Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Για κάποιο σύντομο διάστημα είχα στην παρέα μου έναν τύπο που ήταν πολύ εμφανίσιμος, θα μπορούσε να είναι μοντέλο, και όλες οι γκόμενες κάναν πηγαδάκι γύρω του και έγραφαν τους υπόλοιπους. Δεν είναι πολύ έξυπνο να καλέσεις κοπέλα που σε ενδιαφέρει και να είναι κι αυτός εκεί. Θα της πιάνεις την κουβέντα για να τη γοητεύσεις αλλά αυτηνής το μάτι θα παίζει προς τ' αλλού.

χαχαχα σωπα ρε ! Τελικα πηδηξε καμια ?

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχα σωπα ρε ! Τελικα πηδηξε καμια ?

Συνέχεια πήδαγε αυτός. Και γκόμενες που είχαν σχέση με άλλον.

Θέλει προσοχή ποιούς κάνεις παρέα. Θες άτομα που προσελκύουν γκόμενες και δεν είναι μίζεροι, αλλά όχι άτομα που δε μπορείς να συναγωνιστείς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 ,βραδυ
Κεραμεικός ,Ψυρρή ,Μοναστηράκι κτλ
Οι γκόμενες σε ποσοστό 70%  ΧΩΡΙΣ αντρική παρέα .
Και παραπάνω .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συνέχεια πήδαγε αυτός. Και γκόμενες που είχαν σχέση με άλλον.

Θέλει προσοχή ποιούς κάνεις παρέα. Θες άτομα που προσελκύουν γκόμενες και δεν είναι μίζεροι, αλλά όχι άτομα που δε μπορείς να συναγωνιστείς.

Αν ειναι ετσι αυτον μπορει να τον γνωρισει και εκτος παρεας ομως καποια δικια σου.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ε ναι...

Πως καταλήξαμε να μιλάμε πάλι για παρέες δεν κατάλαβα. :think:

Εγώ δεν πολυασχολούμαι με τέτοια πλέον.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ε ναι...

Πως καταλήξαμε να μιλάμε πάλι για παρέες δεν κατάλαβα. :think:

Εγώ δεν πολυασχολούμαι με τέτοια πλέον.

Ο Bold έχει ένα θέμα με παρέες και κουνήματα στα κλαμπ...θα διαβάζεις συχνά πυκνά γι' αυτά!

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα μου άρεσε ένα άλλο που είχε γράψει. Να δω αν το θυμάμαι ακριβώς... Που αγόρασε μια τυρόπιτα από τα lidl και επειδή έκανε ζέστη έξω και θα ίδρωνε και θα έπρεπε μετά να χαλάσει λεφτά και για αναψυκτικό, τρύπωσε στο υπόγειο του καταστήματος, άνοιξε ένα φρεάτιο, μπήκε μέσα και έφαγε την τυρόπιτα εκεί, στη δροσιά και τον ίσκιο!

Μετά μας το παρουσίαζε σαν έναν έξυπνο τρόπο να γλυτώσουμε χρήματα αν θυμάμαι καλά.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εμένα μου άρεσε ένα άλλο που είχε γράψει. Να δω αν το θυμάμαι ακριβώς... Που αγόρασε μια τυρόπιτα από τα lidl και επειδή έκανε ζέστη έξω και θα ίδρωνε και θα έπρεπε μετά να χαλάσει λεφτά και για αναψυκτικό, τρύπωσε στο υπόγειο του καταστήματος, άνοιξε ένα φρεάτιο, μπήκε μέσα και έφαγε την τυρόπιτα εκεί, στη δροσιά και τον ίσκιο!

Μετά μας το παρουσίαζε σαν έναν έξυπνο τρόπο να γλυτώσουμε χρήματα αν θυμάμαι καλά.
Αυτο νομιζω οτι το εκανε για να μην πληρωσει τα λαμογια που χρεωνουν τα κερατα τους για ενα τραπεζι.
Αν και προτιμω την εκδοχη σου.  :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εξακολουθώ να νομίζω ότι συγχέεις την απελευθέρωση με την καυλάντα.
Επειδή ζήσαμε αμφότεροι την εποχή, θα θυμάσαι ότι γίνονταν σχέσεις από πραγματικό συναίσθημα
και επίσης και σεξ πολύ ευκολότερα από τώρα.
Όχι μόνο στις πιο προχωρημένες, αλλά και στις πιο στάνταρ γκόμενες: δεν υπήρχε περίπτωση να πας Σάβατο βράδυ στην πρώτη μικρομεσαία disco πχ και να μη γίνει κάτι. Κάτι, ρε παιδί μου, πέρα απ' το να κάθονται όλοι (και μάλιστα συνήθως χώρια άνδρες-γυναίκες) με το ποτάκι στο χέρι και να προσποιούνται ότι το απολαμβάνουν κιόλας.
Για να χηρισμοποιήσω τη φρασεολογία σου, η σημερινή σχετική χαλάρωση στους τρόπους και στην έκφραση συνοδεύεται από πραγματική συντηρητικοποίηση στο "ψητό" (σεξ, σχέσεις), πράηγμα που αποτελεί την ύστατη μικροαστική υποκρισία.
Σου θυμίζω ότι μόλις προ λίγων ετών ο τότε Υπουργός Οικονομικών είχε συμπεριλάβει στο αναθεωρημένο (αυξημένο) ΑΕΠ τα κέρδη από την πορνεία.
Απελευθέρωση στα ήθη και εκτίναξη των πορνικών κερδών δεν νομίζω ότι συμβαδίζουν...

Ποιός μίλησε για συναίσθημα ρε φίλε ? Φιλοσοφική ανάλυση περί έρωτα κάνουμε ?  Εγώ μιλάω για το πόσο οι γυναίκες είναι συμβιβασμένες με τη φύση και τη σεξουαλικότητά τους σε σχέση με το παρελθόν και γενικά πως της αποδέχεται η κοινωνία.Μη μου πεις τώρα ότι στη δεκαετία 70 και 80 οι γυναίκες κατέβαζαν τόσο εύκολα το βρακάκι ή φλέρταραν πιο επιθετικά από σημέρα γιατί θα με τρελάνεις !! Και αυτές που τα έκαναν αυτά,παρίσταν υποκρίτικά της χαμηλοβλεπούσες...Αλλωστε ο αριθμός των 10 ερωτικών συντρόφων μέσο όρο των σημερινών Ελληνίδων τα λέει όλα...Τότε όσες είχαν πάρει πάνω απο 2,3 άντρες τις έλεγαν πουτάνες.

Ούτε εξετάζω τον τρόπο διασκέδασης..εδώ είσαι εκτός θέματος και φυσικά καμία συντηρητικοποίηση δεν υπάρχει στο σεξ αφού γενικά οι Ελληνίδες είναι πιο "βρώμικες" στο κρεβάτι από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο !

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το κατα Μπολντη ευαγγελιο λεει

Ποτε καμακι χωρις παρεα και εκτος παρεας (εδαφιο 3 παραγραφος 4)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 ,βραδυ
Κεραμεικός ,Ψυρρή ,Μοναστηράκι κτλ
Οι γκόμενες σε ποσοστό 70%  ΧΩΡΙΣ αντρική παρέα .
Και παραπάνω .

αναμφίβολα αγάμητες και απρόθυμες να γνωρίσουν κάποιον εκτός και αν είναι χλιδάτος δήθεν επιχειρηματίας ή ξεπλένης χλιδάνεργος καλλιτέχνης. Καλά να πάθουν που είναι μόνες τους.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εχω φιλο 35 χρονων ο οποιος παντρευτηκε την γυναικα του η οποια παλια ηταν η φιλη του.

Αυτο για μερικους εδω μεσα που λενε με τιποτα δεν κραταμε φιλες ....  :P

Το πρωτο βημα ειναι να βρεις κοπελες να κανετε παρεα... ας ειναι και μπαζα εμφανισιακα αυτη θα ειναι η αρχη

αφου εχεις μαθει να κινεισαι με αυτες μετα απο λιγο καιρο βρισκεις και τις ωραιοτερες ... τις κρατας φιλες....

μετα απο λιγο επισης καιρο καποια θα σου κατσει... το προβλημα βεβαια οπως ειπα και πιο νωρις ειναι να σου κατσει αυτη που εισαι ερωτευμενος... αυτο ειναι λιγακι πιο σπανιο και λιγοτερο πιθανο.
Ρε μπολντεμορτ καλα τα λες,ευκολο ειναι να εισαι κοινωνικος και να εχεις συνεχεια κοινωνικες υποχρεωσεις,μετα αρχιζουν οι γαμοι οι κηδειες τρεχα εδω τρεχα εκει,μεγαλο το τιμημα να βγαλεις μια σκατογκομενα,και να θες να κολλησεις καμμια εξω θα χεις τις  πατσαβουρες διπλα σου να σου χαλαν τη δουλεια

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
αναμφίβολα αγάμητες και απρόθυμες να γνωρίσουν κάποιον εκτός και αν είναι χλιδάτος δήθεν επιχειρηματίας ή ξεπλένης χλιδάνεργος καλλιτέχνης. Καλά να πάθουν που είναι μόνες τους.
εγω το καλοκαιρι στα δωματια εχω καθε Σαββατοκυριακο κρατηση απο γυναικοπαρεα. 2,3,4 ή και 5 ακομα. Σε μια φαση ειχα πληροτητα 100% μονο απο γυναικες.  :huh:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
εγω το καλοκαιρι στα δωματια εχω καθε Σαββατοκυριακο κρατηση απο γυναικοπαρεα. 2,3,4 ή και 5 ακομα. Σε μια φαση ειχα πληροτητα 100% μονο απο γυναικες.  :huh:

Για να ξεκωλιαστούν πάνε. Διακοπές για τη γυναίκα σημαίνει ξεκώλιασμα. :fuck1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι 30αρες κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού

Οι 30αρες είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού σε σχέση με τις γυναίκες η ηλικία των οποίων κυμαίνεται ανάμεσα στα 24-27 έτη, λέει νέα μελέτη.

ο ένα τρίτο των συμμετεχόντων (34%) παραδέχτηκε ότι δε θα είχε πρόβλημα να… προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω στο πρώτο ραντεβού ενώ το ποσοστό αυτό είναι μόλις 12% στο ηλικιακό γκρουπ 24-27 χρονών.

Σκοπός της έρευνας, που διεξήγαγε η ιστοσελίδα datewithamate.com, ήταν να γίνει κατανοητός ο τρόπος που οι ελεύθερες γυναίκες αντιδρούν όταν βγαίνουν ραντεβού.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.171 ελεύθερες γυναίκες απ’ όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

"Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για το πώς μπορεί να συμπεριφερθεί στο πρώτο ραντεβού. Εμείς το μόνο που μπορούμε να συμβουλέψουμε τον κόσμο είναι να παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις" είπε ο Luke Pomaro που έκανε την έρευνα.

Ποσοστό 46% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά στο αν είχε βγει ραντεβού με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο, ενώ το 53% των γυναικών ηλικίας 24-27 ετών απάντησε ότι περιμένει μέχρι το τρίτο ραντεβού για να κάνει σεξ με κάποιον.

Τα τρία τέταρτα όλων των γυναικών απάντησε πάντως ότι το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στην ελλαδα στα ποσα κανουν τυπε?
URL]]

Stories

Νέο!