Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε όχι και πολιτικάντηδες ψευτοεπαναστατικοί οι πυξ λαξ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στο ειπα κ πιο πανω.πρωτη φορα μου τυχαινει να κερνανε κι αλλο χωρις να εχουμε πει κατι"καλο"...

ωραία, την επόμενη φορά θα ξες τι να κάνεις. το ίντερνετ μας σώζει άλλη μία φορά  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωραία, την επόμενη φορά θα ξες τι να κάνεις. το ίντερνετ μας σώζει άλλη μία φορά  :rockon:
γ να ειμαι ειλικρινης παλι δε νομιζω οτι θα το κανω.
κανεναν πιο ευγενικο τροπο δεν εχεις;

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εγω ρε παιδιά δεύτερο κέρασμα πάντως το έχω επιστρέψει, κι έβγαλε ο μπαρμαν το φίδι απο την τρύπα :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γ να ειμαι ειλικρινης παλι δε νομιζω οτι θα το κανω.
κανεναν πιο ευγενικο τροπο δεν εχεις;

δεν είναι αγένεια να πεις "ευχαριστώ αλλά τζάμπα κόπος", ίσα ίσα.
αν δε θες να το πεις σε αυτούς πες στο στον μπάρμαν ή σε όποιον τα φέρνει. αν πει ότι δεν μπορεί να του πεις να αφήσει τις μαλακίες και να πάει να τους πει ευχαριστώ αλλά φτάνει.

αλλιώς είναι το ίδιο με το να κάθεσαι να χαμογελάς ενώ ο άλλος προσπαθεί να σου την πέσει χωρίς καμία ελπίδα.
ανέντιμο δηλαδή.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν είναι αγένεια να πεις "ευχαριστώ αλλά τζάμπα κόπος", ίσα ίσα.
αν δε θες να το πεις σε αυτούς πες στο στον μπάρμαν ή σε όποιον τα φέρνει. αν πει ότι δεν μπορεί να του πεις να αφήσει τις μαλακίες και να πάει να τους πει ευχαριστώ αλλά φτάνει.

αλλιώς είναι το ίδιο με το να κάθεσαι να χαμογελάς ενώ ο άλλος προσπαθεί να σου την πέσει χωρίς καμία ελπίδα.
ανέντιμο δηλαδή.
:- :- :- :- :- :- :- :- :- οκ.... :- :- :- :- :-

Επισκέπτης
εμενα παντως παλιααα μου ελεγε ενας φιλος μου να βγαινουμε μαζι, γτ ετσι του την επεφταν περισσοτερες γκομενες.
βεβαια κι εγω δεν καταλαβαινω γτ αμα ειμαστε μικτη παρεα και καποιος δει καποιον αλλον και του αρεσει, πρεπει να με 'σεβαστει' και να μην κανει κατι :S
απο την αλλη βεβαια, μου τη σπαει απιστευτα να στελνουν ποτα/σφηνακια και να πινουμε οολοι μαζι. απλα μου τη σπαει. συνηθως ερχονταν βεβαια παρεα με το σφηνακι τους, αλλα σχεδον παντα αρνιομουν πολυ ευγενικα με διαφορες δικαιολογιες. συνηθως ειμαι αφοσιωμενη στην παρεα μου και δεν σκαναρω χωρο. οποτε απλα με ενοχλουν οσοι ερχονται.-
κι επισης τα πιο οτι να ναι ατομα τα εχω γνωρισει απο τετοιες φασεις. οποτε απεχω πλεον.
ναι σημερα ειμαι ξινη και μου τη σπανε ολα *blush*

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εμενα παντως παλιααα μου ελεγε ενας φιλος μου να βγαινουμε μαζι, γτ ετσι του την επεφταν περισσοτερες γκομενες.
βεβαια κι εγω δεν καταλαβαινω γτ αμα ειμαστε μικτη παρεα και καποιος δει καποιον αλλον και του αρεσει, πρεπει να με 'σεβαστει' και να μην κανει κατι :S
ουτε γω αλλα οκ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν καταλαβαινω γτ αμα ειμαστε μικτη παρεα και καποιος δει καποιον αλλον και του αρεσει, πρεπει να με 'σεβαστει' και να μην κανει κατι :S

αφού μωρή μετά λες ότι δεν είναι ωραίο να έρχονται κεράσματα σε μιξντ παρέα.

και δεν είπε κανείς ότι όταν είσαι με άντρα ή γυναίκα είσαι απαγορευμένη περιοχή, απλώς ότι υπάρχουν κάποιες κινήσεις που είναι λάθος. θα σε σεβαστεί τόσο ώστε να μην στέλνει κεράσματα, αλλά αν της αρέσει ο άλλος να πάει να του μιλήσει απευθείας.

