wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γνωριζομαστε απο καπου??Την "αγκαλιτσα με ηχο"?? Μπα, ουτε...
Γνωριζομαστε απο καπου??Την "αγκαλιτσα με ηχο"?? Μπα, ουτε...
εχω παραγγειλει ουισκι να το φερουν στο δωματιο..μπηκα μεσα με την μια ρουχα εξω και ξεσκισμα ωσπου σε καπιοα φαση χτυπαει πορτα και λεω στο μωρο τι εγινε ρε περιμενουμε κανεναν και δεν ξερω?χαχαχαΣου τελειωσαν οι καποτες και σου εστειλε καμια δωδεκαδα με καμαριερα τουμπανο?
εχω παραγγειλει ουισκι να το φερουν στο δωματιο..μπηκα μεσα με την μια ρουχα εξω και ξεσκισμα ωσπου σε καπιοα φαση χτυπαει πορτα και λεω στο μωρο τι εγινε ρε περιμενουμε κανεναν και δεν ξερω?χαχαχα
καμαριερα με τον δισκο στο χερι και ανοιγω πορτα γυμνος με περασμενη καποτα...δεν φαινομουν ομως αλλα πεθανα στα γελια
Τύπε παω στοιχημα οτι θα σε πανε Γκαζιπου λεγατε ρε?
οχιΤύπε παω στοιχημα οτι θα σε πανε Γκαζι
τυπε αμα ησουν καυλωμενος παιζει να φαινοταν μονο μουτρο και πουτσοκεφαλοανοιγω πορτα γυμνος με περασμενη καποτα...δεν φαινομουν ομως αλλα πεθανα στα γελια
Δικός μου είσαι εσυ. Συνηθως εγω κάνω τέτοιες μλκς!!!εχω παραγγειλει ουισκι να το φερουν στο δωματιο..μπηκα μεσα με την μια ρουχα εξω και ξεσκισμα ωσπου σε καπιοα φαση χτυπαει πορτα και λεω στο μωρο τι εγινε ρε περιμενουμε κανεναν και δεν ξερω?χαχαχα
καμαριερα με τον δισκο στο χερι και ανοιγω πορτα γυμνος με περασμενη καποτα...δεν φαινομουν ομως αλλα πεθανα στα γελια
τυπε αμα ησουν καυλωμενος παιζει να φαινοταν μονο μουτρο και πουτσοκεφαλο
Τζονι ρεκατυ σαρκ πηρες?
εχω παραγγειλει ουισκι να το φερουν στο δωματιο..μπηκα μεσα με την μια ρουχα εξω και ξεσκισμα ωσπου σε καπιοα φαση χτυπαει πορτα και λεω στο μωρο τι εγινε ρε περιμενουμε κανεναν και δεν ξερω?χαχαχα
Αυτο δεν ειναι τιποτα τύπε.εχω παραγγειλει ουισκι να το φερουν στο δωματιο..μπηκα μεσα με την μια ρουχα εξω και ξεσκισμα ωσπου σε καπιοα φαση χτυπαει πορτα και λεω στο μωρο τι εγινε ρε περιμενουμε κανεναν και δεν ξερω?χαχαχα
Τύπε ο Ναρουτο δεν φαινεται καν ο ιδιοςτυπε αμα ησουν καυλωμενος παιζει να φαινοταν μονο μουτρο και πουτσοκεφαλο
Τελικα θα τον πατε στο adult?????
Τελικα θα τον πατε στο adult?????
θα ηρθε 6-7 φορες το γκαρσονι για refill να υποθεσωκατι αλλες που ξεχνιουνται και ανοιγουν με λεοπαρδαλέ κομπινεζον (με τα 4/5 του βυζιου εξω) την πορτα στο γκαρσονι που φερνει το δισκο με τα ποτά στο δωματιο, και μετα σκυβουν κιολας να το αφησουν στο τραπεζακι αφου τον παρουν απο τα χερια του
Τύπε ο Ναρουτο δεν φαινεται καν ο ιδιος
Βγαζει μονο τον πουτσο εξω απο την πορτα, στηριζει πανω η καμαριερα τον δισκο και αυτο ηταν
Τύπε ο Ναρουτο δεν φαινεται καν ο ιδιος
Βγαζει μονο τον πουτσο εξω απο την πορτα, στηριζει πανω η καμαριερα τον δισκο και αυτο ηταν
δεν νομιζω..λες?χαχαχαχα σε ειδε??? δεν παρατηρησα
To γκαρσονι φρονω οτι πρεπει να τον επαιζε μετα κανενα εικοσαημερο τύπεθα ηρθε 6-7 φορες το γκαρσονι για refill να υποθεσω
Καλα Ευγενία.χαχαχα μη μου τον πειραζεις το μπουμπουκο μ :'( :'(