Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μιλάω με μια φίλη φίλης μου τις προάλλες στο facebook η οποία είναι μεγάλη παρτόλα. Αρχισε λοιπόν και μίλαγε πολύ άσχημα, σε φάση τι μας τα πρήζεις και κάτι τέτοια. Της λέω ότι είναι κλασσική ελλεεινήδα που της μιλάει ο άλλος καλά και αρπάζεται. Και μου λέει ότι είμαι κλασσικός Ελληνας που ψάχνει γκόμενα από το facebook...Μωρή ΓΑΜΙΟΛΑ, που όποιος σε βλέπει στο δρόμο λέει καλώς την πουτάνα, τι δέχτηκες τότε το αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο; Αφού δεν θες να πιάσεις κουβέντα, τι απαντάς;

Σημειωτέον το προφίλ της δεν το βρίσκει η αναζήτηση...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μιλάω με μια φίλη φίλης μου τις προάλλες στο facebook η οποία είναι μεγάλη παρτόλα. Αρχισε λοιπόν και μίλαγε πολύ άσχημα, σε φάση τι μας τα πρήζεις και κάτι τέτοια. Της λέω ότι είναι κλασσική ελλεεινήδα που της μιλάει ο άλλος καλά και αρπάζεται. Και μου λέει ότι είμαι κλασσικός Ελληνας που ψάχνει γκόμενα από το facebook...Μωρή ΓΑΜΙΟΛΑ, που όποιος σε βλέπει στο δρόμο λέει καλώς την πουτάνα, τι δέχτηκες τότε το αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο; Αφού δεν θες να πιάσεις κουβέντα, τι απαντάς;

γιατι εισαι κοινος φιλος με τη φιλη της λιγουρη  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε τι της ειπες και αρχισε να σε βριζει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
που εισαι ρε τυπε?  :rockon: σε εψαχνε ο κιθαρας  :grin:  ειχες παει διακοπες με το ναταλακι παλι?
τυπε το εμαθα οτι με εψαχνε,φοβηθηκα οτι ηθελε σηκωματακι :S
τον ρωτησα γιατι με εψαχνε αλλα το αρνηθηκε

τυπε ειχα παει ελβετια να κανονησω τους λογαριασμους μου γιατι εμαθα οτι θα βαλει χερι ο γιωργακης :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε το εμαθα οτι με εψαχνε,φοβηθηκα οτι ηθελε σηκωματακι :S
τον ρωτησα γιατι με εψαχνε αλλα το αρνηθηκε

τυπε ειχα παει ελβετια να κανονησω τους λογαριασμους μου γιατι εμαθα οτι θα βαλει χερι ο γιωργακης :2funny:
προσεχε τυπε μη σου βαλει καμια εκτακτη εισφορα στα σπιτια στο βελιγραδι! δεν το εχει σε τιποτα ο Γιωργακης  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προσεχε τυπε μη σου βαλει καμια εκτακτη εισφορα στα σπιτια στο βελιγραδι! δεν το εχει σε τιποτα ο Γιωργακης  :2funny:
τυπε αυτα δεν τα εχω στο ονομα μου
κοροιδο ειμαι? :2funny:
καναμε τοσο κοπο να τα αποκτησουμε και θα μας τα παρει ο βλακογιωργακης? :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λεει ακομη εδω ειστε?  :grin:

απο τις 9.30 που σας αφησα... πωπω πως περνανε οι ωρες ρε φιλε...

γαμω την θεωρια της σχετικοτητας.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
"πως ξερω οτι η γκομενα ξερει τι γουσταρει... ή οτι δεν γουσταρει." Μαλιστα.
ΑΥτα συνήθως φαινονται με το καλημέρα σας. Φαινεται η γκόμενα που ψήνεται εξαρχης...
φαίνεται επισης η γκομενα που ψήνεται ελαχιστα εξαρχης αλλα με λιγο καλο παιχνιδι απο μερους σου θα πεσει... φαινεται επισης και η γκομενα η οποια δεν ψήνεται καθολου αλλα παει να στο παιξει οτι αμα παιξεις καλα θα ψηθει επειδη εχει μαθει να χρησιμοποιει τον κοσμο για τους σκοπους της οποτε τους θελει ολους γυρω της τους γουσταρει δεν τους γουσταρει -καλα αυτη η κατηγορια ειναι παντελως χασιμο χρονου- και τελος φαινεται και η γκομενα που δεν ψηνεται για τιποτα ουτε να σε εχει κοντα της για καβατζα ουτε για κατι αλλο για μενα αυτη ειναι και η πιο ξηγημενη...

Πως καταλαβαινεις οτι ψηνεται καποια? Σου δινει εξοδο... αμα απλα σε εχει και μιλατε και δεν βγειτε εντος 1 μηνα... επικοινωνιας... αστο γαμησετο. Ή ξεχεσε την αν γουσταρεις να το ευχαριστηθεις κιολας αν παιζει πουστικα... ή απλα κοψε διακριτικα... τα χαρτια και οι επιλογες ειναι στα χερια σου

Φιλε υπερεκτιμας πολυ τις γκομενες, η γκομενα αποφασιζει,απο τη γκομενα εξαρταται, αν θελει αυτο τοτε σου κανει...αλλιως δεν...κτλ Αμα σκεφτεσαι ετσι,τοτε και καλημερα να πεις σε καποια παρακαλας να σου κατσει,και οχι αυτος που κανει τις οποιες κινησεις για να το προκαλεσει η για την καυλα του στην τελικη..Μεταξυ τους αυτα λενε οτι αυτες κανουν το παιχνιδι και μονο..Αν συμφωνεις μην περνιεσαι ιδιαιτερα "μαγκας" που κλανεις μια αφου σε εχει κλασει με την δικη σου αντιληψη...Νο offense...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φιλε υπερεκτιμας πολυ τις γκομενες, η γκομενα αποφασιζει,απο τη γκομενα εξαρταται, αν θελει αυτο τοτε σου κανει...αλλιως δεν...κτλ Αμα σκεφτεσαι ετσι,τοτε και καλημερα να πεις σε καποια παρακαλας να σου κατσει,και οχι αυτος που κανει τις οποιες κινησεις για να το προκαλεσει η για την καυλα του στην τελικη..Μεταξυ τους αυτα λενε οτι αυτες κανουν το παιχνιδι και μονο..Αν συμφωνεις μην περνιεσαι ιδιαιτερα "μαγκας" που κλανεις μια αφου σε εχει κλασει με την δικη σου αντιληψη...Νο offense...

τυπε παντου και παντα τα θηλυκα αποφασιζουν

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ειμαι στο σουπερ μαρκετ και ακριβως μπροστα μου ειναι μια οικογενεια μαμα-μπαμπας πενηνταρηδες και ο γιος 30 κατι.
κανανε ολοκληρο θεμα μπαμπας με γιο γιατι ηθελε ο γιος να βαλει καρτα στο κινητο.
30 χρονων μοσχαρι ζητησε την αδεια για καρτα. του ειπε ο μπαμπας οχι και αυτος δεν πηρε.
μετα για τις ελεηνιδες λεμε και οτι τις κακομαθαινουν οι μαμαδες.. :rolleyes:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ειμαι στο σουπερ μαρκετ και ακριβως μπροστα μου ειναι μια οικογενεια μαμα-μπαμπας πενηνταρηδες και ο γιος 30 κατι.
κανανε ολοκληρο θεμα μπαμπας με γιο γιατι ηθελε ο γιος να βαλει καρτα στο κινητο.
30 χρονων μοσχαρι ζητησε την αδεια για καρτα. του ειπε ο μπαμπας οχι και αυτος δεν πηρε.
μετα για τις ελεηνιδες λεμε και οτι τις κακομαθαινουν οι μαμαδες.. :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom