Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ξεκωλιάρες και αγάμητες. Έχουν ένα μουνί και το πάνε βόλτα δεξιά, αριστερά αλλά δεν το χρησιμοποιούν για τον αντικειμενικό σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Δηλαδή να γαμηθούν. Αποτέλεσμα λόγω της συνειδητής αγαμίας να είναι μονίμως μες τα νεύρα αλλά να παίρνουν αρρωστημένη ικανοποίηση επειδή δεν δίνουν το μουνί τους πιστεύοντας ότι έτσι θα εκβιάσουν τους άντρες παίρνοντας αυτό που θέλουν. Γάμο και λεφτά. Κατά προτίμηση όχι με έναν άντρα που θα τις καταλαβαίνει αλλά με αυτόν που θα είναι αρεστός από το σόι, ώστε να ντυθούν νυφούλες και να σκάσουν όλοι από τη ζήλια τους. Γι'αυτό ζουν, για τον ψευτοεγωισμό τους. Ελλεινίδες καριόλες για πάντα.

Πολύ δυνατό ποστ!  :hi:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ναι αλλα γτ τις λετε βρωμιαρες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Oτι εδω στην Ελλαδα ειναι ολα ευνοικα απεναντι τους.. Δηλαδη δεν παιζει ρολο αν ειναι,μετριες σε εμφανιση οι περισσοτερες,με 10 κιλα μεικαπ κ' υπερβαρες,αλλα αισθανονται μοντελες.Μυγιαγγιχτες που δεν ανεχονται ουτε τον εαυτο τους μερικες φορες.Αλλα απαιτουν οι αλλοι να τις ανεχονται. Δεν σεβονται τους γονεις τους'παρολο που τους διαθετουν τα παντα,κ' μετα τους βριζουν'απο αχαριστια.Δεν εχουν πνευματικο επιπεδο,αλλα ουτε σοβαρη ιδιοτητα κ' προικα.Αλλα ονειρευονται το νουμερο ενα αρσενικο με phd,κ αερα Ωναση. Ειναι ανταγωνιστικες,ζηλιαρες,στην σχεση τους κ ας εχουν στην λιστα 10 κρυφους εραστες.Θεωρουν τους ανδρες βλακες,ενω εκεινες νομιζουν οτι ειναι εξυπνες. Δεν τους αρεσει το νοικοκυριο κ η μαγειρικη,γιατι νομιζουν οτι δεν ειναι αυτα,για εκεινες.
Θελουν να πηγαινουν οι ανδρες στρατο,ενω εκεινες δεν θελουν να πανε.Ομως δεν χανουν την ευκαιρια να βγαινουν με μουσουλμανους κ.α.. Τους αρεσει η ισοτητα κ η χειραφετηση,αλλα ο βλακας πρεπει παντα να πληρωνει..
Πριν το γαμο:ειναι το παιδι σου ανελεβε τις ευθυνες σου..Και μετα το γαμο:περνω το παιδι μου κ φευγω..
Εχουν εγωισμο,ισχυρογνωμοσυνη κ ειναι φυγοπονες.Κακολογουν τις αλλοδαπες, ενω  οι ιδιες δεν προσπαθουν να καλυτερευσουν..
Τι κ αν συμβαινουν ολα αυτα,ισως κ αλλα.. Παρολαυτα απαιτουν να τις σεβομαστε,κ να τις συμπεριφερομαστε σαν πριγκιπισσες..
Ειναι σαν να θελει καποιος με 5 ευρω να αγορασει αυτοκινητο,γινεται;Kι ομως στην Ελλαδα γινεται..<<Μιλωντας παντα,μεταφορικα.. :sunglasses:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Oτι εδω στην Ελλαδα ειναι ολα ευνοικα απεναντι τους.. Δηλαδη δεν παιζει ρολο αν ειναι,μετριες σε εμφανιση οι περισσοτερες,με 10 κιλα μεικαπ κ' υπερβαρες,αλλα αισθανονται μοντελες.Μυγιαγγιχτες που δεν ανεχονται ουτε τον εαυτο τους μερικες φορες.Αλλα απαιτουν οι αλλοι να τις ανεχονται. Δεν σεβονται τους γονεις τους'παρολο που τους διαθετουν τα παντα,κ' μετα τους βριζουν'απο αχαριστια.Δεν εχουν πνευματικο επιπεδο,αλλα ουτε σοβαρη ιδιοτητα κ' προικα.Αλλα ονειρευονται το νουμερο ενα αρσενικο με phd,κ αερα Ωναση. Ειναι ανταγωνιστικες,ζηλιαρες,στην σχεση τους κ ας εχουν στην λιστα 10 κρυφους εραστες.Θεωρουν τους ανδρες βλακες,ενω εκεινες νομιζουν οτι ειναι εξυπνες. Δεν τους αρεσει το νοικοκυριο κ η μαγειρικη,γιατι νομιζουν οτι δεν ειναι αυτα,για εκεινες.
Θελουν να πηγαινουν οι ανδρες στρατο,ενω εκεινες δεν θελουν να πανε.Ομως δεν χανουν την ευκαιρια να βγαινουν με μουσουλμανους κ.α.. Τους αρεσει η ισοτητα κ η χειραφετηση,αλλα ο βλακας πρεπει παντα να πληρωνει..
Πριν το γαμο:ειναι το παιδι σου ανελεβε τις ευθυνες σου..Και μετα το γαμο:περνω το παιδι μου κ φευγω..
Εχουν εγωισμο,ισχυρογνωμοσυνη κ ειναι φυγοπονες.Κακολογουν τις αλλοδαπες, ενω  οι ιδιες δεν προσπαθουν να καλυτερευσουν..
Τι κ αν συμβαινουν ολα αυτα,ισως κ αλλα.. Παρολαυτα απαιτουν να τις σεβομαστε,κ να τις συμπεριφερομαστε σαν πριγκιπισσες..
Ειναι σαν να θελει καποιος με 5 ευρω να αγορασει αυτοκινητο,γινεται;Kι ομως στην Ελλαδα γινεται..<<Μιλωντας παντα,μεταφορικα.. :sunglasses:
Πολύ δυνατό ποστ!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Μπορείτε να γράψετε Μονο ενα ελαττώματα.
Ξερω ειναι δύσκολο πολύ.
Ξεκιναω...
Πολλοι θα πουν την οικονομική  φιλοσοφια κτλ..
Εγω θα πω την νοοτροπία της χαμουρας.
Δηλαδη... ενω δεν εχει σκοπό να στο δώσει η να προχωρήσετε ψάχνει απλά την επιβεβαίωση κ στο να εχει αλλο ενα +++.
Ενω ξέρει οτι την γουστάρεις ή το υποψιαζεται δεν θα στο κόψει πότε με ειλικρίνεια μία κ έξω.
Θα σε αφήσει στην αμφιβολία κ ίσως ελπίδα.
Θα σε χρησιμοποιεί για κατι καλύτερο. .
Κ ισως για back up.
Αυτος ο τύπος ειναι ο πιο σιχαμένος. .
Περα απο συμφεροντολογες απληστες κτλ.
Π.χ ένας αντρας original δεν θα το εκανε αυτό σε κάποια.
Οποτε ψηφιζω νοοτροπία χαμουρας
Αυτο που γραφεις φιλε ειναι το χειροτερο ελατωμα,το εχω βιωσει παλιοτερα ,περιτριγυρισμενος απο πυρφορους ανωτατης κατηγοριας,που τους τα ελεγα και μου απαντουσαν ετσι ειναι οι γυναικες,χαμουρα με ολη την σημασια της λεξης ευτυχως τοτε της την εκανα και εγω,αλλα η ψυχολογια στα ταρταρα,δεν  αξιζε ουτε η εκδικιση που πηρα ,μετανοιωσα που ασχοληθηκα

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
...
Γαματη  παρατήρηση φίλε. ...
Πολυ σωστ

KΙ όμως..για εμένα είναι η πιο λάθος απάντηση...γιατί έτσι σε θεωρεί δεδομένο, ακόμη και αν δεν το εννοείς...Μια γυναίκα, άρα και η Ελληνίδα, πρέπει πάντα να έχει αμφιβολίες...Αλλιώς, χάνεται το ενδιαφέρον της και πάει στον επόμενο....(μιλώ ως παθών...)

Με αφορμή την παράθεση στο σχόλιο του φίλου, ας πω την άποψή μου...Δεν θα μπω στη διαδικασία να καταγράψω μια σειρά από κακά χαρακτηριστικά γιατί η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει να τσουβαλιάζω γιατί σίγουρα δεν είναι όλες έτσι...Να είστε σίγουροι ότι σε αντίστοιχη ερώτηση προς αυτές, θα διαβάζατε ένα σωρό άσχημα χαρακτηριστικά για εμάς...Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα 41 μου έχω πετύχει κάθε καρυδιάς καρύδι...Άρα, τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά, γιατί οι περισσότερες, αν και πονηρές (κι όχι κατ΄ανάγκη έξυπνες), σε ανύποπτες στιγμές πετάνε διάφορα ή δείχνουν διάφορα με τη συμπεριφορά τους...Το θέμα ειναι εμείς να είμαστε σε θέση να τα δούμε νωρίς και να την κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Αααα..ίσως το μόνο που κάνουν ΟΛΕΣ...όλες όμως είναι πως όταν δεν γουστάρουν πολύ σε μια σχέση, πριν χωρίσουν μπας και κάτσουν λίγο μόνες τους να τα βρουν με τον εαυτό τους μπας και καταλάβουν τι στο μπούτσο θέλουν από τους άλλους και κυρίως από τη ζωή τους, έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνονται...Μόλις βρουν τον επόμενο, τελειώνουν τον πρώην με συνοπτικές διαδικασίες....Αυτό είναι ίσως το χειρότερο χαρακτηριστικό που έχουν ΟΛΕΣ (αν και δε μου αρέσει όπως έγραψα παραπάνω να τσουβαλιάζω, αλλά μόνο γι΄αυτό θα κάνω μια...εξαίρεση) και ειδικά όσες δεν αντέχουν τη μοναξιά...

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Αυτό είναι ίσως το χειρότερο χαρακτηριστικό που έχουν ΟΛΕΣ (αν και δε μου αρέσει όπως έγραψα παραπάνω να τσουβαλιάζω, αλλά μόνο γι΄αυτό θα κάνω μια...εξαίρεση)

Δυστυχως δεν τσουβαλιαζεις. Το ΟΛΕΣ εχει γινει κανονας. Απλα μερικες παρεκλινουν λιγο απο αυτον το κανονα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ή για καποιο ΣΚΟΠΟ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο σε ολες τις γυναικες, απανταχου του πλανητη ειναι η γκρινια τους.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Συμφεροντολόγες, άπληστες, άχρηστες, βρωμιάρες, χαμούρες, σκύλες, άπλησίαστες, άγέλαστες. Ξεχνάνε ότι πρέπει νά είναι κυρίες στόν δρόμο καί πουτάνες στό κρεβάτι καί είναι πουτάνες παντού, κυρίως στό μυαλό. Τό νά είσαι καλό παιδί δέν φτάνει, πρέπει νά έχεις φράγκα, Audi, BMW, Mercendes καί όχι Γιαπωνέζικους τροχούς. Όχι μόνο βιβλίο, άλλά όλόκληρη έγκυκλοπαίδεια μπορεί νά έκδόσει κανείς γι'αύτό τό γλυώδες έρπετοειδές πού λέγεται Έλληνίδα. (Latin: Elleinidus Putanicus). Πωπωπω, θέμα πού άνοίξαμε βραδιάτικα, πάλι ζωχαδιάστικα καί θά τό ξενυχτίσω. Καί πρός άποφυγή παρεξηγήσεων, άναφέρομαι, στίς κάτω τών 45 έτών.  :vomit:
Οτι έγραψες πολλαπλασιάσε το x 100 μάστορα!

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983

χαχαχαχαχαχαχα να :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε καλα ελιωσα στο γελιο ετσι ακριβως ειναι

για να ειναι ετσι φταινε οι ηλιθιοι Ελληνες ''αντρες'' που τις ανεχονται γαμω τα μουτρα τους

Ενοειτε οτι φτιανε και οι μαλακες οι αντρες γιατι βρισκουν και τα κανουν αν δεν εβρισκαν θα το αλλαζαν το τροπαριο

αυτες οι ξινες με υφακι σαλαμανδρες, γαμιουνται με κανενα αραγε?
εγω ουτε να τις κοιταξω δεν καταδεχομαι...

Πιστεψε με συναγωνιστη βρισκουν και με το παραπανω και γαμιουνται αφου η πλειονοτητα των ελληνων ανδρων ειναι πυρφοπροι και χαζοαγαπουληδες και βαζουν το μυαλο τους στο μιξερ για να τις ικανοποιησουν αλλα αυτες καλα κανουν αφου βρισκουν θυματα οπως προαναφερθηκε και παραπανω

Εχουν εγωισμο,ισχυρογνωμοσυνη κ ειναι φυγοπονες.Κακολογουν τις αλλοδαπες, ενω  οι ιδιες δεν προσπαθουν να καλυτερευσουν..
Ειναι σαν να θελει καποιος με 5 ευρω να αγορασει αυτοκινητο,γινεται;Kι ομως στην Ελλαδα γινεται..<<Μιλωντας παντα,μεταφορικα..

Πολυ μεγαλες αληθειες + αλλα τοσα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ότι και στους περισσότερους Έλληνες...χαμηλή μόρφωση και καλλιέργεια. Απλά είναι πιο φιλελεύθερων αντιλήψεων από αυτούς.

obelixoulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Δεν ειναι ειληκρινής ουτε με εσενα ουτε με τον εαυτο τους. Δλδ δεν εχω γνωρισει ποτε να λεει ξερεις εμενα μου αρεσει να γ....μαι ασυστολα και εσυ εισαι ενα απο αυτος που θα ηθελα να με με γα...σουν.Παρα θα το πατε σαν σε σχεση κλπκλπ μεχρι να βρεθει ο επομενος για να το κανει αυτο. Καιι ολο αυτο ξεκιναει γιατι δεν ειναι ειλικρινης με τους ιδιους τους εαυτους τους.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μάγκες μ έχετε καλύψει όλοι με τα post σας.  Είναι άχρηστες, τίποτενιες, κωλογαμιολες.
Αν αρχίσουμε και αναφέρουμε περιστατικά  δεν τελειώνουμε ούτε σ ένα μήνα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ότι και στους περισσότερους Έλληνες...χαμηλή μόρφωση και καλλιέργεια. Απλά είναι πιο φιλελεύθερων αντιλήψεων από αυτούς.

Αγαπητό παράσιτο του ελληνισμού,

:rolleyes:

ακόμα να δηλώσεις

πού αυτοπροσδιορίζεσαι ως προς την ιθαγένεια...

Αλήθεια κριτικέ της τσάντας, τί σπούδασες;

Σκηνοθέτης; Ηθοποιός; Πεντικιουρίστ;

Τί είναι αυτό που σου δίνει τέτοιο θράσος να απαξιώνεις με τα εμέσματά σου την χώρα που σε φιλοξενεί;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αγαπητό παράσιτο του ελληνισμού,

:rolleyes:

ακόμα να δηλώσεις

πού αυτοπροσδιορίζεσαι ως προς την ιθαγένεια...

Αλήθεια κριτικέ της τσάντας, τί σπούδασες;

Σκηνοθέτης; Ηθοποιός; Πεντικιουρίστ;

Τί είναι αυτό που σου δίνει τέτοιο θράσος να απαξιώνεις με τα εμέσματά σου την χώρα που σε φιλοξενεί;

Άκουσε το όνομά του μόλις μίλησα για χαμηλή μόρφωση,καλλιέργεια και παιδεία και πετάχτηκε, αφού ο έχων τη μύγα μιγιάζεται !! χαχαχαχα....σε εσένα βέβαια το βασικό πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτά, αλλά η χαμηλή νοημοσύνη, τα ψυχολογικά προβλήματα και κυρίως η σκατοψυχία σου !! Όλα τα χαρακτηριστικά του πιο κλασσικού εμμετικού τριτοκοσμικού Ελλέεινα τα συνδυάζεις αρμονικά !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom