axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μογγολος ειναι ο κωλος σου μουνοπανοpdorison κατσε για έχουμε νέα αφιξη μογγολου. Θα σου πω σε λιγο
Μογγολος ειναι ο κωλος σου μουνοπανοpdorison κατσε για έχουμε νέα αφιξη μογγολου. Θα σου πω σε λιγο
μου γαμησες την ψυχολογιαΤο δινουν οταν ο αλλος ειναι καποιος. Στην περιπτωση του ουρουγουανου ο αλλος ηταν λατινοαμερικανος τουριστας και ποιος ξερει και τι φιδιες θα ειπε για να γαμησει κιολας. Εσυ τι εισαι? ενας συνηθισμενος τυπος, σα και σενα θεωρει οτι υπαρχουν κιαλοι, θα βρει καλυτερον αυριο
τι να γαμησει ρε φιλε αυτη η παρθενοπη ?Boldermont γαμας αγορι μου? ξερεις καμια μεθοδο να βρω να γαμησω τωρα καλοκαιρινο κανενα γκομενακι στην αθηνα?
Να ενημερωθω ηθελα κακομοιρη υπαρχει περιπτωση να της εδινα φραγκο;αυτα μονο εσυ τα κανεις που εισαι ενας ωραιος μουνοβοσκος και χαλας 1200 ευρώ για να χορευεις τσιφτετελια.αντε γρηγορα πισω στα σκουπιδια σουΑυτο απο ποιο θρεντ ειναι μηπως ξέρεις μογγολε?
ετοιμος να πληρωσει ελληνιδα απο το ιντερνετ ειναι ο μογγολος για να του κανει αγαπουλες και να μην κλαιει.
Λοιπον φιλε σταμουλη αν θες την δικια μου συμβουλη εφοσον θες να κανεις και αλλα πραγματα πρεπει να τις περιορισεις.Εκτος απο το να κανεις σεξ 7-8 φορες το μηνα υπαρχει και η μαλακια με την οποια μπορεις να ικανοποιησε και ετσι να κανεις και λιγο οικονομια.Οσο για τις γκομενες της σχολης σου το ξερω οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να χτυπησεις γκομενα.Αρχισε να κανεις φιλιες με φοιτητριες και κανε κατασταση με καποια κοπελα η οποια δεν θα ειναι η θεα.Πρεπει να ριξεις λιγο τις απαιτησεις σου και να κανεις σχεσεις μαθαινοντας ετσι λιγο τις γυναικες.Και θα δεις οτι μολις εχεις κοπελα θα αρχισουν να προκυπτουν και αλλες ευκαιριες για σενα.Αλλο να ριχνεις γκομενα ανεβαζοντας την αυτοπεποιθηση σου καταλβαινοντας οτι μετρας στις γυναικες και αλλο να πηγαινεις στα κατεργα του μεταξουργειου.
μαγκες αφηστε τις ελεηνιδες και κοιταχτε να συνεχισετε να γαματε τα καλυτερα και ελεγμενα γκομενακια των στουντιο.αφηστε τις ψωναρες και κομπλεξικες ελληνιδες να συνεχισουν να παιζουν το μουνακι τους.....
Να ενημερωθω ηθελα κακομοιρη υπαρχει περιπτωση να της εδινα φραγκο;αυτα μονο εσυ τα κανεις που εισαι ενας ωραιος μουνοβοσκος και χαλας 1200 ευρώ για να χορευεις τσιφτετελια.αντε γρηγορα πισω στα σκουπιδια σου
Δηλαδή θα έβγαινες βόλτα ας πούμε και όποια σου άρεσε θα σου καθόταν?
από πλευράς γυναικών θα είχαν λιγότερες αναστολές/ενοχές και θα κάθονταν σίγουρα σε πιο πολύ κόσμο, σίγουρα όχι σε όλους, δεν είναι βόδια και αυτές. και όχι απαραίτητα, θα γίνονταν σχέσεις αλλά σε ένα πιο φιλελεύθερο περιβάλλον. εξάλλου το σεξ μέσα σε σχέση έχει πιο κάβλα, γαμάς το μυαλό και όχι μόνο το μουνί, τάχω ξαναγράψει αυτά, μην επαναλαμβάνομαι.
από την άλλη και οι άνδρες που δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν θα μπορούσαν να βολευτούν με κάτι άλλο, ανάλογα τα κυβικά τους.
από οικονομικής απόψεως αν όλες οι γυναίκες είχαν ένα εγγυημένο εισόδημα ελάχιστες πιστεύω θα επέλεγαν την πορνεία. τότε οι πόρνες θα ήταν μόνο για τους πραγματικά προβληματικούς, ανάπηρους, Κουασιμόδους κλπ.
εντάξει κάτι το ουτοπικό για ανθρώπους παρουσιάζv, αλλά συναντάται σε συγγενικά μας είδη, πχ πίθηκοι bonobo.
Κατα την γνωμη μου καλα κανουν και δεν καθονται σε μογγολους. Φανταζεσαι να ειχες αδερφη και να σου ελεγε θα βγω με τον αχαχουχα? παιζει και να πνιγομουν στην πισινα :S
Ναι με έπεισες τωρα
Μωρη πουστριτσα μπορεις να αποδειξεις τιποτα κανε τουμπεκι ψιλοκομμενο.Αφου εισαι ασχετος και δεν εχεις επιχειρηματα σαν αδερφουλα κοιτας τα ποσταρισματα μου.Αλλα ετσι λειτουργουν οι αδερφες.χορεψε τα τσιφτετελακια σου χαμηλομησθο πουτανακι
Τι επιχειρηματα ρε μογγολε?(αχαχουχα μην πεταχτεις να υποστηριξεις συναδελφο) στο ενα ποστ βριζεις τις ελληνιδες στο αλλο εισαι ετοιμος να πληρωσεις ελληνιδα απο το ιντερνετ για να σου κανει παρεα και αγαπουλες που εισαι μουτρωμένο. Με δουλευεις?
Κατα την γνωμη μου καλα κανουν και δεν καθονται σε μογγολους. Φανταζεσαι να ειχες αδερφη και να σου ελεγε θα βγω με τον αχαχουχα? παιζει και να πνιγομουν στην πισινα :S
Πουστριτσα ρωτησα να δω πως λειτουργει.μπορεις να αποδειξεις τιποτα αν οχι ραψτο τοτε.
Πηγα να ενημερωθω λεει ο μογγολος... αμα δεν σε ενδιεφερε να πληρωσεις δεν θα ενημερωνοσουν καν ασε τις πουστιες.
βασικά όλοι σε αυτό το σάιτ, σε διαφορετικό κατά περίπτωση βαθμό, θύματα της έλλειψης επαρκούς dating στην ελληνική κοινωνία είμαστε. ας μην μαλώνουμε μεταξύ μας.