Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (9 μέλη και 73 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Eγω παντως γνησια Ελλεηνιδα σημερα στο γυμναστηριο που ημουν με το κολαν και το μπουστακι απο πανω ειχα 5 μαλακες γυρω μου και οι 5 θελαν να με ξεσκισουν και τους βγηκαν τα ματια. Και μετα δεν γαματε Ελλεινιδες ταχα  :2funny: :2funny: βρε ουστ καημενα εσεις φταιτε για οτι ειμαστε καλα σας κανουν οι γκομενες

Ετσι ειναι καλυτερα  :grin:

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Eγω παντως γνησια Ελλεηνιδα σημερα στο γυμναστηριο που ημουν με το κολαν και το μπουστακι απο πανω ειχα 5 μαλακες γυρω μου και οι 5 κουβεντα θελαν και τους βγηκαν τα ματια. Και μετα δεν γαματε Ελλεινιδες ταχα  :2funny: :2funny: βρε ουστ καημενα εσεις φταιτε για οτι ειμαστε καλα σας κανουν οι γκομενες
Προσωπικά πάντως Ελληνίδες γαμάω μέχρι στιγμής. Από άλλες σημαίες έχω πάρει μόνο την αγγλική. :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Eγω παντως γνησια Ελλεηνιδα σημερα στο γυμναστηριο που ημουν με το κολαν και το μπουστακι απο πανω ειχα 5 μαλακες γυρω μου και οι 5 κουβεντα θελαν και τους βγηκαν τα ματια. Και μετα δεν γαματε Ελλεινιδες ταχα  :2funny: :2funny: βρε ουστ καημενα εσεις φταιτε για οτι ειμαστε καλα σας κανουν οι γκομενες

Σίγουρα πολλοί είναι εκείνοι οι άντρες που κάνουν σαν λιγούρια. Βέβαια πολλές είναι και οι γυναίκες που πάσχουν απο νευρική ψύχωση και διαρκώς αναζητούν την αυτοεπιβεβαιώση. Ναι θα φορέσουν τα σούπερ προκλητικά ρούχα στο γυμναστηριο ενω δεν αναζητούν γκόμενο... Αυτό αποδεικύεται απο τοην συμπεριφορά τους. Πολλές γυναίκες αναφέρουν πως οι άντρες είναι gay και δεν κάνουν ούτε καμάκι ούτε φλερτ, άλλες πάλι λένε πως οι άντρες φοβούνται. Μια περίπτωση σαν την παραπάνω θεωρεί τους 5 που είχα απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά μέσου όρου κάτι σαν ενοχλητικούς τύπους. Ναι σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φλερτάρει κανείς, χωρίς να πιάνει κουβέντα, χωρίς να κοιτάει, να είναι top model πανέμορφος και οι γκόμενες να καταριούνται γι αυτόν.. ή να ΄χει πολύ τύχη ή πολύ χρήμα ή των συνδυαμό των ανωτέρω. Ή απλώς να της κάνει κλικ... Τρομάρα σας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσυ θες πουτσο χωρις πολλες κουβεντες  :fuck1:

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Σίγουρα πολλοί είναι εκείνοι οι άντρες που κάνουν σαν λιγούρια. Βέβαια πολλές είναι και οι γυναίκες που πάσχουν απο νευρική ψύχωση και διαρκώς αναζητούν την αυτοεπιβεβαιώση. Ναι θα φορέσουν τα σούπερ προκλητικά ρούχα στο γυμναστηριο ενω δεν αναζητούν γκόμενο... Αυτό αποδεικύεται απο τοην συμπεριφορά τους. Πολλές γυναίκες αναφέρουν πως οι άντρες είναι gay και δεν κάνουν ούτε καμάκι ούτε φλερτ, άλλες πάλι λένε πως οι άντρες φοβούνται. Μια περίπτωση σαν την παραπάνω θεωρεί τους 5 που είχα απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά μέσου όρου κάτι σαν ενοχλητικούς τύπους. Ναι σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φλερτάρει κανείς, χωρίς να πιάνει κουβέντα, χωρίς να κοιτάει, να είναι top model πανέμορφος και οι γκόμενες να καταριούνται γι αυτόν.. ή να ΄χει πολύ τύχη ή πολύ χρήμα ή των συνδυαμό των ανωτέρω. Ή απλώς να της κάνει κλικ... Τρομάρα σας.
+1 Πάντως είμαι της άποψης ότι συμπεριφέρονται ανάλογα με το πόσο τους αρέσει ο άλλος. Δηλαδή μια
καγκουριά σε έναν εμφανίσιμο θα συγχωρεθεί ενώ αντίστοιχα ένας όχι τόσο ελκυστικός θα θεωρηθεί καραγκιόζης.
Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες προφανώς.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εσυ θες πουτσο χωρις πολλες κουβεντες  :fuck1:
Τρωω μαλακιστιρι  :birdman: και πιο πολυ μαλιστα τελευταια  :grin:

Στον απο πανω βαριεμε να απαντησω οτι ειμαι χειροτερη απο μποξερ μεσα στο τζιμ αν τολμησεις να μου μηλισεις και δεν γουσταρω κουβεντα γιατι η προπονηση ειναι ιερη

** Εκτορα εκανα αεροβιο με 30 βαθμους ηθελα να βγαλω τις πετσες μου οχι απλα τα ρουχα εσυ ξερεις τι θα πει ομως να μην σταματας για τιποτα την προπονα...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Αδερφε Analrapist δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και απο την αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς. Η οποιαδήποτε επιχειρηματολογία είναι αστεία απένατι στην πραγματικότητα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Στον απο πανω βαριεμε να απαντησω οτι ειμαι χειροτερη απο μποξερ μεσα στο τζιμ αν τολμησεις να μου μηλισεις και δεν γουσταρω κουβεντα γιατι η προπονηση εισναι ιερη

Να μη βαριέσαι να απαντήσεις. Να απαντάς. Δεν είναι κακό. Αλλιώς απλώς μπουρδολογείς.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
+1 Πάντως είμαι της άποψης ότι συμπεριφέρονται ανάλογα με το πόσο τους αρέσει ο άλλος. Δηλαδή μια
καγκουριά σε έναν εμφανίσιμο θα συγχωρεθεί ενώ αντίστοιχα ένας όχι τόσο ελκυστικός θα θεωρηθεί καραγκιόζης.
Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες προφανώς.

συμφωνω απολύτως

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Στον απο πανω βαριεμε να απαντησω οτι ειμαι χειροτερη απο μποξερ μεσα στο τζιμ αν τολμησεις να μου μηλισεις και δεν γουσταρω κουβεντα γιατι η προπονηση εισναι ιερη

ταρχιδια μου τρως. γαμησι και ξυλο θες. μαλλον κανει γλυκο ερωτα ο γοριλακης και εχει γυαλισει το ματι σου.

οτι η προπονα ειναι εκκλησιασμος σε εκκλησια συμφωνω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
** Εκτορα εκανα αεροβιο με 30 βαθμους ηθελα να βγαλω τις πετσες μου οχι απλα τα ρουχα εσυ ξερεις τι θα πει ομως να μην σταματας για τιποτα την προπονα...

να πηγαινεις μικρες ωρες που δεν εχει κοσμο και παγωνει περισσοτερο η αιθουσα. αλλα δε πας γιατι γουσταρεις τα πεφτικα σου σα καλη στερημενη πορνη.  :birdman:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Είναι πολύ γελοίοι οι άνθρωποι που χωρίζουν τους χώρους σε κατηγορίες: Εκεί κάνω γνωριμίες.. , εκεί δεν κάνω... Πάντα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί ευδιάθετοι και με θετική ενέργεια.  Αλλιώς είμαστε απλώς δείγμα ανθρώπων με ψυχολογικά προβλήματα, φόβους, αναστολές.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είναι πολύ γελοίοι οι άνθρωποι που χωρίζουν τους χώρους σε κατηγορίες: Εκεί κάνω γνωριμίες.. , εκεί δεν κάνω... Πάντα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί ευδιάθετοι και με θετική ενέργεια.  Αλλιώς είμαστε απλώς δείγμα ανθρώπων με ψυχολογικά προβλήματα, φόβους, αναστολές.

τι λε ρε παιδι μου τσκ τσκ τσκ

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Να μη βαριέσαι να απαντήσεις. Να απαντάς. Δεν είναι κακό. Αλλιώς απλώς μπουρδολογείς.
Το γυμναστηριο ειναι κατι αλλο για μας ο εκτορας με καταλαβαινει απολυτα εσυ οτι και να σου πω για τον χορο εκεινο θαχεις τον χαβα σου...αν ξερεις οτι μια γυναικα δεν δινει δικαιωμα ουτε καν να την κοιταξεις σε ενα χορο και την βλεπεις καμια 5ετια και ξερεις οτι δεν σηκωνει πολλα-πολλα δεν πας να τις μιλησεις ειτε βγει με μπουρκα ειτε γυμνη ΤΕΛΟΣ. αλλιως η λιγουρι εισαι μετα η μαλακας και δεν σε κοβει.τα μηνυματα ειναι ξεκαθαρα αλλο το να βαλεις κατι να πας μαι φορα καπου και να φερεσαι και αναλογα για να προκαλεις επειδη το θες εκει ναι φταιει η Ελλεινιδα και αλλο αυτο που περιγραφω εγω ενω ξερουν οτι δεν σηκωνει τιποτα (και ειναι μια σφαλιαρα για μενα τα παιδακια) ε εκει καλα να σας κανουν οι πουτανες ελλεινιδες και να σας τρεχουν απτη μυτη μετα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευελπιστω μεχρι τις 4.000 αποκωδικοποιηθει το μυστηριο "ελλεεινιδα" :grin:

Μου αρεσει που ασχοληστε ακομη .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom