ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Θα φέρω καινουργιες...
θα πας στο κοσμοπολιταν και θα προσκαλεις οπως εκανες παλιοτερα? θες το μπινελικι σου παλι
Θα φέρω καινουργιες...
Παψε ρε απιθανε.
θα πας στο κοσμοπολιταν και θα προσκαλεις οπως εκανες παλιοτερα? θες το μπινελικι σου παλι
Το κοσμοπολιταν αποτελει παρελθον για μενα τύπε. Καλο ηταν οσο κρατησε αλλα τελος πια.θα πας στο κοσμοπολιταν και θα προσκαλεις οπως εκανες παλιοτερα? θες το μπινελικι σου παλι
Το κοσμοπολιταν αποτελει παρελθον για μενα τύπε. Καλο ηταν οσο κρατησε αλλα τελος πια.
Το κοσμοπολιταν αποτελει παρελθον για μενα τύπε. Καλο ηταν οσο κρατησε αλλα τελος πια.
Με το ιδιο νικ, ναι. Alex71.εγραφες και εκει ?
με ιδιο νικ?
οι γυναικες εκει πως ειναι επιθετικες με τους αντρες ?
μας κανουν τραμπουκα ?
γιατι?
τυπε οταν μου προβάλουν το καλό μπροστά από το κορίτσι θέλοντας να μου πουν για τον χαρακτήρα της κοπέλας άσε το πιάνω το υπονοούμενο. Δεν θα γαμησουμε χαραχτήρα, ούτε ψάχνω να παντρεφτωΕγω δεν διαχειριζομαι πουτανες τύπε. Κανενα καλο κοριτσι αμα θες...
Γιατι, ψαχνω εγω να παντρευτω? Ή καταλαβες οτι δεν θα γαμιουνται καλα?τυπε οταν μου προβάλουν το καλό μπροστά από το κορίτσι θέλοντας να μου πουν για τον χαρακτήρα της κοπέλας άσε το πιάνω το υπονοούμενο. Δεν θα γαμησουμε χαραχτήρα, ούτε ψάχνω να παντρεφτω
όχι δεν ψάχνεις, αυτές μπορεί να γαμιουνται καλά, εγώ μην αηδίασω....Γιατι, ψαχνω εγω να παντρευτω? Ή καταλαβες οτι δεν θα γαμιουνται καλα?
Ρε λομπες τι γλυκαναλατες κουβεντουλες ειναι αυτες μεταξυ σας τωρα?
Γκομενες θα πιαστητε?
Την κανω τωρα Εκτορακο μην τα παιρνεις παω να σπρωξω
υγ σας καυλωσα και την κανω βριζετε χαλαρα ομως κουφαλες θελω να μου σηκωνετε το βραδυ
Ελα μωρη κουφαλα μεχρι να κλεισω να μαζεψω κατσε χαλαρα.ξερω εφευγες. εδω και δυο ωρες
Τύπε πού ειναι η Ζαβαρα? Εφυγε δια παντος?Ελα μωρη κουφαλα μεχρι να κλεισω να μαζεψω κατσε χαλαρα.
Θα μπεί με άλλο νικ. Την ξέρει καλά την δουλειά.
Με το ιδιο νικ, ναι. Alex71.
Oχι, καθολου επιθετικες. Απλως εκει "παιζουν στην εδρα τους".
Μαλιστα δυο κοπελες που ηταν μελη στο μπου κομ και εδω γραφανε σαν αφιονισμενες μεσα στα νευρα, εκει ηταν γλυκυτατες. Εδω βριζομασταν κι εκει μιλουσαμε σαν ανθρωποι.
προσκαλω τα κοριτσια που παρακολουθουν το σαιτ αλλα ντρεπονται να γραφτουν να το τολμησουν
εχουμε αναγκη τη γυναικεια συντροφια, ενα κορμι να βαλουμε το κεφαλι μας, ενα στηθος να ακουμπησουμε, μια αγκαλια να ξαποστασουμε
γυναικες που μας διαβαζετε καντε το μεγαλο βημα
γραφτειτε στο σαιτ
διαλεχτε ενα εφανταστο νικ και ελατε να τα πουμε και ποιος ξερει ισως περασουμε και ομορφες στιγμες
Δεν εχει καμία σημασια.ποιες κοπελες
?