Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σήμερα που μπορεί να μείνεις άνεργος και στα 40 και να πας να μείνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου από ανάγκη και κάρτα θα σου βάλει και χαρτζιλίκι να γαμήσεις θα σου δώσει. αφού οι μαλάκες οι πολιτικοί μας γύρισαν 50 χρόνια πίσω  :jerking: :jerking: :jerking:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εχει καρτες κινητου στα σουπερ μαρκετ?
στα καρφουρ σε εμας εχει.
εχει ειδικα χαρτακια με διαφορα ποσα (10,20 ευρω κλπ)εχουν barcode επανω τα χτυπανε στο ταμειο και σου δινουν κωδικο.
παει ο τυπας πιανει το χαρτακι και λεει στο μπαμπα να παρω μια καρτα? λεει ο μπαμπας οχι και αφηνει το χαρτακι στη θεση του..
μου θυμισε πως ζηταει το μωρο σοκολατα και του λεμε οχι!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
στα καρφουρ σε εμας εχει.
εχει ειδικα χαρτακια με διαφορα ποσα (10,20 ευρω κλπ)εχουν barcode επανω τα χτυπανε στο ταμειο και σου δινουν κωδικο.
παει ο τυπας πιανει το χαρτακι και λεει στο μπαμπα να παρω μια καρτα? λεει ο μπαμπας οχι και αφηνει το χαρτακι στη θεση του..
μου θυμισε πως ζηταει το μωρο σοκολατα και του λεμε οχι!
Εγω παντως τις προαλλες ζητησα απο τον μπαμπα μου στο σουπερ μαρκετ να μου παρει γαριδακια και μου πηρε  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
σήμερα που μπορεί να μείνεις άνεργος και στα 40 και να πας να μείνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου από ανάγκη και κάρτα θα σου βάλει και χαρτζιλίκι να γαμήσεις θα σου δώσει. αφού οι μαλάκες οι πολιτικοί μας γύρισαν 50 χρόνια πίσω  :jerking: :jerking: :jerking:

Ναι μονο οι πολιτικοι μας φταινε... Οχι ο καθε μαλακας Ελληνας που απο οπου μπορουσε εκλεβε και οπου εβρισκε τρυπωνε και μετα διοριζε και ολο του το σοι... Και στην τελικη τους πολιτικους παλι εμεις τους ψηφιζουμε, σαν τα ζωα, τις ιδιες (αποδεδειγμενα αποτυχημενες) οικογενειες ξανα και ξανα...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εγω παντως τις προαλλες ζητησα απο τον μπαμπα μου στο σουπερ μαρκετ να μου παρει γαριδακια και μου πηρε  :)
ε καλα κι εγω χαζευα σημερα στο τμημα των παιχνιδιων κατι my little pony αλλα δεν το κανα και θεμα. :grin: :sunglasses:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ναι μονο οι πολιτικοι μας φταινε... Οχι ο καθε μαλακας Ελληνας που απο οπου μπορουσε εκλεβε και οπου εβρισκε τρυπωνε και μετα διοριζε και ολο του το σοι... Και στην τελικη τους πολιτικους παλι εμεις τους ψηφιζουμε, σαν τα ζωα, τις ιδιες (αποδεδειγμενα αποτυχημενες) οικογενειες ξανα και ξανα...
προσωπικά δεν έχω κλέψει και δε με ενδιαφέρει να κλέψω. ούτε πήρα τη θεσούλα στο δημόσιο που μου τάξανε. όσο για ψήφο σε κανένα λαμόγιο δεν έχω δώσει και ούτε θα δώσω. γενικά κοιμάμαι φτωχά αλλά τίμια και με ήρεμη συνείδηση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

σωστος ετσι ειναι πες τα αλλα οιελεεινιδες νομιζουν  οτι τα λεφτα ερχονται με μαγικο τροπο ετσι τις εχουν μαθει  οταν πανε για δουλεια ...τοτε .....κανουν  :pipa2: και λενε πως ξεπεσαν τοσο

σε ολα αυτα βεβαια φταινε οι  οικογενιες ετσι εχουν μαθει τα παιδια τους

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μακριά κι αλάργα γίγαντα - επαφές με Ελλεεινίδα μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο. ;)

ειχα σχεσεις με ξενες  και με ελληνιδες με εεληνιδες ηταν η χειροτερες σχεσεις που ειχα ...αυτο δεν το εχω ακομα καταλαβει γιατι  οχι οτι δεν υπαρχουν καλες κοπελες αλλα σαν συνολο ειναι περιπτωση  με τις ξενες ολες ξεραν γιατι χωριζαμε η οταν εκενε τον κυκλο οι σχεση το τελιωναμε σαν ανθρωποι με τις δικες μας ...... τοσο περιπτωση ειναι τι να πω ολες οι ελληνικες οι κογενιες τελικα πρεπει να εχουν πολλα προβληματα για να βγαινουν τετοιες γυναιακες τι αλλο να πω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλάω με μια φίλη φίλης μου τις προάλλες στο facebook η οποία είναι μεγάλη παρτόλα. Αρχισε λοιπόν και μίλαγε πολύ άσχημα, σε φάση τι μας τα πρήζεις και κάτι τέτοια. Της λέω ότι είναι κλασσική ελλεεινήδα που της μιλάει ο άλλος καλά και αρπάζεται. Και μου λέει ότι είμαι κλασσικός Ελληνας που ψάχνει γκόμενα από το facebook...Μωρή ΓΑΜΙΟΛΑ, που όποιος σε βλέπει στο δρόμο λέει καλώς την πουτάνα, τι δέχτηκες τότε το αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο; Αφού δεν θες να πιάσεις κουβέντα, τι απαντάς;

Σημειωτέον το προφίλ της δεν το βρίσκει η αναζήτηση...

ελα ρε χιλοπιτιξ. Εσυ φιλε πρεπει να εισαι ο κλασσικος χυλοπιτακιας που δεν παιρνει χαμπαρι
:2funny: :2funny: :2funny:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειχα σχεσεις με ξενες  και με ελληνιδες με εεληνιδες ηταν η χειροτερες σχεσεις που ειχα ...αυτο δεν το εχω ακομα καταλαβει γιατι  οχι οτι δεν υπαρχουν καλες κοπελες αλλα σαν συνολο ειναι περιπτωση  με τις ξενες ολες ξεραν γιατι χωριζαμε η οταν εκενε τον κυκλο οι σχεση το τελιωναμε σαν ανθρωποι με τις δικες μας ...... τοσο περιπτωση ειναι τι να πω ολες οι ελληνικες οι κογενιες τελικα πρεπει να εχουν πολλα προβληματα για να βγαινουν τετοιες γυναιακες τι αλλο να πω
Το προβλημα ειναι οτι μεγαλωνουν κακομαθημενες και τεμπελες τυπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom