Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μα δεν είναι θέμα να τη γράψω εγώ. Εγώ αυτό κάνω γιατί δεν γίνεται αλλιώς καθώς άλλα ψάχνει αυτή. Απλά το θέτω ως προβληματισμό. Κοντή, πολύ μικρόσωμη, σαν οδοντογλυφίδα, άβυζη με κανονικό πρόσωπο όχι κανένα μοντέλο και με μόνο fit σώμα και ωραίο φτιαγμένο κώλο το παίζει ιστορία... Φαντασου οι άλλες...
Εχεις φβ φιλε;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177
Μα δεν είναι θέμα να τη γράψω εγώ. Εγώ αυτό κάνω γιατί δεν γίνεται αλλιώς καθώς άλλα ψάχνει αυτή. Απλά το θέτω ως προβληματισμό. Κοντή, πολύ μικρόσωμη, σαν οδοντογλυφίδα, άβυζη με κανονικό πρόσωπο όχι κανένα μοντέλο και με μόνο fit σώμα και ωραίο φτιαγμένο κώλο το παίζει ιστορία... Φαντασου οι άλλες...

Που να δεις Θεσσαλονικη τι γινεται,ολα τα μπαζα που βγηκαν απο το σπιτι πρωτη φορα το παιζουν ιστορια και ντιβες.
Φυσικα και κατι τετοιες εγω τις τα χωνω(καντηλια) στο δρομο και στα @@ μου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Επαναλαμβάνω: Κοντή, πολύ μικρόσωμη, σαν οδοντογλυφίδα, άβυζη με κανονικό πρόσωπο όχι κανένα μοντέλο και με μόνο fit σώμα και ωραίο φτιαγμένο κώλο το παίζει ιστορία... Φαντασου οι άλλες...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Επαναλαμβάνω: Κοντή, πολύ μικρόσωμη, σαν οδοντογλυφίδα, άβυζη με κανονικό πρόσωπο όχι κανένα μοντέλο και με μόνο fit σώμα και ωραίο φτιαγμένο κώλο το παίζει ιστορία... Φαντασου οι άλλες...

γιατί τόσο κακό είναι να έχει αυτοεκτίμιση μια γκόμενα και να γουστάρει τον εαυτό της  ?
δλδ τι θα έπρεπε να κάνει ?  :grin: να κάθετε σε όλους ?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
γιατί τόσο κακό είναι να έχει αυτοεκτίμιση μια γκόμενα και να γουστάρει τον εαυτό της  ?
δλδ τι θα έπρεπε να κάνει ?  :grin: να κάθετε σε όλους ?

Καλημέρα. Δεν έχει αυτοεκτίμηση. Έπαρση έχει και κόμπλεξ μάλλον. Άλλο πράγμα είναι η αυτοεκτίμηση. Και τα έχει αυτά γιατί ακόμα και αυτή ως μετριότατη δέχεται από όλους πέσιμο και καμαρώνει που όλοι καυλώνουν για πάρτυ της. Και προσθέτω: φαντάσου οι ωραίες γκόμενες τι κάνουν...

Δεν είπαμε να κάθεται σε όλους. Αλλού το πας εσύ. Εγώ περιγράφω μια κατάσταση κατά την οποία η γκόμενα ΔΕΝ επιδιώκει να κάνει κάτι (αυτό είμαι σε θέση να το γνωρίζω) απλά παίζει και ευχαριστιέται με αυτό.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ΑΦΟΥ τους την πεφτουν τοσοι λιγουρηδες φυσικο δεν ειναι να εχει μια επαρση??για ριξτε λιγο φτυσιμο και θα δειτε

I-xasou88

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο τ εχουμε μαθει?

Συνημμένα

• 10334253_945294642208150_1253501431882593026_n.jpg
    10334253_945294642208150_1253501431882593026_n.jpg
    214,6 KB · Εμφανίσεις: 31

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Θα απαντήσω στο συναγωνιστή που ρώτησε στο πόσους έχει πάρει μια μέση Ελληνίδα, με μια προσωπική ιστοριούλα.

Μια εποχή τα είχα με μια γκόμενα η οποία έδειχνε πολύ σοβαρή και ότι δεν γαμιόταν με όποιον και όποιον. Οι φίλοι μου τη γουστάρανε, η οικογένεια , οι γνωστοί ....όλοι
Εμένα όμως,ώς λύκος ,μπουρδελιάρης, πόρνος κάτι δεν μου καθότανε καλά. Δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ με τίποτα. Παρ'όλο που όλοι μου λέγανε ότι η κοπέλα ήτανε σπαθί, κάτι μ έτρωγε.
Τλσπ πήγαμε διακοπές με το μωρό. Η τύπισσα είχε κωδικό στο κινητό της τον οποίο κατάφερα να τον ψιλο-βρώ με το διαβολικό πορνομυαλό μου. Εκεί που κοιμότανε σα το μοσχάρι η τύπισσα, το ρισκάρω παίρνω το κινητό της και πάω στην τουαλέτα δήθεν και καλά ότι πήγα για χέσιμο. Εκεί πληκτρολογώ κωδικό το βρίσκω με τη δευτερη και καταλαβαίνετε ότι τα είδα όλα.......messenger, sms, viber.....Τα πάντα!!!!!Η τύπισσα μου είχε παρουσιάσει τύπους που είχανε σκυλογαμηθεί και είχανε σχέση του επιπέδου "καληνύχτα μωράκι,λαγουδάκι,χαμστεράκι μου" κλπ μλκιες ,σαν τύπος που είχε βγεί ενα -δυο ραντεβού και δεν είχε γίνει τίποτα εκτός απο ένα φιλάκι που εκεί κατάλαβε ότι δεν της έκανε ο εκάστοτε(η κουβέντα είχε γίνει γιατι την είχα ρωτήσει απο τα like στο fb). Απο τον "πρώην" της μέχρι να φτάσει σε μένα θα είχε πάρει το λιγότερο 4-5 , και μιλάμε για ένα διάστημα 7 μηνών.

Η αντιστοιχία της δικιάς μου προηγούμενης σχέσης σε αυτήν ήτανε το "παιδί που βγαίνανε".

Όταν με είχε γνωρίσει εννοείται ότι "το παιδί που βγαίνανε" της περιόδου εκείνης , δεν το άφησε κατευθείαν, αλλά μόνο αφού την γάμησα 2 φορές και σιγουρεύτικε ότι όλα θα πηγαίνανε καλά.(Η συμπεριφορά της Μαϊμούς , που σε κουβέντα μας την είχε κατηγορήσει αυτήν και όσες/ους την κάνουνε)
Το πιο γαμάτο!!Τον 'αφησε τον κακομοίρη και τον έκανε να αισθάνεται και άσχημα γιατί την ζήλευε παρανοϊκα!!!!Και της ζητούσε να μην τα χαλάσουν και ότι θα διόρθωνε το πράγμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τλσπ. μετά το χέσιμο έβαλα το κινητό στη θέση του και αυτή δεν κατάλαβε τίποτα.Την άλλη μέρα της έκανα δήθεν και καλά τυχαίες ερωτήσεις και έβλεπα πόσο χοντρά ψέμματα έλεγε......και την παρατηρούσα.
Αλλο να το αφηγείσαι και άλλο να το ζείς!!!!
Η ιστορία μας κράτησε άλλους 3 μήνες περίπου μετά απο εκείνο το βράδυ. Εγώ συνέχισα να την σκυλογαμάω μέχρι που άρχισε να ζητάει επισημοποιήση (σιγά-σιγά) όπου και πήρε τον πούλο.Το αστείο!!Αυτή με άφησε(εγώ συνέχιζα να την έχω για τον πούτσο μου), γιατι δεν ήμουν αρκετά ώριμος!!(Μάλλον ο ώριμος είχε ήδη βρεθεί...... :grin: :grin: :grin:)
Που θέλω να το φτάσω λοιπόν;;
Όσο εμείς καθόμαστε και την παίζουμε και μαλακιζόμαστε οι περισσότερες σκυλογαμιούνται είτε πολύ , είτε λίγο. Είναι πολύ εύκολο μια κανονική πρός το ωραίο γκόμενα, να βρεί να γαμηθεί. Οπότε συμβουλή όταν ακούτε αριθμό προηγούμενων συντρόφων υπολογίστε καμια 15αρια παραπάνω χαλαρά....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
mpoyrdeliari πιστευω οι ξεπεταγμενες αλλαζουν 4 γκομενους τον χρονο

δλδ 16-26 που ψαχνονται  μια 40 στο νερο

καποιες αλλες μενουν παρθενες μεχρι τον γαμο η πανε με 1-2 γιαυτο πεφτει κ ομεσος ορος στο 10 που λεει η ερευνα

επισης υπαρχουν καποιες που βρισκουν καθε σαββατοβραδο κ αλλον

δλδ μετρα ποσα σαββατοβραδα απο 16-26

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θα απαντήσω στο συναγωνιστή που ρώτησε στο πόσους έχει πάρει μια μέση Ελληνίδα, με μια προσωπική ιστοριούλα.
...
νταξει τυπε για να μιλησω και για μια φορα σοβαρα εδω μεσα, δεν πιστευω οτι ειναι ετσι οπως περιγραφεις την πρωην σου οι περισσοτερες γκομενες
εσυ πετυχες δημοσια μητρα
αμα λες οτι σκυλογαμιοτανε με 4-5 τουλαχιστον αναμεσα στις 2 σχεσεις της και σου ελεγε ψυχραιμα και με κρυο αιμα οτι δεν εχει κανει τιποτα, μιλαμε για υπερτιτανια καραπουταναρα
εγω πιστευω ο μεσος ορος δεν ειναι ετσι
τις εχουν μαθει αλλιως απο μικρες οι οικογενεια και η κοινωνια να φυλανε το μουνι τους και δεν το δινουν ετσι τσαμπα δεξια κι αριστερα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
νταξει τυπε για να μιλησω και για μια φορα σοβαρα εδω μεσα, δεν πιστευω οτι ειναι ετσι οπως περιγραφεις την πρωην σου οι περισσοτερες γκομενες
εσυ πετυχες δημοσια μητρα
αμα λες οτι σκυλογαμιοτανε με 4-5 τουλαχιστον αναμεσα στις 2 σχεσεις της και σου ελεγε ψυχραιμα και με κρυο αιμα οτι δεν εχει κανει τιποτα, μιλαμε για υπερτιτανια καραπουταναρα
εγω πιστευω ο μεσος ορος δεν ειναι ετσι
τις εχουν μαθει αλλιως απο μικρες οι οικογενεια και η κοινωνια να φυλανε το μουνι τους και δεν το δινουν ετσι τσαμπα δεξια κι αριστερα
Μακαρι φιλε μου να ειναι οπως τα λες. Βαλε ομως τον εαυτο σου στη θεση μου και ψαξε τι κινητοκαποιας. Βεβαια η συγκεκριμενη δεν φυλαγοτανε. Υπαρζουν και αλλες ακομα πιο εξυπνες που τα διαγραφουν.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μην το ψάχνετε
όλες έχουν σκυλογαμιθεί ψυχή τε και σώματι με κάθε πιθανό βέβυλο τρόπο  :tooth:  (από ηθικής άποψής)
το θέμα είναι κατά πόσο διατεθειμένος είσαι να κάνεις ότι και καλά δεν το ξέρεις και να αφεθείς στον "έρωτα" σου η ακόμα να το συνεχίσεις ποιο σοβαρά και να γίνεις οικογενειάρχης  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom