Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
Ο παλιος διαβολος μιλησε με σοφια. Για αντιβαρο να δικαιολογησουμε την πουτανια τους ως πυρφοροι τρομπες, ας σκεφθουμε ποσα ΧΧΧ εχουμε ριξει και δη ως λυσσασμενοι χοιροι.....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ο παλιος διαβολος μιλησε με σοφια. Για αντιβαρο να δικαιολογησουμε την πουτανια τους ως πυρφοροι τρομπες, ας σκεφθουμε ποσα ΧΧΧ εχουμε ριξει και δη ως λυσσασμενοι χοιροι.....

τυπε πιστευεις πανε με πανω απο 10 διαφορετικα ατομα τον χρονο?

Επισκέπτης
τυπε πιστευεις πανε με πανω απο 10 διαφορετικα ατομα τον χρονο?
Τι να σου πω....
Δυστυχως δεν υπαρχει πουτσομετρο :grin: ωστε να μας διαφωτιζε!
Γνωμη μου ειναι οτι σπανιζουν τετοιες περιπτωσεις, δηλαδη να το κανουν σε τακτικη βαση αυτο κι οχι περιστασιακα. Ισως ειναι θεμα φυσης, ας διαφωτισει επ' αυτου καποιο θυληκο μελος της παρεας.
Αναφορικα με εμενα αφου η κοινωνια εχει αλλαξει, δε με χαλαει ναχει καποιες εμπειριες η καθε κοπελα. Μια πρωην φιλη μου ειχε πει οτι αυτο ειναι καλο γιατι ετσι ενεργοποιειται το μετρο συγκρισης μεσα τους. Κι αν καταφερεις να εισαι το θετικο, τοτε την εχεις σκλαβα σου.

Καλο βραδυ, τα ξαναλεμε.....

Konstantin88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ κι εγώ την παρέα.

Να πω λοιπόν την ιστορία μου, συνομίληκη 35+, πρόσφατη γνωριμία και όλα δείχνουν πως υπάρχει καλή χημεία από την αρχή. Βλέματα και κλείσιμο ματιού, μηνύματα και τηλέφωνα με φιλάκια κλπ, ξανά κλείσιμο ματιού και φιλάκι στον αέρα, γενικά καλή χημεία και το πράγμα φαινόταν οτι θα πάει καλά. Ξαφνικά μια μέρα, τη βλέπω σε χαλαρή κουβεντούλα με πιτσιρικά γύρω στα 25 με γελάκια, χαμογελάκια κλπ καιγενικά πολύ κοντά. Την ίδια μέρα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο ήταν το ίδιο στυλ μαζί μου όπως ήταν και τις προηγούμενες μέρες αλλά φαινόταν μια ελαφριά ψύχρα... Ώσπου φτάνουμε που λέτε χθες, μήνυμα το μεσημέρι, καμμιά απάντηση, τελικά απάντηση αργά του βράδυ με χαζή δικαιολογία και ψιλοψυχρό... Τηλ σήμερα το πρωί, καμμιά απάντηση, στέλνει μήνυμα και καλά δεν είναι μόνη και δε μπορεί να μιλήσει ελεύθερα και "θα τα πούμε" τελείως παγωμένο...

Δε μου το βγάζετε από το μυαλό οτι τελικά κάτι ψήθηκε με τον πιτσιρικά και τέρμα... Ντάξει τι να πει κανείς πάμε για άλλα...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Δειτε πως φερονται στο εξωτερικο σε ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ..
Και μαλιστα ΔΙΑΣΗΜΗΣ και ταχα μου χειραφετημενης..
πηρε λοιπον το εγχρωμο μαθημα της πως ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ..
και επανηλθε στα ισια της..
ουστ μωρη!!
εμετος ολο αυτο το στυλακι της ψευτοχειραφετημενης με την μεγαλη γλωσσα!  

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

δειτε το βιντεακι που τα λεει μονη της!

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Σοφή κουβέντα θείου μου , θα κοιτάς το στύλ της μητέρας της και θα καταλάβεις με πια κυκλοφορείς

Konstantinos32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Θα απαντήσω στο συναγωνιστή που ρώτησε στο πόσους έχει πάρει μια μέση Ελληνίδα, με μια προσωπική ιστοριούλα.

Μια εποχή τα είχα με μια γκόμενα η οποία έδειχνε πολύ σοβαρή και ότι δεν γαμιόταν με όποιον και όποιον. Οι φίλοι μου τη γουστάρανε, η οικογένεια , οι γνωστοί ....όλοι
Εμένα όμως,ώς λύκος ,μπουρδελιάρης, πόρνος κάτι δεν μου καθότανε καλά. Δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ με τίποτα. Παρ'όλο που όλοι μου λέγανε ότι η κοπέλα ήτανε σπαθί, κάτι μ έτρωγε.
Τλσπ πήγαμε διακοπές με το μωρό. Η τύπισσα είχε κωδικό στο κινητό της τον οποίο κατάφερα να τον ψιλο-βρώ με το διαβολικό πορνομυαλό μου. Εκεί που κοιμότανε σα το μοσχάρι η τύπισσα, το ρισκάρω παίρνω το κινητό της και πάω στην τουαλέτα δήθεν και καλά ότι πήγα για χέσιμο. Εκεί πληκτρολογώ κωδικό το βρίσκω με τη δευτερη και καταλαβαίνετε ότι τα είδα όλα.......messenger, sms, viber.....Τα πάντα!!!!!Η τύπισσα μου είχε παρουσιάσει τύπους που είχανε σκυλογαμηθεί και είχανε σχέση του επιπέδου "καληνύχτα μωράκι,λαγουδάκι,χαμστεράκι μου" κλπ μλκιες ,σαν τύπος που είχε βγεί ενα -δυο ραντεβού και δεν είχε γίνει τίποτα εκτός απο ένα φιλάκι που εκεί κατάλαβε ότι δεν της έκανε ο εκάστοτε(η κουβέντα είχε γίνει γιατι την είχα ρωτήσει απο τα like στο fb). Απο τον "πρώην" της μέχρι να φτάσει σε μένα θα είχε πάρει το λιγότερο 4-5 , και μιλάμε για ένα διάστημα 7 μηνών.

Η αντιστοιχία της δικιάς μου προηγούμενης σχέσης σε αυτήν ήτανε το "παιδί που βγαίνανε".

Όταν με είχε γνωρίσει εννοείται ότι "το παιδί που βγαίνανε" της περιόδου εκείνης , δεν το άφησε κατευθείαν, αλλά μόνο αφού την γάμησα 2 φορές και σιγουρεύτικε ότι όλα θα πηγαίνανε καλά.(Η συμπεριφορά της Μαϊμούς , που σε κουβέντα μας την είχε κατηγορήσει αυτήν και όσες/ους την κάνουνε)
Το πιο γαμάτο!!Τον 'αφησε τον κακομοίρη και τον έκανε να αισθάνεται και άσχημα γιατί την ζήλευε παρανοϊκα!!!!Και της ζητούσε να μην τα χαλάσουν και ότι θα διόρθωνε το πράγμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τλσπ. μετά το χέσιμο έβαλα το κινητό στη θέση του και αυτή δεν κατάλαβε τίποτα.Την άλλη μέρα της έκανα δήθεν και καλά τυχαίες ερωτήσεις και έβλεπα πόσο χοντρά ψέμματα έλεγε......και την παρατηρούσα.
Αλλο να το αφηγείσαι και άλλο να το ζείς!!!!
Η ιστορία μας κράτησε άλλους 3 μήνες περίπου μετά απο εκείνο το βράδυ. Εγώ συνέχισα να την σκυλογαμάω μέχρι που άρχισε να ζητάει επισημοποιήση (σιγά-σιγά) όπου και πήρε τον πούλο.Το αστείο!!Αυτή με άφησε(εγώ συνέχιζα να την έχω για τον πούτσο μου), γιατι δεν ήμουν αρκετά ώριμος!!(Μάλλον ο ώριμος είχε ήδη βρεθεί...... :grin: :grin: :grin:)
Που θέλω να το φτάσω λοιπόν;;
Όσο εμείς καθόμαστε και την παίζουμε και μαλακιζόμαστε οι περισσότερες σκυλογαμιούνται είτε πολύ , είτε λίγο. Είναι πολύ εύκολο μια κανονική πρός το ωραίο γκόμενα, να βρεί να γαμηθεί. Οπότε συμβουλή όταν ακούτε αριθμό προηγούμενων συντρόφων υπολογίστε καμια 15αρια παραπάνω χαλαρά....
φίλε μου δεν είναι τυχαίο που λένε  τα σιγανα ποταμακια να φοβάσαι!!!!  Αλλά δεν είναι όλες έτσι, σαφώς υπάρχουν κατά πολύ χειρότερες αλλά και κατά πολύ καλύτερες..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Δειτε πως φερονται στο εξωτερικο σε ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ..
Και μαλιστα ΔΙΑΣΗΜΗΣ και ταχα μου χειραφετημενης..
πηρε λοιπον το εγχρωμο μαθημα της πως ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ..
και επανηλθε στα ισια της..
ουστ μωρη!!
εμετος ολο αυτο το στυλακι της ψευτοχειραφετημενης με την μεγαλη γλωσσα!  

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

δειτε το βιντεακι που τα λεει μονη της!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μακαρι φιλε μου να ειναι οπως τα λες. Βαλε ομως τον εαυτο σου στη θεση μου και ψαξε τι κινητοκαποιας. Βεβαια η συγκεκριμενη δεν φυλαγοτανε. Υπαρζουν και αλλες ακομα πιο εξυπνες που τα διαγραφουν.

Ειλικρινά το εχω απορία, γιατι σας απασχολεί τόσο πολυ το παρελθόν της εκάστοτε γκομενας; Τι σας ενδιαφέρει αν την έχουν πάρει 5-15-105;

Προσωπικα με ενδιαφέρει περισσοτερο το πως ειναι απέναντι μου ΤΩΡΑ, αν ταιριάζουμε και περνάμε καλα.

Ερώτηση: Προτιμάτε μια που την έχουν πάρει 100 πριν απο σας και κανεις μετα απο σας η μια που εχει 1 πριν απο σας και άλλον 1 ταυτόχρονα με σας;

Αυτο που θελω να πω ειναι πως το παρόν και το μέλλον ειναι σημαντικά, το παρελθόν ειναι να είχαμε να λέγαμε. Άλλωστε οι περισσότεροι εδω μεσα παρθένοι δεν ειμαστε, τα έχουμε τα χιλιόμετρα μας...

Εντίτ: Επισης συχνά βλέπω να γράφουν εδω μεσα διάφοροι πως ο άνδρας πρεπει να ειναι χορτασμένος, να εχει γαμησει το μισό ντουνιά, για να μην ξενογαμησει. Γιατι για τις γυναικες θα πρεπει να ισχυει κατι διαφορετικό; Food for thought...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
Σοφή κουβέντα θείου μου , θα κοιτάς το στύλ της μητέρας της και θα καταλάβεις με πια κυκλοφορείς

Εν πολλοίς έχει δίκιο ο "γέροντας". Έτσι είναι. Σε μεγάλο βαθμό.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ειλικρινά το εχω απορία, γιατι σας απασχολεί τόσο πολυ το παρελθόν της εκάστοτε γκομενας; Τι σας ενδιαφέρει αν την έχουν πάρει 5-15-105;

Προσωπικα με ενδιαφέρει περισσοτερο το πως ειναι απέναντι μου ΤΩΡΑ, αν ταιριάζουμε και περνάμε καλα.

Ερώτηση: Προτιμάτε μια που την έχουν πάρει 100 πριν απο σας και κανεις μετα απο σας η μια που εχει 1 πριν απο σας και άλλον 1 ταυτόχρονα με σας;

Αυτο που θελω να πω ειναι πως το παρόν και το μέλλον ειναι σημαντικά, το παρελθόν ειναι να είχαμε να λέγαμε. Άλλωστε οι περισσότεροι εδω μεσα παρθένοι δεν ειμαστε, τα έχουμε τα χιλιόμετρα μας...

Εντίτ: Επισης συχνά βλέπω να γράφουν εδω μεσα διάφοροι πως ο άνδρας πρεπει να ειναι χορτασμένος, να εχει γαμησει το μισό ντουνιά, για να μην ξενογαμησει. Γιατι για τις γυναικες θα πρεπει να ισχυει κατι διαφορετικό; Food for thought...
Αν ειμαστε ισοι σε ολα τα αλλα , κανενα προβλημα ,ελα ομως που δεν ειμαστε,δηλ.να γαμας 100 γυναικες στα μπουρδελα και η αλλη να εχει γαμηθει με 100 σε διαφορα μερη (εκδρομες ,ξενοδοχεια,σπιτια γκομενων κ.τ.λ.)μετα την παντρευεσαι και σου λεει α εσυ εισαι ο αντρας του σπιτιου χωστα,ειναι δικαιο???εκει ειναι το προβλημα ,οτι οι μεν γυναικες θελουν ισα δικαιωματα στις σχεσεις τους αλλα καθολικη αποποιηση των ευθυνων ,οικονομικων κ.τ.λ.αν ειμαστε σε ολα ισοι κανενα προβλημα να εισαι σιγουρος γιαυτο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:wanker:
Αν ειμαστε ισοι σε ολα τα αλλα , κανενα προβλημα ,ελα ομως που δεν ειμαστε,δηλ.να γαμας 100 γυναικες στα μπουρδελα και η αλλη να εχει γαμηθει με 100 σε διαφορα μερη (εκδρομες ,ξενοδοχεια,σπιτια γκομενων κ.τ.λ.)μετα την παντρευεσαι και σου λεει α εσυ εισαι ο αντρας του σπιτιου χωστα,ειναι δικαιο???εκει ειναι το προβλημα ,οτι οι μεν γυναικες θελουν ισα δικαιωματα στις σχεσεις τους αλλα καθολικη αποποιηση των ευθυνων ,οικονομικων κ.τ.λ.αν ειμαστε σε ολα ισοι κανενα προβλημα να εισαι σιγουρος γιαυτο
Εγραψες ΜΑΝ!!!!!!Πολυ σωστα!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

vre vre

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί, το οτι αυτη εχει γαμηθει σε πάρτι ενω εσυ μονο με πουτάνες η το οτι θα σου ζητήσει να εισαι ο άνδρας του σπιτιού και να τα χώνεις  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτα να δεις φιλε,οταν θα παρεις μια γυναικα 15 χρονια διαφορα απο εσενα,τα σκας με χαρα.Οταν θα παρεις μια ισης η κοντινης ηλικιας,και κανεις το ιδιο,εισαι μαλακας.Με περικεφαλαια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί, το οτι αυτη εχει γαμηθει σε πάρτι ενω εσυ μονο με πουτάνες η το οτι θα σου ζητήσει να εισαι ο άνδρας του σπιτιού και να τα χώνεις  :think:

Λογικα τον (μας) ενοχλουν και τα δυο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom