ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Και μου βγαλε την πιστη το ηλιθιο και οι δυο εκκλησια μονο στους αλτηρες μας μεχρι να μηλισουμε ειδαμε και παθαμε
εγω θα σε εγραφα σταρχιδια μου πορνιδιο.
Και μου βγαλε την πιστη το ηλιθιο και οι δυο εκκλησια μονο στους αλτηρες μας μεχρι να μηλισουμε ειδαμε και παθαμε
Τοτε δεν εδινα κωλο ημουν σεμνη μικρη κοπελαεγω θα σε εγραφα σταρχιδια μου πορνιδιο.
Σκαω μπασταρδε και παω για καφε
Δεν πηγα καν βρε ουστ! αργησα και να ξυπνησωα την κυριακη τι εγινε? πηγες να μετρησεις τα κουκια? μπουαχαχαχα
Τοτε δεν εδινα κωλο ημουν σεμνη μικρη κοπελα
Και αυτος τα αρχιδια του μου εδωσε και τα πηρα με πολυ μεγαλη χαρα παντως
νασαι καλα για το δωρο!!!!
μαλακας κυπριος. μεχρι 19 γαμησια εισαι μαξιμουμ. αυτος πηγε και σε φορτωθηκε μεχρι σημερα
Τσολι η παρθενοπη αποφασισε ματακια μου αγχωθηκα????βουλωστο μωρη παλιοκαριολα.που εχεις και αποψη κιολας για τους αντρες.πηγαινε σε κανενα γυμναστηριο μπας και κατσεις πανω στο ποδηλατο και καβλωσεις.οσο για τους αντρες που σε κοιταξαν ηταν απολυτα φυσιολογικο.αμα τους θεωρεις μαλακες και δεν θες να τους προκαλεις πηηηηγαινε με διαφορετικο τροπο ντυμενη.πηρες την αυτοεπιβαιβεωση που χρειαζοσουν μπας και ανεβει λιγο το ηθικο σου;τσολι ε τσολι.και μην φοβασαι γιατι το φτυσιμο το τρωτε εσεις απο κατι μαγκες που κυκλοφορουν στη πιατσα και σας πετανε σας στημενες λεμονοκουπες.παρθενοπη ε παρθενοπη.
τι τροποι.....τι ευγενεια......βουλωστο μωρη παλιοκαριολα.που εχεις και αποψη κιολας για τους αντρες.πηγαινε σε κανενα γυμναστηριο μπας και κατσεις πανω στο ποδηλατο και καβλωσεις.οσο για τους αντρες που σε κοιταξαν ηταν απολυτα φυσιολογικο.αμα τους θεωρεις μαλακες και δεν θες να τους προκαλεις πηηηηγαινε με διαφορετικο τροπο ντυμενη.πηρες την αυτοεπιβαιβεωση που χρειαζοσουν μπας και ανεβει λιγο το ηθικο σου;τσολι ε τσολι.και μην φοβασαι γιατι το φτυσιμο το τρωτε εσεις απο κατι μαγκες που κυκλοφορουν στη πιατσα και σας πετανε σας στημενες λεμονοκουπες.παρθενοπη ε παρθενοπη.
Γουσταρω γουσταρω για το βρισιμο ζωτι τροποι.....τι ευγενεια......
ουστ μωρη παλιοπουτανα.....Γουσταρω γουσταρω για το βρισιμο ζω
οχι ρε τζιελ εσυ πια εισαι φιλαρακι τοσα χρονια πια.. οι νεοι που πεταγονται εχουν γουστο εσυ ειναι λες και με χαιδευειςουστ μωρη παλιοπουτανα.....
οχι ρε τζιελ εσυ πια εισαι φιλαρακι τοσα χρονια πια.. οι νεοι που πεταγονται εχουν γουστο εσυ ειναι λες και με χαιδευεις
που εισαι εσυ ρε γιαγια του ροκ;Oχι ρε μαλακα....αγαπαμε Quar
ρε μλκ, η γκόμενα σε βλέπει φιλαράκι..αύτη είναι η κατάλληλη ώρα να αυτοκτονήσεις
ποσταρε η κουαρ και σας λυθηκε η γλωσσιτσα πουστρακια....τοσες μερες μας γαμησες στο hey heyρε μλκ, η γκόμενα σε βλέπει φιλαράκι..αύτη είναι η κατάλληλη ώρα να αυτοκτονήσεις
Oχι ρε μαλακα....αγαπαμε Quar
ποσταρε η κουαρ και σας λυθηκε η γλωσσιτσα πουστρακια....τοσες μερες μας γαμησες στο hey hey