Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Απο που κι ως που εχω γινει μουνοδουλος; Επειδη δεν κλαιγομαι; Στην τελικη πιο πριν εγω εγραψα πως το θεμα ειναι να περνας καλα και να γαμας οτι πιανεται στον πουτσο σου.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Απο που κι ως που εχω γινει μουνοδουλος; Επειδη δεν κλαιγομαι; Στην τελικη πιο πριν εγω εγραψα πως το θεμα ειναι να περνας καλα και να γαμας οτι πιανεται στον πουτσο σου.

asto file εισαι αρρωστος πλεον με μουνοδουλιαση

πρεπει να σου κανει επεμβαση το ιατρικο τιμ που εχουμε

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
να εχετε παρεες πραγματικες παρεες και οχι ανθρωπους απλα για να τραβατε ο ενας τον αλλον, γινετε ενδιαφεροντες ανθρωποι και ολα θα ερθουν στην πορεια.

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην συμπνέουμε με την πλειοψηφία των ανθρώπων και να μην μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα πραγματικές παρέες. Ίσως και να μη θέλουμε. Ίσως και να θεωρούμε τις παρέες και τη φιλία υπερεκτιμημένες και να προτιμούμε τις σχέσεις που σχηματίζονται σε "επίσημες" ομάδες, στο στρατό, στη δουλειά, στο σχολείο, σε μια οργάνωση, μια συμμορία.... Ο καθένας σε αυτές τις ομάδες έχει τη θέση του και τα πράγματα είναι απλούστερα, ίσως πιο φυσικά.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούμε και τις σχέσεις με γυναίκες υπερεκτιμημένες.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
δεν ξερω ακριβως.νομιζω ευρωπη
ευρωπη απο ευρωπη εχει διαφορα

αν ειναι σε καμια περιφερειακη πολη της Γερμανιας και οι μονες που βρισκει για γαμησι ειναι χοντροκοιλες μουσατες γερμανιδες ( :shit:) λογικο να εχει πεθυμησει την ελληνιδα

αν ομως ειναι Πραγα, Αμστερνταμ ή και Βερολινο ακομα, η μονη περιπτωση να θελει ελλεηνιδες ειναι να μην του καθεται καμια απο τις ντοπιες (οποτε ο καθενας μπορει να βαλει στο μυαλο του υποψιες για τη γαμηστεροτητα του)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
οι ελληνες ειναι κομπλεξικα κ φθονερα ζωα

παντα οποιος εχει κατι καλο γινεται αντικειμενο μισους ακομα κ αν ειναι χρυσο παιδι

ποσες φορες οταν βλεπουν καποιον μπρατσαρα λενε ειναι ετσι απο τα αναβολικα
η εναν πλουσιο οτι εχει χρημα επειδη κλεβει
η εναν με ωραια γκομενα οτι του καθεται γτ τις δινει λεφτα δωρα κ αμαξι

οποτε οποιος ειναι ψηλα στην ελλαδα συνηθως γινεται μοναχικος για να επιβιωσει κ να εχει ψυχικη ηρεμια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ευρωπη απο ευρωπη εχει διαφορα

αν ειναι σε καμια περιφερειακη πολη της Γερμανιας και οι μονες που βρισκει για γαμησι ειναι χοντροκοιλες μουσατες γερμανιδες ( :shit:) λογικο να εχει πεθυμησει την ελληνιδα

αν ομως ειναι Πραγα, Αμστερνταμ ή και Βερολινο ακομα, η μονη περιπτωση να θελει ελλεηνιδες ειναι να μην του καθεται καμια απο τις ντοπιες (οποτε ο καθενας μπορει να βαλει στο μυαλο του υποψιες για τη γαμηστεροτητα του)

μπορει να ειναι κ αυτος μαρτυρας τ Αυναν.μην σου πω κ αγιος  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έλα όμως που ούτε με αγνώστους πάνε... με αυτή τη λογική αν εκδίδεται κάποιος σε στούντιο θα γίνει πλούσιος; Ν ανοίξω μπορντέλο για γυναίκες; Επίσης νομίζω μάλλον αποτελείς εξαίρεση, οι πιο πολλές ψάχνουν για σχέσεις... Οι αντρες ψαχνουμε απλώς να γαμ. Έτσι νομίζω
Όλες θέλουν να γαμηθουν.γι'αυτό οι παντρεμένες που έφχουν αποκατασταθεί κοινωνικώς βρίσκουν γκόμενους.τώρα στο προκείμενο.αν θέλουν γάμο ψάχνουν στο περιβάλλον τον συνάδελφο ΚτΛ, άσχετα αν τους κάτσει η Όχι η φάση για γάμο.γενικώς όμως γαμιουνται με άγνωστους, κ όταν λέω αγνώστους εννοώ κάποιους που δεν θα έχουν πολύ συχνά στο περιβάλλον τους κ με τον οποίο νοιώθουν ασφάλεια.. Συχνά πηδιουνται κ με παντρεμένους.συχνά έχουν κ δύο γαμιαδες. Φυσικά υπάρχουν κ εξαιρέσεις. Εγώ είμαι όντως αλλά Όχι για τους λόγους που αναφέρεις

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36

παντα οποιος εχει κατι καλο γινεται αντικειμενο μισους ακομα κ αν ειναι χρυσο παιδι

οποτε οποιος ειναι ψηλα στην ελλαδα συνηθως γινεται μοναχικος για να επιβιωσει κ να εχει ψυχικη ηρεμια
οποτε τυπε εκτος απο την ελλεηνιδα υπαρχει και το ειδος του Έλλεηνα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παιδια δεν γαμησε το προηγουμενο ποστ μου ?  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τι απο τα 3 ειναι ψεμμα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι σχεσεις με τις γυναικες ειναι σιγουρα υπερεκτιμημενες στην μητριαρχικη κοινωνια που ζουμε και νομιζουμε οτι ειναι αντροκρατουμενη ενω ειναι γυναικοκρατουμενη

ο καθε πιρφορος θεωρει εναν αλλον αντρα ολοκληρωμενο αν εχει γκομενα,εστω κι αν κουβαλαει ενα τριμπαζο μαζι του.....δεν ειναι τυχαιο η σταδιακη απομονωση απο παρεες και εξοδους των μοναχικων καβαλαρηδων ανδρων που δεν συμβιβαζονται σε μια πιρφοροσχεση με ενα θηλυκο...

απο μια ηλικια και μετα η μονη ερωτηση που ακους ειναι:δεν παντρευτηκες ακομη;τι κανεις;ποτε θα παντρευτεις;

ο γαμος του πιρφορου με μια ελλεηνιδα ειναι διαβατηριο για την εισοδο στην πιρφοροκοινωνια και τα στατους της,απαραιτητο εφοδιο για να γινεις κοινωνικα αποδεκτος στο αστικο συστημα αξιων και στο κοινωνικο γιγνεσθαι

οποιος ειναι απο επιλογη μονος φανταζει απο προβληματικος στην καλυτερη εως κοινωνικα επικινδυνος και παραδειγμα προς αποφυγην στην χειροτερη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Όλες θέλουν να γαμηθουν.γι'αυτό οι παντρεμένες που έφχουν αποκατασταθεί κοινωνικώς βρίσκουν γκόμενους.τώρα στο προκείμενο.αν θέλουν γάμο ψάχνουν στο περιβάλλον τον συνάδελφο ΚτΛ, άσχετα αν τους κάτσει η Όχι η φάση για γάμο.γενικώς όμως γαμιουνται με άγνωστους, κ όταν λέω αγνώστους εννοώ κάποιους που δεν θα έχουν πολύ συχνά στο περιβάλλον τους κ με τον οποίο νοιώθουν ασφάλεια.. Συχνά πηδιουνται κ με παντρεμένους.συχνά έχουν κ δύο γαμιαδες. Φυσικά υπάρχουν κ εξαιρέσεις. Εγώ είμαι όντως αλλά Όχι για τους λόγους που αναφέρεις

για τρολλ καλη εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
παιδια δεν γαμησε το προηγουμενο ποστ μου ?  :)

Όπου Έλληνες γράψε άνθρωποι. Το βασικό χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι απέκτησε λεφτά και κατοίκησε τις πόλεις χωρίς ποτέ να αναπτύξει αστική παιδεία.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

ομαδα διακεκριμενων επιστημονων με επικεφαλης τον δρ. απολυτο

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην συμπνέουμε με την πλειοψηφία των ανθρώπων και να μην μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα πραγματικές παρέες. Ίσως και να μη θέλουμε. Ίσως και να θεωρούμε τις παρέες και τη φιλία υπερεκτιμημένες και να προτιμούμε τις σχέσεις που σχηματίζονται σε "επίσημες" ομάδες, στο στρατό, στη δουλειά, στο σχολείο, σε μια οργάνωση, μια συμμορία.... Ο καθένας σε αυτές τις ομάδες έχει τη θέση του και τα πράγματα είναι απλούστερα, ίσως πιο φυσικά.

Κοιτα καταλαβαινω τι λες, αλλα μην αυταπατασαι οτι ανηκεις σε μειοψηφια, στην πλειοψηφια ανηκεις. Οι περισσοτεροι οντως σαν εσενα αισθανονται, θελουν να ειναι μελη καποιου κοπαδιου με συγκεκριμενες δομες. Εγω παλι επειδη εχω πολυ εντονη την αναγκη για αυτονομια δεν μπορεσα ποτε να γινω προβατο.

Οσον αφορα τις σχεσεις με γυναικες θεωρω πως δε θα πρεπει να ειναι αυτοσκοπος, αλλα καποιοι επιζητουν τη συντροφικοτητα, αναγκες ειναι αυτες. Εγω απο την αλλη αυτο που ζητω απο τις γυναικες ειναι το γαμησι κατα κυριο λογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom