σήμερα που μπορεί να μείνεις άνεργος και στα 40 και να πας να μείνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου από ανάγκη και κάρτα θα σου βάλει και χαρτζιλίκι να γαμήσεις θα σου δώσει. αφού οι μαλάκες οι πολιτικοί μας γύρισαν 50 χρόνια πίσω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Εχει καρτες κινητου στα σουπερ μαρκετ?του το ζητας μεσα στο σουπερ μαρκετ?
με ολο το κοσμο να σας βλεπει? :o
στα καρφουρ σε εμας εχει.Εχει καρτες κινητου στα σουπερ μαρκετ?
εχει ειδικα χαρτακια με διαφορα ποσα (10,20 ευρω κλπ)εχουν barcode επανω τα χτυπανε στο ταμειο και σου δινουν κωδικο.
παει ο τυπας πιανει το χαρτακι και λεει στο μπαμπα να παρω μια καρτα? λεει ο μπαμπας οχι και αφηνει το χαρτακι στη θεση του..
μου θυμισε πως ζηταει το μωρο σοκολατα και του λεμε οχι!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Εγω παντως τις προαλλες ζητησα απο τον μπαμπα μου στο σουπερ μαρκετ να μου παρει γαριδακια και μου πηρεστα καρφουρ σε εμας εχει.
εχει ειδικα χαρτακια με διαφορα ποσα (10,20 ευρω κλπ)εχουν barcode επανω τα χτυπανε στο ταμειο και σου δινουν κωδικο.
παει ο τυπας πιανει το χαρτακι και λεει στο μπαμπα να παρω μια καρτα? λεει ο μπαμπας οχι και αφηνει το χαρτακι στη θεση του..
μου θυμισε πως ζηταει το μωρο σοκολατα και του λεμε οχι!
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
σήμερα που μπορεί να μείνεις άνεργος και στα 40 και να πας να μείνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου από ανάγκη και κάρτα θα σου βάλει και χαρτζιλίκι να γαμήσεις θα σου δώσει. αφού οι μαλάκες οι πολιτικοί μας γύρισαν 50 χρόνια πίσω
Ναι μονο οι πολιτικοι μας φταινε... Οχι ο καθε μαλακας Ελληνας που απο οπου μπορουσε εκλεβε και οπου εβρισκε τρυπωνε και μετα διοριζε και ολο του το σοι... Και στην τελικη τους πολιτικους παλι εμεις τους ψηφιζουμε, σαν τα ζωα, τις ιδιες (αποδεδειγμενα αποτυχημενες) οικογενειες ξανα και ξανα...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εγω παντως τις προαλλες ζητησα απο τον μπαμπα μου στο σουπερ μαρκετ να μου παρει γαριδακια και μου πηρε
Ειχανε παιχνιδακι μεσα τα δικα σου???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, τους γυφτους. Παλιοτερα τα μαζευα κιολας.Ειχανε παιχνιδακι μεσα τα δικα σου???
ε καλα κι εγω χαζευα σημερα στο τμημα των παιχνιδιων κατι my little pony αλλα δεν το κανα και θεμα.Εγω παντως τις προαλλες ζητησα απο τον μπαμπα μου στο σουπερ μαρκετ να μου παρει γαριδακια και μου πηρε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Οχι, τους γυφτους. Παλιοτερα τα μαζευα κιολας.
Τα δικα μου ειχαν τον Πικατσου....Εχω ολα τα Ποκεμον
προσωπικά δεν έχω κλέψει και δε με ενδιαφέρει να κλέψω. ούτε πήρα τη θεσούλα στο δημόσιο που μου τάξανε. όσο για ψήφο σε κανένα λαμόγιο δεν έχω δώσει και ούτε θα δώσω. γενικά κοιμάμαι φτωχά αλλά τίμια και με ήρεμη συνείδηση.Ναι μονο οι πολιτικοι μας φταινε... Οχι ο καθε μαλακας Ελληνας που απο οπου μπορουσε εκλεβε και οπου εβρισκε τρυπωνε και μετα διοριζε και ολο του το σοι... Και στην τελικη τους πολιτικους παλι εμεις τους ψηφιζουμε, σαν τα ζωα, τις ιδιες (αποδεδειγμενα αποτυχημενες) οικογενειες ξανα και ξανα...
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Τα δικα μου ειχαν τον Πικατσου....Εχω ολα τα Ποκεμον
αυτον θα λες τυπε www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=103414]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=103414[/url] να τα προσεχεις τα ποκεμον σου, ολο αλλαξοκωλιες κανουνε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Αυτος εχει αφησει εποχη με μηδεν ποστ και μια κριτικη σε σεξοκινηματογραφο.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
αυτον θα λες τυπε www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=103414]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=103414[/url] να τα προσεχεις τα ποκεμον σου, ολο αλλαξοκωλιες κανουνε
mpurokilias
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελληνίδες για πάντα ρε παιδιά!
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.515
- Πόντοι
- 2.357
Για την Ελλαδα ρε γαμωτο !!!!!!!!!Ελληνίδες για πάντα ρε παιδιά!
σωστος ετσι ειναι πες τα αλλα οιελεεινιδες νομιζουν οτι τα λεφτα ερχονται με μαγικο τροπο ετσι τις εχουν μαθει οταν πανε για δουλεια ...τοτε .....κανουν και λενε πως ξεπεσαν τοσο
σε ολα αυτα βεβαια φταινε οι οικογενιες ετσι εχουν μαθει τα παιδια τους
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Μακριά κι αλάργα γίγαντα - επαφές με Ελλεεινίδα μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο. ;)Ελληνίδες για πάντα ρε παιδιά!
Μακριά κι αλάργα γίγαντα - επαφές με Ελλεεινίδα μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο. ;)
ειχα σχεσεις με ξενες και με ελληνιδες με εεληνιδες ηταν η χειροτερες σχεσεις που ειχα ...αυτο δεν το εχω ακομα καταλαβει γιατι οχι οτι δεν υπαρχουν καλες κοπελες αλλα σαν συνολο ειναι περιπτωση με τις ξενες ολες ξεραν γιατι χωριζαμε η οταν εκενε τον κυκλο οι σχεση το τελιωναμε σαν ανθρωποι με τις δικες μας ...... τοσο περιπτωση ειναι τι να πω ολες οι ελληνικες οι κογενιες τελικα πρεπει να εχουν πολλα προβληματα για να βγαινουν τετοιες γυναιακες τι αλλο να πω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μιλάω με μια φίλη φίλης μου τις προάλλες στο facebook η οποία είναι μεγάλη παρτόλα. Αρχισε λοιπόν και μίλαγε πολύ άσχημα, σε φάση τι μας τα πρήζεις και κάτι τέτοια. Της λέω ότι είναι κλασσική ελλεεινήδα που της μιλάει ο άλλος καλά και αρπάζεται. Και μου λέει ότι είμαι κλασσικός Ελληνας που ψάχνει γκόμενα από το facebook...Μωρή ΓΑΜΙΟΛΑ, που όποιος σε βλέπει στο δρόμο λέει καλώς την πουτάνα, τι δέχτηκες τότε το αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο; Αφού δεν θες να πιάσεις κουβέντα, τι απαντάς;
Σημειωτέον το προφίλ της δεν το βρίσκει η αναζήτηση...
ελα ρε χιλοπιτιξ. Εσυ φιλε πρεπει να εισαι ο κλασσικος χυλοπιτακιας που δεν παιρνει χαμπαρι
kantilanaftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το προβλημα ειναι οτι μεγαλωνουν κακομαθημενες και τεμπελες τυπε.ειχα σχεσεις με ξενες και με ελληνιδες με εεληνιδες ηταν η χειροτερες σχεσεις που ειχα ...αυτο δεν το εχω ακομα καταλαβει γιατι οχι οτι δεν υπαρχουν καλες κοπελες αλλα σαν συνολο ειναι περιπτωση με τις ξενες ολες ξεραν γιατι χωριζαμε η οταν εκενε τον κυκλο οι σχεση το τελιωναμε σαν ανθρωποι με τις δικες μας ...... τοσο περιπτωση ειναι τι να πω ολες οι ελληνικες οι κογενιες τελικα πρεπει να εχουν πολλα προβληματα για να βγαινουν τετοιες γυναιακες τι αλλο να πω