jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πελάτης της Χειλουδάκη.Ράδιο-αρβύλα μάλλον αλλά ποτέ δεν ξέρεις.ήταν τραβελολάτρης ?
δεν το έχω ξανακούσει
Πελάτης της Χειλουδάκη.Ράδιο-αρβύλα μάλλον αλλά ποτέ δεν ξέρεις.ήταν τραβελολάτρης ?
δεν το έχω ξανακούσει
άκου καριολάκι αγάμητες είστε παραδεχτείτε το.Σε καραντίνα το έχετε εκτός από κάτι κωλαβανούς που το δίνετε και σας ξεσκίζουν από μικρές.και σε αυτούς που το δίνετε σας πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες,και καλά κάνουν οι μάγκες.και μετα έρχεστε σαν παρθενοπιπίτσες και παντρεύεστε για να αποκαταστήσετε την χαμένη σας ηθική και να γίνετε κυρίες.τρομάρα σας
Kομπλεξάκιας? περαστικά.
Και κομπλεξάκιας και σαβουρογάμης και αγράμματος, τα τρία κακά της μοίρας του. Η κακία ππου του βγαίνει είναι το εποικοδόμημα Και να δεις τώρα που θα έρθουν να με βρίσουν και θα νομίζουν ότι κωλώνω
Σαβουρογαμης και αγραμματος δεν ξερω αν ειναι παντως μογγολος ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι και του το ειπα κιολας.
Μπορει να εισαι γραμματιζουμενος δηλαδη και σπουδαγμενος αλλα να εχεις κακο χαρακτηρα δεν λεει κατι αυτο.
Και κομπλεξάκιας και σαβουρογάμης και αγράμματος, τα τρία κακά της μοίρας του. Η κακία ππου του βγαίνει είναι το εποικοδόμημα Και να δεις τώρα που θα έρθουν να με βρίσουν και θα νομίζουν ότι κωλώνω
Μπορεί. Αλλά αυτός δεν είναι.
δλδ μια δόση αλήθειας δεν έχει αυτό που λέει ? (πλην το αγάμητες)
άσχετα με τον άσχημο τρόπο που το λέει
καθε σωστος αντρας κανει την αυτοκριτικη του.Πριν κρινεις καποιες κανε και εσυ την αυτοκριτικη σου
Πριν κρινεις καποιες κανε και εσυ την αυτοκριτικη σου
εγώ δεν το έπαιξα όμως ποτέ (και ούτε πρόκειται) ηθικό στοιχείο....είμαι πάντα open book
αλλά βέβαια δικαίωμα του καθένα να κάνει ότι θέλει...
δεν κρίνω
απλά λέμε ποια είναι η αλήθεια
Εσυ μια χαρα τυπος μου φαινεσαι.
Η αληθεια ποια ειναι δηλαδη? οτι καποιον χοντρο με απαισια συμπεριφορα και αθλιους τροπους ηλιθια κλισε και στερεοτυπα με κακες παρεες θα πρεπει να τον επιλεξει κάποια? γιατι? για να της κανει την ζωη αβιωτη να την πηδηξει και μετα να εξαφανιστει κιολας? ξες τι κωλοπαιδα κυκλοφορουν εκει εξω? θα ξερεις φανταζομαι. Καθενας φαινεται απο την συμπεριφορα του.
Και γαμα το χοντρος μπορει να εχει καλη ψυχη ή να ειναι ωραιος με κακο χαρακτηρα... στην πρωτη για μενα πρεπει να παιρνει προσβαση στην δευτερη ομως πουλο.
καλα συνηθες ειναι αυτο.Αποψη μου βεβαια καλες γυναικες υπαρχουν αλλα ειναι λιγες και θελει πολυ ψαξιμο γνωστους και τυχητο θέμα μας όμως είναι για αυτές που τώρα είναι παντρεμένες και το παίζουν καθώς πρέπει ενώ έχουν ένα παρελθόν κόλαση
και πάλι δικαίωμα τους να το παίζουν αθώες, δεν έχει καμία σημασία, απλά εμένα δεν μου αρέσει
το θέμα μας όμως είναι για αυτές που τώρα είναι παντρεμένες και το παίζουν καθώς πρέπει ενώ έχουν ένα παρελθόν κόλαση
και πάλι δικαίωμα τους να το παίζουν αθώες, δεν έχει καμία σημασία, απλά εμένα δεν μου αρέσει
καλα συνηθες ειναι αυτο.Αποψη μου βεβαια καλες γυναικες υπαρχουν αλλα ειναι λιγες και θελει πολυ ψαξιμο γνωστους και τυχη
ενταξει ολες καλες ειναι.Αναλογως τι ψαχνεις.Υποκρισια καργα αλλα και απο τα 2 φυλλαόχι δεν ψάχνομαι για καλή γυναίκα... οι τελειωμένες μου αρέσουν
απλά δεν μπορώ την υποκρισία
ενταξει ολες καλες ειναι.Αναλογως τι ψαχνεις.Υποκρισια καργα αλλα και απο τα 2 φυλλα
ενταξει ολες καλες ειναι.Αναλογως τι ψαχνεις.Υποκρισια καργα αλλα και απο τα 2 φυλλα
το θέμα μας όμως είναι για αυτές που τώρα είναι παντρεμένες και το παίζουν καθώς πρέπει ενώ έχουν ένα παρελθόν κόλαση