Hey guys, ειμαι σχετικα νεος στο site ..και γενικοτερα πιτσιρικας σε σχεση με πολλα παλαιοτερους και εμπειροτερους δασκαλους εδω μεσα ......
απλα παρακολουθω εδω και λιγο καιρο τα threads και γενικα τις στηλες που ανεβαζετε ολοι εδω και μπορω να πω οτι εχει πολυ φαση η πολυποικιλοτητα των αποψεων και των θεματων.... ειδικα ομως για τις ελλεηνιδες που συζητατε εγω ΕΝΑ εχω να πω..... σαν τις milf ελλεηνιδες ΔΕΝ ΕΧΕΙ .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.... τωρα βεβαια μιλαω εκ του ασφαλους γιατι ολες και ολα στην αρχη μελι και ροδα ειναι αλλα μετα χαλανε αλλα ας μην το γουρσουζευω....
εχει λιγο καιρο τωρα γνωρισα μια και νιωθω ΗΔΗ 10 χρονια νεωτερος και ας ειμαι και 24
......ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑΑΑ .... ΚΑΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ.....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ .... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ 40 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ( ΙΤΑΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΤΛ ) ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ.....
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ..... ευτυχως δεν εχω νιωσει μεχρι στιγμης δειγματα ελλεηνιδιστικης συμπεριφορας αλλα ουτε και γω θελω να παει ' προς τα κει το θεμα ' if you know what i mean ....
δεν θελω να σοβαρεψουν τα πραγματα και μετα εχουμε ολα τραβαλα...οπως ειναι μια χαρα ειναι....
ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ?.... (μια ειλικρινεστατη απορια ενος νεου αντρα που ακομα μαθαινει ;))
Και εντωμεταξυ επειδη ειναι και γνωστη γνωστων (σε επαρχιακη κοινωνια ζω) σε ολες τις 'εκφανσεις' να το πω ετσι της ζωης της πχ σε αντρα της σε συμπεριφορα προς τα εξω εχει το κλασσικο ελλεηνιδιστικο στυλακι....
Τελικα οι κοινωνικοι ηθικοι φραγμοι και πουριτανιστικες ελληνικες συμπεριφορες μας φτασαν εδω που μας φτασαν...