boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μαλάκας ο τύπος.
δεν αλλάζει και τα σεντόνια
Μαλάκας ο τύπος.
στη Σουηδία είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα
Ναι βρε και η Σουηδία και η Ουκρανία και η Νορβηγία..τρελά μουνιά.Στη Σουηδία είναι φανταστικά.
Και η Νορβηγία είναι ο παράδεισος του μουνιού.
Η μόνη χώρα στον κόσμο που έτυχε να περάσουν δίπλα μου γυναίκες και να είναι στο ύψος μου (1,96).
ΘΕΕΣ.
Ναι βρε και η Σουηδία και η Ουκρανία και η Νορβηγία..τρελά μουνιά.
Εντωμεταξύ όλοι εδώ κάθεστε.Ρούπι δεν κουνάτε.
Αυτά πέστα στα πατσαβουράκια που τραβιέσαι kwstakis21.οντος ψιλομαλακια μας
απο την αλλη εσας ποιος τη χαρη σας, ολα εδω ετοιμα στο πιατο τα εχετε
η χαρα των πακιστανων,κουρδων,αλβανων και νιγηριανων εχετε γινει
Αυτά πέστα στα πατσαβουράκια που τραβιέσαι kwstakis21.
Σε βαρέθηκα άχαρο και άβγαλτο.Μου περισσεύει μια κούτα neslac γαλατάκι.Στην στέλνω και καλά πιώματα.Ciao babinoτα λεω και στις σφουγγαριστρες που μου μιλανε μεσω νετ αμα λαχει
Σε βαρέθηκα άχαρο και άβγαλτο.Μου περισσεύει μια κούτα neslac γαλατάκι.Στην στέλνω και καλά πιώματα.Ciao babino
κρατα το γαλα σου
εχετε το σαν υποκαταστατο σπερματος γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι
κρατα το γαλα σου
εχετε το σαν υποκαταστατο σπερματος γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι
Όντως ξεκατινιάζεται δυνατά...όπως πρέπει να κάνει ο άντρας ο σωστός!δυνατός ο κωστάκης
Η υπεροπτική ελλεηνίδα και η απάντηση που πήρε..
Όντως ξεκατινιάζεται δυνατά...όπως πρέπει να κάνει ο άντρας ο σωστός!
Το κακό με τις δυτικές χώρες(και την Ελλάδα) είναι οτι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άντρες για λίγες εμφανίσιμες γκόμενες.Εντάξει στις δυτικές χώρες η κατάσταση είναι περίπου 50/50 στους ξιόλογους άντρες προς εμφανίσιμες γκόμενες(ανάλογα με τη χώρα π.χ. στην Αγγλία οι άντρες την έχουν άσχημα ενώ στη Σουηδία είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα),αλλά σε Ελλάδα,Ιταλία,Ισπανία η αναλογία είναι κάπου 80/10 δηλαδή για κάθε 10 εμφανίσιμες γκόμενες αντιστοιχούν 80 αξιόλογοι άντρες,εξ'ού και τα προβλήματα.
Διότι αυτό πρακτικά σημαίνει οτι το 85% των αξιόλογων αντρών παίρνουν τον πούλο και αναρωτιούνται τι έφταιξε,ενώ απλά είναι πολύ μικρό το ποσοστό των εμφανίσιμων γυναικών σε σχέση με τον αριθμό τους.
Για αυτό και οι γυναίκες γουστάρουν την Ελλάδα ενώ απεχθάνονται τις ανατολικές χώρες.
Πόσες τουρίστριες π.χ. πάνε στη Μολδαυία?
Εδώ βλέπεις τυπάκια της διπλανής πόρτας να γαμάνε τύπισσες της διπλανής πόρτας, δεν είναι πιο δίκαιο νομίζεις;Βλεπεις στο δρομο τυπακια της διπλανης πορτας, μεροκαματιαρηδες, να γαμνανε ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Καταρχήν δεν απευθυνόμουν σε γαμημένα αναρχοκουμμούνια σαν εσένα.
Υπάρχουν και αναγνώστες που δεν ανήκουν στο συνάφι σου.
Μπάσκετ δεν παίζω , ούτε έπαιζα ποτέ.
Στη Νορβηγία πήγα πολλές φορές για αναψυχή όλες, αλλά μετά τα 25 μου όλες , οπότε ήμουν με γκόμενα και τελευταία με τη γυναίκα μου. Νορβηγίδα κατά συνέπεια δεν γάμησα , αλλά δεν το κόβω δυσκολότερο από οποιαδήποτε άλλη δυτικο-ευρωπαία.
Τα συμπλεγματικά περιτώματα που συχνάζουν στα Εξάρχεια δεν γαμάνε πουθενά , ούτε στην Ελλάδα , ούτε στην Ανατολική Ευρώπη , ούτε στη Δυτική , ούτε στο διάολο.
Αυτό γιατί έτσι τουες αξίζει. Κάθε κοινωνία θέτει τα σκουπίδια της στο περιθώριο . αυτά δεν αφήνουν απογόνους και έτσι το είδος βελτιώνεται.Το περιθώριο στην Ελλάδα είναι οι θαμώνες των Εξαρχείων ...
Βλεπεις στο δρομο τυπακια της διπλανης πορτας, μεροκαματιαρηδες, να γαμνανε ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Και το βλεπεις συνεχεια ετσι, οχι που και που. Μουναρες, που στη γαμοχωρα που ζουμε, λεμε α, ενταξει, αυτες τις πηδαει μονο ο λε-πα ή ο Φουστανος, και ο ταδε και ο δεινα μεγαλοπαπαρης.