ εμφανίσιμο που έκανε μεταπτυχιακά Αθήνα τότε.Και εγώ εμφανίσιμος άλλα όχι με τις δικιες του επιτυχίες.Οπου και να βγαίναμε έπεφτε άγριο κάρφωμα από γκόμενες και πολύ περισσότερο από παντρεμένες που συνοδεύονταν κιόλας.θυμαμε μια περίπτωση εκεί που αμέριμνοι πίναμε το πότο σε ένα γνωστό club της Αθήνας,ερχοντε ξανφνικα 2 30αρες και μας ζητάνε στην ψύχρα να πάμε να κάτσουμε στο τραπέζι τους.Σε κέντρο διασκέδασης (πίστα) να του την πέφτει πιτσιρίκα μουνα από το δίπλα τραπέζι (σηκωθήκανε φύγανε την γάμησε το ίδιο βράδυ).Σχεσεις με κάνα 2 επώνυμες.και πολλές άλλες περιπτώσεις. Επειδή είχε και τις έξτρα καβατζες του μου είχε πασάρει τότε μια μητρομανη αεροσυνοδό μουναρα (ωραίες εποχές  :)  ). Εγω να του γνωρίζω μια φίλη μου την γάμησε στο δεύτερο ραντεβού(και μέχρι εκεί γιατι λέει δεν τηρούσε τα στάνταρντ του) Και γενικά ωραίες φάσεις μια διετία που ήταν κυρίως Αθήνα.Τώρα και δυο παντρεμένοι περασμένα μεγαλεία χαχα  :2funny: να τα διηγούμαστε στα γεράματα! :grin: .

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η εμφάνιση είναι το Α και το Ω για να σε πλησιάσουν οι γυναίκες από μόνες τους καθώς και το status σου (η τουλάχιστον πως δείχνεις και το πασάρεις).Εγώ σαραντάρης πλέον και παντρεμένος με ξένη καθώς για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους δεν ήθελα Ελληνίδα.

Για πες εθνικοτητα και την εμπειρια σου μαζι της μεχρι τωρα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ναι,μονο που παραδειγματα σαν το παραπανω ειναι οι εξαιρεσεις στον κανονα και δεν εχει κανενα νοημα να τα αναφερουμε μιας και εμας μας ενδιαφερει τι κανει η μαζα και οχι η sapiosexual μία στις 100 γκομενες...

Επισης το επιχειρημα οτι οι ομορφοι/ες κερατωνουν ειναι για 15χρονα.
Το κερατο δεν εχει να κανει με την εμφανιση,αλλά με την ηθικη και την αφοσιωση του καθενος.
Ο ομορφος/η εχει σαφως περισσοτερους πειρασμους να αντισταθει,αλλά στην Ελλαδα της πυρφοριας ακομη και τα χοντρα γιουβαρλακια εχουν σουξε.

Χαρακτηριστηκο παραδειγμα εδω μεσα το μελος Pentagio που παρά το γεγονος οτι ποσταρε φωτογραφια που εδειχνε οτι ειναι γιουβαρλακι δεχτηκε πανω απο 1000pm και καποιο μελος ηθελε μαλιστα να πεταξει Λονδινο για να τη συναντησει..

Ξέχασες και τον άλλο που πήγε και την παρέλαβε από το Ελ.Βενιζέλος με το αυτοκίνητό του, και του είπε ότι δεν είναι του γούστου της εμφανισιακά... :S

Ασυγχώρητος. Νόμιζα ότι μόνο ο δικηγόρος ο Μακεδών τα έκανε αυτά, αλλά διαψεύστηκα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξέχασες και τον άλλο που πήγε και την παρέλαβε από το Ελ.Βενιζέλος με το αυτοκίνητό του, και του είπε ότι δεν είναι του γούστου της εμφανισιακά... :S

Ασυγχώρητος. Νόμιζα ότι μόνο ο δικηγόρος ο Μακεδών τα έκανε αυτά, αλλά διαψεύστηκα...
Τι εκανα?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Kαι μονο απο την παρακατω διαφημιση.. καταλαβαινουμε πολλα για τις ελλε/δες..  :S

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Του πεσε ελλεηνιδα του τυπου..

Συνημμένα

• FB_IMG_1503951735409.jpg
    FB_IMG_1503951735409.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 17

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Στα ποσα likes τη ψωνιζει μια ελλεηνιδα ??

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.139
Πόντοι
506
Και μια φωτογραφία με μαγιό να ανεβάσει στο φεις .πούμε 100 λάιμ τα περνει άνετα, άρα πως να μην την ψωνισει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η εμφάνιση είναι το Α και το Ω για να σε πλησιάσουν οι γυναίκες από μόνες τους καθώς και το status σου (η τουλάχιστον πως δείχνεις και το πασάρεις).Εγώ σαραντάρης πλέον και παντρεμένος με ξένη καθώς για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους δεν ήθελα Ελληνίδα.θυμάμαι στα 34 με 35 μου έβγαινα με ένα ξάδερφο μου πολύ εμφανίσιμο που έκανε μεταπτυχιακά Αθήνα τότε.Και εγώ εμφανίσιμος άλλα όχι με τις δικιες του επιτυχίες.Οπου και να βγαίναμε έπεφτε άγριο κάρφωμα από γκόμενες και πολύ περισσότερο από παντρεμένες που συνοδεύονταν κιόλας.θυμαμε μια περίπτωση εκεί που αμέριμνοι πίναμε το πότο σε ένα γνωστό club της Αθήνας,ερχοντε ξανφνικα 2 30αρες και μας ζητάνε στην ψύχρα να πάμε να κάτσουμε στο τραπέζι τους.Σε κέντρο διασκέδασης (πίστα) να του την πέφτει πιτσιρίκα μουνα από το δίπλα τραπέζι (σηκωθήκανε φύγανε την γάμησε το ίδιο βράδυ).Σχεσεις με κάνα 2 επώνυμες.και πολλές άλλες περιπτώσεις. Επειδή είχε και τις έξτρα καβατζες του μου είχε πασάρει τότε μια μητρομανη αεροσυνοδό μουναρα (ωραίες εποχές  :)  ). Εγω να του γνωρίζω μια φίλη μου την γάμησε στο δεύτερο ραντεβού(και μέχρι εκεί γιατι λέει δεν τηρούσε τα στάνταρντ του) Και γενικά ωραίες φάσεις μια διετία που ήταν κυρίως Αθήνα.Τώρα και δυο παντρεμένοι περασμένα μεγαλεία χαχα  :2funny: να τα διηγούμαστε στα γεράματα! :grin: .
Ενδιαφέρον ποστ με δύο συμπεράσματα --->
Α)Οι παντρεμένες είναι οι καλύτερες κοπέλες και είναι καυλιάρες! Αλλιώς θα ήταν ανύπαντρες...
Β)Επιβεβαιώνεις με τις ιστορίες του φίλου σου πως ωραίος άντρας δίπλα απο άντρα που γουστάρουν οι γκόμενες δεν τρώει, αντίθετα με μπάζα δίπλα απο μουνάρες! Όλες έχουν μάτια για τον "γυναικομαγνήτη"
Και άλλο ένα
*Γ)Τελικά όποιος σέβεται τον εαυτό του ..ξένη παντρεύεται/οταν ..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ενδιαφέρον ποστ με δύο συμπεράσματα --->
Α)Οι παντρεμένες είναι οι καλύτερες κοπέλες και είναι καυλιάρες! Αλλιώς θα ήταν ανύπαντρες...
Β)Επιβεβαιώνεις με τις ιστορίες του φίλου σου πως ωραίος άντρας δίπλα απο άντρα που γουστάρουν οι γκόμενες δεν τρώει, αντίθετα με μπάζα δίπλα απο μουνάρες! Όλες έχουν μάτια για τον "γυναικομαγνήτη"
Και άλλο ένα
*Γ)Τελικά όποιος σέβεται τον εαυτό του ..ξένη παντρεύεται/οταν ..

Γιατι το λες αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom