Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
να μπουν γιατι οχι? να γινουμε πολλες! να γινουμε κοσμοπολιταν!
Είμαι άντρας και τιμώ τα "παντελόνια" μου (όπως πρέπει να τα τιμάμε όλοι όσοι είμαστε άντρες ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ - και όχι μόνο στον λούτσο)!
Είμαι υποχρεωμένος να την κάνω αυτή τη δήλωση για τα όσα θα πω στη συνέχεια.
Πριν το Πάσχα έρριξα την ιδέα να φέρουμε στο topic "ελεεινίδες" και κάποιες γυναίκες, για να μας πουν την άποψη τους πάνω στο θέμα αυτό - αφού τις έχουμε καταδικάσει ερήμην. Επειδή είμαι φιλοξενούμενος εδώ, ζήτησα - πριν πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία - δημόσια την άδεια των διαχειριστών. Δεν υπήρξε αρνητική απάντηση και θεώρησα ότι είχα το OK.
Δεν ανταποκρίθηκε σχεδόν κανείς από τους συναγωνιστές στην έκκληση μου. Πιο πολύ δημοσίευε εκείνες τις ημέρες εδώ η Annoush, μία κοπέλα που της αρέσουν όπως και σε μας οι γυναίκες. Το άτομο αυτό φαίνεται από τα γραφτά του ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλο, καλλιεργημένο και προχωρημένο. Για μένα,η Annoush ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν - όχι προσωπικά σε μένα αλλά σε όλους τους ανοιχτόμυαλους συναγωνιστές - στα "...ρδελα.κομ".
Με τη συνεργασία της Annoush (θα τη στέλναμε σαν δικό μας "Δούρειο Ίππο" σε κάποια αποκλειστικά γυναικεία sites για να φέρει γυναίκες να συζητήσουν στο συγκεκριμένο topic "ελεεινίδες") είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μεγάλη επιχείρηση και να φέρουμε γυναίκες να μας μιλήσουν πάνω σε αυτό το θέμα - και γιατί όχι να γνωριστούν αυτές οι γυναίκες και με κάποιους συναγωνιστές. Σε τελική ανάλυση, στη ζωή είναι κι αυτό.
Όλα μια χαρά, όταν ξαφνικά μου την "έπεσαν" ταυτόχρονα 3-4 "συναγωνιστές" (?) λέγοντας μου "τι είναι αυτά τα πράγματα ρε φίλε"? "Τι πας να κάνεις, πας να μαζέψεις γυναίκες εδώ"? και άλλες τέτοιες λαλακίες! Ο ένας μάλιστα την έπεσε κάργα επιθετικά στην Annoush και την υποχρέωσε με τον τρόπο του να αποχωρήσει.
Επειδή λοιπόν μου αρέσουν οι αντρίκιες εξηγήσεις και δεν πηγαίνω με τίποτα τις "φουστιές", τονίζω και πάλι: πριν κάνω οποιαδήποτε σχετική κίνηση ΖΗΤΗΣΑ την άδεια της διαχείρησης και δεν είδα αρνητική απάντηση. Άλλαξε εν τω μεταξύ τίποτα; Μήπως η διαχείρηση δεν θέλει; Αντρίκια μιλάω και ζητάω μία αντρίκια απάντηση.
Γιατί θα το θεωρούσα "φούστικο" η διαχείρηση να μας προτιμάει κάφρους και με πίσα στο μυαλό - να προτιμάμε δηλαδή τα μπουρδέλα και να μην επιδιώκουμε γενικά επαφή με τις γυναίκες. Έτσι κι αλλιώς ένα μεγάλο ποσοστό αντρών εδώ είναι σε σχέση ή παντρεμένοι και παρόλα αυτά ρίχνουν κάνα λούτσο στα ρδέλα! Και νουνο-πλημμύρα να έπεφτε εδώ, μεγαλύτερη ταύλα θα έπιανε τους συναγωνιστές και πάλι σε ...ρδελα θα πηγαίνανε! Και στο κάτω - κάτω κανείς δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στον λούτσο του άλλου και να τον ντρεσάρει να πάει να τον ρίξει σε ρδέλο ή σε κανονική κοπέλα. Ταύλα του καθενός που θα τον ρίξει!
Προς τι ο φόβος λοιπόν και η συστηματική επίθεση εναντίον μου και εναντίον της Annoush (μία bi κοπέλα άραγε δεν βολεύει γενικά εδώ);
Επαναλαμβάνω μπορεί και να μην κατάλαβα καλά. Αν όμως παίζει θέμα (ξαναλέω ΑΝ) ότι κάποιοι μας προτιμούν κάφρους, με πίσα και σκοτάδι στο μυαλό, τότε προσωπικά εγώ δεν πρόκειται να παίξω τέτοιο παιχνίδι κανενός "φούστη"! Και λυπάμαι για το πόσο "ελεεινοί" είμαστε εμείς οι Έλληνες άντρες! Γιατί κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση των περισσότερων από μας είναι και οι "ελεεινίδες"!