You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε ολοι καποτε ημαστε μικροι αλλα δεν καναμε τετοια φειλ καραγκιοζολικια :-Μικρά είναι και εσύ ........τί περίμενες ;;;;;;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
τυπε ολοι καποτε ημαστε μικροι αλλα δεν καναμε τετοια φειλ καραγκιοζολικια :-
Πουλί τι έγινε με την προσφυγοπούλα;
Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια του 3ωρου καφέ θα της είπες για εμάς τους φίλους σου που βοηθάμε πάντα όσες κοπέλες έχουν ανάγκη.
Και ότι μέσα από το site έχουν αναδειχθεί κορυφαίες ηθοποιοί της 7ης τέχνης.
Δείξε της πως να ανοίξει προφίλ call girl στο site,να μπει το νερό στο αυλάκι
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Πουλί τι έγινε με την προσφυγοπούλα;
μεσα σε αλλακτηρια :-
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
μεσα σε αλλακτηρια :-
Και γιατί στενάχωρο emoticon;
Δεν στα κατάπιε;
Το site και τους επαγγελματικούς ορίζοντες που ανοίγει της το έδειξες;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αυτην αν την εδινα στον τρυφωνα σαμαρα για 1-2 ωριτσες να τη συμαζεψει και μετα την εβγαζα στο κλαρι απο δω μεσα θα μαζευα πολυ χαρτι αλλα εχε χαρη που δεν ειμαι μουνης :-Και γιατί στενάχωρο emoticon;
Δεν στα κατάπιε;
Το site και τους επαγγελματικούς ορίζοντες που ανοίγει της το έδειξες;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
αυτην αν την εδινα στον τρυφωνα σαμαρα για 1-2 ωριτσες να τη συμαζεψει και μετα την εβγαζα στο κλαρι απο δω μεσα θα μαζευα πολυ χαρτι αλλα εχε χαρη που δεν ειμαι μουνης :-
Τώρα που είπες μουνής,θυμήθηκα το μέλος που αφού πήδηξε ένα city tour στη Θεσσαλονίκη,της είπε ότι ξέχασε το πορτοφόλι του στο αμάξι και θα κατέβει μια στιγμή να της φέρει τα λεφτά και ακόμη τα φέρνει..
Τι να πεις,υπάρχουν και μουνήδες σε αυτό τον κόσμο και δεν είναι και λίγοι..
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτην αν την εδινα στον τρυφωνα σαμαρα για 1-2 ωριτσες να τη συμαζεψει και μετα την εβγαζα στο κλαρι απο δω μεσα θα μαζευα πολυ χαρτι αλλα εχε χαρη που δεν ειμαι μουνης :-
Κατάλαβα...1-2 ωρίτσες,Σαμαράς,να τη συμμαζέψει...
Τον ασυμάζευτο έχει και μάς το παίζεις δήθεν φιλάνθρωπος και ότι δεν είσαι μουνής.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
[quote author=Άρης Μαρτέλης link=topic=24607.msg7107125#msg7107125 date=1470556508]
Τον ασυμάζευτο έχει και μάς το παίζεις δήθεν φιλάνθρωπος και ότι δεν είσαι μουνής.
[/quote]σκασε κλωνε
[/quote]σκασε κλωνε
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κρακ κρακ κρακ κρακ...Ένα φιλάνθρωπο πουλάκι μόλις έσπασε τις όμορφες φτερούγες του...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Balkan Condomless DeathsquadΤώρα που είπες μουνής,θυμήθηκα το μέλος που αφού πήδηξε ένα city tour στη Θεσσαλονίκη,της είπε ότι ξέχασε το πορτοφόλι του στο αμάξι και θα κατέβει μια στιγμή να της φέρει τα λεφτά και ακόμη τα φέρνει..
Τι να πεις,υπάρχουν και μουνήδες σε αυτό τον κόσμο και δεν είναι και λίγοι..
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
[quote author=Άρης Μαρτέλης link=topic=24607.msg7107134#msg7107134 date=1470557233]
Κρακ κρακ κρακ κρακ...Ένα φιλάνθρωπο πουλάκι μόλις έσπασε τις όμορφες φτερούγες του...
[/quote]τι κρακ ρε βλακα μη σου χεσω καμια καφε αφρατη με αχωνευτα σουσαμακια στον καταπιωνα σου
[/quote]τι κρακ ρε βλακα μη σου χεσω καμια καφε αφρατη με αχωνευτα σουσαμακια στον καταπιωνα σου
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.207
- Πόντοι
- 7.865
Δηλαδή έπρεπε να σου πεί φιλαράκι που πήγαινε αεροπορικώς Ντουμπάι;Δυστυχώς οι πιρφοριές της δικής μου γενιάς πάνε να επαναληφθούν στην δική σας και είναι κρίμα.Δυστυχώς μπερδέψαμε το "έχω την γυναίκα μου κορώνα στο κεφάλι μου" με το "κάνω σαν μαλάκας ότι καπρίτσιο της καβλώσει".Αποδέκτες αυτής της συμπεριφοράς ήταν οι σημερινές μαμάδες ή και γιαγιάδες,οι οποίες-νικήτριες στην ζωούλα τους-πάνε να περάσουν τα κωλοπαιδαρίστικα,καριολοϋστερικά καπρίτσια τους και τις εκτός τόπου και χρόνου απαιτήσεις τους,μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα μουνί.Και κάποτε δεν έκρινα τις γυναίκες.Ήταν αμόρφωτες και αυτό ήξεραν,αυτό έλεγαν.Δεν ζητούσαν δικαιώματα,δεν το έπαιζαν ανεξάρτητες και άλλα πολλά.Η σημερινές γεννεές είναι απαράδεκτες.Υποτίθεται ότι είναι μορφωμένες,ανεξάρτητες προχωρημένες και διάφορα παπαρίστικα,γιατί δασκαλεύονται απο τις προαναφερθείσες.Το ίδιο ισχύει και για εμάς.Κάποτε ήταν στερημένοι απο μουνιά,λόγω της εποχής,επίσης αμόρφωτοι άνθρωποι κτλ κτλ.Σήμερα το σεξ το βρίσκεις εύκολα παντού.Πληρωμένο,μεν,αλλα παντού.Όταν λέω πληρωμένο,δεν εννοώ τον αγορταίο έρωτα μόνο.Μπορώ να πώ ότι είναι η πιο τίμια μορφή σεξουαλικότητας,καθώς έχεις μια καθαρά ανταλλακτική σχέση.Το "τσάμπα" πήδημα είναι πολύ πιο κοστοβόρο,όμως.Δεν είναι τα "κεράσματα" και οι "έξοδοι",τις οποίες θεωρώ ηλίθιο και τουλάχιστον καθυστερημένο να τα επωμίζεται μόνο το αρσενικό στις μέρες μας.Μιλάω για σπατάλη χρόνου σε κάτι που μπορεί να μην ευοδώσει,τα συναισθηματικά δεσίματα που μπορεί να σε τσακίσουν,τον χρόνο που χάνεις για ετοιμασίες για το που,πως και πότε θα πας,αν πάς και με ποιόν θα πας,την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλεις να μην πείς κάτι που θα την κάνει να νιώσει άσχημα,φτηνή κτλ(άσχετως αν την έχουν πάρει τα φύλλα και τα δέντρα),τι πρέπει να βάλεις για να είσαι σένιος και άλλα τέτοια.Ο άνδρας του σήμερα είναι πιο πιρφορος απο το παρελθόν γιατί εκφυλίζεται έτι περισσότερο απο το αρσενικό της προηγούμενης γενιάς.Οι γυναίκες ολοένα και απαιτούν περισσότερα,χωρίς να προσφέρουν τίποτε πέρα απο ένα μουνί όποτε και εφόσον θέλουν-χωρίς να εξασφαλίζεται και αποκλειστικότητα-με εμάς να υπακούμε τυφλά.Πρέπει να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα.Ας πείτε ρε μάγκες και κανένα όχι.Το πολύ πολύ να μην την γαμήσετε.Στον πούτσο σας.Με 10-20€ πάτε και γαμάτε σαν άνθρωποι και δεν έχετε και υποχρεώσεις.Αυτή είναι η συμβουλή μου προς τους νεώτερους.Γιατί,ότι και να κάνετε,όποιοι και να είστε,αν γίνετε χαλάκια,θα σας πατήσουν.Φιλαρακι.........που πηγαινε για Ντουμπαι.....
Μου ειπε οτι πισω απο εκεινον στο αεροπλανο καθοντουσαν Μανα και κορη ....και ολο το ταξιδι τις ακουγε που κανανε σχεδια ....
πως θα πλευρισουν ματσωμενους...και με ποιο τροπο θα τους φανε οσο ποιο πολλα μπορουν....
Η μανα δε ....εδινε συνεχεια συμβουλες στην κορη ...........
Αυτα...........
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι κρακ ρε βλακα μη σου χεσω καμια καφε αφρατη με αχωνευτα σουσαμακια στον καταπιωνα σου
Πολυθρύλητο κοπρόπουλο τράβα πούλα αλλού τις πολυθρύλητες παπαροπαπάτζες σου με τις μετανάστριες με κώλο σαν μπετονιέρα και μάπα σαν τρακαρισμένο τρόλλει και μετά φουντάρησε μαζί τους στον σταθμό των Πατησίων.
Αλλά πριν ειδοποίησε μας να έρθουμε να σας χέσουμε και τους δυο να πάτε χεσμένοι και ευτυχισμένοι.
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δηλαδή έπρεπε να σου πεί φιλαράκι που πήγαινε αεροπορικώς Ντουμπάι;Δυστυχώς οι πιρφοριές της δικής μου γενιάς πάνε να επαναληφθούν στην δική σας και είναι κρίμα.Δυστυχώς μπερδέψαμε το "έχω την γυναίκα μου κορώνα στο κεφάλι μου" με το "κάνω σαν μαλάκας ότι καπρίτσιο της καβλώσει".Αποδέκτες αυτής της συμπεριφοράς ήταν οι σημερινές μαμάδες ή και γιαγιάδες,οι οποίες-νικήτριες στην ζωούλα τους-πάνε να περάσουν τα κωλοπαιδαρίστικα,καριολοϋστερικά καπρίτσια τους και τις εκτός τόπου και χρόνου απαιτήσεις τους,μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα μουνί.Και κάποτε δεν έκρινα τις γυναίκες.Ήταν αμόρφωτες και αυτό ήξεραν,αυτό έλεγαν.Δεν ζητούσαν δικαιώματα,δεν το έπαιζαν ανεξάρτητες και άλλα πολλά.Η σημερινές γεννεές είναι απαράδεκτες.Υποτίθεται ότι είναι μορφωμένες,ανεξάρτητες προχωρημένες και διάφορα παπαρίστικα,γιατί δασκαλεύονται απο τις προαναφερθείσες.Το ίδιο ισχύει και για εμάς.Κάποτε ήταν στερημένοι απο μουνιά,λόγω της εποχής,επίσης αμόρφωτοι άνθρωποι κτλ κτλ.Σήμερα το σεξ το βρίσκεις εύκολα παντού.Πληρωμένο,μεν,αλλα παντού.Όταν λέω πληρωμένο,δεν εννοώ τον αγορταίο έρωτα μόνο.Μπορώ να πώ ότι είναι η πιο τίμια μορφή σεξουαλικότητας,καθώς έχεις μια καθαρά ανταλλακτική σχέση.Το "τσάμπα" πήδημα είναι πολύ πιο κοστοβόρο,όμως.Δεν είναι τα "κεράσματα" και οι "έξοδοι",τις οποίες θεωρώ ηλίθιο και τουλάχιστον καθυστερημένο να τα επωμίζεται μόνο το αρσενικό στις μέρες μας.Μιλάω για σπατάλη χρόνου σε κάτι που μπορεί να μην ευοδώσει,τα συναισθηματικά δεσίματα που μπορεί να σε τσακίσουν,τον χρόνο που χάνεις για ετοιμασίες για το που,πως και πότε θα πας,αν πάς και με ποιόν θα πας,την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλεις να μην πείς κάτι που θα την κάνει να νιώσει άσχημα,φτηνή κτλ(άσχετως αν την έχουν πάρει τα φύλλα και τα δέντρα),τι πρέπει να βάλεις για να είσαι σένιος και άλλα τέτοια.Ο άνδρας του σήμερα είναι πιο πιρφορος απο το παρελθόν γιατί εκφυλίζεται έτι περισσότερο απο το αρσενικό της προηγούμενης γενιάς.Οι γυναίκες ολοένα και απαιτούν περισσότερα,χωρίς να προσφέρουν τίποτε πέρα απο ένα μουνί όποτε και εφόσον θέλουν-χωρίς να εξασφαλίζεται και αποκλειστικότητα-με εμάς να υπακούμε τυφλά.Πρέπει να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα.Ας πείτε ρε μάγκες και κανένα όχι.Το πολύ πολύ να μην την γαμήσετε.Στον πούτσο σας.Με 10-20€ πάτε και γαμάτε σαν άνθρωποι και δεν έχετε και υποχρεώσεις.Αυτή είναι η συμβουλή μου προς τους νεώτερους.Γιατί,ότι και να κάνετε,όποιοι και να είστε,αν γίνετε χαλάκια,θα σας πατήσουν.
Φίλε για ακόμη μια φορά,έγραψες!!!
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.207
- Πόντοι
- 7.865
Φίλε για ακόμη μια φορά,έγραψες!!!