ρε παιδια μην αγχωνεστε και πολυ πολυ...γραφτε τα ολα...
αυτη η εκφραση ειναι η ριζα του κακου στην ψωροκωσταινα
ρε παιδια μην αγχωνεστε και πολυ πολυ...γραφτε τα ολα...
θα σασ πω εγω τι τρεχει με τις ελεηνιδες.
Τιποτα απολυτως τιποτα.
Τρεχει με εμας τους Ελεηνες ή μαλλον τρεχουμε σε καταφυγια διαφορων ειδων ανοχης επειδη ειμαστε
1. Κοπριτες
2. Σταρχιδιστες
3, Ψηφιζουμε τους ιδιους μαλακες
4. Μας φταινε παντα οι αλλοι
5. Τσολιαδες με φουστες
6. Copy paste Brad Pitt, Johny Depp, Tom Cruise, George Clooney κλπ
ποια η άποψή σας αγαπητοί συνοδοιπόροι για το ότι η Νο1 στουντιοπόρνη σε σχετική ψηφοφορία στο site (πάολα) είναι ελεεινίδα?
κρινεις εξ ιδιον τα αλλοτρια...
μετα τις μουναρες που γαμαμε στα μπυρδελα και στα στουντιο, μετα τα μωρακια που μας φραπεδιαζουν στα στριπ..πηγα για καφε και ειδα τις ελλεεινιδες ολες με τα χοντροκωλα τους και τις λιγες ωραιες να νομιζουν οτι ειναι απιαστο ονειρο...αλλα μονες τους!!
παιδες,οσοι εχετε σχεση με ελλεεινιδες χωριστε τες ολες!! ολες στους καναπεδες των καφε μονες τους και μεις στο εξωτερικο και στα στριπ να χαιρομαστε τα κουκλακια!
Με δυο διαφορές. Αυτές δεν είναι γκόμενές σου. Και να σε κάνουν like πάντα παίζει το χρηματικό.
Η συμπεριφορά των περισσότερων Ελληνίδων είναι τέτοια που προτιμότερα αλλού, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί κάτι καλύτερο.
δεν ειπα οτι θελω ντε και καλα γκομενα, να γαμαω θελω με την στενη εννοια του ορου χωρις τις υπολοιπες σαλτσες που εμπεριεχει μια σχεση που αν ειναι με ελλεεινιδα ειναι σαλτσα απο αυγα σαλιγκαρου!
δεν ειπα οτι θελω ντε και καλα γκομενα, να γαμαω θελω με την στενη εννοια του ορου χωρις τις υπολοιπες σαλτσες που εμπεριεχει μια σχεση που αν ειναι με ελλεεινιδα ειναι σαλτσα απο αυγα σαλιγκαρου!
Τωρα το οτι ηταν Ρωσιδα δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο μια και ειναι παντα θεμα ανθρωπου κατα τη γνωμη μου...
Παιδες μου να καταθεσω εδω συμβαν που εγινε προχθες:Μπαινω σε μια καφετερια κατα τις 11 το πρωι που δεν ειχε πολυ κοσμο-αντε να ηταν αλλοι 2 μονοι τους σε διασπαρτα τραπεζια-και καθομαι κι εγω μονος μου σε ενα τραπεζακι...Πριν μπω ηταν μια κοπελα πισω απο το κεντρικο μπαρ που με το που κοιταχτηκαμε ανταλλαξαμε κι ενα γλυκο γλυκο χαμογελακι...Καθομαι στο τραπεζι μου,μου παιρνει παραγγελια μια γκαρσονα και οταν μου δινει τον καφε μου,μου λεει:Η κοπελια πισω απο το μπαρ θελει να πας να κατσεις εκει...Χαρα εγω,λεω μου φεξε πρωινιατικο Μια και δυο παω στο Μπαρ και καθομαι...Συστηνομαι κανονικα,το ιδιο κι εκεινη και η κουβεντα συνεχιστηκε πολυ ομαλα...Τη ρωτησα απο που ειναι γιατι η προφορα της ηταν 'ξενικη'και μου ειπε 'απο Ρωσια'...Ειχαμε μια κουβεντα πολυ ομορφη για καμμια ωριτσα οπου μετα την εκανα γιατι ειχα κανονισει συναντηση με ενα φιλο...Στη ροη της κουβεντας,οταν τη ρωτησα ποσο καιρο ειναι Ελλαδα,μου ειπε μεταξυ αλλων πως ηρθε εδω για να ειναι με το αγορι της...Στο τελος φευγοντας της εριξα ενα:Γραψε το τηλ μου να βρεθουμε και εκτος δουλειας σου να πουμε πιο πολλα...και μου απαντησε ευγενικα οτι 'αυτο δεν γινεται'(πιθανο λογω της σχεσης της,αυτο δε το ξεκαθαρισε στο τελος,αλλα νομιζω ηταν αυτονοητο)Τελος παντων:Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΥΦΑΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!RESPECT!!!! Τωρα το οτι ηταν Ρωσιδα δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο μια και ειναι παντα θεμα ανθρωπου κατα τη γνωμη μου...
Να σας πω και γω τι τρέχει με τις ελλεεινίδες...συμφεροντολόγες, πονηρές,σχιζοφρενείς, ανασφαλείς...και στο SEX ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ...Είπαμε: ούτε πουτάνες της προκοπής δεν έχουμε...Άρα...κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, συναγωνιστές...Μαλάκες είμαστε εμείς που πάμε με ξένες??? ΟΧΙ, βέβαια...Μετά από πολυετή πείρα καταλήξαμε στο καλύτερο...ΑΠΛΑ πράγματα...
Παιδες μου να καταθεσω εδω συμβαν που εγινε προχθες:Μπαινω σε μια καφετερια κατα τις 11 το πρωι που δεν ειχε πολυ κοσμο-αντε να ηταν αλλοι 2 μονοι τους σε διασπαρτα τραπεζια-και καθομαι κι εγω μονος μου σε ενα τραπεζακι...Πριν μπω ηταν μια κοπελα πισω απο το κεντρικο μπαρ που με το που κοιταχτηκαμε ανταλλαξαμε κι ενα γλυκο γλυκο χαμογελακι...Καθομαι στο τραπεζι μου,μου παιρνει παραγγελια μια γκαρσονα και οταν μου δινει τον καφε μου,μου λεει:Η κοπελια πισω απο το μπαρ θελει να πας να κατσεις εκει...Χαρα εγω,λεω μου φεξε πρωινιατικο Μια και δυο παω στο Μπαρ και καθομαι...Συστηνομαι κανονικα,το ιδιο κι εκεινη και η κουβεντα συνεχιστηκε πολυ ομαλα...Τη ρωτησα απο που ειναι γιατι η προφορα της ηταν 'ξενικη'και μου ειπε 'απο Ρωσια'...Ειχαμε μια κουβεντα πολυ ομορφη για καμμια ωριτσα οπου μετα την εκανα γιατι ειχα κανονισει συναντηση με ενα φιλο...Στη ροη της κουβεντας,οταν τη ρωτησα ποσο καιρο ειναι Ελλαδα,μου ειπε μεταξυ αλλων πως ηρθε εδω για να ειναι με το αγορι της...Στο τελος φευγοντας της εριξα ενα:Γραψε το τηλ μου να βρεθουμε και εκτος δουλειας σου να πουμε πιο πολλα...και μου απαντησε ευγενικα οτι 'αυτο δεν γινεται'(πιθανο λογω της σχεσης της,αυτο δε το ξεκαθαρισε στο τελος,αλλα νομιζω ηταν αυτονοητο)Τελος παντων:Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΥΦΑΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!RESPECT!!!! Τωρα το οτι ηταν Ρωσιδα δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο μια και ειναι παντα θεμα ανθρωπου κατα τη γνωμη μου...
οντως δεν αξιζει φιλε μου αλλα δυστυχως αποτελουν την πλειοψηφια των γυναικων που μας περιστοιχιζουν και ζουν αναμεσα μας..μαχομαστε γιατι πρεπει να γινουν μειονοτητα!Anatolgami έχεις απόλυτο δίκιο.Ρε σύντροφοι μην ασχολείστε άλλο με τις Ελλεεινίδες! Δεν αξίζει τον κόπο!
οντως δεν αξιζει φιλε μου αλλα δυστυχως αποτελουν την πλειοψηφια των γυναικων που μας περιστοιχιζουν και ζουν αναμεσα μας..μαχομαστε γιατι πρεπει να γινουν μειονοτητα!
υστ. free whitey!!
Δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε καθόλου φίλε μου! Πρέπει απλά να τις αγνοήσουμε! και να πάρουμε και καμια αντιπροσωπέια από πλαστικούς πούτσους να τους πουλήσουμε στην πλειοψηφία των Ελλεινίδων να πλουτίσουμε! Σίγουρος αυνανισμός των Ελλεεινίδων=Μεγάλα κέρδη για την τσέπη μας!
Φρέντυ δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που ήταν Ρωσίδα,αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι δεν ήταν Ελλεεινίδα!
καλη ιδεα η εμπορικη εκμεταλευση τους αφου μονο ετσι μπορουν να μας φανουν χρησιμες!! ;) αν και δεν πιστευω οτι και να παρουν πλαστικους πουτσους θα ξερουν την χρησιμοτητα τους! παλι αγαμητες θα ειναι προτεινω απλη απελαση!