kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
δασκαλε τι αλλο λαθος εκανα με την πατρινια?
δεν φταις εσυ....αυτή φταιει που είναι ΠΑΤΡΙΝΙΑ
δασκαλε τι αλλο λαθος εκανα με την πατρινια?
βραδυ στο μπαρ που σας ειπα μετα τις 12
τηλεφωνο πηρα σημερα το μεσημερακι
δεν θυμαμαι τι ειπα κατι γεια σου τι κανεις κατι τετοιο
ομως τυποι μου οσο θυμαμαι το προσωπο της και το βλεμα της μου φευγει καθε ορεξη για γαμησι
και δεν ειμαι τοσο μουνι να εκμεταλλευτω ετσι εναν ανθρωπο
τυπε μου για να ειμαι ειλικρινης οταν την πλησιαζα ημουν διατεθειμενος να σκασω 50αρικο για να γαμησωεδωσες 50-αρικο και δεν γαμησες τυπε?????![]()
μην δω κριτικη σου που να κραζει για κακες υπηρεσίες από εκδιδομενη......θα πεσει πολύ κραξιμο![]()
![]()
τυπε μου για να ειμαι ειλικρινης οταν την πλησιαζα ημουν διατεθειμενος να σκασω 50αρικο για να γαμησω
οταν ακουσα ομως τα κλαματα που δεν εχει να ταισει το παιδι της και οτι αμα δε βρισκομουνα εγω θα γυρναγε πισω με αδεια χερια και το πιτσιρικι δε θα ετρωγε για 2η μερα το 50αρικο απο πορνοεισιτηριο εγινε φιλανθρωπια
πανω απο ολα να ειμαστε ανθρωπες τυποι :-
τυπε γραφω ανορθογραφα γιατι με το ενα χερι την παιζδωεγω πιστευω ότι στα κρυφα το επαιξε <το τζοκερ> για την προσφυγας με τη κολαρα
τυπε μου για να ειμαι ειλικρινης οταν την πλησιαζα ημουν διατεθειμενος να σκασω 50αρικο για να γαμησω
οταν ακουσα ομως τα κλαματα που δεν εχει να ταισει το παιδι της και οτι αμα δε βρισκομουνα εγω θα γυρναγε πισω με αδεια χερια και το πιτσιρικι δε θα ετρωγε για 2η μερα το 50αρικο απο πορνοεισιτηριο εγινε φιλανθρωπια
Από Συρια Αραβια η κοπελα τυπε; Εγω το χω πει ότι είναι πανέμορφες. Αλλα συνηθως συνοδευονται η είναι χαμηλοβλεπούσες και δε δινουν δικαιώματα.τυπε γραφω ανορθογραφα γιατι με το ενα χερι την παιζδω
πιθανολογω οτι πρεπει να ειναι απο συρια τυπεΑπό Συρια Αραβια η κοπελα τυπε; Εγω το χω πει ότι είναι πανέμορφες. Αλλα συνηθως συνοδευονται η είναι χαμηλοβλεπούσες και δε δινουν δικαιώματα.
βραδυ στο μπαρ που σας ειπα μετα τις 12
τηλεφωνο πηρα σημερα το μεσημερακι
δεν θυμαμαι τι ειπα κατι γεια σου τι κανεις κατι τετοιο
πιθανολογω οτι πρεπει να ειναι απο συρια τυπε
ειναι ελαφρως μελαμψη αλλα οχι κατραμι, κατι σαν αιγυπτια να φανταστεις
και με σωμα που σκοτωνει
δε φορουσε ομως μουσουλμανικα ρουχα, ενα τζινακι φοραγε και ενα ασπρο στενο μπλουζακι απο πανω της κακιας ωρας, φαινοντουσαν οτι ηταν πολυ παλια τα ρουχα
και για να λεει θεος (στα ελληνικα) κλπ πρεπει μαλλον να ειναι πιστη αρα οχι μουσουλμανα γιατι αν ηταν πιστη μουσουλμανα θα φοραγε μαντηλια και μακριες γκελεμπιες, μαλλον χριστιανη ειναι
πραγματικα αν ηθελε θα μπορουσε να βγαλει ευκολα λεφτα αλλα φαινεται οτι δεν θελει να τα βγαλει ετσι, προτιμαει να πειναει :-
τυπε αυτη ειναι η ευαισθητη πλευρα του πουλιου :-Δάκρυσα τυπε. :S :S :S
![]()
Δάκρυσα τυπε. :S :S :S
![]()
τυποι αυριο θα βγαλω για καφε την προσφυγα να μου πει οτι εχει να μου πει τελοςπαντω και μετα θα σας ενημερωσω για να μην εχετε φαγουρα :-είναι ελληνας την διασπορας τυπε φανηκε από την πρωτη![]()