You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εμενα δεν μαρεσαν ποτε αυτοιΌτι σου μοιάζουν...............χημικέ τύπε....
ηταν τεντυ μποιδες
ηθελαν νομο 4000
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Μιλάω με μια φίλη φίλης μου τις προάλλες στο facebook η οποία είναι μεγάλη παρτόλα. Αρχισε λοιπόν και μίλαγε πολύ άσχημα, σε φάση τι μας τα πρήζεις και κάτι τέτοια. Της λέω ότι είναι κλασσική ελλεεινήδα που της μιλάει ο άλλος καλά και αρπάζεται. Και μου λέει ότι είμαι κλασσικός Ελληνας που ψάχνει γκόμενα από το facebook...Μωρή ΓΑΜΙΟΛΑ, που όποιος σε βλέπει στο δρόμο λέει καλώς την πουτάνα, τι δέχτηκες τότε το αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο; Αφού δεν θες να πιάσεις κουβέντα, τι απαντάς;
Σημειωτέον το προφίλ της δεν το βρίσκει η αναζήτηση...
γιατι εισαι κοινος φιλος με τη φιλη της λιγουρηΜιλάω με μια φίλη φίλης μου τις προάλλες στο facebook η οποία είναι μεγάλη παρτόλα. Αρχισε λοιπόν και μίλαγε πολύ άσχημα, σε φάση τι μας τα πρήζεις και κάτι τέτοια. Της λέω ότι είναι κλασσική ελλεεινήδα που της μιλάει ο άλλος καλά και αρπάζεται. Και μου λέει ότι είμαι κλασσικός Ελληνας που ψάχνει γκόμενα από το facebook...Μωρή ΓΑΜΙΟΛΑ, που όποιος σε βλέπει στο δρόμο λέει καλώς την πουτάνα, τι δέχτηκες τότε το αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο; Αφού δεν θες να πιάσεις κουβέντα, τι απαντάς;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι της ειπες και αρχισε να σε βριζει?Μιλάω με μια φίλη φίλης μου τις προάλλες στο facebook η οποία είναι μεγάλη παρτόλα. Αρχισε λοιπόν και μίλαγε πολύ άσχημα, σε φάση τι μας τα πρήζεις και κάτι τέτοια. Της λέω ότι είναι κλασσική ελλεεινήδα που της μιλάει ο άλλος καλά και αρπάζεται. Και μου λέει ότι είμαι κλασσικός Ελληνας που ψάχνει γκόμενα από το facebook...Μωρή ΓΑΜΙΟΛΑ, που όποιος σε βλέπει στο δρόμο λέει καλώς την πουτάνα, τι δέχτηκες τότε το αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο; Αφού δεν θες να πιάσεις κουβέντα, τι απαντάς;
οτι θελει να τηντυπε τι της ειπες και αρχισε να σε βριζει?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα μην ειπε αυτο τυπεοτι θελει να την
Λες γι αυτο να του αγριεψε επειδη δεν το ειπε?σιγα μην ειπε αυτο τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε σε μια ελλεεινιδα πρεπει να συνοδευεται και απτο ποσαΛες γι αυτο να του αγριεψε επειδη δεν το ειπε?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
που εισαι ρε τυπε? σε εψαχνε ο κιθαρας ειχες παει διακοπες με το ναταλακι παλι?τυπε σε μια ελλεεινιδα πρεπει να συνοδευεται και απτο ποσα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το εμαθα οτι με εψαχνε,φοβηθηκα οτι ηθελε σηκωματακι :Sπου εισαι ρε τυπε? σε εψαχνε ο κιθαρας ειχες παει διακοπες με το ναταλακι παλι?
τον ρωτησα γιατι με εψαχνε αλλα το αρνηθηκε
τυπε ειχα παει ελβετια να κανονησω τους λογαριασμους μου γιατι εμαθα οτι θα βαλει χερι ο γιωργακης
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
προσεχε τυπε μη σου βαλει καμια εκτακτη εισφορα στα σπιτια στο βελιγραδι! δεν το εχει σε τιποτα ο Γιωργακηςτυπε το εμαθα οτι με εψαχνε,φοβηθηκα οτι ηθελε σηκωματακι :S
τον ρωτησα γιατι με εψαχνε αλλα το αρνηθηκε
τυπε ειχα παει ελβετια να κανονησω τους λογαριασμους μου γιατι εμαθα οτι θα βαλει χερι ο γιωργακης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτα δεν τα εχω στο ονομα μουπροσεχε τυπε μη σου βαλει καμια εκτακτη εισφορα στα σπιτια στο βελιγραδι! δεν το εχει σε τιποτα ο Γιωργακης
κοροιδο ειμαι?
