sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αλεξάκο?????τη βλέπω τη δουλειά, θα τον χαλάσετε τον τύπο. ...Πουσταλευριες σας ελειψα?
Αλεξακο εχεις χαιρετισματα
Αλεξάκο?????τη βλέπω τη δουλειά, θα τον χαλάσετε τον τύπο. ...Πουσταλευριες σας ελειψα?
τυπε άστους δεν ξέρουν. .....άσε να πηγαίνουν για πουστριλικια Μύκονο. .Εγώ ήδη μιλάω από μαμπα ρου με τρεις ρωσσιδες μουναρες που θα έρθουν κεφαλονια το καλοκαιρι, βασικά αυτές με βρήκαν, τι κάνεις που δεν έχω χρόνο το καλοκαιριρε φιλε, διακοπες σε νησι. Εγω δεν παω σε νησια που θελει χρημα οπως Σαντορινη, Μυκονο κλπ...εγω παω σε νησια που παει η σειρα....φαληρακι Ροδου πχ
Πες της οτι ανταποδιδω...Πουσταλευριες σας ελειψα?
Πες μου οτι αυτο ειναι μπαζο και χοντρη για σενα!!! πες το μου!!κάτι τέτοιο?
θα σου πω ότι τέτοιες δεν γαμας....Πες μου οτι αυτο ειναι μπαζο και χοντρη για σενα!!! πες το μου!!
γιατί αυτές δεν έχουν ανάγκη να μπουν στο μπου να βρουν γαμιαθα σου πω ότι τέτοιες δεν γαμας....
θα σου πω ότι τέτοιες δεν γαμας....
γιατί αυτές δεν έχουν ανάγκη να μπουν στο μπου να βρουν γαμια
Συγνωμη που θα πεταχτω σαν ψωλη αναμεσα στα μπουτια αλλα που ξερεις τι κανει ο τυπος ρε συ?θα σου πω ότι τέτοιες δεν γαμας....
μπήκαν να κάνουν τι?Ρε τύπε πώς ειναι δυνατον να εκπεμπεις τοση βεβαιοτητα σε κατι για το οποιο κανεις λαθος? Ειλικρινα απορω.
Μια χαρα κοριτσια εχουν μπει εδω μεσα.
σε συγχωρώ γιατί δεν ξέρεις. ....Συγνωμη που θα πεταχτω σαν ψωλη αναμεσα στα μπουτια αλλα που ξερεις τι κανει ο τυπος ρε συ?
Στο κρεβατι του εισαι?
Περιεργεια, καβλαντισμα, χαβαλε...μπήκαν να κάνουν τι?
Εσυ τι ξερεις δηλαδη για μενα και αυτες που πηδαω???σε συγχωρώ γιατί δεν ξέρεις. ....
μπήκαν να κάνουν τι?
και αν τυχει μια να μπει...καλο κομματι..και γουσταρει να γαμηθει με οποιον κανει κεφι και μαγκια της..ετσι για την εμπειρια ..θα πεταχτουν χιλιες δυο πουστρες και θα πουν...ουυυ το μπαζο..ουυυ το κροσακι...γιατί αυτές δεν έχουν ανάγκη να μπουν στο μπου να βρουν γαμια
Πουσταλευριες σας ελειψα?
ειναι που θα εμπαινες αυριο κροσακιλαβερ
Τύπε η Εριναλ σε κραζει στο θρεντ των μικροτσουτσουνων και βλεπω κανεις την πάπια...σε συγχωρώ γιατί δεν ξέρεις. ....
βγηκα περασα καλα ηπια κ λεω κατσε να μπω να σου ριξω κανα 2 μανικια να ερθω στα ισια μου να γουσταρωειναι που θα εμπαινες αυριο κροσακιλαβερ