ή να κάνει το άλλο κόλπο που είπα πριν, που το θεωρώ καταπληκτικό  :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για να χαλαρώσουμε λίγο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

κοίτα, είναι σωστό το "άμα θες να γκομενίσεις βγαίνεις με φίλες".

είναι αλλιώς η δυναμική όταν υπάρχουν και άντρες στην παρέα. όχι ότι γίνεστε το χαρέμι του καθενός, αλλά η μιξντ παρέα δεν προσφέρεται για κεράσματα, δεν είναι ωραίο. είναι δείγμα σεβασμού προς τον άντρα, όπως και δείγμα σεβασμού προς τη γυναίκα να μην γκομενίζει αυτός όταν βγαίνετε. το ότι κάποιος είναι κολλητός σου δεν σημαίνει ότι αρνείσαι την αντρική του φύση, όπως και το αντίθετο για τις γυναίκες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οκ...απλα διαφωνω...μπετερ ναου; :P

Επισκέπτης
αφού μωρή μετά λες ότι δεν είναι ωραίο να έρχονται κεράσματα σε μιξντ παρέα.

και δεν είπε κανείς ότι όταν είσαι με άντρα ή γυναίκα είσαι απαγορευμένη περιοχή, απλώς ότι υπάρχουν κάποιες κινήσεις που είναι λάθος. θα σε σεβαστεί τόσο ώστε να μην στέλνει κεράσματα, αλλά αν της αρέσει ο άλλος να πάει να του μιλήσει απευθείας.

ή να κάνει το άλλο κόλπο που είπα πριν, που το θεωρώ καταπληκτικό  :rockon: :rockon:

εμενα ρε δε μ'αρεσει να πινω ετσι σφηνακια. αμα θελει να γκομενισει η φιλη μου ή ο φιλος μου δεν εχω προβλημα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμενα ρε δε μ'αρεσει να πινω ετσι σφηνακια. αμα θελει να γκομενισει η φιλη μου ή ο φιλος μου δεν εχω προβλημα!

ε, για μένα είναι βλακεία εσύ να σέβεσαι την παρέα αλλά να μη σου φαίνεται άσχημο όταν δεν το σέβονται οι άλλοι.

και όταν λέω "γκομενίζειν" εννοώ να κοιτάς τριγύρω για κάνα γκομενάκι.
είναι εντελώς διαφορετικό να πας κατευθείαν σε αυτόν που θες, ή να έρθει σε σένα κάποιος, και άλλο να είσαι με την παρέα σου και αντί να διασκεδάζεις μαζί τους να κοιτάς να βρεις να "παίξεις". και εμένα μου φαίνεται ακόμα πιο άσχημο όταν υπάρχει άντρας στην παρέα.

επαναλαμβάνω, το ότι κάποιος είναι κολλητός σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας, ούτε ότι τον αντιμετωπίζεις όπως τις κολλητές σου. με τον κολλητό σου δεν μιλάς για μανικιούρ. αν του μιλάς για μανικιούρ και δε σου λέει σκάσε, κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.

εντιτ: επισης το θεωρώ βλακεία να βγαίνεις με παρέα και να περνάς όλη τη νύχτα με επίδοξο γκομενάκι. βγήκες με παρέα, να τη σεβαστείς. ανταλλάξτε τηλέφωνα και πείτε τα μεταξύ σας, ή απλώς φύγετε μαζί χωρίς να κλάνεις τους άλλους για έναν πούτσο/μουνί  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε, για μένα είναι βλακεία εσύ να σέβεσαι την παρέα αλλά να μη σου φαίνεται άσχημο όταν δεν το σέβονται οι άλλοι.

και όταν λέω "γκομενίζειν" εννοώ να κοιτάς τριγύρω για κάνα γκομενάκι.
είναι εντελώς διαφορετικό να πας κατευθείαν σε αυτόν που θες, ή να έρθει σε σένα κάποιος, και άλλο να είσαι με την παρέα σου και αντί να διασκεδάζεις μαζί τους να κοιτάς να βρεις να "παίξεις". και εμένα μου φαίνεται ακόμα πιο άσχημο όταν υπάρχει άντρας στην παρέα.

επαναλαμβάνω, το ότι κάποιος είναι κολλητός σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας, ούτε ότι τον αντιμετωπίζεις όπως τις κολλητές σου. με τον κολλητό σου δεν μιλάς για μανικιούρ. αν του μιλάς για μανικιούρ και δε σου λέει σκάσε, κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.
αυτες τις μαλακιες περι κολιτιλικια μεταξυ αντρων γυναικων ποτε δεν τις καταλαβα.το μονο κοινο που πρεπει να εχει ενας αντρας με μια γυναικα ειναι το γαμησι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom