Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
να πηγαινεις μικρες ωρες που δεν εχει κοσμο και παγωνει περισσοτερο η αιθουσα. αλλα δε πας γιατι γουσταρεις τα πεφτικα σου σα καλη στερημενη πορνη.  :birdman:
:birdman: :birdman: :birdman:

Μαλακα παω οποτε δεν εχω δουλεια ειτε θαναι χαραμα ειτε θαναι μεσημερι ειτε απογευμα αφου ξερεις δεν θα κοψουμε το τζιμ ουτε για τους μαλακες ουτε για την ζεστη την πουτανα *δεν ειχε κοσμο σημερα 7 ατομα ημασταν οι 2 γυναικες  :pipa1:

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Το γυμναστηριο ειναι κατι αλλο για μας ο εκτορας με καταλαβαινει απολυτα εσυ οτι και να σου πω για τον χορο εκεινο θαχεις τον χαβα σου...αν ξερεις οτι μια γυναικα δεν δινει δικαιωμα ουτε καν να την κοιταξεις σε ενα χορο και την βλεπεις καμια 5ετια και ξερεις οτι δεν σηκωνει πολλα-πολλα δεν πας να τις μιλησεις ειτε βγει με μπουρκα ειτε γυμνη ΤΕΛΟΣ. αλλιως η λιγουρι εισαι μετα η μαλακας και δεν σε κοβει.τα μηνυματα ειναι ξεκαθαρα αλλο το να βαλεις κατι να πας μαι φορα καπου και να φερεσαι και αναλογα για να προκαλεις επειδη το θες εκει ναι φταιει η Ελλεινιδα και αλλο αυτο που περιγραφω εγω ενω ξερουν οτι δεν σηκωνει τιποτα (και ειναι μια σφαλιαρα για μενα τα παιδακια) ε εκει καλα να σας κανουν οι πουτανες ελλεινιδες και να σας τρεχουν απτη μυτη μετα
Χορεύετε στο γυμναστήριο ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
:birdman: :birdman: :birdman:

Μαλακα παω οποτε δεν εχω δουλεια ειτε θαναι χαραμα ειτε θαναι μεσημερι ειτε απογευμα αφου ξερεις δεν θα κοψουμε το τζιμ ουτε για τους μαλακες ουτε για την ζεστη την πουτανα *δεν ειχε κοσμο σημερα 7 ατομα ημασταν οι 2 γυναικες  :pipa1:

Πατσαβουρααααααααααααααααα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορείς να κάνεις και σεξ
χωρίς να πας σε μπουρδέλο. :-

Σαφως...αμα εχεις αφραγκιες και δεν βγαινεις , χρειαζονται θυσιες  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εννοειτε διαφωνει αν πας στο τζιμ για γνωριμιες εισαι μεγαλος μαλακας με το συμπαθειο

τυπε ταμια, παρε ενα μικρο τιπ: τον γκομενο της τον γνωρισε σε γυμναστηριο η κουαντριν. σκιστης τον κωλο τωρα  :tooth:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
τυπε ταμια, παρε ενα μικρο τιπ: τον γκομενο της τον γνωρισε σε γυμναστηριο η κουαντριν. σκιστης τον κωλο τωρα  :tooth:
Και μου βγαλε την πιστη το ηλιθιο και οι δυο εκκλησια μονο στους αλτηρες μας μεχρι να μηλισουμε ειδαμε και παθαμε  :2funny: :2funny:

Φτανει αυτος ο κωλος μπαινουν τρενα πια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom