pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δεν εχει καμία σημασια.
να σου πω εχει μια ερωτηση για να κανεις εγγραφη
πως λειτουργει αυτο τι γραφεις?
Δεν εχει καμία σημασια.
Περιμενουμε καινουργιο κλωνορεπορτ δηλαδη.Θα μπεί με άλλο νικ. Την ξέρει καλά την δουλειά.![]()
Πού θελεις να θυμαμαι? Εχω 4 χρονια που εφυγα απο εκει. Εγω στο τσατ εμπαινα, οχι στο φορουμ. Και τωρα το τσατ ειναι κλειστο.να σου πω εχει μια ερωτηση για να κανεις εγγραφη
πως λειτουργει αυτο τι γραφεις?
Τα εξοδα για τη διαμονη της Πολωνεζας ποιος θα τα βαλει?προς επιβεβαιωση του κανονα οτι οι ελλεηνιδες ειναι καργιες...
παλεβω μια 45αρα...δεν εχει πεστει πουτσα ακομα. μου το παιζει ως γνωστων ιστορια....
Απεναντιας, εχθες σκαει μηνυμα απο Πολωνεζα που ειχα γνωριζει περσι στις διακοπες και μου λεει οτι θα ερθει και φετος διακοπες στην ελλαδα και να συναντηθουμε να πεσει πουτσα
Ε, τι να λεμε μετα!
την λουκριτια?Δεν εχει καμία σημασια.
την λουκριτια?![]()
οι ελληνιδες και παρτουζες κανουν και τα παντα
προσωπικα ξερω αρκετες
ενταξει οταν βλεπεις καποια εξω της την πεφτεις και τρως ακυρο ενω κανει παρτουζες ειναι λογικο για καποιους να τις κραζουν
το θεμα ειναι να τις κραζουν για το σωστο λογο και οχι ο,τι να ναι
Τα εξοδα για τη διαμονη της Πολωνεζας ποιος θα τα βαλει?
από αυτές που ξέρεις που κάνουν παρτουζες βλέπεται καμιά? Ειλικρινά να απαντησειςοι ελληνιδες και παρτουζες κανουν και τα παντα
προσωπικα ξερω αρκετες
ενταξει οταν βλεπεις καποια εξω της την πεφτεις και τρως ακυρο ενω κανει παρτουζες ειναι λογικο για καποιους να τις κραζουν
το θεμα ειναι να τις κραζουν για το σωστο λογο και οχι ο,τι να ναι
Από πού φάνηκε δηλαδή;γνωριζα εχθες σε μπαρ αεροσυνοδο και αμεσως φανηκε οτι αν δεν σταξεις χρημα φως δεν θα δεις μανα μου αχαχαχαχα
Οχι.την λουκριτια?![]()
Και γιατι δεν εσταξες τύπε? Εισαι καβούριας?η ιδια φυσικα..και εννοειται....
ενω η ελλεηνιδα θελει χορηγιες....γνωριζα εχθες σε μπαρ αεροσυνοδο και αμεσως φανηκε οτι αν δεν σταξεις χρημα φως δεν θα δεις μανα μου αχαχαχαχα
από αυτές που ξέρεις που κάνουν παρτουζες βλέπεται καμιά? Ειλικρινά να απαντησεις
Μπορει αλλά εγω δεν εννοω αυτη.εγραφε
Γιατί ρε τύπε τις ξένες τις γαμάς τσάμπα??η ιδια φυσικα..και εννοειται....
ενω η ελλεηνιδα θελει χορηγιες....γνωριζα εχθες σε μπαρ αεροσυνοδο και αμεσως φανηκε οτι αν δεν σταξεις χρημα φως δεν θα δεις μανα μου αχαχαχαχα
μα μπάζα μπαίνουν εδώ μεσαναι τυπε και αυτο ειναι που σε κανει να τα παιρνεις ακομα πιο πολυ
εχεις δικιο για τα μπαζα κανεις δεν νοιαζεται αλλα για τις καλες τρελενεσαι
μα μπάζα μπαίνουν εδώ μεσα