sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε δεν υπάρχει ωραία Ελληνίδα. ...να με ακούς εμεναδε λεω για εδω ρε
τυπε δεν υπάρχει ωραία Ελληνίδα. ...να με ακούς εμεναδε λεω για εδω ρε
τυπε δεν υπάρχει ωραία Ελληνίδα. ...να με ακούς εμενα
Γιατί ρε τύπε τις ξένες τις γαμάς τσάμπα??
δεν λέω για μοντέλα, οι ελληνιδες είναι ατσουμπαλλες, ύψος μαξιμουμ 1,60, βάρος 80 κιλά, κωλαρα ένα στρέμμα μετά τα 23,βρόμωμουνα,μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισαν να ξυρίζουν τα μουνια τους,καράβλαχαρες,σου ζαλίζουν τα παπαρια.....και ένα σωρό αλλατυπε ολες ωραιες ειναι λιγο πολυ
οχι μοντελα αλλα αυτο δε λεει κατι
δεν λέω για μοντέλα, οι ελληνιδες είναι ατσουμπαλλες, ύψος μαξιμουμ 1,60, βάρος 80 κιλά, κωλαρα ένα στρέμμα μετά τα 23,βρόμωμουνα,μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισαν να ξυρίζουν τα μουνια τους,καράβλαχαρες,σου ζαλίζουν τα παπαρια.....και ένα σωρό αλλα
Που τις βρίσκεις ρε φίλε και τις γαμάς τσάμπα? Γιατί εγώ όποτε βγαίνω έξω (σπάνια), οι ξένες πιο πολύ κοιτάνε το ρολόι μου παρά την πούτσα μου.δεν δινω σεντ τυπε... ειλικρινα
ναι τις γαμαω τσαμπα....
δεν λέω για μοντέλα, οι ελληνιδες είναι ατσουμπαλλες, ύψος μαξιμουμ 1,60, βάρος 80 κιλά, κωλαρα ένα στρέμμα
γιαυτό έχεις ξεσκιστεί να γαμας
Τύπε γαμάω αυτες που μου αρεσουν ομως. Αξια ανεκτιμητη.γιαυτό έχεις ξεσκιστεί να γαμας
Που τις βρίσκεις ρε φίλε και τις γαμάς τσάμπα? Γιατί εγώ όποτε βγαίνω έξω (σπάνια), οι ξένες πιο πολύ κοιτάνε το ρολόι μου παρά την πούτσα μου.
ναι το βρήκες. ........το βράδυ στο μπαρ σε ξεγελάνε, την άλλη μέρα άστα να πανεεχεις να βγεις χρονια
Οι ωραιες παχουλες.σου αρεσουν οι παχουλες τυπε?
Τύπε γαμάω αυτες που μου αρεσουν ομως. Αξια ανεκτιμητη.
Δε βλέπουν την ώρα να με γαμήσουν τύπε. Το παίζουν υπεράνω, τσιμπάμε οι μαλάκες, τις κάνουμε κυρίες και μετά μας γαμάνε κανονικά. Καλύτερα με ελλεηνίδα να μου τα μασάει στα μούτρα μου παρά με τα βρωμομουνα που θα μου τα πάρουν αφού πρώτα μου το παίξουν ιστορία.μπορει να μη βλεπουν την ωρα να τις γαμησεις ρε
ετσι ειπε και ενας κατσικογαμης βοσκος στο δικαστηριο
κάτι τέτοιο?Οι ωραιες παχουλες.
μπορει να μη βλεπουν την ωρα να τις γαμησεις ρε