Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μπορείς να το καταλάβεις και απο το μέγεθος του νήματος που μιλάμε! Τον αόριστο χρόνο τον χρησιμοποιώ διότι πλέον ούτε και αυτές είναι για γάμο!Γιατι το λες αυτο?
Μπορείς να το καταλάβεις και απο το μέγεθος του νήματος που μιλάμε! Τον αόριστο χρόνο τον χρησιμοποιώ διότι πλέον ούτε και αυτές είναι για γάμο!Γιατι το λες αυτο?
θα της γλεντησει τον κωλο ο 42 αρης κ μολις βαρεθει να της ξεσκιζει το γκροβερακι θα την πεταξει σαν βρωμικη σερβιετα στο καλαθι των αχρηστων.Από ανάρτηση στο facebook:
Κορίτσια, βαρεθήκατε κι εσείς τα ανούσια παιδάκια κάτω από 30, με τα γένια και τα τατουάζ?? Εγώ κατήργησα πρόσφατα τα παιδάκια και είδα το φως μου!
Έχω ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεξ, τα γούστα, τα ρεστό μου, τα ταξιδάκια μου κλπ. κλπ. στην αγκαλιά ενός έμπειρου και φτασμένου Άντρα. Επίσης προτιμώ τους παντρεμένους, γιατί άντρας στα 40 χωρίς γάμο ή έστω διαζύγιο είναι σίγουρα γκέι ή προβληματικός.
Έιμαι με ένα τύπο στα 42 εδώ και 3 μήνες και νιώθω πραγματικά βασίλισα!!! Με προσέχει και με απογειώνει. Δεν με ενδιαφέρει γάμος και οικογένεια στα 22 κι έτσι δε ζηλεύω τη μέγαιρα τη γυναίκα του... Πολλοί και πολλές θα με πείτε κάρχια, καριόλα κλπ κλπ, αλλά, ειδικά εσείς κορίτσια, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε την αλήθεια. Είμαι περίεργη πόσες θα είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τα τιμημένα ανομολόγητα και θα βάλουν καρδούλα σε αυτό το ποστ....
(Σχολή Πολιτικών Επιστημών)
θα της γλεντησει τον κωλο ο 42 αρης κ μολις βαρεθει να της ξεσκιζει το γκροβερακι θα την πεταξει σαν βρωμικη σερβιετα στο καλαθι των αχρηστων.
ουα![]()
Από ανάρτηση στο facebook:
Κορίτσια, βαρεθήκατε κι εσείς τα ανούσια παιδάκια κάτω από 30, με τα γένια και τα τατουάζ?? Εγώ κατήργησα πρόσφατα τα παιδάκια και είδα το φως μου!
Έχω ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεξ, τα γούστα, τα ρεστό μου, τα ταξιδάκια μου κλπ. κλπ. στην αγκαλιά ενός έμπειρου και φτασμένου Άντρα. Επίσης προτιμώ τους παντρεμένους, γιατί άντρας στα 40 χωρίς γάμο ή έστω διαζύγιο είναι σίγουρα γκέι ή προβληματικός.
Έιμαι με ένα τύπο στα 42 εδώ και 3 μήνες και νιώθω πραγματικά βασίλισα!!! Με προσέχει και με απογειώνει. Δεν με ενδιαφέρει γάμος και οικογένεια στα 22 κι έτσι δε ζηλεύω τη μέγαιρα τη γυναίκα του... Πολλοί και πολλές θα με πείτε κάρχια, καριόλα κλπ κλπ, αλλά, ειδικά εσείς κορίτσια, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε την αλήθεια. Είμαι περίεργη πόσες θα είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τα τιμημένα ανομολόγητα και θα βάλουν καρδούλα σε αυτό το ποστ....
ΣκουπιδιΑπό ανάρτηση στο facebook:
το βραδυ θα βγαλω μια χωρισμενη εξω
μου ειπε θελει παραλια
για πειτε ρε μαγκες κανα καλο μερος και ησυχο για ροματζαδα και να πεσει καμια πιπα
δεν θελω να την παω σε μαγαζι να πληρωσω γαμησιατικα
Στα μερη αυτα τυπε ειναι τιγκα αλβανια!!!
Καλυτερα κανα φλοισβο...αν και κει πλεον γεμισε λαθρομεταναστες!
δεν εχω σκοπο για κερασματα ρε καπου εκει θα την παω
για κανα ποτο θα την παω μετα αμα δειξει καλη διαγωγη πριν
τα κερασματα μετα σε τετοιες περιπτωσεις
εδώ που είμαι .... το ουζάκι κάνει 2,5 ευρώ. Παίρνετε από 2 ουζάκια και μια ποικιλια ( 5 ευρω παρακαλώ ) τεράστια. Και με ένα 10αρικο σου κανει ... πιπες μετα![]()