Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Τυπε το να σκασω εγω με την κοπελα μονοι μας και να μου εχεις λαο να μας περιμενει εισαι βαρια γελασμενος.Σε ουδετερο μερος αν γουσταρεις ειμαι μεσα ετσι να σταματησεις να λες τις οποιες μαλακιες πρωτον για την κοπελα και δευτερον για την παρτη μου.

Ρε τύπε την παλεύεις??δλδ σε ουδέτερο μέρος δε μπορεί να φέρει μαντραχαλέους???  :jerking: :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
αν ερθω με την κοπελα θα ηρεμησεις?καρδια μην μου παθεις μονο και το εχω τυψεις μετα. :grin:
μια χαρη μονο...μην με αρχισεις με πολιτικες κουβεντες τις συχαινομαι.

Καλώς. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και Θα κουβεντιάσουμε για την επικείμενη επεμβάση αλλαγής φύλου της Ζάβαρας, που είναι και το αγαπημένο σας θεμα.  :)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, κύριε, και σύμφωνα με τις μπαμπέσικες πουστροκωλομπαραδίστικες κουτοπονηριές  που πράττει το συνάφι του.  
Αυτες τις παπαριες μην τις αναφερεις οταν βρεθουμε σε παρακαλω δλδ..μην εχεις και καρδια ρε παππουλη και μου μεινεις.Χαλαρο σε θελω ξερω στην ηλικια σου εισαι ευεξαπτος ειδικα αν σου εχει πετσοκοπει και η συνταξη. :rolleyes:  

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Καλώς. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και Θα κουβεντιάσουμε για την επικείμενη επεμβάση αλλαγής φύλου της Ζάβαρας, που είναι και το αγαπημένο σας θεμα.  :)

Θα βαλέι πούτσα τύπε?? Τόσο πολύ αρσενικό είναι δηλαδή?Αν βάλει μεγαλήτερη απο τη δικιά μας, μήπως νιώθουμε μειονεκτικά??  :think:  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αυτες τις παπαριες μην τις αναφερεις οταν βρεθουμε σε παρακαλω δλδ..μην εχεις και καρδια ρε παππουλη και μου μεινεις.Χαλαρο σε θελω ξερω στην ηλικια σου εισαι ευεξαπτος ειδικα αν σου εχει πετσοκοπει και η συνταξη. :rolleyes:  

Βρε ελάτε εσείς με το καλό... και θα έχω φροντίσει να έχω κοντά τον απινιδωτή μου.  :)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Βρε ελάτε εσείς με το καλό... και θα έχω φροντίσει να έχω κοντά τον απινιδωτή μου.  :)

Τύπε και το φωτοστέφανο να βγάλεις,σπίτι σου θα ρθούνε η κάπου έξω να έρθουμε και εμείς?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Στειλε με πμ επειδη την κανω τωρα ονομα και διευθηνση του μαγαζιου η τεσπα εκει που θες να βρεθουμε να μας δεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Στειλε με πμ επειδη την κανω τωρα ονομα και διευθηνση του μαγαζιου η τεσπα εκει που θες να βρεθουμε να μας δεις.

Π.μ. και λοιπές κρυφές προσκλήσεις δεν στέλνω. Την διεύθυνση σας την έχω γράψει στο παρόν νήμα άλλες δυό φορές (Πανόρμου 16-Αμπελόκηποι). Αναρτήστε στο παρόν νήμα  ημέρα και ώρα, και θα είμαι εκεί.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Π.μ. και λοιπές κρυφές προσκλήσεις δεν στέλνω. Την διεύθυνση σας την έχω γράψει στο παρόν νήμα άλλες δυό φορές (Πανόρμου 16-Αμπελόκηποι). Αναρτήστε στο παρόν νήμα  ημέρα και ώρα, και θα είμαι εκεί.

Τύπε τι είναι εκεί?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Πολυκατοικία είναι τύπε και από κάτω έχει μια καφετέρια

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Άμα δεν έχετε εσείς ζόρια να ψάξετε, γιατί να έχω εγώ ζόρια να σας απαντήσω;  :)  

Απλά ρώτησα εσένα που έδωσες την οδό, θεωρώ οτι είσαι ο πλέον αρμόδιος για να μου απαντήσει,οχι ο google

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
hood είναι το στέκι σου?

Stories