τυποι δε θα πιστεψετε αυτο μου συνεβη σημερα (100% τρου στορυ, οχι κυριακατικος οφις)
ειμαι σημερα το βραδυ κατα τις 9 στο τρενο στο σταθμο κατω πατησια και βλεπω στην αποβαθρα ενα πλασμα θεικο για μενα απο αποψη εξωτερικης εμφανισης αλλα φτωχικα ντυμενο με κατι παλιορουχα της κακιας ωρας να μιλάει στο κινητο απομερα απο ολους τους αλλους που περιμεναμε το τρενο
δεν ηταν καμια μοντελα δηλ. για την πλειοψηφια των αντρων μπορει να ηταν αλλη μια καθημερινη γκομενα ΑΛΛΑ για το πουλι ηταν 100% αυτο που ψαχνει ως προς της εξωτερικη εμφανιση μιας γυναικας
35αρα το πολυ, γυρω στο 1.70 υψος, 5-6 κιλα πανω απο το κανονικο ομοιομορφα κατανεμημενα, πολυ αδυνατες γαμπες, μετρια μπουτια και ΚΩΛΑΡΑ (ειναι πολυ σπανιο να βρεθει αυτος ο σωματοτυπος γιατι οι περισσοτερες αδυνατες ειναι ακωλες και οι περισσοτερες χοντρες εχουν γαμπες σαν πυροσβεστηρες), κορμος σε σχημα κλεψυδρας με ελαφρως ανοιχτη λεκανη και ωμους και μεση δαχτυλιδι και ΒΥΖΑΡΕΣ νουμερο 4
παω προς το μερος της διακριτικα να δω τι φαση ειναι το ατομο και οταν πλησιαζω στα 3-4 μετρα ακουω κατι πνιχτα κλαματα (ηταν πλατη σε μενα)
παω λιγο πιο κοντα και ακουω σε σπαστα αγγλικα "I told my baby I was gonna come home with some food tonight. I have no money left, not even for bread. What an I gonna do?" ή τελοσπαντω κατι τετοιο
δε με ειχε αντιληφθει ακομα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα που εκλεισε το τηλεφωνο γυρισε και ξαφνιαστηκε που με ειδε τοσο κοντα της
τα ματια της ηταν κλαμμενα και ειχε ενα υφος ρε τυποι σαν δαρμενο σκυλι
απομακρυνθηκα λιγο και σκεφτηκα τι να κανω
απο τη μια με ειχε καυλωσει η πουτανα απο την αλλη οταν ακους να λεει δεν εχει να ταισει το παιδι της και οτι του ειπε χτες οτι σημερα θα γυρνουσε με φαγητο (!!!)...
δεν το πολυσκεφτηκα, την πλησιασα και τη ρωτησα αν μιλαει ελληνικα, μου ειπε ναι
της ειπα οτι χωρις να το θελω (ψεμα) ακουσα τι ελεγε στο τηλεφωνο και τη ρωτησα αν μπορουσα να κανω κατι να βοηθησω
δεν το καταλαβε 100% και της το ειπα και στα αγγλικα
εμπηξε τα κλαματα και μου ειπε οτι ειναι προσφυγας και οτι εχει μεγαλο προβλημα οικονομικο η ιδια και το παιδι της
ρωτησα αν υπαρχει πατερας κλπ η καποιος να βοηθησει και μου ειπε οτι το φαγητο απο την εκκλησια της τελειωσε την παρασκευη
δεν το πολυσκεφτηκα, εβγαλα μια 50αρου και της τη εδωσα
αυτο το βλεμα που μου εριξε ρε τυποι οταν ειδε τα λεφτα δε θα το ξεχασω στη ζωη μου
τα πηρε και σκουπιζε με το 50ευρω τα δακρυα της :-
της εδωσα και το κινητο μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ και της ειπα αν θελει κατι να με παρει να μου το πει να δω αν μπορω να βοηθησω καπως
οταν ηρθε το τρενο μπηκαμε σε διαφορετικα βαγονια και την καναμε
με το που εφτασα σπιτι μου εκανε αναπαντητη ενας αριθμος κινητου αγνωστος σε μενα
με το που το σηκωνω εκλεισε
παιρνω πισω και ηταν αυτη
μου λεει θα ηθελα οποτε μπορεις μεσα στην ερχομενη βδομαδα να βρεθουμε καπου στην αθηνα να σου πω καποια πραγματα για μενα για να πειστεις οτι εχω αναγκη και αν με βοηθησεις να το βρεις απο το θεο (εκει καταλαβα οτι ειναι και θεουσα γιατι τετοιο μουνι θα μπορουσε σχετικα ευκολα να βρει λεφτα με αλλο τροπο εστω για ψωμι)
της λεω καλα, θα σε παρω εγω αυριο ενα τηλεφωνο και εκει κλεισαμε
θεωρητικα θα μπορουσα να την τροφοδοτησω τον πρωτο καιρο με καποια χρηματα και σε βαθος χρονου οταν με εμπιστευτει να την περασω ενα χερι
ιδιως σε αυτη την περιπτωση που προκειται για γκομενα της ηλικιας μου και οπως ακριβως μου αρεσει
ομως τυποι μου οσο θυμαμαι το προσωπο της και το βλεμα της μου φευγει καθε ορεξη για γαμησι
και δεν ειμαι τοσο μουνι να εκμεταλλευτω ετσι εναν ανθρωπο
θα παω αυριο να δω τι θα μου πει και αν πειστω οτι εχει αναγκη το πολυ πολυ να της δωσω ενα ποσο που εχω στο κομοδινο για ωρα αναγκης και να παει στην ευχη του θεου
τι αλλο μπορω να κανω;