Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Δηλαδή έπρεπε να σου πεί φιλαράκι που πήγαινε αεροπορικώς Ντουμπάι;Δυστυχώς οι πιρφοριές της δικής μου γενιάς πάνε να επαναληφθούν στην δική σας και είναι κρίμα.Δυστυχώς μπερδέψαμε το "έχω την γυναίκα μου κορώνα στο κεφάλι μου" με το "κάνω σαν μαλάκας ότι καπρίτσιο της καβλώσει".Αποδέκτες αυτής της συμπεριφοράς ήταν οι σημερινές μαμάδες ή και γιαγιάδες,οι οποίες-νικήτριες στην ζωούλα τους-πάνε να περάσουν τα κωλοπαιδαρίστικα,καριολοϋστερικά καπρίτσια τους και τις εκτός τόπου και χρόνου απαιτήσεις τους,μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα μουνί.Και κάποτε δεν έκρινα τις γυναίκες.Ήταν αμόρφωτες και αυτό ήξεραν,αυτό έλεγαν.Δεν ζητούσαν δικαιώματα,δεν το έπαιζαν ανεξάρτητες και άλλα πολλά.Η σημερινές γεννεές είναι απαράδεκτες.Υποτίθεται ότι είναι μορφωμένες,ανεξάρτητες προχωρημένες και διάφορα παπαρίστικα,γιατί δασκαλεύονται απο τις προαναφερθείσες.Το ίδιο ισχύει και για εμάς.Κάποτε ήταν στερημένοι απο μουνιά,λόγω της εποχής,επίσης αμόρφωτοι άνθρωποι κτλ κτλ.Σήμερα το σεξ το βρίσκεις εύκολα παντού.Πληρωμένο,μεν,αλλα παντού.Όταν λέω πληρωμένο,δεν εννοώ τον αγορταίο έρωτα μόνο.Μπορώ να πώ ότι είναι η πιο τίμια μορφή σεξουαλικότητας,καθώς έχεις μια καθαρά ανταλλακτική σχέση.Το "τσάμπα" πήδημα είναι πολύ πιο κοστοβόρο,όμως.Δεν είναι τα "κεράσματα" και οι "έξοδοι",τις οποίες θεωρώ ηλίθιο και τουλάχιστον καθυστερημένο να τα επωμίζεται μόνο το αρσενικό στις μέρες μας.Μιλάω για σπατάλη χρόνου σε κάτι που μπορεί να μην ευοδώσει,τα συναισθηματικά δεσίματα που μπορεί να σε τσακίσουν,τον χρόνο που χάνεις για ετοιμασίες για το που,πως και πότε θα πας,αν πάς και με ποιόν θα πας,την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλεις να μην πείς κάτι που θα την κάνει να νιώσει άσχημα,φτηνή κτλ(άσχετως αν την έχουν πάρει τα φύλλα και τα δέντρα),τι πρέπει να βάλεις για να είσαι σένιος και άλλα τέτοια.Ο άνδρας του σήμερα είναι πιο πιρφορος απο το παρελθόν γιατί εκφυλίζεται έτι περισσότερο απο το αρσενικό της προηγούμενης γενιάς.Οι γυναίκες ολοένα και απαιτούν περισσότερα,χωρίς να προσφέρουν τίποτε πέρα απο ένα μουνί όποτε και εφόσον θέλουν-χωρίς να εξασφαλίζεται και αποκλειστικότητα-με εμάς να υπακούμε τυφλά.Πρέπει να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα.Ας πείτε ρε μάγκες και κανένα όχι.Το πολύ πολύ να μην την γαμήσετε.Στον πούτσο σας.Με 10-20€ πάτε και γαμάτε σαν άνθρωποι και δεν έχετε και υποχρεώσεις.Αυτή είναι η συμβουλή μου προς τους νεώτερους.Γιατί,ότι και να κάνετε,όποιοι και να είστε,αν γίνετε χαλάκια,θα σας πατήσουν. 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                            

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θα τα φτιαχνατε ποτε με γκομενα που ακουει λαικα;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=24607.msg7107166#msg7107166 date=1470560243]
Πολυθρύλητο κοπρόπουλο τράβα πούλα αλλού τις πολυθρύλητες παπαροπαπάτζες σου με τις μετανάστριες με κώλο σαν μπετονιέρα και μάπα σαν τρακαρισμένο τρόλλει  και μετά φουντάρησε μαζί τους στον σταθμό των Πατησίων.

Αλλά πριν ειδοποίησε μας να έρθουμε να σας χέσουμε και τους δυο να πάτε χεσμένοι και ευτυχισμένοι.

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το πουλί έχει ποστάρει ότι αυτά που λέει είναι κατά το
μεγαλύτερο ποσοστό τρολλαρίσματα ! :2funny: :2funny:

Το πουλί σαν φοιτητής, αλλά και στο μεταπτυχιακό  διάβαζε
στο αναγνωστήριο της Ιπποκράτους και ήταν γνωστό τυπάκι που
διασκέδαζε τους θαμώνες, διασκεδαστής που όλοι γέλαγαν, αλλά
δεν έβγαζε γκόμενα, διότι δεν ήθελαν να κυκλοφορήσουν 
με τον διασκεδαστή του αναγνωστηρίου !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

JudasXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή έπρεπε να σου πεί φιλαράκι που πήγαινε αεροπορικώς Ντουμπάι;Δυστυχώς οι πιρφοριές της δικής μου γενιάς πάνε να επαναληφθούν στην δική σας και είναι κρίμα.Δυστυχώς μπερδέψαμε το "έχω την γυναίκα μου κορώνα στο κεφάλι μου" με το "κάνω σαν μαλάκας ότι καπρίτσιο της καβλώσει".Αποδέκτες αυτής της συμπεριφοράς ήταν οι σημερινές μαμάδες ή και γιαγιάδες,οι οποίες-νικήτριες στην ζωούλα τους-πάνε να περάσουν τα κωλοπαιδαρίστικα,καριολοϋστερικά καπρίτσια τους και τις εκτός τόπου και χρόνου απαιτήσεις τους,μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα μουνί.Και κάποτε δεν έκρινα τις γυναίκες.Ήταν αμόρφωτες και αυτό ήξεραν,αυτό έλεγαν.Δεν ζητούσαν δικαιώματα,δεν το έπαιζαν ανεξάρτητες και άλλα πολλά.Η σημερινές γεννεές είναι απαράδεκτες.Υποτίθεται ότι είναι μορφωμένες,ανεξάρτητες προχωρημένες και διάφορα παπαρίστικα,γιατί δασκαλεύονται απο τις προαναφερθείσες.Το ίδιο ισχύει και για εμάς.Κάποτε ήταν στερημένοι απο μουνιά,λόγω της εποχής,επίσης αμόρφωτοι άνθρωποι κτλ κτλ.Σήμερα το σεξ το βρίσκεις εύκολα παντού.Πληρωμένο,μεν,αλλα παντού.Όταν λέω πληρωμένο,δεν εννοώ τον αγορταίο έρωτα μόνο.Μπορώ να πώ ότι είναι η πιο τίμια μορφή σεξουαλικότητας,καθώς έχεις μια καθαρά ανταλλακτική σχέση.Το "τσάμπα" πήδημα είναι πολύ πιο κοστοβόρο,όμως.Δεν είναι τα "κεράσματα" και οι "έξοδοι",τις οποίες θεωρώ ηλίθιο και τουλάχιστον καθυστερημένο να τα επωμίζεται μόνο το αρσενικό στις μέρες μας.Μιλάω για σπατάλη χρόνου σε κάτι που μπορεί να μην ευοδώσει,τα συναισθηματικά δεσίματα που μπορεί να σε τσακίσουν,τον χρόνο που χάνεις για ετοιμασίες για το που,πως και πότε θα πας,αν πάς και με ποιόν θα πας,την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλεις να μην πείς κάτι που θα την κάνει να νιώσει άσχημα,φτηνή κτλ(άσχετως αν την έχουν πάρει τα φύλλα και τα δέντρα),τι πρέπει να βάλεις για να είσαι σένιος και άλλα τέτοια.Ο άνδρας του σήμερα είναι πιο πιρφορος απο το παρελθόν γιατί εκφυλίζεται έτι περισσότερο απο το αρσενικό της προηγούμενης γενιάς.Οι γυναίκες ολοένα και απαιτούν περισσότερα,χωρίς να προσφέρουν τίποτε πέρα απο ένα μουνί όποτε και εφόσον θέλουν-χωρίς να εξασφαλίζεται και αποκλειστικότητα-με εμάς να υπακούμε τυφλά.Πρέπει να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα.Ας πείτε ρε μάγκες και κανένα όχι.Το πολύ πολύ να μην την γαμήσετε.Στον πούτσο σας.Με 10-20€ πάτε και γαμάτε σαν άνθρωποι και δεν έχετε και υποχρεώσεις.Αυτή είναι η συμβουλή μου προς τους νεώτερους.Γιατί,ότι και να κάνετε,όποιοι και να είστε,αν γίνετε χαλάκια,θα σας πατήσουν.                                                                                                                                                              

100% ετσι είναι όπως τα λες... στο χερι της σημερινης νεας γενιας και όχι μονο είναι να προσπαθησει να αντιστρεψει την κατασταση αλλα αυτό προϋποθέτει θυσιες.Μονο αν σταματησουν τις πιρφοριες και τα παρακαλητα και σταθουν στο υψος τους ως αντρες και γραψουν στα παλια τους τα παπούτσια τις ελεεινιδες μπορει να βγει κατι θετικο, ούτως η αλλως σημερα μπορεις να βρεις σεξ πληρωμενο παντου ειτε online ειτε offline , ειτε πραγματικα η με cams η virtual reality αρα αξιζει τον κοπο μια προσπαθεια.Να συμπληρωσω ότι σε μεγαλο βαθμο φταινε οι αντρες(πιρφοροι) που δινουν την προσοχή τους ΤΣΑΜΠΑ χωρις ανταλλαγμα, γινονται χαλακια για τους πατανε.Τα social media εχουν επικεντρο την γυναικα, οι πιο δημοφιλείς φωτογραφιες είναι των kardasians και jenners, αυτό βλεπουν και οι γυναικες και υποβαθμιζουν τον ευατο τους αναλογα (ξεφτιλίζονται κοινως) για να εισπραξουν τα αναλογα LIKES και κομπλιμέντα από τα εκατομμύρια λιγουρια και χωρις αυτές να ψάχνονται καν για γκομενο.Για αυτό είναι κολλημένες με υφακι χιλιων καρδιναλιων γιατι στα social media και στην πραγματικη ζωη εχουν τεραστια ΠΡΟΣΟΧΗ από τους απανταχου ΜΑΛΑΚΕΣ χωρις αυτές να κανουν το παραμικρο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πριν λίγο και κλείνοντας 14ώρο στη δουλειά...σε ένα ΑΤΜ ήταν δύο Ελλεινίδες και άκουσα την μια να λέει στην άλλη(καλά μουνια) "Αυριο θα πάω για ψώνια γιατί μου έδωσε την κάρτα ο μπαμπάς"... :headbang: :headbang: :headbang:
Ποιός άθλιος τραγικός πιρφοροπατέρας δίνει την κάρτα στη παλιόπατσαβούρα χωρίς να κάνει τίποτα...???Το μαλακισμένο γιατί δεν πάει να δουλέψει;Ποτέ δεν έχω δει ξένη απο 18 και άνω να ψωνίζει με τη κάρτα του μπαμπά...Όλες οι κοπελίτσες με τις δουλειές τους είναι ακόμα και απο θεωριτικά φτωχές χώρες..
Και στη χειρότερη όλων ας πάει να κάνει καμια  :pipa2: και να δώσει και χαρά σε κάποιον!Αλλά μάλλον ανέραστη θα είναι με μέσο όρο αγαμίας τον 1 χρόνο ...

Άντε μετά να βρεις μια τέτοια και να δουλεύεις γι αυτή :headbang: :
Ξένη και μόνο ξένη...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συναντησα τυχαια στο δρομο συναδελφο που εχει συνταξιοδοτηθεί πλεον.Τον θυμαμαι παντρεμενο με Ελληνιδα και στη δουλεια σχολιαζανε ότι του ειχε κανει τη ζωη μαυρη.Και πραγματι οποτε τον συναντουσα ειχε ένα θλιμενο υφος.Λεγανε ότι η γυναικα του ηταν τρελη και ζουσε μια κολαση.Τωρα τον ειδα χαμογελαστο και διπλα του ειχε μια νταρντανα μιλφαρα ξανθια αλλοδαπη.Του μιλαγε ομορφα και κεινος φαινοταν ευτυχισμένος.Χαρηκα γιατι τον ειδα πιο ηλικιωμενο απ ότι τον θυμομουν και σκεφτομουν,αξιζει να ζει κανεις σε μια αρρωστημενη κατασταση και  να υποφερει  χωρις λογο;

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
100% ετσι είναι όπως τα λες... στο χερι της σημερινης νεας γενιας και όχι μονο είναι να προσπαθησει να αντιστρεψει την κατασταση αλλα αυτό προϋποθέτει θυσιες.Μονο αν σταματησουν τις πιρφοριες και τα παρακαλητα και σταθουν στο υψος τους ως αντρες και γραψουν στα παλια τους τα παπούτσια τις ελεεινιδες μπορει να βγει κατι θετικο, ούτως η αλλως σημερα μπορεις να βρεις σεξ πληρωμενο παντου ειτε online ειτε offline , ειτε πραγματικα η με cams η virtual reality αρα αξιζει τον κοπο μια προσπαθεια.Να συμπληρωσω ότι σε μεγαλο βαθμο φταινε οι αντρες(πιρφοροι) που δινουν την προσοχή τους ΤΣΑΜΠΑ χωρις ανταλλαγμα, γινονται χαλακια για τους πατανε.Τα social media εχουν επικεντρο την γυναικα, οι πιο δημοφιλείς φωτογραφιες είναι των kardasians και jenners, αυτό βλεπουν και οι γυναικες και υποβαθμιζουν τον ευατο τους αναλογα (ξεφτιλίζονται κοινως) για να εισπραξουν τα αναλογα LIKES και κομπλιμέντα από τα εκατομμύρια λιγουρια και χωρις αυτές να ψάχνονται καν για γκομενο.Για αυτό είναι κολλημένες με υφακι χιλιων καρδιναλιων γιατι στα social media και στην πραγματικη ζωη εχουν τεραστια ΠΡΟΣΟΧΗ από τους απανταχου ΜΑΛΑΚΕΣ χωρις αυτές να κανουν το παραμικρο.

:rockon: :kneel: Σωστοτατοοοοοοος!!!! Respect!!!!

JudasXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0

εχει αποδειχθεί τι αναζητανε οι περισσοτερες γυναικες...θα ηθελα να δω μια ελληνικη version

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1

:rockon: :kneel:

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
εχει αποδειχθεί τι αναζητανε οι περισσοτερες γυναικες...θα ηθελα να δω μια ελληνικη version

Εν τω μεταξυ στο πρωτο βιντεακι η τυπισσα ειναι χοντροκωλλα κ χαλια!!!  :s&m_3:

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Οταν ημουν πιτσιρικας γυρω στα 20, ειχα ενα fiat panda. Καποια στιγμη λοιπον ενω περνουσα απο ενα μερος στην μεση του πουθενα βλεπω δυο κοπελλες (ψιλομπαζα) να κανουν οτοστοπ. Η φαση ειναι οτι ενω απο κτηρια δεν υπηρχε τιποτα εκει τριγυρω, ειχε αρκετη κινηση απο αμαξια τα οποια δεν σταματουσαν να τις παρουν.
Φιλοτιμηθηκα να σταματησω να τις παρω, αλλα ειδα οτι στην θεα του παλιου μου αμαξιου μαζεψαν τα χερια τους κ καναν οτι κοιταζουν αλλου ενω εγω εκοβα ταχυτητα για να σταματησω.
Σταματαω λιγο πιο μπροστα, κοιταζω τον καθρεφτη κ αυτες συνεχιζαν νακανουν οτοστοπ.
Καριολες σκεφτηκα, εκει να μεινετε να κορακιασετε  απο την διψα!!! Εφυγα, κ μετα απο κανενα 15' που περνουσα ακομα εκει ηταν. Τους επαιξα την κορνα κ τους κουνουσα το μεσαιο δαχτυλο επιδεικτικα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οταν ημουν πιτσιρικας γυρω στα 20, ειχα ενα fiat panda. Καποια στιγμη λοιπον ενω περνουσα απο ενα μερος στην μεση του πουθενα βλεπω δυο κοπελλες (ψιλομπαζα) να κανουν οτοστοπ. Η φαση ειναι οτι ενω απο κτηρια δεν υπηρχε τιποτα εκει τριγυρω, ειχε αρκετη κινηση απο αμαξια τα οποια δεν σταματουσαν να τις παρουν.
Φιλοτιμηθηκα να σταματησω να τις παρω, αλλα ειδα οτι στην θεα του παλιου μου αμαξιου μαζεψαν τα χερια τους κ καναν οτι κοιταζουν αλλου ενω εγω εκοβα ταχυτητα για να σταματησω.
Σταματαω λιγο πιο μπροστα, κοιταζω τον καθρεφτη κ αυτες συνεχιζαν νακανουν οτοστοπ.
Καριολες σκεφτηκα, εκει να μεινετε να κορακιασετε  απο την διψα!!! Εφυγα, κ μετα απο κανενα 15' που περνουσα ακομα εκει ηταν. Τους επαιξα την κορνα κ τους κουνουσα το μεσαιο δαχτυλο επιδεικτικα...
Παλιομαλακισμένες!!! Ελπίζω να τις είχε πετάξει κάποιος έξω εκεί με απαξία!Για εμένα καλύτερα να μην σταματήσεις καθόλου... Για κάποιο παιδί που κάνει ότοστοπ οκ! Αλλά όχι για Ελλεινίδες!!!!!Να δουλέψουν και να πάρουν αμάξι όπως εμείς και όλες οι κοπέλες στο εξωτερικό...

JudasXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εν τω μεταξυ στο πρωτο βιντεακι η τυπισσα ειναι χοντροκωλλα κ χαλια!!!  :s&m_3:

φαντασου ποσο εχουν ψωνιστεί οι γυναικες γενικα και εχουν καβαλησει το καλαμι, μολις μυριστουν όμως το χρημα ειδες πως αλλαζουν όλα?

ΛΕΦΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....και μας πουλανε και αερολογιες και ρομαντισμούς....

JudasXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Και ελεγα τι μου θυμιζει η ιστορια σου......

παντως τα αξιζει τα μπινελικια στο τελος η γκομενα  :2funny: :2funny: :2funny:

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Και ελεγα τι μου θυμιζει η ιστορια σου......

παντως τα αξιζει τα μπινελικια στο τελος η γκομενα  :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχχαχαχαα, παντως η αληθεια ειναι οτι τωρα με την mercedes Ε κανουν σαν τρελες για να μπουν φιλε JudasXXX. Δεν υπαρχει οτοστοπ που να εχω σταματησει κ να με εχουν αγνοησει οι κορασιδες!!!

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
:headbang:

Συνημμένα

• 14045689_10154826176704239_7037470236731754399_n.jpg
    14045689_10154826176704239_7037470236731754399_n.jpg