alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Γαμησι σε Ισμηνης και φαγητο στο Καβουρι, αξια 100 ευρωενα κατοσταρι πανω κατω
Ολοκληρη βραδια χωρις γυναικα να σου πρηζει τ' αρχιδια, αξια ανεκτιμητη
Γαμησι σε Ισμηνης και φαγητο στο Καβουρι, αξια 100 ευρωενα κατοσταρι πανω κατω
Εγω αυτους τους λεω ιδεολογους της τεμπελιας. Σορυ κιολας.Μορφωμένος ο τύπος και αρκετά εξευγενισμένος, αλλα΄περιμένει την δουλειά που θα του αρεσει.
Μεχρι τοτε θα ζει με συνταξη μπαμπα
Δεν το καταλαβα αυτο ρε τύπε.
Εγω αυτους τους λεω ιδεολογους της τεμπελιας. Σορυ κιολας.
ενα κατοσταρι πανω κατω
μεγαλη υποθεση αυτη τυπεΓαμησι σε Ισμηνης και φαγητο στο Καβουρι, αξια 100 ευρω
Ολοκληρη βραδια χωρις γυναικα να σου πρηζει τ' αρχιδια, αξια ανεκτιμητη
τυπε σαββατο βραδυ τη βγαζει στην πλατεια στο παγκακι και τρωνε στραγαλι σταφιδα αναμικτο μισο μισο;
μεγαλη υποθεση αυτη τυπε
και τωρα που γυριζα σπιτι ακουγα στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου ΣΚΑΙ μια αναστασοπουλου με εναν κολοκυθα. το τι μαλακιες πεταξε η γκομενα για τη γιορτη της γυναικας, για δωρα, για , για , για... του επρηξε τα παπαρια του αλλου ακομα και στο ραδιοφωνο. ειπα απο μεσα μου δοξα τω θεω να λεω, μια χαρα ειμαι...
αρχιδια θα γαμουσες με 30 ευρω ολο το βραδυΤυπε με ενα δωρο 30 ευρω ομως μπορει να γαμουσες ολο το βραδυ!!!
αρχιδια θα γαμουσες με 30 ευρω ολο το βραδυ
θα ειχες δωσει πιο πριν πολλα 30αρια να τη βγαλεις γκομενα
και θα σε περιμεναν πολλα 30 αρια μετα
ασε που για φαι με τον κολλητο μετα δε θα πηγαινες γιατι θα εσκαγε τηλεφωνο "που εισαι" και και και...
ο κολλητος εχει γκομενα εδω και 2 χρονιαΤυπε ο κολλητος μολις βρει γκομενα θα αραιώσει και δεν θα μπορεις να του πεις και τιποτα αμα οντως ενδιαφέρεσαι να περνάει καλα ;)
ο κολλητος εχει γκομενα εδω και 2 χρονια
εχει αραιωσει μεν αλλα οχι τοσο ωστε να μην τα λεμε μια φορα τη βδομαδα
Δες το βίντεο (που μάλλον δεν το είδες) και κρίνε από τις απαντήσεις των κοριτσιών.Για 1,87 μελαχροινους με τζιπαρα τι προβλεπει το καταστατικο?
Δες το βίντεο (που μάλλον δεν το είδες) και κρίνε από τις απαντήσεις των κοριτσιών.
Τέτοιες ντίβες ούτε να τις χεσω, όχι να κάνω κίνηση κι από πάνω. Επίσης καταλάβετε το ότι ΔΕΝ είναι μουναρες. Αυτός ο αέρας που έχουν και η μπόλικη μπογιά είναι που τις κάνει να φαίνονται έτσι. Αν θέλεις να δεις ομορφιά, πάρε ιδέα από την από πάνω φωτογραφία. ;)Γραψτε τες μωρε στα αρχιδια σας ωχουυυ σκατε για μαλακιες να πουμε. Κανεις μια κινηση αμα βλεπεις οτι η αλλη δεν ειναι για πολλα ... φευγεις. Σιγα τωρα μη κάτσουμε να πονοκεφαλιαστούμε τωρα με τη τρελα που κουβαλάει η καθεμια. Και τι με νοιαζει εμενα τι συζητησεις κανει με τις φιλες της? στο πουτσο μου.
νταξει πιθανοτατα εχω επηρεαστει και απο το συγγενικο και φιλικο μου περιβαλλον
περιπου οι μισοι φιλοι - συγγενεις μου εχουν παντρευτει αλλοδαπη
εχω περιπτωσεις απο ρωσια, ουκρανια, σκωτια, γερμανια, αμερικη, κινα, αλβανια και πολωνια
οι γνωστοι μου με αλλοδαπες ειναι ισαμε 1.000 φορες πιο χαρουμενοι και ορεξατοι οποτε συναντιωμαστε σε σχεση με τους αλλους που εχουν σχεση με σαρακια
ενα κατοσταρι πανω κατω