Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Επισκέπτης
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου...αν εξαφανιστεί το είδος homo munodulus ίσως αρχίσουν να εκλείπουν και οι ελλεηνίδες..

Σε πληροφορώ όμως, αγαπητέ pirfore, πως αυτή η ελλεεινίδα, ΣΙΓΟΥΡΑ έχει βρει ένα κάρο ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥΣ που την έχουν κάνει να πιστέψει και να διαλαλεί με τόσο θράσος αυτή της την άποψη...

Ηετίων

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες,προτείνω  μποϊκοτάζ σε όλες τις Ελλεεινίδες και μάλιστα για σπάσιμο κάθε φορά που θα μας ξενερώνουνε θα τους λέμε στα ίσα ότι μας ξενερώσανε και ότι πάμε να γαμήσουμε μια πουτάνα για εκτόνωση.Άντε μπας και βάλουν μυαλό οι μαλακισμένες,που νομίζουν ότι είναι ''κάποιες'' και μας έχουν και καλά στο χέρι.Έμεις φταίμε συναγωνιστές που τις έχουμε δώσει αξία και τις φαιρόμαστε ευγενικά.Αυτές θέλουν μόνο μπινελίκια και να τις γαμάμε όποτε γουστάρουμε.

Όπως (βαθυτατα φιλοσοφιμένα) ελεγε ενας φιλος Πουτσα και Ξύλο...Τιποτα αλλο. Το θέμα και η λούμπα ειναι πως το ξύλο δεν το κάνεις ευχαριστα η δεν το κάνεις καθόλου και τη πατας...εγω τουλαχιστον...Δυστυχώς ο αντρας επειδη εχει πουτσα (σπαθι-μπαστουνι-φωτιά-αερας) ειναι γνησια ευγενικός ενω οι γυναίκες ειναι δηθεν ευγενικές...Αμα αγαπησεις και ερωτευτης την εκατσες...Ειναι νομοτελειακό...Μη πω αλλα και με πιάσει ιστρος...Το θέμα ειναι νομιζω πως δεν υπάρχει γιατρειά, αμα εχεις συναισθηματα, γιατι οι γυναίκες δεν εχουν συναισθησία. Μονο αισθηση, που αυτή αφορά το εγω μονο , οχι το εσυ η το εμεις. Ασε που καποιες ειναι και τελειως αναισθητες...Οποτε...

Πουτσα και ξυλο, και αμα δεν μπορεις το δευτερο μην ελπίζεις για αλλα που λεει και ο καβαφης...βαψτα μαυρα και προχωρα ετσι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.062
Πόντοι
7.885
Όπως (βαθυτατα φιλοσοφιμένα) ελεγε ενας φιλος Πουτσα και Ξύλο...Τιποτα αλλο. Το θέμα και η λούμπα ειναι πως το ξύλο δεν το κάνεις ευχαριστα η δεν το κάνεις καθόλου και τη πατας...εγω τουλαχιστον...Δυστυχώς ο αντρας επειδη εχει πουτσα (σπαθι-μπαστουνι-φωτιά-αερας) ειναι γνησια ευγενικός ενω οι γυναίκες ειναι δηθεν ευγενικές...Αμα αγαπησεις και ερωτευτης την εκατσες...Ειναι νομοτελειακό...Μη πω αλλα και με πιάσει ιστρος...Το θέμα ειναι νομιζω πως δεν υπάρχει γιατρειά, αμα εχεις συναισθηματα, γιατι οι γυναίκες δεν εχουν συναισθησία. Μονο αισθηση, που αυτή αφορά το εγω μονο , οχι το εσυ η το εμεις. Ασε που καποιες ειναι και τελειως αναισθητες...Οποτε...

Πουτσα και ξυλο, και αμα δεν μπορεις το δευτερο μην ελπίζεις για αλλα που λεει και ο καβαφης...βαψτα μαυρα και προχωρα ετσι...

Όπως το λες είναι φίλε μου Ηετίων,κι αν δεν το έχεις στο χαρακτήρα σου (μπινελίκια και ξύλο) είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.Δεν ξέρω αν έχεις δει το ''DEEP END'' πάντως για μένα αυτή η ταινία παρουσιάζει τον αληθινό χαρακτήρα της σημερινής ελλεεινίδας.Πιστεύω ότι όλες σχεδόν οι γκόμενες ονειρεύονται να ζήσουν το τέλος αυτής της ταινίας αν και όποιες έχω ρωτήσει το έχουν αρνηθεί(οι παλιοψεύτρες).Το μεγαλύτερο σπάσιμο με τις ελλεεινίδες είναι αυτή η υποκρισία που έχουν σε κάθε συζήτηση με άντρα για οποιοδήποτε θέμα.Άλλα λένε όταν είναι μπροστά άνδρες και άλλα όταν είναι μόνες τους.Κι έχουν και την απαίτηση να τις πιστέψουμε(ρε άντε στο διάολο γαμημένες που μας το παίζετε και παρθένες)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

:thumbsup:  πουτσα σκληρη, και ξυλο (ελεγχομενο)! μην τις σακατεψουμε κιολας ;)  τα τελευταια χρονια τα ακολουθω πιστα! (το μονο που κερδισα ειναι να μην αισθανομαι γελιοποιημενος)  αλλα τελικα ειναι τοσο "σκληρες" που το γεγονος οτι δε τις στελνεις στο νοσοκομειο το εκλαμβανουν ως αδυναμια!  τελικα αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος του ανδρα!  να δειξει ευαισθησιες! απο κει και περα δεν τον  υπολογιζουν πλεον!  δεν εισαι το κυριαρχο "αρσενικο" που ονειρευονται! ακομα και αν εισαι 2 μετρα και 100 κιλα, και γαμας σα κομπρεσερ! και ολα αυτα αρχισαν επειδη οταν ειμασταν παιδια, μας ειπαν οτι οι γυναικες ειναι ευαισθητες, δοτικες, πονοψυχες :headbang: εχει τεραστιο παραλογισμο η εποχη μας!

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και γω την πατησα :think:την ειχα ερωτευτει,ειμασταν μεγαλο χρονικο διαστημα μαζι και με χωρισε απο το τηλεφωνο λεγοντας μου οτι θελει εναν αντρα με πυγμη κλπ και τετοια...ε τελικα γαμηθηκε σαν πουτανα με 4-5 σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα(ηταν γενικα κατα της ξεπετας παλαιοτερα,ετσι ελεγε :2funny:) και βρηκε καποιον αλλο για.. σχεση :fuck2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
   :thumbsup:  πουτσα σκληρη, και ξυλο (ελεγχομενο)! μην τις σακατεψουμε κιολας ;)  τα τελευταια χρονια τα ακολουθω πιστα! (το μονο που κερδισα ειναι να μην αισθανομαι γελιοποιημενος)  αλλα τελικα ειναι τοσο "σκληρες" που το γεγονος οτι δε τις στελνεις στο νοσοκομειο το εκλαμβανουν ως αδυναμια!  τελικα αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος του ανδρα!  να δειξει ευαισθησιες! απο κει και περα δεν τον  υπολογιζουν πλεον!  δεν εισαι το κυριαρχο "αρσενικο" που ονειρευονται! ακομα και αν εισαι 2 μετρα και 100 κιλα, και γαμας σα κομπρεσερ! και ολα αυτα αρχισαν επειδη οταν ειμασταν παιδια, μας ειπαν οτι οι γυναικες ειναι ευαισθητες, δοτικες, πονοψυχες :headbang: εχει τεραστιο παραλογισμο η εποχη μας!
τα παραλες... :)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μεταξύ μας και μην πάει παραέξω,σήμερα γνώρισα κάτι άλλες τρελοαριστερές ελλεείνιδες σαν εσένα με σταράκια!!! :grin:
πάλι τις κακές παρέες άρχισες ρε? :s&m_2:

κόψτες! μαζί και το μαλλί!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σουπερ τα κοριτσια με σταρακια!!βαρεθηκα να βλεπω κοκκετες :s&m_3:

Επισκέπτης
πάλι τις κακές παρέες άρχισες ρε? :s&m_2:

κόψτες! μαζί και το μαλλί!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Καπετάν έχω μεικτές παρέες και όπου μας κάτσι κάποια!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Σαν τον χαμαιλέοντας προσαρμόζομαι στο περιβάλλον!!! :dancing:

Συνημμένα

• ug6_5243a.jpg
    ug6_5243a.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 34

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εδώ π.χ. ανέφερα κάτι για τη Νορβηγία και αμέσως πετάχτηκε ένας σκατας γαλουχημένος στα Εξάρχεια να σχολιάσει ....

Kαι ακριβώς για αυτό σβήνω όλες τις άσχετες παραθέσεις. Όποιος θέλει να κάνει τον παλικαρά μέσω νετ αλλού.

Επισκέπτης
Ρε μην ασχολείστε με τον παραλογισμό των ελλεηνίδων βρείτε μια νορμαλ ξένη που και να εκτιμάει τις ευαισθησίες και να χει μάθει να σέβεται..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ρε μην ασχολείστε με τον παραλογισμό των ελλεηνίδων βρείτε μια νορμαλ ξένη που και να εκτιμάει τις ευαισθησίες και να χει μάθει να σέβεται..

ναι, τα ευαισθητουλια τα παιδακια.....
που εχουν ως κριτηρια μονο κωλους και βυζια...

εγω παντως δεν θα κατσω να απολογηθω για τις καργιολες που φερονται ετσι οπως φερονται σε αντρακια που θα την κοπανησουν μολις η γυναικα τους χρειαστει οπουδηποτε...

σε ενα προβλημα υγειας, που να την κανει π.χ. να μην ειναι η μουναρα που ηταν καποτε ποιοι απο αυτους που πουλανε ερωτα θα μεινουν διπλα της?

ε, για το λογο αυτο καλα κανει η καθε μια και τους αλλαζει τον αδοξασστο οσο εχει την ομορφια της, το μονο προσον που αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι απο δω.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
ναι, τα ευαισθητουλια τα παιδακια.....
που εχουν ως κριτηρια μονο κωλους και βυζια...

εγω παντως δεν θα κατσω να απολογηθω για τις καργιολες που φερονται ετσι οπως φερονται σε αντρακια που θα την κοπανησουν μολις η γυναικα τους χρειαστει οπουδηποτε...

σε ενα προβλημα υγειας, που να την κανει π.χ. να μην ειναι η μουναρα που ηταν καποτε ποιοι απο αυτους που πουλανε ερωτα θα μεινουν διπλα της?

ε, για το λογο αυτο καλα κανει η καθε μια και τους αλλαζει τον αδοξασστο οσο εχει την ομορφια της, το μονο προσον που αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι απο δω.

Πούτσα-μπούργκα-ξύλο και κλειτοριδεκτομή

Συνημμένα

• talimpan-4-thumb-large.jpg
    talimpan-4-thumb-large.jpg
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom