loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
απορω πως κυκλοφορει?!ναι ναι μπαζο, οτι πειτε
απορω πως κυκλοφορει?!ναι ναι μπαζο, οτι πειτε
Δεν ειναι μπαζο !!! Ειναι απλα αδιαφορη !!!
τπτ δεν ειναι αδιαφορο πανω της.το κωλαρακι της αδιαφορο δεν το λες
το κωλαρακι της αδιαφορο δεν το λες
Είδες που παρεξήγησες;Νταξει ... σε συγχωραω ...
Εσυ λογικα ξερεις καλυτερα ...
Εγω ως γυναιακα δε ξερω ... οχι οι ψηλοι ειναι ωραιοι αντρες ... θες ετσι ? ετσι ειναι ...
Είδες που παρεξήγησες;
Πρώτον μη βάζεις στο στόμα μου λέξεις που δε πρόκειται να πω. Αναφέρομαι στο "εγώ ως γυναίκα δε ξέρω".
Δεύτερον η ομορφιά δεν έχει να κάνει ΤΙΠΟΤΑ με το ύψος. Μπορεί να είσαι 2μέτρα και πανέμορφος, μπορεί να είσαι κι 2 μέτρα και να είσαι και για τα μπάζα. Και το ίδιο μπορεί να συμβαίνει αν είσαι 160εκ. Και αναφέρομαι τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. ΊΣΩΣ μια γυναίκα που είναι 180εκ να είναι και εντυπωσιακή αλλά όχι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και όμορφη.
Ο κωλος της ειναι 1 φυσιολογικη παλαμη
βιλμακι γλυκό , :-* :-*, τι να τους κάνετε τους ψηλούς αφού το 80 % είστε αυτό που στην τοπική ορολογία ονομάζουμε κοντοπούτανα??
απορω πως κυκλοφορει?!
Δειχνω και το δακτυλο τραβαω και το γυαλι ....για τον Μαν, για ελλεεινιδες, για το Βαρουλκο, για εναν κουμπαρο, ε καπου ενδιαμεσα ηθικολογει ο μητσος κ κλεινει το ματι. διαλεγεις κ παιρνεις!
Αν ο καθένας καθήσει να γράψει τις προσωπικές του εμπειρίες σχετικά με την αναλογία ύψους/ομορφιάς θα πάρουμε 8δις διαφορετικές απόψεις.Βρε ματια μου λεω κατι παραλογο ? Εγω απο τους αντρες που εχω δει και τους θεωρω εγω ψηλους(>1,85) ελαχιστοι ειναι ωραιοι οι περισσοτεροι ειναι ατσουμπαλα πλασματα ... ενω στους κοντους και στους φυσιολογικους (<1,85) βλεπω πιο ωραια γκομενακια ... γιατι σκαλωσες τοσο πολυ με αυτο ?
Aσε που ειναι και κουραστικο να σκυβεις για να φιλας .....
Το ξερω μπιμπελο....και πιστεψε με αντρες μετριοι(εμφανισιακα ) και πανω ανω του 1,85 δεν υπαρχουν πολλοι >
Οι κοντοι σου στελνουν το εξης μηνυμα=
Βρε ματια μου λεω κατι παραλογο ? Εγω απο τους αντρες που εχω δει και τους θεωρω εγω ψηλους(>1,85) ελαχιστοι ειναι ωραιοι οι περισσοτεροι ειναι ατσουμπαλα πλασματα ... ενω στους κοντους και στους φυσιολογικους (<1,85) βλεπω πιο ωραια γκομενακια ...
Τωρα θες και εξηγησεις ?Ερώτηση άσχετου: Από πότε το ύψος καθορίζει αν ένας άνθρωπος είναι ωραίος ή άσχημος; Ρωτάω γιατί κάτι σελίδες πίσω διάβασα ότι οι κοντοί (κάτω των 180εκ, παρεπιπτώντος εγώ για κοντό θεωρώ έναν που είναι κάτω των 175εκ και μια κάτω των 160εκ για τα Ελληνικά δεδομένα) είναι όμορφοι ενώ οι ψηλοί χάλιες. Και ότι οι ψηλές γυναίκες είναι και ωραίες.....
...Μάστα...εγώ δηλαδή που είμαι 1.75 έχω ελπίδες...