Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
να μπουν γιατι οχι? να γινουμε πολλες! να γινουμε κοσμοπολιταν! :P :P :P

Είμαι άντρας και τιμώ τα "παντελόνια" μου (όπως πρέπει να τα τιμάμε όλοι όσοι είμαστε άντρες ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ - και όχι μόνο στον λούτσο)!

Είμαι υποχρεωμένος να την κάνω αυτή τη δήλωση για τα όσα θα πω στη συνέχεια.

Πριν το Πάσχα έρριξα την ιδέα να φέρουμε στο topic "ελεεινίδες" και κάποιες γυναίκες, για να μας πουν την άποψη τους πάνω στο θέμα αυτό - αφού τις έχουμε καταδικάσει ερήμην. Επειδή είμαι φιλοξενούμενος εδώ, ζήτησα - πριν πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία - δημόσια την άδεια των διαχειριστών. Δεν υπήρξε αρνητική απάντηση και θεώρησα ότι είχα το OK.

Δεν ανταποκρίθηκε σχεδόν κανείς από τους συναγωνιστές στην έκκληση μου. Πιο πολύ δημοσίευε εκείνες τις ημέρες εδώ η Annoush, μία κοπέλα που της αρέσουν όπως και σε μας οι γυναίκες. Το άτομο αυτό φαίνεται από τα γραφτά του ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλο, καλλιεργημένο και προχωρημένο. Για μένα,η Annoush ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν - όχι προσωπικά σε μένα αλλά σε όλους τους ανοιχτόμυαλους συναγωνιστές - στα "...ρδελα.κομ".

Με τη συνεργασία της Annoush (θα τη στέλναμε σαν δικό μας "Δούρειο Ίππο" σε κάποια αποκλειστικά γυναικεία sites για να φέρει γυναίκες να συζητήσουν στο συγκεκριμένο topic "ελεεινίδες") είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μεγάλη επιχείρηση και να φέρουμε γυναίκες να μας μιλήσουν πάνω σε αυτό το θέμα - και γιατί όχι να γνωριστούν αυτές οι γυναίκες και με κάποιους συναγωνιστές. Σε τελική ανάλυση, στη ζωή είναι κι αυτό.

Όλα μια χαρά, όταν ξαφνικά μου την "έπεσαν" ταυτόχρονα 3-4 "συναγωνιστές" (?) λέγοντας μου "τι είναι αυτά τα πράγματα ρε φίλε"? "Τι πας να κάνεις, πας να μαζέψεις γυναίκες εδώ"? και άλλες τέτοιες λαλακίες! Ο ένας μάλιστα την έπεσε κάργα επιθετικά στην Annoush και την υποχρέωσε με τον τρόπο του να αποχωρήσει.

Επειδή λοιπόν μου αρέσουν οι αντρίκιες εξηγήσεις και δεν πηγαίνω με τίποτα τις "φουστιές", τονίζω και πάλι: πριν κάνω οποιαδήποτε σχετική κίνηση ΖΗΤΗΣΑ την άδεια της διαχείρησης και δεν είδα αρνητική απάντηση. Άλλαξε εν τω μεταξύ τίποτα; Μήπως η διαχείρηση δεν θέλει; Αντρίκια μιλάω και ζητάω μία αντρίκια απάντηση.

Γιατί θα το θεωρούσα "φούστικο" η διαχείρηση να μας προτιμάει κάφρους και με πίσα στο μυαλό - να προτιμάμε δηλαδή τα μπουρδέλα και να μην επιδιώκουμε γενικά επαφή με τις γυναίκες. Έτσι κι αλλιώς ένα μεγάλο ποσοστό αντρών εδώ είναι σε σχέση ή παντρεμένοι και παρόλα αυτά ρίχνουν κάνα λούτσο στα ρδέλα! Και νουνο-πλημμύρα να έπεφτε εδώ, μεγαλύτερη ταύλα θα έπιανε τους συναγωνιστές και πάλι σε ...ρδελα θα πηγαίνανε! Και στο κάτω - κάτω κανείς δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στον λούτσο του άλλου και να τον ντρεσάρει να πάει να τον ρίξει σε ρδέλο ή σε κανονική κοπέλα. Ταύλα του καθενός που θα τον ρίξει!
Προς τι ο φόβος λοιπόν και η συστηματική επίθεση εναντίον μου και εναντίον της Annoush (μία bi κοπέλα άραγε δεν βολεύει γενικά εδώ);

Επαναλαμβάνω μπορεί και να μην κατάλαβα καλά. Αν όμως παίζει θέμα (ξαναλέω ΑΝ) ότι κάποιοι μας προτιμούν κάφρους, με πίσα και σκοτάδι στο μυαλό, τότε προσωπικά εγώ δεν πρόκειται να παίξω τέτοιο παιχνίδι κανενός "φούστη"! Και λυπάμαι για το πόσο "ελεεινοί" είμαστε εμείς οι Έλληνες άντρες! Γιατί κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση των περισσότερων από μας είναι και οι "ελεεινίδες"! 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είμαι άντρας και τιμώ τα "παντελόνια" μου ................................... Και λυπάμαι για το πόσο "ελεεινοί" είμαστε εμείς οι Έλληνες άντρες! Γιατί κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση των περισσότερων από μας είναι και οι "ελεεινίδες"! 

Πάψε ρε...τι είναι αυτά που λες τώρα?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως μου αρεσει 2200+ ποστ και ακομη δεν εχουμε καταλαβει "τι τρεχει με αυτες τις ελλεεινηδες" !  :rockon: :rockon: :rockon:

μηπως πολυ απλα δεν περπαταει το θεμα μαζι τους? λεω μηπως?  :grin: :grin: :grin:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Για ποσο ακομα θα ασχολειστε μαζι τους???

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τι λέτε ρε παιδιά!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Εγιναν τέτοια πράγματα στο μπουρδέλα ντοτ κομ?

Τι θέλετε δηλαδή να τρέξει με τις ελληνίδες;
Δηλαδή εσύ παλιός_που_είσαι_αλλιώς θέλεις να φέρεις μία γκόμενα, ελληνίδα που σερφάρει γενικά στο ίντερνετ ή σε φόρουμς τύπου κοσμοπόλιταν και να της πεις: "Απόδειξέ μου ότι δεν είσαι ελλεεινίδα", σωστά;
Τι να πω...

Απλά σας αρέσει να γράφετε τον πόνο σας και τα τρανσφόρμντ μπινελίκια σας σε αυτό το θρεντ και τίποτα παραπάνω.

Με τις ελληνίδες-ελλεεινίδες όλοι έχουμε καταλάβει τι τρέχει.
Με τους άντρες, εσάς δηλαδή, δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι τρέχει... :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τι λέτε ρε παιδιά!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Εγιναν τέτοια πράγματα στο μπουρδέλα ντοτ κομ?

Τι θέλετε δηλαδή να τρέξει με τις ελληνίδες;
Δηλαδή εσύ παλιός_που_είσαι_αλλιώς θέλεις να φέρεις μία γκόμενα, ελληνίδα που σερφάρει γενικά στο ίντερνετ ή σε φόρουμς τύπου κοσμοπόλιταν και να της πεις: "Απόδειξέ μου ότι δεν είσαι ελλεεινίδα", σωστά;
Τι να πω...

Απλά σας αρέσει να γράφετε τον πόνο σας και τα τρανσφόρμντ μπινελίκια σας σε αυτό το θρεντ και τίποτα παραπάνω.

Με τις ελληνίδες-ελλεεινίδες όλοι έχουμε καταλάβει τι τρέχει.
Με τους άντρες, εσάς δηλαδή, δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι τρέχει... :uglystupid:
:thumbsup: πεστα :rockon:

υγ: μπραβο για την υπογραφη muse rule...  :rockon: :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
θα σασ πω εγω τι τρεχει με τις ελεηνιδες.

Τιποτα απολυτως τιποτα.

Τρεχει με εμας τους Ελεηνες ή μαλλον τρεχουμε σε καταφυγια διαφορων ειδων ανοχης επειδη ειμαστε

1. Κοπριτες
2. Σταρχιδιστες
3, Ψηφιζουμε τους ιδιους μαλακες
4. Μας φταινε παντα οι αλλοι
5. Τσολιαδες με φουστες
6. Copy paste Brad Pitt, Johny Depp, Tom Cruise, George Clooney κλπ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εξαρση ειλικρινειας το αποπανω ποστ?  :cheesy:
καλοι ειστε μωρε εγω σας παω :P
Αστα μπάιτ μου άστα.
Εσύ πας κι έρχεσαι και το αιώνιο ερώτημα του σάιτ παραμένει αναπάντητο  :2funny:
Τι τρέχει επιτέλους με τις ελλεεινίδες; :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ Πράγματι  ;) :rockon:
μ αυτη την ελπιδα ζω... καποτε ν απαντηθει χαχαχαχα

υγ: ειναι κ το αγαπημενο μου songie τους το starlight :)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Τιποτα απολυτως τιποτα.

Τρεχει με εμας τους Ελεηνες ή μαλλον τρεχουμε σε καταφυγια διαφορων ειδων ανοχης επειδη ειμαστε

1. Κοπριτες
2. Σταρχιδιστες

5. Τσολιαδες με φουστες
6. Copy paste <βάλτε_τα_αντίστοιχα_για_γυναίκες> Brad Pitt, Johny Depp, Tom Cruise, George Clooney κλπ

Λοιπόν αυτά που σημείωσα με μπλε τρέχουν για όλους μας.
Η κοινωνία που ζούμε αποτελείται και από άντρες και από γυναίκες.
Όπως σε μία σχέση που πάει στραβά δε φταίει ποτέ μόνο ο ένας αλλά και οι δύο, έτσι και για τη σημερινή κατάντια των σχέσεων συγκεκριμένα φταίνε και οι άντρες και οι γυναίκες, αλλά και για τη σημερινή κατάντια της κοινωνίας φταίμε όλοι μας.

Για το 5, θα κάνω άλλη φορά ειδική μνεία.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

Τιποτα απολυτως τιποτα.

1. Κοπριτες
2. Σταρχιδιστες
5. Τσολιαδες με φουστες
6. Copy paste Brad Pitt, Johny Depp, Tom Cruise, George Clooney κλπ

Ξεχασα να πω επισης

7. Θελουμε να γαμησουμε την Angelina Jolie ενω η γειτονισσα με τον ωραιο κολο δεν μας κανει και τελικα μενουμε με  :jerking:  η κανουμε ενα  :knockinb: της κακης ωρας με 50 ευρω
8. Θελουμε να οδηγουμε ολοι μια BMW M η το νεο ferrari για να βγαλουμε γυναικα και τελικα και αυτη πληρωμενη
9. Το παιζουμε καλοι οδηγοι και σκοτωνομαστε σα μαυροσκυλα στη εθνικη (σιγα σε εμενα θα συμβει??)
10. Ειμαστε μαγκες δωρεαν φοβομαστε τις αρρωστιες, τον θανατο, την οικογενεια κλπ
11. Ειμαστε δειλοι

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ξεχασα να πω επισης

7. Θελουμε να γαμησουμε την Angelina Jolie ενω η γειτονισσα με τον ωραιο κολο δεν μας κανει και τελικα μενουμε με  :jerking:  η κανουμε ενα  :knockinb: της κακης ωρας με 50 ευρω
8. Θελουμε να οδηγουμε ολοι μια BMW M η το νεο ferrari για να βγαλουμε γυναικα και τελικα και αυτη πληρωμενη
9. Το παιζουμε καλοι οδηγοι και σκοτωνομαστε σα μαυροσκυλα στη εθνικη (σιγα σε εμενα θα συμβει??)
10. Ειμαστε μαγκες δωρεαν φοβομαστε τις αρρωστιες, τον θανατο, την οικογενεια κλπ
11. Ειμαστε δειλοι

Θες να σου προσθέσω κι άλλα;

Αδιαφορούμε για τον πόνο και τη δυσκολία του διπλανού, αλλά όταν η ατυχία χτυπήσει τη δική μας πόρτα, εμείς βγαίνουμε στα παράθυρα της τιβί και κλαιγόμαστε και βρίζουμε το κράτος, το οποίο βέβαια εμείς ψηφίσαμε .
Πετάμε τα σκουπίδια στο δρόμο και μετά κατηγορούμε τους σκουπιδιάρηδες που κάνουν απεργία και μας αφήνουν τόνους σκουπιδιών έξω από την πόρτα μας.
Αψηφούμε τα σήματα οδ. κυκλοφορίας, γιατί έλα μωρέ, είμαστε καλοί οδηγοί, δε θα το καταλάβει κανείς... ξέρετε τη συνέχεια

Εντάξει παιδιά δεν μπορώ, τι να λέμε τώρα.
Είμαστε μια κατεστραμμένη κοινωνία από όποια οπτική γωνία και να το δει κανείς.
Κατεστραμμένοι και το χειρότερο χωρίς ελπίδα.

Sir Pelleas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν ασχολούμαι πολύ με Ελληνίδες γιατί προσπαθούν, χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο, να έχουν το πάνω χέρι και είναι άσχετες με τη πραγματικότητα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
(Παράθεση: bordelman):

7. Θελουμε να γαμησουμε την Angelina Jolie ενω η γειτονισσα με τον ωραιο κολο δεν μας κανει και τελικα μενουμε με  :jerking: η κανουμε ενα :knockinb: της κακης ωρας με 50 ευρω
11. Ειμαστε δειλοι

Θες να σου προσθέσω κι άλλα;

Αδιαφορούμε για τον πόνο και τη δυσκολία του διπλανού, αλλά όταν η ατυχία χτυπήσει τη δική μας πόρτα, εμείς βγαίνουμε στα παράθυρα της τιβί και κλαιγόμαστε και βρίζουμε το κράτος, το οποίο βέβαια εμείς ψηφίσαμε .
Πετάμε τα σκουπίδια στο δρόμο και μετά κατηγορούμε τους σκουπιδιάρηδες που κάνουν απεργία και μας αφήνουν τόνους σκουπιδιών έξω από την πόρτα μας.
Αψηφούμε τα σήματα οδ. κυκλοφορίας, γιατί έλα μωρέ, είμαστε καλοί οδηγοί, δε θα το καταλάβει κανείς... ξέρετε τη συνέχεια

Εντάξει παιδιά δεν μπορώ, τι να λέμε τώρα.
Είμαστε μια κατεστραμμένη κοινωνία από όποια οπτική γωνία και να το δει κανείς.

Αν και δεν απαντήθηκε το βασικό μου ερώτημα, ξαναμπαίνω για να υποκλιθώ σε bordelman και σε ΟΧΙΑ! Ειδικά η έκφραση της ΟΧΙΑΣ: Είμαστε μια κατεστραμμένη κοινωνία από όποια οπτική γωνία και να το δει κανείς.
με μάμησε στην ψυχή, σα να με τσίμπησε πραγματική οχιά! Γιατί το ίδιο ακριβώς πράγμα σκέφτομαι συνέχεια τα τελευταία χρόνια!

Οι "ελεεινίδες" μας φταίνε ρε παιδιά; Και αυτές στην κοινωνία μας ζούνε και "καθρεφτίζουνε" την γενικότερη "ελεεινότητα", λαμογιά, κουτοπονηριά, υποκρισία και μιζέρια που επικρατεί γύρω μας. Αν ζούσαν σε καλύτερη κοινωνία οι Ελληνίδες θα ήταν καλύτερες και αυτές (και όχι από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο, όπως είναι σήμερα -εννοώ στην επαφή τους με τους άντρες, στον τρόπο που μας "διεκπεραιώνουν")!

Όλο (σχεδόν) το μαμημένο το κράτος μας είναι ελεεινό και για αυτό σίγουρα φταίμε και γω και σεις φιλαράκια! Κάθε λαός έχει αυτό ακριβώς που του αξίζει (και μην το πάτε πολιτικά το πράγμα, τα ίδια σκατά αποδείχτηκε ότι είναι και οι μεν και οι δε)! Δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο αν δεν γίνουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι καλύτεροι! 

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μην αγχωνεστε και πολυ πολυ...γραφτε τα ολα... :dancing:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μετα τις μουναρες που γαμαμε στα μπυρδελα και στα στουντιο, μετα τα μωρακια που μας φραπεδιαζουν στα στριπ..πηγα για καφε και ειδα τις ελλεεινιδες ολες με τα χοντροκωλα τους και τις λιγες ωραιες να νομιζουν οτι ειναι απιαστο ονειρο...αλλα μονες τους!! :grin:
παιδες,οσοι εχετε σχεση με ελλεεινιδες χωριστε τες ολες!! ολες στους καναπεδες των καφε μονες τους και μεις στο εξωτερικο και στα στριπ να χαιρομαστε τα κουκλακια!

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το έχει πιασει το νόημα ο συναγωνιστης  :sunglasses:  μου θυμιζεις τις παλιες ενδοξες εποχες  :dancing:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
μετα τις μουναρες που γαμαμε στα μπυρδελα και στα στουντιο, μετα τα μωρακια που μας φραπεδιαζουν στα στριπ..πηγα για καφε και ειδα τις ελλεεινιδες ολες με τα χοντροκωλα τους και τις λιγες ωραιες να νομιζουν οτι ειναι απιαστο ονειρο...αλλα μονες τους!! :grin:
παιδες,οσοι εχετε σχεση με ελλεεινιδες χωριστε τες ολες!! ολες στους καναπεδες των καφε μονες τους και μεις στο εξωτερικο και στα στριπ να χαιρομαστε τα κουκλακια!
και δωσεεεεεεεεε η μαλακια παει συννεφο με οτι φανταστεις απο γουδοχερια-λεβιεδες-τηλεφωνα-καναπεδες-μπουκαλια!!! και ολο θεωρια ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
και εσεις ρε παιδια πρεπει να τα περνετε ολα κατακαρδα...γραφτετα και λιγο...  :dancing: να φυγει το βαρος που κουβαλατε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom