σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν νομιζω..λες?
δεν προσεξα.... δεν ειμουν σε θεση.....
δεν νομιζω..λες?
Το γκαρσονι ειχε μεινει με ενα ηλιθιο χαμογελο μεχρι τα αυτια κ ματια γουρλωμενα. Απο τη φατσα του καταλαβα οτι κατι του εκανε εντυπωση....θα ηρθε 6-7 φορες το γκαρσονι για refill να υποθεσω
εισαι εσυ μιαδεν προσεξα.... δεν ειμουν σε θεση.....
Εσυ με την αφηρημαδα που εχεις, ησουν ικανη να κατεβεις ετσι και στο περιπτερο.Το γκαρσονι ειχε μεινει με ενα ηλιθιο χαμογελο μεχρι τα αυτια κ ματια γουρλωμενα. Απο τη φατσα του καταλαβα οτι κατι του εκανε εντυπωση....
Κ εσυ, φιλια!!!την κανω λεβεντες και γοργονες
καλα να περασετε
Εσυ τι ρολο βαρας?Δεν σε εχω ξαναδει εδω μεσα.Το γκαρσονι ειχε μεινει με ενα ηλιθιο χαμογελο μεχρι τα αυτια κ ματια γουρλωμενα. Απο τη φατσα του καταλαβα οτι κατι του εκανε εντυπωση....
αμα ηταν τα 3/4 του βυζου οξω που λεει ο αλλος αναρωτιεμαι τι μπορει να ειδε και να κοκκαλωσε...Απο τη φατσα του καταλαβα οτι κατι του εκανε εντυπωση....
Μονο που εχει δεκαπλασια ποσταρισματα απο σενα!!!Εσυ τι ρολο βαρας?Δεν σε εχω ξαναδει εδω μεσα.
την κανω λεβεντες και γοργονες
καλα να περασετε
Εγω ημουν σε μουντ διακοπων, σιγα δεν ανοιξα κ γυμνη πια!!!Εσυ με την αφηρημαδα που εχεις, ησουν ικανη να κατεβεις ετσι και στο περιπτερο.
Στο λεσβιάδικο στην Κωνσταντινουπόλεως θα παει, να δει γυναικες να γλωσσοφιλιαζονται.φιλακια πουσι να μας πεις εντυπωσεις αυριο.. αν πηγες με ελεεινιδα η αλοδαπη ... και αν περασες καλα..
Α πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος κιολας που δεν ανοιξες με κανενα μαγιο Μαρτη μηνα!!!!!Εγω ημουν σε μουντ διακοπων, σιγα δεν ανοιξα κ γυμνη πια!!!
Μονο που εχει δεκαπλασια ποσταρισματα απο σενα!!!
Δεν γνωριζεις την Ροζυ μου????
Στο λεσβιάδικο στην Κωνσταντινουπόλεως θα παει, να δει γυναικες να γλωσσοφιλιαζονται.
Το μου τι το ηθελες στο τελος?Μονο που εχει δεκαπλασια ποσταρισματα απο σενα!!!
Δεν γνωριζεις την Ροζυ μου????
Ηταν το βυζι εξω, ηταν κ κοντο το κομπινεζον, εσκυψα κ απο πανω κ γενικοτερα οι συνθηκες διαμονηςηταν ιδιαιτερες... με περασε για βιζιτα σιγουρα!!!αμα ηταν τα 3/4 του βυζου οξω που λεει ο αλλος αναρωτιεμαι τι μπορει να ειδε και να κοκκαλωσε...
Ετσι ειναι χαρα μου, μια βραδια του, ολη η ζωη μας!!!!μαγκια του.. οπου γουσταρει παει με τη τζιπαρα του ... τουλαχιστον παει εκτος του pc δεν ξημεροβραδιαζεται εδω ..