καναμε τοσο κοπο να τα αποκτησουμε και θα μας τα παρει ο βλακογιωργακης?
"πως ξερω οτι η γκομενα ξερει τι γουσταρει... ή οτι δεν γουσταρει." Μαλιστα.
ΑΥτα συνήθως φαινονται με το καλημέρα σας. Φαινεται η γκόμενα που ψήνεται εξαρχης...
φαίνεται επισης η γκομενα που ψήνεται ελαχιστα εξαρχης αλλα με λιγο καλο παιχνιδι απο μερους σου θα πεσει... φαινεται επισης και η γκομενα η οποια δεν ψήνεται καθολου αλλα παει να στο παιξει οτι αμα παιξεις καλα θα ψηθει επειδη εχει μαθει να χρησιμοποιει τον κοσμο για τους σκοπους της οποτε τους θελει ολους γυρω της τους γουσταρει δεν τους γουσταρει -καλα αυτη η κατηγορια ειναι παντελως χασιμο χρονου- και τελος φαινεται και η γκομενα που δεν ψηνεται για τιποτα ουτε να σε εχει κοντα της για καβατζα ουτε για κατι αλλο για μενα αυτη ειναι και η πιο ξηγημενη...
Πως καταλαβαινεις οτι ψηνεται καποια? Σου δινει εξοδο... αμα απλα σε εχει και μιλατε και δεν βγειτε εντος 1 μηνα... επικοινωνιας... αστο γαμησετο. Ή ξεχεσε την αν γουσταρεις να το ευχαριστηθεις κιολας αν παιζει πουστικα... ή απλα κοψε διακριτικα... τα χαρτια και οι επιλογες ειναι στα χερια σου
Φιλε υπερεκτιμας πολυ τις γκομενες, η γκομενα αποφασιζει,απο τη γκομενα εξαρταται, αν θελει αυτο τοτε σου κανει...αλλιως δεν...κτλ Αμα σκεφτεσαι ετσι,τοτε και καλημερα να πεις σε καποια παρακαλας να σου κατσει,και οχι αυτος που κανει τις οποιες κινησεις για να το προκαλεσει η για την καυλα του στην τελικη..Μεταξυ τους αυτα λενε οτι αυτες κανουν το παιχνιδι και μονο..Αν συμφωνεις μην περνιεσαι ιδιαιτερα "μαγκας" που κλανεις μια αφου σε εχει κλασει με την δικη σου αντιληψη...Νο offense...
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Φιλε υπερεκτιμας πολυ τις γκομενες, η γκομενα αποφασιζει,απο τη γκομενα εξαρταται, αν θελει αυτο τοτε σου κανει...αλλιως δεν...κτλ Αμα σκεφτεσαι ετσι,τοτε και καλημερα να πεις σε καποια παρακαλας να σου κατσει,και οχι αυτος που κανει τις οποιες κινησεις για να το προκαλεσει η για την καυλα του στην τελικη..Μεταξυ τους αυτα λενε οτι αυτες κανουν το παιχνιδι και μονο..Αν συμφωνεις μην περνιεσαι ιδιαιτερα "μαγκας" που κλανεις μια αφου σε εχει κλασει με την δικη σου αντιληψη...Νο offense...
τυπε παντου και παντα τα θηλυκα αποφασιζουν
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
δεν περιμενα καλυτερη απαντηση απο σενα μπουλη...τυπε παντου και παντα τα θηλυκα αποφασιζουν
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
δεν περιμενα καλυτερη απαντηση απο σενα μπουλη...
καλως τονα, γιατι ρε τυπε δεν ισχυει αυτο? Παντου και στη φυση να δεις τα θηλυκα αποφασιζουν...
ειμαι στο σουπερ μαρκετ και ακριβως μπροστα μου ειναι μια οικογενεια μαμα-μπαμπας πενηνταρηδες και ο γιος 30 κατι.
κανανε ολοκληρο θεμα μπαμπας με γιο γιατι ηθελε ο γιος να βαλει καρτα στο κινητο.
30 χρονων μοσχαρι ζητησε την αδεια για καρτα. του ειπε ο μπαμπας οχι και αυτος δεν πηρε.
μετα για τις ελεηνιδες λεμε και οτι τις κακομαθαινουν οι μαμαδες..
κανανε ολοκληρο θεμα μπαμπας με γιο γιατι ηθελε ο γιος να βαλει καρτα στο κινητο.
30 χρονων μοσχαρι ζητησε την αδεια για καρτα. του ειπε ο μπαμπας οχι και αυτος δεν πηρε.
ειμαι στο σουπερ μαρκετ και ακριβως μπροστα μου ειναι μια οικογενεια μαμα-μπαμπας πενηνταρηδες και ο γιος 30 κατι.