Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σου τελειωσαν οι καποτες και σου εστειλε καμια δωδεκαδα με καμαριερα τουμπανο?
εχω παραγγειλει ουισκι να το φερουν στο δωματιο..μπηκα μεσα με την μια ρουχα εξω και ξεσκισμα ωσπου σε καπιοα φαση χτυπαει πορτα και λεω στο μωρο τι εγινε ρε περιμενουμε κανεναν και δεν ξερω?χαχαχα
καμαριερα με τον δισκο στο χερι και ανοιγω πορτα γυμνος με περασμενη καποτα...δεν φαινομουν ομως αλλα πεθανα στα γελια :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω παραγγειλει ουισκι να το φερουν στο δωματιο..μπηκα μεσα με την μια ρουχα εξω και ξεσκισμα ωσπου σε καπιοα φαση χτυπαει πορτα και λεω στο μωρο τι εγινε ρε περιμενουμε κανεναν και δεν ξερω?χαχαχα
καμαριερα με τον δισκο στο χερι και ανοιγω πορτα γυμνος με περασμενη καποτα...δεν φαινομουν ομως αλλα πεθανα στα γελια :2funny:

κατυ σαρκ πηρες?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δικός μου είσαι εσυ. Συνηθως εγω κάνω τέτοιες μλκς!!!  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

χαχαχαχα σε ειδε??? δεν παρατηρησα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτο δεν ειναι τιποτα τύπε.
Να σου πω εγω για κατι αλλες που ξεχνιουνται και ανοιγουν με λεοπαρδαλέ κομπινεζον (με τα 4/5 του βυζιου εξω) την πορτα στο γκαρσονι που φερνει το δισκο με τα ποτά στο δωματιο, και μετα σκυβουν κιολας να το αφησουν στο τραπεζακι αφου τον παρουν απο τα χερια του  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυπε αμα ησουν καυλωμενος παιζει να φαινοταν μονο μουτρο και πουτσοκεφαλο
Τύπε ο Ναρουτο δεν φαινεται καν ο ιδιος
:2funny:
Βγαζει μονο τον πουτσο εξω απο την πορτα, στηριζει πανω η καμαριερα τον δισκο και αυτο ηταν  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
κατι αλλες που ξεχνιουνται και ανοιγουν με λεοπαρδαλέ κομπινεζον (με τα 4/5 του βυζιου εξω) την πορτα στο γκαρσονι που φερνει το δισκο με τα ποτά στο δωματιο, και μετα σκυβουν κιολας να το αφησουν στο τραπεζακι αφου τον παρουν απο τα χερια του  :2funny:
θα ηρθε 6-7 φορες το γκαρσονι για refill να υποθεσω

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τύπε ο Ναρουτο δεν φαινεται καν ο ιδιος
:2funny:
Βγαζει μονο τον πουτσο εξω απο την πορτα, στηριζει πανω η καμαριερα τον δισκο και αυτο ηταν  :2funny:

χαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: μη μου τον πειραζεις το μπουμπουκο μ  :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom