Mιλάς σαν να είσαι 55 χρονών λες και έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι. No offense taken
Ok, no offense taken, το λες αυτό για να καταλήξεις σε τι;
Mιλάς σαν να είσαι 55 χρονών λες και έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι. No offense taken
άλλο κούγκαρ άλλο μιλφ
αν είναι κούγκαρ δεν πιάνει παιδί ούτως η άλλος λόγο ηλικίας, εκτός και αν είναι τόοοοσο γκαντέμης κάποιος
κοιτα φιλε μαστορακη , σοφα τα περισσοτερα απαυτα που ειπες μη σου πω και ολα δηλαδη ρε φιλε ...συμφωνω οτι μια 30+ μη σου 40+ ( αυτη με την οποια 'ασχολουμαι' αυτον τον καιρο ειναι 43 ) ειναι σιγουρα πιο ανοιχτη σε διαφορα πραγματτα και πιο εμπειρη γυναικα ...αλλα ρε φιλε οταν περνας τοσο καλα με καποιον και επικοινωνεις ...(θελει και η ιδια να το κανει αυτο ) τωρα δεν ξερω της προεκυψε στην πορεια? περναει καλα πλεον και σε αλλο επιπεδο εκτος απο τα γαμησια που ριχνουμε... ε δεν μπορεις εν τελει ρε φιλε να το ξεκοψεις ετσι να το πω τελειως στην ψυχρα αμα και συ εχεις καπως δεθει με την ολη φαση.... ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ οτι και γω δεν θελω και τοοοοσο μεγαλο 'δεσιμο'( τουλαχιστον προς το παρον) γιατι οντως οπως λες και λογω τοπικων κοινωνικων παραγοντων και λογω ανατρεπτικων προσοπικων θεματων που μπορει να οδηγηθουμε τελοσπαντνων για ολα αυτα σε πολυ παραταιρες καταστασεις-αποτελεσματα απο αυτα που θα θελαμε ισως και οι δυο..... Παντως σε γενικες γραμμες φιλε προτιμω να το ζω και να μην τα σκεφτομαι αυτα τοοοοσο πολυ γιατι οσο τα σκεφτεσαι ετσι το χανεις το μαγικο του ολου πραγματος ..... προτιμω τωρα να το ζω με τρελα γιατι και η ιδια η ρουφιανα ειναι μεγαλη ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΑ .... με εχει κανει να νιωθω Milfhunter για τα καλα η βρωμιαρα.....Αυτή η γαμημένη καύλα της στιγμής.... Ξέρω δικέ μου!!Απλά πρέπει "να στο παίξω λίγο μπαμπάς", με την καλή έννοια πάντα και συναδελφικά!
Φάε το μιλφοειδές κι άσε τα κοκκαλάκια στον δύσμοιρο! Μια επίσης φιλική συμβουλή, μην πολυμπλέκεις με τα δικά της.. Το πιάνεις αυτό που σου λέω; Αν όχι, εννοώ το εξής: Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να νιώσεις κάποια πράγματα για αυτήν, όσο περνάει ο καιρός. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τα κάτοθι:
1) να δεθείς έστω κι ελάχιστα μαζί της
2) να είναι πιο ευάλωτη η σχέση σας, πράγμα που δεν θες γιατί οι επαρχιακές πόλεις, είναι σαν τα χωριά..
οπότε αυτό που σου προτείνω είναι να το βλέπεις πιο ανάλαφρα το θέμα, για να μην σου πω να την βλέπεις σαν κρέας (που δεν είναι σωστό)
Οι δικές μου εμπειρίες με μεγαλύτερες (είμαι 26 κι έχω νταλαβεριστεί ερωτικά με 3-4 γυναίκες άνω των 30) μου δείχνουν, ότι η γυναίκα στην ηλικία των 30-35 για διάφορους λόγους που αν θέλεις, τους συζητάμε, είναι στην καλύτερη ηλικία για σεξ!Σε τελική ανάλυση για να μην ευχαριστηθείς σεξ με 30αρα και άνω, θα είναι αν πέσεις σε καμιά ιδιάζουσα περίπτωση! επομένως, ψάξου και παραπέρα..
Χοντρη ασχημη με κρεατοελιά στο προσωπο ανεβασε κοντινη φατσο-selfie και απο κατω βλεπω σχολια απο τις ''φιλες'' της
-Θεα
-Κουκλα
-Ομορφιες
:S :S :S
Χοντρη ασχημη με κρεατοελιά στο προσωπο ανεβασε κοντινη φατσο-selfie και απο κατω βλεπω σχολια απο τις ''φιλες'' της
-Θεα
-Κουκλα
-Ομορφιες
:S :S :S
Για να τα βλεπεις και να τα παρακολουθεις σαν χανος,εισαι μεγαπιρφορος.απλα δεν το εχεις καταλαβει μαν.Ρε μαγκες ποσα τετοια βλεπουμε καθε μερα? Ποσα μπαζα ανεβαζουν ΚΑΘΕ μερα 10+ σελφι? ποσες φοραδες ανεβαζουν με μαγιω ? Και παντα απο κατω οι πιρφοροι και οι φιλες τους να τους κανουν τεμεναδες και φιλοφρωνησεις
Σεπτεμβριος τυποι :S
Απο φαι μονο ελλεηνιδες
Γειωσε τηνεγω ψηνω μια 22αρα απο φιλοσοφικη μπας κ κατσει αλλα με εχει γαμησει στο φτυσιμο
ολο δεν μπορω κ δεν προλαβαινω με την εξεταστικη κ τετοια
κ δεν ειναι ουτε μετρια κοντη στο 1.60 στηθος πλακα κωλος μπουτια ζελεδακια κλπ
αλλα εχει τυπο κ ωραιο προσωπο με κυριλε γυαλια με μαυρο κοκκαλινο σκελετο
κοιτα φιλε μαστορακη , σοφα τα περισσοτερα απαυτα που ειπες μη σου πω και ολα δηλαδη ρε φιλε ...συμφωνω οτι μια 30+ μη σου 40+ ( αυτη με την οποια 'ασχολουμαι' αυτον τον καιρο ειναι 43 ) ειναι σιγουρα πιο ανοιχτη σε διαφορα πραγματτα και πιο εμπειρη γυναικα ...αλλα ρε φιλε οταν περνας τοσο καλα με καποιον και επικοινωνεις ...(θελει και η ιδια να το κανει αυτο ) τωρα δεν ξερω της προεκυψε στην πορεια? περναει καλα πλεον και σε αλλο επιπεδο εκτος απο τα γαμησια που ριχνουμε... ε δεν μπορεις εν τελει ρε φιλε να το ξεκοψεις ετσι να το πω τελειως στην ψυχρα αμα και συ εχεις καπως δεθει με την ολη φαση.... ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ οτι και γω δεν θελω και τοοοοσο μεγαλο 'δεσιμο'( τουλαχιστον προς το παρον) γιατι οντως οπως λες και λογω τοπικων κοινωνικων παραγοντων και λογω ανατρεπτικων προσοπικων θεματων που μπορει να οδηγηθουμε τελοσπαντνων για ολα αυτα σε πολυ παραταιρες καταστασεις-αποτελεσματα απο αυτα που θα θελαμε ισως και οι δυο..... Παντως σε γενικες γραμμες φιλε προτιμω να το ζω και να μην τα σκεφτομαι αυτα τοοοοσο πολυ γιατι οσο τα σκεφτεσαι ετσι το χανεις το μαγικο του ολου πραγματος ..... προτιμω τωρα να το ζω με τρελα γιατι και η ιδια η ρουφιανα ειναι μεγαλη ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΑ .... με εχει κανει να νιωθω Milfhunter για τα καλα η βρωμιαρα.....
τυπε δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο τη μπαζοχυλοπιτα :-εγω ψηνω μια 22αρα απο φιλοσοφικη μπας κ κατσει αλλα με εχει γαμησει στο φτυσιμο
ολο δεν μπορω κ δεν προλαβαινω με την εξεταστικη κ τετοια
κ δεν ειναι ουτε μετρια κοντη στο 1.60 στηθος πλακα κωλος μπουτια ζελεδακια κλπ
αλλα εχει τυπο κ ωραιο προσωπο με κυριλε γυαλια με μαυρο κοκκαλινο σκελετο
τυπε δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο τη μπαζοχυλοπιτα :-
το πουλι ειναι ακομα ανωτεροΑυτό δεν το έχω βιώσει ποτέ.
Μπορεί να έφαγα 10.000 χυλόπιτες με γκόμενες που καμάκωνα παντού,
αλλά όλες ήταν μουνέτα.
το πουλι ειναι ακομα ανωτερο
δεν εχει βιωσει ΚΑΜΙΑ χυλοπιτα
0/0 record
δεν καταλαβεςtype δεν υπαρχει πεσιμο χωρις χυλοπιτα όμως ... και αμα δεν την πέφτεις και σε καμια δεν θα φάς κιολας.
το πουλι ειναι ακομα ανωτερο
δεν εχει βιωσει ΚΑΜΙΑ χυλοπιτα
0/0 record
τυπε δε βλεπω προβλημαΕγώ τι να πω? Που έχω milf έτοιμο στο πιάτο, τη ψιλοφλερτάρω, με ψιλοφλερτάρει, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι λόγω της σχέσης που έχει με την πρώην μου!!