Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πάντως, νομίζω ότι πρέπει να αποκαλύψει αυτούς που της έστειλαν πμ και την έκαναν αντ στο μσν, για να μπουν στην ψηφοφορία για τον μιστερ καμάκι

οχι οχι πρεπει να δημοσιευτουν ωστε εαν αναφερθουν ποτε ξανα σε ελλεηνιδες να τους γδαρουμε ζωντανους να τους κουρεψουμε με την ψιλη και να τους περιφερουμε στην ομονοια φωναζοντας ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΙΙΙΙΙΙ ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΙΙΙΙΙΙΙ :2funny:

Επισκέπτης
εχουν μηνει αλλα 2 ατομα,εδω ειμαι ακομα!
Θα κανω bb post πριν φυγω μην φοβασεγια χαβαλε μπηκα,αλλα το να μου κανουν ολοκληρο θεμα με μια καλησπερα που εγραψα,με το να εχω +10 msn adds απο οταν μπηκα και με το να μου ερχοντε 10 pm το δευτερολεπτο,εμενα μου κοβετε ο χαβαλες!
Που ξερεις;Μπορει να ξανα μπω με αλλο λογαριασμο να κανω μια σωστη αρχη  ;)

Και τι σε χαλάγαν τα πμ και τα add στο μσν βρε Δαναούλα; Αν δε θες δεν απαντάς και δε κάνεις κανένα add.. Και ότι στη πέσανε δεν είναι και τόσο φοβερό, είναι καθημερινό φαινόμενο του σαιτ απλά είσαι καινούργια και έπαθες πολιτισμικό σοκ..  :grin: Κυρίως πλάκα και χαβαλέ κάναμε.. Καλό το αβαταρ το τελευταίο πάντως.. ;)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
δακρυβρεχτο και συναισθηματικο ποστ με το οποιο το εκαστοτε μελος νομιζει οτι οφειλει να μας ενημερωσει για το φευγιο του καθως και για τους λογους που το αναγκαζουν να καταφυγει σε μια τετοια πραξη.....συνηθως συνοδευεται απο παραπονα του μελους και δακρυβρεχτα συγκινητικα σχολια συμπαραστασης απο ενα τσουρμο αλλα μελη που συγκινουται και αναζητουν στη Βενετιά το βελονι που χαθηκε.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινα απο το να μη ποσταρεις την φωτο σου
Αυτο ελειπε,να κανω τα ιδια λαθοι.
Λες καπως πιο επισημα BB(δηλαδη bye bye)
και σιγα τι επαθες εσυ...πολυ ευθικτη εισαι και χολωθηκες...Αντι να αισθανεσαι ωραια που καποιοι σε θεωρησαν ομορφη και θελησαν να επικοινωνησουν μαζι σου σηκωνεσαι και φευγεις...Οπως και να'χει,στο καλο και να μας γραφεις! :uglystupid: :uglystupid:
Δεν ειναι το ιδιο,και οπως ειπα νωριτερα οτι συμβενει online δεν με ενδιαφερει.Αυτο που εγινε σημερα δεν με κανω να νιοθω ομορφη,εαν μου καπιος που γνωριζω απο κοντα αυτα που μου ελεγαν σε πμ να το δεχτω,αλλα online και 500 ατομα συνχρονος να μου την πεφτουν πραγματικα δεν με ενδιαφερει.Απλα θεωρω οτι δεν συμβενει λογο ομορφιας αλλα για αλλους λογους!
Εαν ηταν ετσι θα κατεβενα για Miss Universe με αυτα που εχω ακουσει online.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν την βλεπω να φευγει......αυτη αντι να κλειδωνει το λογαριασμο αλλαζει τα αβαταρς :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν την βλεπω να φευγει......αυτη αντι να κλειδωνει το λογαριασμο αλλαζει τα αβαταρς :2funny:
Μόλις ξεπεράσει τα "προβλήματα οδοντοφυίας" όσον αφορά την κατανόηση του στυλ εδώ μέσα μια χαρά θα προσαρμοστεί

Επισκέπτης
οχι οχι πρεπει να δημοσιευτουν ωστε εαν αναφερθουν ποτε ξανα σε ελλεηνιδες να τους γδαρουμε ζωντανους να τους κουρεψουμε με την ψιλη και να τους περιφερουμε στην ομονοια φωναζοντας ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΙΙΙΙΙΙ ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΙΙΙΙΙΙΙ :2funny:

:S

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δακρυβρεχτο και συναισθηματικο ποστ με το οποιο το εκαστοτε μελος νομιζει οτι οφειλει να μας ενημερωσει για το φευγιο του καθως και για τους λογους που το αναγκαζουν να καταφυγει σε μια τετοια πραξη.....συνηθως συνοδευεται απο παραπονα του μελους και δακρυβρεχτα συγκινητικα σχολια συμπαραστασης απο ενα τσουρμο αλλα μελη που συγκινουται και αναζητουν στη Βενετιά το βελονι που χαθηκε.....

ενα ποστ που ΔΕΝ εκανε η εριν και της βγαζω το καπελο γιαυτο....
(δαναουλα για καινουργια παντως γνωριζεις και τα Bb posts? :) )

υ.γ. ποτε δεν καταλαβα γιατι πιστευουν καποιοι οτι πρεπει να μας ενδιεφερει ενα τοσο ηλιθιο θρεντ......οποιος θελει να φυγει απλα φευγει χωρις να μας ζαλιζει τα @@δια
Δεν ειναι αναγκαστικα ετσι το ΒΒ post!
Το οτι ειμαι νεα στο site δεν σημενει πως ειμαι και νεα στο internet και στα forums παλαιοτερα ημουν και moderator σε forum.
Δεν σκοπευα να κανω τετιο post φυσικα,απλα θα πω πως κανω διαγραφη στον λογαριασμο και χαιρετισματα!
Ps.Γιατι σου ζαλιζει τα @@δια ενα ΒΒ post;Δεν εισαι αναγκασμενη να το διαβασεις!
Και τι σε χαλάγαν τα πμ και τα add στο μσν βρε Δαναούλα; Αν δε θες δεν απαντάς και δε κάνεις κανένα add.. Και ότι στη πέσανε δεν είναι και τόσο φοβερό, είναι καθημερινό φαινόμενο του σαιτ απλά είσαι καινούργια και έπαθες πολιτισμικό σοκ..  :grin: Κυρίως πλάκα και χαβαλέ κάναμε.. Καλό το αβαταρ το τελευταίο πάντως.. ;)
Δεν ειμαι πολυ του style σε γραφω και μιλαω σε αλλων.Γιατι να γραψω καπιων και να προτιμισω καπιον αλλο εφοσον δεν τους ξερω και τους 2;Γενικα δεν ηταν καθολου οπως το περιμενα!Και γενικα δεν ηταν μονο τα πμ.Ο αλλος μου εστελνε φωτο,αλλος μου εδιχνε το πεος του και αλλος με επρηζε μια ωρα να μαθει την ακριβες περιοχη που μενω!
Δεν τα παω κατι τετια και γιαυτο θα σταματησω εδω,δεν θελω να παρεξηγησω κανεναν και δεν θελω να με παρεξηγησει κανενας(Κοματακι δυσκολο το 2ο!)
συνεχιζουν και ερχοντε πμ ακομα και τωρα,γιαυτο αλαξα αβαταρ μηπως και ειναι αυτος ο λογος!
Μόλις ξεπεράσει τα "προβλήματα οδοντοφυίας" όσον αφορά την κατανόηση του στυλ εδώ μέσα μια χαρά θα προσαρμοστεί
Δεν μπορω να πω πως καταλαβα τι ενοεις,"προβλήματα οδοντοφυίας";Πρωτη φορα ακουω τετια λεξη :P

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν μπορω να πω πως καταλαβα τι ενοεις,"προβλήματα οδοντοφυίας";Πρωτη φορα ακουω τετια λεξη :P
But I m sure you know the english term "teething problems". It's used mainly in the motor industry to  describe the initial adjustability problems.

Επισκέπτης
Γενικα δεν ηταν καθολου οπως το περιμενα!Και γενικα δεν ηταν μονο τα πμ.Ο αλλος μου εστελνε φωτο,αλλος μου εδιχνε το πεος του και αλλος με επρηζε μια ωρα να μαθει την ακριβες περιοχη που μενω!

Ε θέλει και ενα φίλτρο δε μπορείς να απαντάς σε όλους και να βάζεις όλο το κόσμο στο μσν...φτιάξε αλλο λογαριασμό αν θες αν και νομίζω ότι σε μερικές μέρες θα καταλαγιασει το θέμα και δε θα σε ζαλίζουν..

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ε θέλει και ενα φίλτρο δε μπορείς να απαντάς σε όλους και να βάζεις όλο το κόσμο στο μσν...φτιάξε αλλο λογαριασμό αν θες αν και νομίζω ότι σε μερικές μέρες θα καταλαγιασει το θέμα και δε θα σε ζαλίζουν..
Για αρχη θα σβησω αυτον τον λογαριασμο και μετα βλεπουμε!Δεν ειμαι και εθισμενη με το συγκεριμενο forum!Μπορει και να μην ξανα μπω,θα δω αναλογα πως θα μου την δωσει!Για χαβαλε μπηκα,ουτε δευτερολεπτο δεν το πειρα σοβαρα!
Να και το ΒΒ post:!
Ευχαριστω για την υποδοχη(LoL) και καλη συνεχεια σε ολους
Have fun boys and girlz!

PS:Because so many of you asked:Washinton DC (District of Columbia) isn't in a state. it is it's own district. A long time ago when the states were fighting over who would have the capital they decided to make a seperate place for Washington so that no state could claim it. It is boardered by Maryland and Virginia.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αντιο κι απο μενα!!! :P
  Ειτε σαν αγορακι,ειτε αν κοριτσακι το τζερτζελο το προκαλεσες παντως!!Το οτι εβγαλες τη φωτο σε τιμα να ξερεις βεβαια...εγω θα σου λεγα κατσε,μη φυγεις...στα πμ απλα που σου στελνουν, μην απαντας αν δε γουσταρεις...

Εμενα μου εκανε εντυπωση η αντιφατικοτητα αβαταρ-υπογραφης:Απο τη μια ποσταρεις το προσωπο σου σε ενα μπουρδελο σαιτ(αν υποθεσουμε οτι εισαι εσυ που απεικονιζεσαι)και απο την αλλη γραφεις πως δεν θες να γνωρισεις κανενα απο κοντα,ουτε ανδρα,ουτε γυναικα,θεωρωντας εξαρχης πως καποιοι(και καποιες) θα το θελησουν...Αρα,αν εισαι γυναικα ψαχνεις απλα να επιβεβαιωθεις,ετσι δεν ειναι?Πληρωνεις δηλαδη το αντιτιμο της δημοσιοποιησης του προσωπου σου σε ενα σαιτ οπως το παρων,για να δεις ποσο 'μετρας' σα γυναικα...δινοντας φυσικα ΚΑΘΕ δικαιωμα στους συμφορουμιτες σου να σου την πεσουν με οποιοδηποτε τροπο...και πεφτωντας  πολυ μα πολυ χαμηλα...τοσο που με κανει να πιστεψω πως δεν ειναι δυνατο να εισαι κοριτσακι...γιατι δε μπορει...να θες επιβεβαιωση απο το ιντερνετ και δη απο το μπουρδελα.κομ...

Η αλλη περιπτωση ειναι να μπηκες οντως για χαβαλε...αλλα χαβαλε δειχνοντας το δικο σου προσωπο,χλωμο το κοβω...οποτε παμε στην περιπτωση που εισαι αντρακι και η φωτο που ποσταρες για αβαταρ ειναι μια γνωστη που δε σου καθισε,η μια πρωην γκομενα σου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι αναγκαστικα ετσι το ΒΒ post!
Το οτι ειμαι νεα στο site δεν σημενει πως ειμαι και νεα στο internet και στα forums παλαιοτερα ημουν και moderator σε forum.
Δεν σκοπευα να κανω τετιο post φυσικα,απλα θα πω πως κανω διαγραφη στον λογαριασμο και χαιρετισματα!
Ps.Γιατι σου ζαλιζει τα @@δια ενα ΒΒ post;Δεν εισαι αναγκασμενη να το διαβασεις!

εχεις δικιο για το θεμα της παλαιοτητας στο νετ κτλ κτλ κτλ....

μα ποιος σου ειπε οτι τα διαβαζω?? φαντασου ΔΕΝ τα διαβαζω και μου σπανε τα @@δια....που να τα διαβαζα κι ολας.......τα βρισκω pathetic μιας που πιανεις και την ορολογια....

υ.γ. να ρωτησω κατι? βαζοντας τη συγκεκριμενη φωτογραφια και δημοσιοποιοντας το ημεηλ σου τι περιμενες οτι θα λαμβανες?  την πληρη αδιαφορια ενος σαιτ που απαριθμει ενα σημαντικο αριθμο αντρων??(αξιοσεβαστο ποσοστο των οποιων μαλιστα αποδυκνειεται σεξουαλικα πεινασμενο)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α εχω κι αλλη απορια τωρα.......δηλαδη σβηνοντας αυτο το ακαουντ τι ακριβως θα γινει? θα μπεις με αλλο ακαουντ και θα το παιζεις οτι εισαι καποια αλλη? αφου οποιος θελει εχει ηδη αποθηκευσει τη φωτογραφια σου και το ημεηλ σου.........ποια η διαφορα?

Επισκέπτης
Παρακαλοῦνται οἱ συμμετέχοντες νά συνδιαλέγονται ἐδῶ εἰς την Ἑλληνικήν.

Διά τούς μή ἑλληνομαθείς ὑπάρχει ἰδιαίτερον νῆμα εἰς τήν Ἀγγλικήν.

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντιο κι απο μενα!!! :P
  Ειτε σαν αγορακι,ειτε αν κοριτσακι το τζερτζελο το προκαλεσες παντως!!Το οτι εβγαλες τη φωτο σε τιμα να ξερεις βεβαια...εγω θα σου λεγα κατσε,μη φυγεις...στα πμ απλα που σου στελνουν, μην απαντας αν δε γουσταρεις...

Εμενα μου εκανε εντυπωση η αντιφατικοτητα αβαταρ-υπογραφης:Απο τη μια ποσταρεις το προσωπο σου σε ενα μπουρδελο σαιτ(αν υποθεσουμε οτι εισαι εσυ που απεικονιζεσαι)και απο την αλλη γραφεις πως δεν θες να γνωρισεις κανενα απο κοντα,ουτε ανδρα,ουτε γυναικα,θεωρωντας εξαρχης πως καποιοι(και καποιες) θα το θελησουν...Αρα,αν εισαι γυναικα ψαχνεις απλα να επιβεβαιωθεις,ετσι δεν ειναι?Πληρωνεις δηλαδη το αντιτιμο της δημοσιοποιησης του προσωπου σου σε ενα σαιτ οπως το παρων,για την επιβεβαιωση...δινοντας φυσικα ΚΑΘΕ δικαιωμα στους συμφορουμιτες σου να σου την πεσουν με οποιοδηποτε τροπο...και πεφτωντας  πολυ μα πολυ χαμηλα...τοσο που με κανει να πιστεψω πως δεν ειναι δυνατο να εισαι κοριτσακι...γιατι δε μπορει...να θες επιβεβαιωση απο το ιντερνετ και δη απο το μπουρδελα.κομ...

Η αλλη περιπτωση ειναι να μπηκες οντως για χαβαλε...αλλα χαβαλε δειχνοντας το δικο σου προσωπο,χλωμο το κοβω...οποτε παμε στην περιπτωση που εισαι αντρακι και η φωτο που ποσταρες για αβαταρ ειναι μια γνωστη που δε σου καθισε,η μια πρωην γκομενα σου...
Ωρεα απαντηση με επιχειρηματα
Δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα και η γνωμη σου θα ειναι αυτη πιστευω και δυσκολο να στην αλαξω(Δεν το θελω κιολας)
Στο avatar εβαλα photo γιατι απλα το ηθελα,και γιατι παντα αυτην βαζω,ητε ειναι forum για υπολογιστες ητε ειναι για μουσικη ητε ειναι για μπουρδελα.
Περιμενα οτι ισως υπαρχουν καπια pm αλλα για κανεναν λογο δεν περιμενα αυτο που εγινε!Γιαυτο και αποχωρω!
Επιβεβαιωση για την εμφανηση μου δεν χρειαζομε απο κανεναν,ιδικα δια μεσου του internet,εχω σχεση εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Δεν θελω να δω εαν περναει η εμφανηση μου ουτε τιποτα τετιο γιατι απλα δεν με ενδιαφερει!Εξαλου πραγματικα πιστευω πως τελικα αυτο που παιζει ρολο ειναι χαρακτηρας και οχι η εμφανηση,γιαυτο προσπαθω στον εαυτο μου να αναπτυξω εκεινο το κοματι και οχι το εμφανισιακο(Χωρις αυτο φυσικα να σημενει πως δεν θελω να ειμαι ομορφη η πως δεν προσεχω τον εαυτο μου).
Anywayz!Καλη συνεχεια!

PS.Ωρεο avatar & nickname,απο τα αγαπημενα μου Thriller τα Nightmare on elm street!
Α εχω κι αλλη απορια τωρα.......δηλαδη σβηνοντας αυτο το ακαουντ τι ακριβως θα γινει? θα μπεις με αλλο ακαουντ και θα το παιζεις οτι εισαι καποια αλλη? αφου οποιος θελει εχει ηδη αποθηκευσει τη φωτογραφια σου και το ημεηλ σου.........ποια η διαφορα?
Δεν ειπα πως θα κανω αλλο λογαριασμο,ειπα πως ΜΠΟΡΕΙ να κανω αλλο.Εαν αποφασησω κατι τετιο θα δουμε πως θα ειναι και εαν οντως θα με βοηθησει στο να μην ξανα βρεθω στην κατασταση που ημουν αρχικα.
Email ας το εχουν,add θα κανω μονο οπιον/οπια ξερω.
Photo ας την εχουν,δεν το εχω κλεμενο το προσωπο μου,εαν καπιος πεσει τοσο χαμηλα οστε να το κρατησει και να το κανει οτιδιποτε  το κανει,περαστικα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom