Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
θα σασ πω εγω τι τρεχει με τις ελεηνιδες.

Τιποτα απολυτως τιποτα.

Τρεχει με εμας τους Ελεηνες ή μαλλον τρεχουμε σε καταφυγια διαφορων ειδων ανοχης επειδη ειμαστε

1. Κοπριτες
2. Σταρχιδιστες
3, Ψηφιζουμε τους ιδιους μαλακες
4. Μας φταινε παντα οι αλλοι
5. Τσολιαδες με φουστες
6. Copy paste Brad Pitt, Johny Depp, Tom Cruise, George Clooney κλπ

κρινεις εξ ιδιον τα αλλοτρια...

Sir Pelleas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κρινεις εξ ιδιον τα αλλοτρια...

:thumbsup:

μετα τις μουναρες που γαμαμε στα μπυρδελα και στα στουντιο, μετα τα μωρακια που μας φραπεδιαζουν στα στριπ..πηγα για καφε και ειδα τις ελλεεινιδες ολες με τα χοντροκωλα τους και τις λιγες ωραιες να νομιζουν οτι ειναι απιαστο ονειρο...αλλα μονες τους!! :grin:
παιδες,οσοι εχετε σχεση με ελλεεινιδες χωριστε τες ολες!! ολες στους καναπεδες των καφε μονες τους και μεις στο εξωτερικο και στα στριπ να χαιρομαστε τα κουκλακια!

Με δυο διαφορές. Αυτές δεν είναι γκόμενές σου. Και να σε κάνουν like πάντα παίζει το χρηματικό.
Η συμπεριφορά των περισσότερων Ελληνίδων είναι τέτοια που προτιμότερα αλλού, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί κάτι καλύτερο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.163
Πόντοι
506
Να σας πω και γω τι τρέχει με τις ελλεεινίδες...συμφεροντολόγες, πονηρές,σχιζοφρενείς, ανασφαλείς...και στο SEX ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ...Είπαμε: ούτε πουτάνες της προκοπής δεν έχουμε...Άρα...κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, συναγωνιστές...Μαλάκες είμαστε εμείς που πάμε με ξένες??? ΟΧΙ, βέβαια...Μετά από πολυετή πείρα καταλήξαμε στο καλύτερο...ΑΠΛΑ πράγματα...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
:thumbsup:

Με δυο διαφορές. Αυτές δεν είναι γκόμενές σου. Και να σε κάνουν like πάντα παίζει το χρηματικό.
Η συμπεριφορά των περισσότερων Ελληνίδων είναι τέτοια που προτιμότερα αλλού, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί κάτι καλύτερο.

δεν ειπα οτι θελω ντε και καλα γκομενα, να γαμαω θελω με την στενη εννοια του ορου χωρις τις υπολοιπες σαλτσες που εμπεριεχει μια σχεση που αν ειναι με ελλεεινιδα ειναι σαλτσα απο αυγα σαλιγκαρου!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παιδες μου να καταθεσω εδω συμβαν που εγινε προχθες:Μπαινω σε μια καφετερια κατα τις 11 το πρωι που δεν ειχε πολυ κοσμο-αντε να ηταν αλλοι 2 μονοι τους σε διασπαρτα τραπεζια-και καθομαι κι εγω μονος μου σε ενα τραπεζακι...Πριν μπω ηταν μια κοπελα πισω απο το κεντρικο μπαρ που με το που κοιταχτηκαμε ανταλλαξαμε κι ενα γλυκο γλυκο χαμογελακι...Καθομαι στο τραπεζι μου,μου παιρνει παραγγελια μια γκαρσονα και οταν μου δινει τον καφε μου,μου λεει:Η κοπελια πισω απο το μπαρ θελει να πας να κατσεις εκει...Χαρα εγω,λεω μου φεξε πρωινιατικο :dancing: Μια και δυο παω στο Μπαρ και καθομαι...Συστηνομαι κανονικα,το ιδιο κι εκεινη και η κουβεντα συνεχιστηκε πολυ ομαλα...Τη ρωτησα απο που ειναι γιατι η προφορα της ηταν 'ξενικη'και μου ειπε 'απο Ρωσια'...Ειχαμε μια κουβεντα πολυ ομορφη για καμμια ωριτσα οπου μετα την εκανα γιατι ειχα κανονισει συναντηση με ενα φιλο...Στη ροη της κουβεντας,οταν τη ρωτησα ποσο καιρο ειναι Ελλαδα,μου ειπε μεταξυ αλλων πως ηρθε εδω για να ειναι με το αγορι της...Στο τελος φευγοντας της εριξα ενα:Γραψε το τηλ μου να βρεθουμε και εκτος δουλειας σου να πουμε πιο πολλα...και μου απαντησε ευγενικα οτι 'αυτο δεν γινεται'(πιθανο λογω της σχεσης της,αυτο δε το ξεκαθαρισε στο τελος,αλλα νομιζω ηταν αυτονοητο)Τελος παντων:Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΥΦΑΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!RESPECT!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Τωρα το οτι ηταν Ρωσιδα δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο μια και ειναι παντα θεμα ανθρωπου κατα τη γνωμη μου...

Sir Pelleas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειπα οτι θελω ντε και καλα γκομενα, να γαμαω θελω με την στενη εννοια του ορου χωρις τις υπολοιπες σαλτσες που εμπεριεχει μια σχεση που αν ειναι με ελλεεινιδα ειναι σαλτσα απο αυγα σαλιγκαρου!

Έστω και αυτό και για μια νύχτα. Δεν είναι.

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Τωρα το οτι ηταν Ρωσιδα δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο μια και ειναι παντα θεμα ανθρωπου κατα τη γνωμη μου...

προσωπικα αν με καλουσε μια κοπελα σε μπαρ πριν ακομη την κοιταξω θα ξεσκονιζα τα αγγλικα μου γιατι αποκλειεται να ηταν ελλεεινιδα!!
μαλλον παιζει τον μεγαλυτερο ρολο οτι ηταν ξενη φιλε μου..γυναικειος πολιτισμος...

Sir Pelleas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες μου να καταθεσω εδω συμβαν που εγινε προχθες:Μπαινω σε μια καφετερια κατα τις 11 το πρωι που δεν ειχε πολυ κοσμο-αντε να ηταν αλλοι 2 μονοι τους σε διασπαρτα τραπεζια-και καθομαι κι εγω μονος μου σε ενα τραπεζακι...Πριν μπω ηταν μια κοπελα πισω απο το κεντρικο μπαρ που με το που κοιταχτηκαμε ανταλλαξαμε κι ενα γλυκο γλυκο χαμογελακι...Καθομαι στο τραπεζι μου,μου παιρνει παραγγελια μια γκαρσονα και οταν μου δινει τον καφε μου,μου λεει:Η κοπελια πισω απο το μπαρ θελει να πας να κατσεις εκει...Χαρα εγω,λεω μου φεξε πρωινιατικο :dancing: Μια και δυο παω στο Μπαρ και καθομαι...Συστηνομαι κανονικα,το ιδιο κι εκεινη και η κουβεντα συνεχιστηκε πολυ ομαλα...Τη ρωτησα απο που ειναι γιατι η προφορα της ηταν 'ξενικη'και μου ειπε 'απο Ρωσια'...Ειχαμε μια κουβεντα πολυ ομορφη για καμμια ωριτσα οπου μετα την εκανα γιατι ειχα κανονισει συναντηση με ενα φιλο...Στη ροη της κουβεντας,οταν τη ρωτησα ποσο καιρο ειναι Ελλαδα,μου ειπε μεταξυ αλλων πως ηρθε εδω για να ειναι με το αγορι της...Στο τελος φευγοντας της εριξα ενα:Γραψε το τηλ μου να βρεθουμε και εκτος δουλειας σου να πουμε πιο πολλα...και μου απαντησε ευγενικα οτι 'αυτο δεν γινεται'(πιθανο λογω της σχεσης της,αυτο δε το ξεκαθαρισε στο τελος,αλλα νομιζω ηταν αυτονοητο)Τελος παντων:Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΥΦΑΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!RESPECT!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Τωρα το οτι ηταν Ρωσιδα δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο μια και ειναι παντα θεμα ανθρωπου κατα τη γνωμη μου...

Μάλλον έπαιξε.

Επισκέπτης
Να σας πω και γω τι τρέχει με τις ελλεεινίδες...συμφεροντολόγες, πονηρές,σχιζοφρενείς, ανασφαλείς...και στο SEX ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ...Είπαμε: ούτε πουτάνες της προκοπής δεν έχουμε...Άρα...κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, συναγωνιστές...Μαλάκες είμαστε εμείς που πάμε με ξένες??? ΟΧΙ, βέβαια...Μετά από πολυετή πείρα καταλήξαμε στο καλύτερο...ΑΠΛΑ πράγματα...

Anatolgami έχεις απόλυτο δίκιο.Ρε σύντροφοι μην ασχολείστε άλλο με τις Ελλεεινίδες! Δεν αξίζει τον κόπο!  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Φρέντυ δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που ήταν Ρωσίδα,αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι δεν ήταν Ελλεεινίδα! :rockon: :rockon: :rockon:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Anatolgami έχεις απόλυτο δίκιο.Ρε σύντροφοι μην ασχολείστε άλλο με τις Ελλεεινίδες! Δεν αξίζει τον κόπο!  :headbang: :headbang: :headbang:
οντως δεν αξιζει φιλε μου αλλα δυστυχως αποτελουν την πλειοψηφια των γυναικων που μας περιστοιχιζουν και ζουν αναμεσα μας..μαχομαστε γιατι πρεπει να γινουν μειονοτητα!

υστ. free whitey!!

Επισκέπτης
οντως δεν αξιζει φιλε μου αλλα δυστυχως αποτελουν την πλειοψηφια των γυναικων που μας περιστοιχιζουν και ζουν αναμεσα μας..μαχομαστε γιατι πρεπει να γινουν μειονοτητα!

υστ. free whitey!!

Δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε καθόλου φίλε μου! Πρέπει απλά να τις αγνοήσουμε! και να πάρουμε και καμια αντιπροσωπέια από πλαστικούς πούτσους να τους πουλήσουμε στην πλειοψηφία των Ελλεινίδων να πλουτίσουμε! Σίγουρος αυνανισμός των Ελλεεινίδων=Μεγάλα κέρδη για την τσέπη μας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε καθόλου φίλε μου! Πρέπει απλά να τις αγνοήσουμε! και να πάρουμε και καμια αντιπροσωπέια από πλαστικούς πούτσους να τους πουλήσουμε στην πλειοψηφία των Ελλεινίδων να πλουτίσουμε! Σίγουρος αυνανισμός των Ελλεεινίδων=Μεγάλα κέρδη για την τσέπη μας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλη ιδεα η εμπορικη εκμεταλευση τους αφου μονο ετσι μπορουν να μας φανουν χρησιμες!! ;) αν και δεν πιστευω οτι και να παρουν πλαστικους πουτσους θα ξερουν την χρησιμοτητα τους! :grin: παλι αγαμητες θα ειναι :rockon: προτεινω απλη απελαση!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.163
Πόντοι
506
[  Τωρα το οτι ηταν Ρωσιδα δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο μια και ειναι παντα θεμα ανθρωπου κατα τη γνωμη μου...
[/quote]

Πας ΚΑΛΑ ρε φιλε που δεν έπαιξε ΡΟΛΟ?? Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης. Ότι ήταν Ανατολικοευρωπαία!! Διαφορά κλάσης...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φρέντυ δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που ήταν Ρωσίδα,αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι δεν ήταν Ελλεεινίδα! :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι ακριβως ειναι! Ετσι!
Κι' εμεις "διαταραγμενοι" απο το πως μεγαλωσαμε και συναναστραφηκαμε με τις Ελληνιδες νοιωθουμε ζηλια και κανουμε (κανω) και σκηνες απο πανω γιατι μιλησανε με καποιο και αυτες απορουν. 
Γιατι με το να καταδεχτει να (σου) μιλησει η Ελληνιδα εχει ηδη κανει την μιση αποσταση για το κρεβατι...Κατι που ακουγεται τρελλο και ασχετο ανατολικα...

Επισκέπτης
καλη ιδεα η εμπορικη εκμεταλευση τους αφου μονο ετσι μπορουν να μας φανουν χρησιμες!! ;) αν και δεν πιστευω οτι και να παρουν πλαστικους πουτσους θα ξερουν την χρησιμοτητα τους! :grin: παλι αγαμητες θα ειναι :rockon: προτεινω απλη απελαση!

Σωστός! Εναλλακτικά προτείνω τη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης για τις Ελλεεινίδες δίπλα από τη χωματερή των Άνω Λιοσίων! :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ζητώ συγνώμη από όσους δεν μπορώ να συμφωνήσω.

μπορεί όλοι αυτοί να φέρονται όχι και τόσο καλά στις ελλεινήδες.

μπορεί άλλοι να θέλουν να εκδικηθούν μερικές ελλεεινίδες.

και άλλοι ίσως και να θέλουν να πουν τον πόνο τους εδώ μέσα.

έχω δηλώσει πολλ΄ς φορές ότι δεν πρόκειτα να κακοχαρακτηρίσω μια ελληνίδα με τέτοιο τρόπο ώστε να θέλω να την εκδικηθώ για κάτι που μου έκανε.

όμως μερικές φορές σκέφτομαι ότ μερικές -και μερικοί βέβαια- αξίζουν να τους συμπεριφέρονται χάλια.

θέλω όμως , παρόλο που δεν θέλω να εκφράσω κάτι κακό-μπορεί όμως να το κάνω-, να ασχοληθεί έστω και ένας να διαβάσει και να μου απαντήσει στο παρακάτω:

προσωπική εμπειρία και πρόσφατη.

πάνε 2 μήνες από <<εξομολόγηση>> (ναι από αυτήν- πώς την λένε?) και η απάντηση ήρθε μέσω msn κύριες και κύριοι. "δεν θέλω να ξαναμιλήσουμε γιατί κάνει κακό στον εαυτό μου.(εγώ πλήρης συνειδητοποιημένος για τα θέλω μου και αποφασισμένος και γενικώς πάρα πολύ σταθερός στις σχέσεις μου -πάρα πολύ που τελικά μου κάνει κακό). Ο ομιλόν λοιπόν κύριος πιστεύω στις υποχρεώσεις του ώντας κύριος με λουλούδια σε γιορτή και γενέθλια, κύριος στις υποχρεώσεις του, και πάνω από όλα όχι χυδαίος αλλά και ούτε να θέλω να δείξω τίποτα επιπόλαιο. έρχετε λοιπόν η εορτή η δική μου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την ίδια, αλλά ούτε και το τυπικό μήνυμα στο κινητό.(μάλλον κάτι λόγια του στιλ "δεν θέλω να σε χάσω από την ζωή μου και κάτι ωραία βράδια ήταν πλασματικά ή δυστιχώς είμαι πολύ εβάλωτος να πέφτω σε απαγορευμένες καταστάσεις, όχι βέβαια συχνά σπάνια θα έλεγα αλλά με όλη μου την ψυχή.")

κλείνοντας παραθέτω και μία προσωπική άποψη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα: Η τεχνολογία μας έχει αποξενώσει, το πιο γλυώδες πράγμα που επικρατεί σήμερα στην γη είναι η τεχνολογία, μας αποξενώνει όλους και όταν βρεθούμε φάτσα φόρα με τον/την ομιλόν/ομιλούσα τότε χάνουμε την μπάλα και όλο το παιχνίδι.

συμβουλή στους νέους της ηλικίας μου "μην πάρεις τηλέφωνο, απλά πήγαινε εκεί και πες το... μετράει περισσότερο για εσένα και τον άλλον/άλλη"

δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω. τιμώ τον κάθε ένα που γνωρίζω με τον καλύτερο και δυνατό τρόπο. και ζητώ από τον άλλο/την άλλη να κάνει το ίδιο και για μένα. (ρητορική ερώτηση: εσάς που σας έχουν αγαπήσει ... για πείτε μου πόσο πονάει και πόσο κακό σας κάνουν όταν σας το λένε-όταν σας το δείχνουν)

[youtube=425,350]xgF15dolMP4[/youtube]
there is a heaven upon you baby-ακομα και αν δεν το ξέρεις, δεν το βλέπεις... ακόμα και αν το αποφεύγεις.

(ελπίζω να βγάλατε νόημα από όλα αυτά δεν έχω το κουράγιο να τα ξαναδιαβάσω αλλά θέλω να τα ξαναζήσω με διαφορετικό τέλος και ίσως και με τους ίδιους πρωταγωνιστές.... η καλύτερα με αυτήν που θα καταλάβει ότι δεν κατάλαβαν οι άλλες.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom